ΠΑΟΚ - Marseille 0-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- thomas Murg
Re: ΠΑΟΚ - Marseille 0-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Ο Κρέσπουρας μοιραίος απόψε, δυστυχώς. Έχασε την ευκαιρία με την κεφαλιά, έκανε το λάθος και νομίζω πάνω σ'αυτόν σταμάτησε και το σουτ του Άκπομ που ίσως πήγαινε μέσα.
Συγχαρητήρια, σεβασμός και πολλά μπράβο στην ομάδα.
Τραγική Τούμπα σήμερα, όπως εδώ και χρόνια με λίγες εξαιρέσεις.
Η ομάδα σε χρειάζεται κι εσύ είσαι νεκροταφείο στο 2ο ημίχρονο και τραγουδάς για ΠΑΟΚ, εκδρομές, ναρκωτικά..
Τραγική Τούμπα σήμερα, όπως εδώ και χρόνια με λίγες εξαιρέσεις.
Η ομάδα σε χρειάζεται κι εσύ είσαι νεκροταφείο στο 2ο ημίχρονο και τραγουδάς για ΠΑΟΚ, εκδρομές, ναρκωτικά..
Αυτά τα παιχνίδια χρειάζονται ματους και όχι παίκτες φοβικους.
-
Μπράβο στην ομάδα. Τρομερή πορεία.
Δεν είχαμε πολλά, σίγουρα ένας φορ να βάλει τουλάχιστον το ένα που δικαιούμασταν, αλλά σήμερα ένας παίκτης να κατεβάσει τη μπάλα δεν υπήρχε. Θα γλιτώναμε και το γκολ. Τρέλα να κατεβάζει μπάλα ο Κρέσπο και ο Ίνγκασον στο 70' και στο 80'.
Κερκίδα χωρίς οργάνωση. Μ@λακία μεγάλη να φωνάζουν στο δεύτερο σχεδόν αποκλειστικά το γνωστό με τα ναρκωτικα κτλ. Αντί να βάλουν όλο το γήπεδο στο κόλπο με ένα ΠΑΟΚ ολέ ας πούμε. Με το ζόρι να βάλεις όλο τον κόσμο να φωνάζει τα δικά σου. Τέλος πάντων...
Χορτάσαμε Ευρώπη. Άντε και του χρόνου με καλύτερη ομάδα να το σηκώσουμε.
Δεν είχαμε πολλά, σίγουρα ένας φορ να βάλει τουλάχιστον το ένα που δικαιούμασταν, αλλά σήμερα ένας παίκτης να κατεβάσει τη μπάλα δεν υπήρχε. Θα γλιτώναμε και το γκολ. Τρέλα να κατεβάζει μπάλα ο Κρέσπο και ο Ίνγκασον στο 70' και στο 80'.
Κερκίδα χωρίς οργάνωση. Μ@λακία μεγάλη να φωνάζουν στο δεύτερο σχεδόν αποκλειστικά το γνωστό με τα ναρκωτικα κτλ. Αντί να βάλουν όλο το γήπεδο στο κόλπο με ένα ΠΑΟΚ ολέ ας πούμε. Με το ζόρι να βάλεις όλο τον κόσμο να φωνάζει τα δικά σου. Τέλος πάντων...
Χορτάσαμε Ευρώπη. Άντε και του χρόνου με καλύτερη ομάδα να το σηκώσουμε.
- thomas Murg
Ο τερματάς τους έκανε πολύ μεγάλες αποκρούσεις.
Διπλό λόγω server hiccup που λένε κι οι εγγλέζοι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rexaris την Πέμ 14 Απρ 2022, 23:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- kataramenos5
Μονο μπραβο για την ομαδα.Απιστευτο αυτο που ειδαμε αν αναλογιστουμε με ποιους παιζαμε.
ΥΓ Κριμα για τη Τουμπα.Πρεπει να ψαχτουμε
ΥΓ Κριμα για τη Τουμπα.Πρεπει να ψαχτουμε
Ποσο δικιο εχεις ρε Hasio....
Μονο οσοι ειναι 50+ το καταλαβαινουν 100%
36 τελικές να κάνουμε γκολ δεν βάζαμε. Και μόνο στη σκέψη του γκολ, το βρακάκι λερωνόταν.
Από πίσω φαίνεται οτι το σουτ τού Τσόλακ πέρασε ξυστά από το πόδι τού τερματοφύλακα και βγήκε άουτ. Αν σημάδευε γωνία θα το είχε αποκρούσει αυτός ο απίθανος τύπος που κατάφερε να ανοίξει τα πόδια του τόσο που κάλυπτε και τίς δυο γωνίες. Μόνο με σουτ ψηλά μπορούσε να μπει η μπάλλα. Ο Τσόλακ είναι χασογκόλης αλλά εδώ δεν έφταιγε. Αν δεν ήταν διαστημικός ο τερματοφύλακάς τους σήμερα θα είχαμε περάσει.
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΕΣ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.
ΥΓ - Το ανέκδοτο Ελ Καντουρί ας τελειώνει πια, δεν πάει άλλο.
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΕΣ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.
ΥΓ - Το ανέκδοτο Ελ Καντουρί ας τελειώνει πια, δεν πάει άλλο.
Έλεος.sporos123 έγραψε:Τωρα ξυπνησατε ρε βληματα στην κερκιδα?
Πέστα στον ηχολήπτη
Ποσο δικιο εχεις ρε Hasio....hasio_john έγραψε:Ωραία εμφάνιση, γκαντεμιά στα σουτ μας, ξεκωλιάστηκε και ο τερματάς τους ... εεε δεν ήθελε και πολύ να έρθει το σκορ έτσι! Όσο για τον Τσολακ, κρατιέμαι να μην βρίσω ρε πστ μου! Γενικά η ομάδα δεν έχει γκολτζή.
Θα μπορούσε άνετα σήμερα να ήταν μια μεγάλη Ευρωπαική βραδιά για την ΠΑΟΚΑΡΑ, αλλά κλασικά είδαμε άλλον έναν τίμιο ΠΑΟΚτσίδικο, γνώριμο αποκλεισμό με ψηλά το κεφάλι!
Κρίμα, κρίμα, κρίμα, κρίμα.....
- ΑποστόληςΑ
Όντως.thomas Murg έγραψε:Ο Κρέσπουρας μοιραίος απόψε, δυστυχώς. Έχασε την ευκαιρία με την κεφαλιά, έκανε το λάθος και νομίζω πάνω σ'αυτόν σταμάτησε και το σουτ του Άκπομ που ίσως πήγαινε μέσα.
-
Εγώ διαφωνώ , αυτός που υστερεί σε ποιότητα ψάχνει την τύχη. Και δεν μας ήθελε σήμεραPhotis έγραψε:Συμφωνώ στο πολύ καλή εμφάνιση, αλλά καμμια τύχη σδεν μας γύρισε την πλάτη. Είναι ΌΛΑ θέμα ποιότητας Αποστολη.ΑποστόληςΑ έγραψε:Κατά διαστήματα πολύ καλή εμφάνιση, που θα μπορούσε να ήταν ακόμη καλύτερη αν η τύχη δεν μας είχε γυρίσει την πλάτη.
Δηλαδή αν αποκλείσουμε από τον Ιωνικό κάποια στιγμή στο κύπελλο θα λέμε είχαμε ατυχία;;
Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk