Ειπα καθαρά την άποψη μου πανω σε ότι συμβαίνει σωστή ή λάθος είναι αυτή τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο...trouman έγραψε:Και εγώ δεν ξέρω πολλά, αλλά το " δεν νομίζω ότι θα υπάρξει κανείς που θα σας κλείσει το μικρόφωνο" που λεςpainkiller4 έγραψε:
.....
Και επειδή πιστεύω ότι σε αυτές τις περιπτώσεις ο διάλογος είναι η μοναδική λύση. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν γίνεται.
Επειδή είμαι καθημερινά στο discord δεν νομίζω ότι θα υπάρξει κανείς που θα σας κλείσει το μικρόφωνο για να πείτε οτιδήποτε γιατί όπως σωστά έχει γραφτεί και εδω παλιότερα ο γραπτός λόγος μπορεί να παρεξηγηθεί εύκολα αντίθετα στο chat υπάρχει η δυνατότητα του λόγου και της ανταλλαγής απόψεων.
.....
.πώς το συνδέεις με το
pgetsos
Στο discord group που έφτιαξα ΕΓΩ συγκεκριμένα με τα χεράκια μου, είμαι μπαναρισμένος εδώ και τουλάχιστον 4 έτη, χωρίς να μου πει ποτέ ο Περαια που πήρε την διαχείριση από μένα ή κάποιο άλλο μέλος το γιατι. Απλά μια μέρα σταμάτησα να έχω πρόσβαση
Τώρα δεν το γνώριζα ότι το παλικάρι εδω έχει μπαναριστει από το discord εφόσον έτσι είναι το λιγότερο που μπορώ να εκφέρω είναι ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΟ και μεγα ΛΑΘΟΣ.
Δεν ξέρω λεπτομέρειες αλλά δυστυχώς επαναλαμβάνω ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ και μόνο σαν γεγονός.