Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Δημοσίευση από painkiller4 »

trouman έγραψε:
painkiller4 έγραψε:
.....
Και επειδή πιστεύω ότι σε αυτές τις περιπτώσεις ο διάλογος είναι η μοναδική λύση. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν γίνεται.
Επειδή είμαι καθημερινά στο discord δεν νομίζω ότι θα υπάρξει κανείς που θα σας κλείσει το μικρόφωνο για να πείτε οτιδήποτε γιατί όπως σωστά έχει γραφτεί και εδω παλιότερα ο γραπτός λόγος μπορεί να παρεξηγηθεί εύκολα αντίθετα στο chat υπάρχει η δυνατότητα του λόγου και της ανταλλαγής απόψεων.
.....

.
Και εγώ δεν ξέρω πολλά, αλλά το " δεν νομίζω ότι θα υπάρξει κανείς που θα σας κλείσει το μικρόφωνο" που λες
πώς το συνδέεις με το

pgetsos

Στο discord group που έφτιαξα ΕΓΩ συγκεκριμένα με τα χεράκια μου, είμαι μπαναρισμένος εδώ και τουλάχιστον 4 έτη, χωρίς να μου πει ποτέ ο Περαια που πήρε την διαχείριση από μένα ή κάποιο άλλο μέλος το γιατι. Απλά μια μέρα σταμάτησα να έχω πρόσβαση
Ειπα καθαρά την άποψη μου πανω σε ότι συμβαίνει σωστή ή λάθος είναι αυτή τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο...
Τώρα δεν το γνώριζα ότι το παλικάρι εδω έχει μπαναριστει από το discord εφόσον έτσι είναι το λιγότερο που μπορώ να εκφέρω είναι ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΟ και μεγα ΛΑΘΟΣ.
Δεν ξέρω λεπτομέρειες αλλά δυστυχώς επαναλαμβάνω ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ και μόνο σαν γεγονός.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Κύριοι ξαναλέω, δεν υπάρχει κάτι να συζητήσουμε.

Ούτε απ' τη μια ούτε απ' την άλλη πλευρά

Ούτε να κατηγορουμε ούτε να κατηγορουμαστε

Είναι ένα παμπάλαιο θέμα χωρίς αντικειμενο
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Για να το ευθυμήσω λίγο, παρατήρησα ότι μου έχουν αφαιρεθεί καμιά 200σαριά δημοσιεύσεις. Μήπως καταργήθηκε ένα τόπικ ολόκληρο και επομένως και όσα ποστς είχα κάνει σ' αυτό;
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Χθες βράδυ εξαφανίστηκε το Προβλήματα και Λύσεις ΙΙ, οπότε προφανώς ό,τι είχες γράψει εκεί, αφαιρέθηκε από τον συνολικό αριθμό δημοσιεύσεων.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Εξαφανίστηκε;
Σαν τα πλοία στο τρίγωνο των Βερμούδων ένα πράμα;
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

Είπα να γράψω και εγώ κάτι για να αναπληρώσω τα χαμένο μου ποστ.

Ευτυχώς δεν είμαι στο όριο να χρειάζομαι έγκριση..
Άβαταρ μέλους
Salvador Allende

Δημοσίευση από Salvador Allende »

Στο τόπικ των μεταγραφών, γράφτηκε αυτό μόλις έγινε λίγο χαμούλης για την επικείμενη έλευση Ολιβέιρα:
iasoiako έγραψε:Σποραρ έρχεται δανεικός
Αν και ζητήθηκαν εξηγήσεις ή έστω κάποιες λεπτομέρειες ο χρήστης δεν επανήλθε.

Όπως σχολίασα και στο τόπικ, αν ο συγκεκριμένος δεν δικαιολογήσει επαρκώς το σχόλιο του πρέπει να φάει ΜΠΑΝ μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου. Αν στο ενδιάμεσο έρθει ο Σποράρ να μεταφερθεί το ΜΠΑΝ σε εμένα.

