ΑΜΚ ΚΑΕ ΠΑΟΚ 2022
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
ΑΜΚ ΚΑΕ ΠΑΟΚ 2022
Του χρόνου τέτοια εποχή θα υπάρχει τοπικ ΑΜΚ ΚΑΕ ΠΑΟΚ 2023. Σίγουρα πράγματα! Πάλι τα χρήματα του κοσμάκη θα ζητάνε. Πάλι να βάλει πλάτη θέλουν. Ποσο πια; Ποσά χρωστάμε ακόμα ως ομάδα; Γιατί δεν λένε ένα γ@@@@ο νούμερο;
Είμαι πικραμένος. Και άντε αν παρουσίαζαν κάτι όμορφο στο παρκέ να έλεγα άντε ας πάει στο διάτανο να δώσω και πάλι. Αλλά αυτό το «πράγμα» που είδαμε φέτος με απογοήτευσε οικτρά. Και το γράφω όσο πιο απαλά και με αγάπη για το τμήμα μπορώ! Τι τουρλουμπούκι ήταν αυτό; Ο προπονητής να βρίζει τους παίκτες, οι παίκτες να βρίζονται μεταξύ τους, ο άλλος να λέει για την πίεση στο γαβρο και αλλά τέτοια φαιδρά, παίκτες να μη συνεννοούνται μεταξύ τους, μπάσκετ επιπέδου σχολείου!
Όχι ευχαριστώ, δεν θα πάρω! Δώσε κάτι πίσω ρε ΚΑΕ, πριν ζητήσεις πάλι από μένα. Ένα πλάνο δείξε! Κατι τέλος πάντων!
Είμαι πικραμένος. Και άντε αν παρουσίαζαν κάτι όμορφο στο παρκέ να έλεγα άντε ας πάει στο διάτανο να δώσω και πάλι. Αλλά αυτό το «πράγμα» που είδαμε φέτος με απογοήτευσε οικτρά. Και το γράφω όσο πιο απαλά και με αγάπη για το τμήμα μπορώ! Τι τουρλουμπούκι ήταν αυτό; Ο προπονητής να βρίζει τους παίκτες, οι παίκτες να βρίζονται μεταξύ τους, ο άλλος να λέει για την πίεση στο γαβρο και αλλά τέτοια φαιδρά, παίκτες να μη συνεννοούνται μεταξύ τους, μπάσκετ επιπέδου σχολείου!
Όχι ευχαριστώ, δεν θα πάρω! Δώσε κάτι πίσω ρε ΚΑΕ, πριν ζητήσεις πάλι από μένα. Ένα πλάνο δείξε! Κατι τέλος πάντων!
- BlackMagicPAOK
Re: ΑΜΚ ΚΑΕ ΠΑΟΚ 2022
Κι εγώ νιώθω πίκρα από την φετινή χρονιά.
Κι εγώ τα έχωσα στον Λύκο και δεν ήμουν ικανοποιημένος από την απόδοση πολλών παικτών.
Αλλά .. τα χρήματα τα βάζω για τον ΠΑΟΚ !
Όχι για τους συγκεκριμένους.
(υγ, στον δικαιούχο αν σας φαίνεται κάπως περιέργο το όνομα, λέει
ΠΑΟΚ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ! )
Κι εγώ τα έχωσα στον Λύκο και δεν ήμουν ικανοποιημένος από την απόδοση πολλών παικτών.
Αλλά .. τα χρήματα τα βάζω για τον ΠΑΟΚ !
Όχι για τους συγκεκριμένους.
(υγ, στον δικαιούχο αν σας φαίνεται κάπως περιέργο το όνομα, λέει
ΠΑΟΚ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ! )
- kataramenos5
??Μαυρο Χιονι έγραψε:Του χρόνου τέτοια εποχή θα υπάρχει τοπικ ΑΜΚ ΚΑΕ ΠΑΟΚ 2023. Σίγουρα πράγματα! Πάλι τα χρήματα του κοσμάκη θα ζητάνε. Πάλι να βάλει πλάτη θέλουν. Ποσο πια; Ποσά χρωστάμε ακόμα ως ομάδα; Γιατί δεν λένε ένα γ@@@@ο νούμερο;
δεν ειπε νουμερα ο Χατζόπουλος?
