Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
- Σουριναμέζος
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Μην λέτε τέτοια και φτιαχνόμαστε βραδιάτικα, καλύτερα νερόβραστες συζητήσεις για Ντειόλα... Παικτάρα ολκής και μούρη σαν τον σκληρό ξάδερφο του Μάτος 

- Dark Knight
Ας αφήσουμε τις μεγάλες προσδοκίες, μην καταλήξουμε στο τέλος με Σιώπη!
Με αυτό το βιογραφικό,στην Ελλάδα έχουν έρθει παίχτες μετρημένοι στα δάχτυλα,σε εποχές μάλιστα που δεν έχουν καμία σχέση με το σήμερα, γι'αυτό το αποκλείω.
Από εκεί και πέρα,αν υπάρχει όντως η ευκαιρία ξέρω ότι ο Ιβάν δεν θα την αφήσει να πάει χαμένη.
Εμένα ας πούμε, το 1,6 μου φαίνεται λίγο.
Δεν είμαι σίγουρος όμως,είναι και τα 33 κλεισμένα που γράφεις,τι να πω,μακάρι,ο τύπος είναι από το πολύ πάνω ράφι.
Από εκεί και πέρα,αν υπάρχει όντως η ευκαιρία ξέρω ότι ο Ιβάν δεν θα την αφήσει να πάει χαμένη.
Εμένα ας πούμε, το 1,6 μου φαίνεται λίγο.
Δεν είμαι σίγουρος όμως,είναι και τα 33 κλεισμένα που γράφεις,τι να πω,μακάρι,ο τύπος είναι από το πολύ πάνω ράφι.
Μόλις γυρίσα σπίτι μετά από μια δύσκολη βάρδια. Για πείτε ρε παλικάρια, ποια ονόματα ακούστηκαν από το μεσημέρι και μετά;
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος chri5ti9 την Δευ 28 Ιουν 2021, 02:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Shivaspace
μαζί με Augusto φτιάχνεις βαρυποινήτικο κέντρο..και διαβάζω πως ο παίκτης δεν ταίριαξε στη Μαρσέιγ (που είναι και αυτοί χανούμια, πώς να θέλει μετά να πάει στην αεχ) καλή ευκαιρία να ρθεί σε μια ομάδα αληθινής τρομοκρατίας και όχι της πλάκας..
επίσης πολλές φορές λέμε οτι ο τάδε παίκτης δεν έρχεται Ελλάδα..όμως λογαριάζουμε χωρίς τον παράγοντα Τούμπα!!
αν ένας παίκτης βλέπει το ποδόσφαιρο ως μάχη και θυσία και επιπλέον τον καλοπληρώσεις γιατί να μην έρθει..
επίσης πολλές φορές λέμε οτι ο τάδε παίκτης δεν έρχεται Ελλάδα..όμως λογαριάζουμε χωρίς τον παράγοντα Τούμπα!!
αν ένας παίκτης βλέπει το ποδόσφαιρο ως μάχη και θυσία και επιπλέον τον καλοπληρώσεις γιατί να μην έρθει..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Shivaspace την Δευ 28 Ιουν 2021, 01:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
TheCursed έγραψε:δεν ερχεται ουτε για βολτα εγω με τον μενσα ειμαι καλυμμένος.
H livesport που συνήθως απαξιοί να ασχοληθεί με τον ΠΑΟΚ σήμερα γράφει για Μένσα
Εγώ διαβάζω δηλώσεις του παουλινιο ότι θέλει να γυρίσει σαν τρελός στην Μπαρτσελόνα. Λογικό με φαίνεται όποιος τρώει πόρτα από την Μπαρτσελόνα η αμέσως καλύτερη επιλογή είναι να έρθει στον ΠΑΟΚ
Τι να πω, μακάρι να γίνει το αδύνατο δυνατό.

Τι να πω, μακάρι να γίνει το αδύνατο δυνατό.
Τώρα που το ξανασκεφτομαι όμως κανείς δεν περίμενε να έρθει στην Ελλάδα ο Ριβάλντο ή ο Ρεκόμπα οπότε είναι θέμα τύχης.... Αν σου κάτσει!
-
Αν ισχύει ότι ζητάει 1.6Μ και του δίνουμε 1Μ, τότε κάπου στη μέση μπορεί να βρεθεί η χρυσή τομή. Δεν ξέρω όμως αν ισχύει γιατί όταν ακούγεται ότι προτάθηκε δεξιά και αριστερά σε πολλούς, πάλι φοβάμαι οτι οι μανατζαρέοι θα μαζέψουν προσφορές για να ανεβάσουν την τιμή και να τον πουλήσουν εκεί που θέλουν αυτοί.
- sourmenetes
- Moderator
Για ποιον λέμε 1,6?
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παουλίνιο.
Αλλά απ᾽ὀτι γράφεται θα υπογράψει στην Γαλατά. Επίσης είναι 33 χρονών (τον Ιούλιο), όχι 32 δηλαδή.
Αλλά απ᾽ὀτι γράφεται θα υπογράψει στην Γαλατά. Επίσης είναι 33 χρονών (τον Ιούλιο), όχι 32 δηλαδή.
-
Ειλικρινά πιστεύει κάποιος ότι δεν υπάρχει ομάδα σε όλη την Ευρώπη από καλύτερο πρωτάθλημα ή με θέση σε ανώτερη διοργάνωση να δώσει 1εκ στον Παουλίνιο?
Τέτοιους παίκτες μόνο με άπειρο χρήμα ή πολύ σωστά κονέ τους δελεάζεις.
Τέτοιους παίκτες μόνο με άπειρο χρήμα ή πολύ σωστά κονέ τους δελεάζεις.
-
Εντσαμ ακουγεται για γαυρο, αλλα μαλλον αλλου τυπου παικτη χρειαζονται, οποτε απλα κανουν σπασιμο στην κουλα.
Παουλινιο δεν ερχεται σε μας, σιγουρα μπορει να βρει περισσοτερα λεφτα.
Για Μενσα εχω σοβαρες ελπιδες μια που εγιναν και περυσι συζητησεις, πηγε Μπεσικτας, ειδε οτι εκανε λαθος, ψηθηκε λιγο και τωρα ειναι ετοιμος για να παει σε μεγαλυτερη ομαδα

Παουλινιο δεν ερχεται σε μας, σιγουρα μπορει να βρει περισσοτερα λεφτα.
Για Μενσα εχω σοβαρες ελπιδες μια που εγιναν και περυσι συζητησεις, πηγε Μπεσικτας, ειδε οτι εκανε λαθος, ψηθηκε λιγο και τωρα ειναι ετοιμος για να παει σε μεγαλυτερη ομαδα