ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 6/2 19:30 NovaSports
Re: ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 6/2 19:30 NovaSports
Καλη επιτυχια στην ομαδα μας. Και ο Κουτσιας επρεπε να εχει Ρυθμο γιατι θα τον χρειαστεις.
- navigator11
Εύκολα ή δύσκολα εκτιμώ ότι θα νικήσουμε. Η ομάδα είναι κουρασμένη από τα συνεχή παιχνίδια αλλά θα τα καταφέρει. 

-
Καλη επιτυχία σημερα στην ομάδα μας. Ευελπιστώ να μην δούμε πάλι βασικό βιερινια μπισε.
-
Είναι δύσκολο το ματς γιατί ο βάζελος τις ήττες του τις κάνει με ομάδες που του αφήνουν χώρο. Όταν είναι κλειστός είναι δύσκολο να τον σπάσεις(πχ. παιχνίδι με Ολυμπιακό). Ειδικά τώρα που λείπει ο Βιγιαφάνες δεν μπορεί με τίποτα να φτιάξει παιχνίδι και θα μας περιμένει. Ένα ωραίο Χ βλέπω εγώ. Μακάρι να βγω λάθος.
ρε παίδες, άλλαξε κάτι με την παρουσία του κόσμου στα γήπεδα;
Είδα φάσεις από το χθεσινό άρης-βόλος και είχε σίγουρα παραπάνω από 1000άτομα.
-
Όχι ρε συ μην μπερδεύεσαι. Ο οαρης είναι ομάδα ευρωπαϊκών προδιαγραφών, τόσα χρόνια αήττητος στην Ευρώπη εντός έδρας. Οπότε εναρμονίζεται με τους κανόνες που επικρατούν στην Ευρώπη, πχ Αγγλίαgpap έγραψε:ρε παίδες, άλλαξε κάτι με την παρουσία του κόσμου στα γήπεδα;
Αυτός ο γκατσινοβιτς που είναι και κολλητός του ζιλε δεν έκανε για εμάς; Βασικα αν δεν έχει οψιον από την Άιντραχτ δεν θα τον ήθελα αλλά τόσο καλός είναι όσο λένε; Ή σαν τον βιταλ και αυτός;
- ΑποστόληςΑ
Η 11άδα σύμφωνα με την σφίνα:
Πασχαλάκης
Sastre - Ingason - Crespo - Sidcley
Τσιγγάρας - Curtic
A. Zivkovic - Douglas - Biseswar
Akpom
Πασχαλάκης
Sastre - Ingason - Crespo - Sidcley
Τσιγγάρας - Curtic
A. Zivkovic - Douglas - Biseswar
Akpom
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Δύσκολο παιχνίδι το σημερινό για δύο λόγους. Πρώτον ότι αποτελεί ματς ζωής και θανάτου για τον βαζελο και δεύτερον προηγείται πριν από ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι κυπέλλου κόντρα στην κλέφτρα. Από εκεί και πέρα, μια ενδεχόμενη νίκη καθαρίζει κατ εμέ την δεύτερη θέση καθώς την ερχόμενη εβδομάδα έχουμε το γαύρος-κλεφτρα.
Ο ΠΑΟΚ όμως έχει την ποιότητα να τους πατήσει όπως και στην Λεωφόρο.
Ο ΠΑΟΚ όμως έχει την ποιότητα να τους πατήσει όπως και στην Λεωφόρο.
Δεν ξέρω αν ισχύει και για εσάς, αλλά πλέον νιώθω μια σιγουριά για την νίκη πριν από ντέρμπι, κάτι που είχα να νιώσω από την τελευταία χρονιά του Λουτσέσκου.
Αυτό το αήττητο σερί 11 αγώνων έχει επαναφέρει την εμπιστοσύνη μου στην ομάδα, φαντάζομαι αυξάνει και την αυτοπεποίθηση των παικτών.
Αυτό το αήττητο σερί 11 αγώνων έχει επαναφέρει την εμπιστοσύνη μου στην ομάδα, φαντάζομαι αυξάνει και την αυτοπεποίθηση των παικτών.
- ΑποστόληςΑ
Όλες οι μικρότερες ομάδες του ΠΑΟΚ που έπαιξαν εντός έδρας, κέρδισαν με 3-0, ασχέτως δυναμικότητας αντιπάλου:
Κ15 ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 3-0
Κ19 ΠΑΟΚ - ΠΑΟ 3-0
ΠΑΟΚ Β΄ - Απόλλων Λάρισας 3-0
Γιαν δουμε και τον ΠΑΟΚ Α΄...
Κ15 ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 3-0
Κ19 ΠΑΟΚ - ΠΑΟ 3-0
ΠΑΟΚ Β΄ - Απόλλων Λάρισας 3-0
Γιαν δουμε και τον ΠΑΟΚ Α΄...
Εγω βλέποντας και το 1ο ημιχρονο της χάρτινης με τον Απόλλωνα έχω σιγουριά και για την Τετάρτη.
Μακάρι, αλλά το ωραίο στο Χ που το βλέπεις?MauroSixama έγραψε:Είναι δύσκολο το ματς γιατί ο βάζελος τις ήττες του τις κάνει με ομάδες που του αφήνουν χώρο. Όταν είναι κλειστός είναι δύσκολο να τον σπάσεις(πχ. παιχνίδι με Ολυμπιακό). Ειδικά τώρα που λείπει ο Βιγιαφάνες δεν μπορεί με τίποτα να φτιάξει παιχνίδι και θα μας περιμένει. Ένα ωραίο Χ βλέπω εγώ. Μακάρι να βγω λάθος.
- kataramenos5
μια από τα ίδια. Δεν εφησυχάζουμε βέβαια, γιατί τότε έρχεται η σφαλιάρα.Napoli4 έγραψε:Δεν ξέρω αν ισχύει και για εσάς, αλλά πλέον νιώθω μια σιγουριά για την νίκη πριν από ντέρμπι, κάτι που είχα να νιώσω από την τελευταία χρονιά του Λουτσέσκου.