Δε καταλαβαινω
- V-olakiotis
Αν έδινε λογαριασμό και ο Κατσαρής, θα του έστελνα κάθε χρόνο 100 ευρώ πέρα από τη συνδρομή μου για τα τμήματα.
Ο Χατζόπουλος μιλάει καθαρά, μιλάει για χρέη και μας δίνει το όραμα μιας ΚΑΕ ελεύθερης χρεών και ικανής να εμφανιστεί ξανά στο προσκήνιο.
Ας το κάνει κάθε χρόνο μέχρι να γίνει πραγματικότητα. Εδώ είμαστε!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Ο Χατζόπουλος μιλάει καθαρά, μιλάει για χρέη και μας δίνει το όραμα μιας ΚΑΕ ελεύθερης χρεών και ικανής να εμφανιστεί ξανά στο προσκήνιο.
Ας το κάνει κάθε χρόνο μέχρι να γίνει πραγματικότητα. Εδώ είμαστε!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Φυσικά και μίλησε. Φυσικά και τα είπε .Σε πολλές συνεντεύξεις τελευταία.kataramenos5 έγραψε:??Μαυρο Χιονι έγραψε:Του χρόνου τέτοια εποχή θα υπάρχει τοπικ ΑΜΚ ΚΑΕ ΠΑΟΚ 2023. Σίγουρα πράγματα! Πάλι τα χρήματα του κοσμάκη θα ζητάνε. Πάλι να βάλει πλάτη θέλουν. Ποσο πια; Ποσά χρωστάμε ακόμα ως ομάδα; Γιατί δεν λένε ένα γ@@@@ο νούμερο;
δεν ειπε νουμερα ο Χατζόπουλος?
Δε καταλαβαινω
https://www.paokmania.gr/stiles/mme/206 ... -i-nea-amk
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Εγώ ξέρω πως εδώ και τόσα χρόνια εξυγίανση κάνουμε. Έχει πονέσει το μυαλό και τα μάτια μας από το κακό θέαμα που παρουσιάζει η ομάδα! Εμένα προσωπικά με κούρασε η όλη φάση!
Και βλέπεις τους άλλους τους μπαταχτσήδες να φέρνουν παίχτες, να έχουν μεταγραφικά μπαν, να μην κουνιέται φύλλο και σαν ΚΑΕ αντί να τους στείλεις στο διάολο και την β κατηγορία πας και τους σώζεις! Δικαιώνοντας τους κακοπληρωτές και τους απατεώνες! Ευχαριστώ δεν θα πάρω! Ότι ήταν να δώσω με το keeppaokalive τις μετοχές και τα διαρκείας τα έδωσα με την ψυχή μου. Όμως η κίνηση να δικαιώσουν τους μπαταχτσήδες και τους απατεώνες με πλήγωσε.
Ας με δώσουν κίνητρο και γώ πάλι μαζί τους θα είμαι . Μέ αυτά που έκαναν παίχτες προπονητής και διοίκηση τώρα στο τέλος με έχουν απογοητεύσει κυριολεκτικά. Μέχρι τότε μακριά και αγαπημένοι.
Και βλέπεις τους άλλους τους μπαταχτσήδες να φέρνουν παίχτες, να έχουν μεταγραφικά μπαν, να μην κουνιέται φύλλο και σαν ΚΑΕ αντί να τους στείλεις στο διάολο και την β κατηγορία πας και τους σώζεις! Δικαιώνοντας τους κακοπληρωτές και τους απατεώνες! Ευχαριστώ δεν θα πάρω! Ότι ήταν να δώσω με το keeppaokalive τις μετοχές και τα διαρκείας τα έδωσα με την ψυχή μου. Όμως η κίνηση να δικαιώσουν τους μπαταχτσήδες και τους απατεώνες με πλήγωσε.