Αν δεν πέσει ΜΠΑΝ, εγώ το ξεκαθαρίζω ότι θα γίνω υπέρτατος παπατζής και η πρώτη παπάτζα που θα γράψω στο τόπικ των μεταγραφών, θα είναι ότι κλείνουμε Χιμένεθ για ΤΔ γιατί ο Φερνάντο Σάντος έχει κλείσει εισιτήρια για κρουαζιέρα με τη γυναίκα του Αύγουστο-Σεπτέμβριο-Οκτώβριο.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Άρα αν δεν έρθουν και οι δύο, σποραρ και Φερναντου στο τέλος των μεταγραφών, εγγυουμαι για μόνιμο Μπαν και στους δύο σας παπατζηδες.
Άβαταρ μέλους
Salvador Allende

Δημοσίευση από Salvador Allende »

:shock: :shock:
Θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να μοιραστείς τον τρόπο με τον οποίο κατέληξες σε αυτό το συμπέρασμα. Λέξη, λέξη να το πάμε στο σχόλιο που έκανα παραπάνω, δύσκολα καταλήγουμε στο ότι εγώ είμαι "παπατζής".

Εν πάσει περιπτώσει όμως, αφού αυτό πιστεύεις, άσχετα του ότι δεν έχω πει μισή παπάτζα, και μάλιστα αναφέρεσαι σε μπόνιμο μπαν, προτείνω το εξής:

Δε χρειάζεται να περιμένουμε μέχρι να επιβεβαιωθεί/διαψευστεί το φανταστικό σενάριο σου. Αν και οι υπόλοιποι mods υιοθετούν την άποψη σου, ότι είμαι "παπατζής", προτείνω να με διαγράψετε το πιο σύντομο.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Γιατί πρέπει να εξηγούμε συνέχεια τα αυτονόητα; Χρειάζεται δηλαδή να γράψεις παπάδες επειδή κάποιος άλλος γράφει παπάδες; Δηλαδή ρε πουστη μου πίστεψες ότι δεν παρακολουθούμε το τοπικ και δεν βλέπουμε τι γράφετε; Ότι είναι να σβήστει θα σβηστεί, οποίος είναι να μπαναρισθει, θα μπαναρισθει. Μείνε εσύ ον τοπικ και κόσμιος και έχουν γνώση οι φύλακες.

Και ναι, έκανα λίγο πλάκα.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Μια ερώτηση προς τους διαχωρισμούς της σελιδας.
Είναι δυνατόν να κάνετε κάτι με αυτόν τον ΠΑΟΚ Ντίσελντορφ που έχει πάρει σβαρνα όλα τα τοπικ και γράφει χειρότερα και από τον πιο φανατικό αλλόθρησκο?
Όχι τίποτα αλλα στο τέλος πάλι θα την πληρώσει κάποιος που απλά θα αντιδράσει στα γραφόμενα του
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Καλησπέρα παιδιά. Ερώτηση: τις τελευταίες 2 ημέρες η γραμματοσειρά σε κάθε τοπικ που ανοίγω είναι πάρα πολύ μικρή. Αυτό δεν μου το έκανε πριν. Διορθώνεται το πρόβλημα; ; από το κινητό μπαίνω χρόνια τώρα κ πρώτη φορά αντιμετωπίζω Αυτό το πρόβλημα
Άβαταρ μέλους
Immemoric

Δημοσίευση από Immemoric »

Χαίρετε. Κάθε φορά που πάω να ποστάρω στο κοινωνία μου βγάζει 503 ερρορ, γνωρίζει καποιος γιατί;
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Μηπως να γινει σιγα σιγα μια επανεξεταση εκεινου του οριζοντιου μπαν?
Με τρωει γιατι σιγουρα καποιοι την εφαγαν αδικα.Δε δωθηκε η δεουσα προσοχη στην καθε περιπτωση ξεχωριστα.Κ εμενα μου καθησε ασχημα γιατι με καποιους γνωριζομαι κ ξερω οτι δεν ηταν συντονισμενο.Δε νομιζω να εχει ξαναγινει κιολας.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Θες παρεα για να δερνεις στ αεροδρομια?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”