Μεταγραφές καλοκαιριού III
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
Τι εγινε Κωστακη? Σε γουστάρει η χωριατισσα?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- black_star_ninja
Η μετροκωλις αναφέρει οτι ο λημνιος ειναι πλέον στην κ21 κ του είπαν να ψάξει ομάδα.
-
Αν τον δίνουν τζάμπα εγώ θα τον έπαιρνα. Ότι πρέπει για Μπακ απ' αριστερά ειδικά στα ματς που θα παίζει ο αντρεblack_star_ninja έγραψε:Η μετροκωλις αναφέρει οτι ο λημνιος ειναι πλέον στην κ21 κ του είπαν να ψάξει ομάδα.
Το φιλικό της αλ χιλαλ το δείχνει στο YouTube για όποιον θέλει. Εχει ξεκινήσει και το δευτερο ημιχρονο. Ο giovinco δεν έχει μπει παντως τον Cuellar τον πηρε το μάτι μου να κάνει προθέρμανση.
Μόλις μπήκε να παίξει ένα τεταρτάκιDesPos-4 έγραψε:Το φιλικό της αλ χιλαλ το δείχνει στο YouTube για όποιον θέλει. Εχει ξεκινήσει και το δευτερο ημιχρονο. Ο giovinco δεν έχει μπει παντως τον Cuellar τον πηρε το μάτι μου να κάνει προθέρμανση.
Το πακετάκι Γκομίς, Μαρεγκά και ο τερματάς που μπήκε αλλαγή πρέπει να είναι πάνω από 400 κιλά.
Ο Εσίτι μπροστά τους είναι οδοντογλυφίδα.
Το υπογκρουπ και η κλήρωση της Δευτέρας μαλον πρέπει να επισπεύσει τα μεταγραφικά......
Θα δοθεί μάχη για την είσοδο σε όμιλο και πρέπει να είμαστε όσο πιο πλήρεις γίνεται
Θα δοθεί μάχη για την είσοδο σε όμιλο και πρέπει να είμαστε όσο πιο πλήρεις γίνεται
οσες φορές δείχνει η κάμερα τους αναπληρωματικούς να κάνουν ζέσταμα ,δεν έχω δει πουθενά τον ιταλό
- Mitsospaoki4
- Moderator
Μήπως να συντομεύουμε σιγά σιγά τις μεταγραφές, ενόψει της δύσκολης κλήρωσης
Χρειάστηκε ένας χρόνος για να καταλάβουν οι Γερμανοί ότι "μάπα το καρπούζι" και ο Λημνιός είναι αμπαλος.
Νινουα, Λάμπρου, Χαμπιμπι δεν υπολογίζονται.
Χρειαζόμαστε εξτρέμ, αριστερό Μπακ και να συντομεύει το μυρμήγκι.
Ο Ντειολα τι έγινε; Υπέγραψε ανανέωση ή να τον περιμένουμε να υπογράψει σε μας το Γενάρη;
Νινουα, Λάμπρου, Χαμπιμπι δεν υπολογίζονται.
Χρειαζόμαστε εξτρέμ, αριστερό Μπακ και να συντομεύει το μυρμήγκι.
Ο Ντειολα τι έγινε; Υπέγραψε ανανέωση ή να τον περιμένουμε να υπογράψει σε μας το Γενάρη;
Epic. Μου θύμησε Τζακ Μπαουερ στο 24.Parolos έγραψε:Previsously in Metagrafes 2021:
Ο Τζιοβινκο ανεβάζει τις απαιτήσεις του, βάζοντας έναν αντίπαλο της ομάδας μας να κάνει το λαγό? Είναι όμως έτσι?
Παράλληλα ένα αναπάντεχο follow από την ανατολή έρχεται να σπείρει μια αχτίδα φωτός στο κέντρο. Θα είναι το πρώτο γρήγορο χαφ μετά την εποχή Τσιμιροτ?
Θα μεγαλώσει η αποικία στο Νόριτς Σίτι?
Θα αποκτήσει ντουμπλάρισμα ο Βιειρινια στα αριστερά?
Μείνετε συντονισμένοι στο Μεταγραφές 2021 Part III.
Ετοιμαστείτε για deja vu…Καμια μεταγραφή μέχρι να μπούμε αν μπούμε ομίλους…