Ας με δώσουν κίνητρο και γώ πάλι μαζί τους θα είμαι . Μέ αυτά που έκαναν παίχτες προπονητής και διοίκηση τώρα στο τέλος με έχουν απογοητεύσει κυριολεκτικά. Μέχρι τότε μακριά και αγαπημένοι.
Γιατί κάποιοι... και κυρίως με μπλε ονόματα !! επιμένετε να σπαμάρετε το τόπικ της ΑΜΚ του μπάσκετ, με μίρλα και αρνητισμό ;
Αφενός είστε οφ-τόπικ, αφετέρου δεν ενδιαφέρει και κανέναν η άποψή σας.
Και το επεξηγώ αυτό που λέω.
Εδώ γίνεται μια προσπάθεια. Δε θέλετε να συμμετέχετε, μην το κάνετε.
Μην υπονομεύετε όμως την προσπάθεια με μίρλα και αρνητισμό.
Εκτός εάν η απαγόρευση του σπαμαρίσματος με μίρλα και αρνητισμό, ισχύει μόνο για τις μεταγραφές του ποδοσφαίρου και όχι για την ΑΜΚ του μπάσκετ.
Το τμήμα οφείλουμε να το βοηθήσουμε να αναστηθεί.
Ο Χατζόπουλος είναι διαβητικός, με 2 εμφράγματα (αυτός τα έχει πει) και παλεύει κάθε μέρα με ψυχοφθόρα και κίνδυνο της ζωής του.
Έχει μετοχοποίησει πάνω από 1,2 Μ ευρώ στην ομάδα, λεφτά που είχε για τα γεράματά του.
Πρέπει όλοι να βάλουμε πλάτη, για ακόμη μια φορά.
Να κρατήσουμε την ομάδα όρθια.
[youtube]YSWq84pU-ss[/youtube]
Εκτός εάν η απαγόρευση του σπαμαρίσματος με μίρλα και αρνητισμό, ισχύει μόνο για τις μεταγραφές του ποδοσφαίρου και όχι για την ΑΜΚ του μπάσκετ.
Ο Χατζόπουλος είναι διαβητικός, με 2 εμφράγματα (αυτός τα έχει πει) και παλεύει κάθε μέρα με ψυχοφθόρα και κίνδυνο της ζωής του.
Έχει μετοχοποίησει πάνω από 1,2 Μ ευρώ στην ομάδα, λεφτά που είχε για τα γεράματά του.
- kataramenos5
Χιονι, αμα δει το ποστ σου ο Μπαρκαρουτσος θα σε κυνηγαει μεχρι να πατησεις...oh wait
- Μπαρκαρούτσος
- Μπαρκαρούτσος
Wolfmann, δύο ποστς από δύο άτομα που είναι πλέον σκεπτικοί (ενώ ξέρω ότι έχουν βάλει λεφτά στη ΚΑΕ και όχι μόνο αγοράζοντας μετοχές) δεν είναι σπαμμάρισμα.
Αφορούν τους πάντες. Αυτό που λες ότι δεν αφορά κανέναν υπονομεύει την ίδια την προσπάθεια της ΑΜΚ.
Προφανώς δεν είναι οι μόνοι δύο που διστάζουν.. Οπότε εκφράζουν προβληματισμούς που έχουν και άλλοι άνθρωποι. Οι υπόλοιποι είμαστε εδώ για να τους λύσουμε τους προβληματισμούς και να τους πείσουμε να βάλουν έστω 10€ για μετοχές.
Forum είναι, για να συζητάμε.
Αφορούν τους πάντες. Αυτό που λες ότι δεν αφορά κανέναν υπονομεύει την ίδια την προσπάθεια της ΑΜΚ.
Προφανώς δεν είναι οι μόνοι δύο που διστάζουν.. Οπότε εκφράζουν προβληματισμούς που έχουν και άλλοι άνθρωποι. Οι υπόλοιποι είμαστε εδώ για να τους λύσουμε τους προβληματισμούς και να τους πείσουμε να βάλουν έστω 10€ για μετοχές.
Forum είναι, για να συζητάμε.
Όπως είδες, έπεσες έξω.kataramenos5 έγραψε:Χιονι, αμα δει το ποστ σου ο Μπαρκαρουτσος θα σε κυνηγαει μεχρι να πατησεις...oh wait
---------
Στηρίξτε την προσπάθεια,
αφήστε τα μα και μου.
Мир έγραψε:Συντοπτικά η οικονομική κατάσταση στην ΚΑΕ βάση της συνέντευξης τύπου.
Εφορία: 1.116.000 +
ΙΚΑ: 266.000 +
Προστίματα: 250.000 +
=
Σύνολο χρέους στο κράτος: 1.632.000
+
Προμηθευτές: 633.000
=
Σύνολο χρεών: 2.265.000
Δάνεια: 2.461.000 * Σαββίδη/Χατζόπουλος
Σύνολο χρεών με δάνεια: 4.726.000
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Γίνεται να μπουν 4000000€ στην ΑΜΚ; Πολύ θα χαρώ! Αλλά η πλειοψηφία πλέον δεν έχει να φάει όχι να βάλει λεφτά στην ΑΜΚ! Μίλησα προσωπικά τι σκέφτομαι και εξήγησα τους λόγους γιατί δεν θέλω να συμμετέχω στην συγκεκριμένη κίνηση!WOLFMANN έγραψε:Γιατί κάποιοι... και κυρίως με μπλε ονόματα !! επιμένετε να σπαμάρετε το τόπικ της ΑΜΚ του μπάσκετ, με μίρλα και αρνητισμό ;
Ακου οφ τοπικ!!! Και δεν ενδιαφέρει κανέναν η άποψη μας! Ποιος είσαι σύ που θα το γράψεις αυτό; Εκπρόσωπος ποίου είσαι; Για μαζέψου!
+41926Мир έγραψε:Мир έγραψε:Συντοπτικά η οικονομική κατάσταση στην ΚΑΕ βάση της συνέντευξης τύπου.
Εφορία: 1.116.000 +
ΙΚΑ: 266.000 +
Προστίματα: 250.000 +
=
Σύνολο χρέους στο κράτος: 1.632.000
+
Προμηθευτές: 633.000
=
Σύνολο χρεών: 2.265.000
Δάνεια: 2.461.000 * Σαββίδη/Χατζόπουλος
Σύνολο χρεών με δάνεια: 4.726.000
Ας τα διαβάσουν και οι σκεπτικοί....
Εγώ είμαι αντιεξουσιαστής....σε διάλογο με εξουσιαστές δεν μπαίνω.
------------
Όλοι βοηθήστε την ΑΜΚ του ηρωικού μπασκετικού τμήματος.
ΑΜΚ ΚΑΕ ΠΑΟΚ 2022
4 τουβλα δεν μπαινουν με τιποτα απο τον κοσμακι σε 5-6μηνες.
Δεν ειμαστε και Ωνάσηδες.
Βαση των λεγομένων αν συνεχισουμε ετσι σε 2 ακομα χρησεις θα εχουμε καθαρισει με τα χρεη σε δημοσιο και προμηθευτες.
Ο Ιβαν οσο ειναι στον ΠΑΟΚ λεφτα δεν θα ζητήσει, οποτε θα ειναι σαν ξεχρεωσαμε μολις σβηστουν τα 2,3εκ χρεη.
Δεν ειμαστε και Ωνάσηδες.
Βαση των λεγομένων αν συνεχισουμε ετσι σε 2 ακομα χρησεις θα εχουμε καθαρισει με τα χρεη σε δημοσιο και προμηθευτες.
Ο Ιβαν οσο ειναι στον ΠΑΟΚ λεφτα δεν θα ζητήσει, οποτε θα ειναι σαν ξεχρεωσαμε μολις σβηστουν τα 2,3εκ χρεη.