Ποιές ομάδες υποστηρίζετε στο εξωτερικό;
Τελικα βλεπω η Φιορεντινα εχει αρκετες συμπαθειες...δεν ειμαστε λιγοι 
Το να συμπαθεις και καμια ομαδα στην Ευρωπη δε σημαινει οτι εισαι οπαδος της ή τη γουσταρεις οσον τον ΠΑΟΚ..αυτο ας ειναι ξεκαθαρο σε οσους λενε..."Μονο ΠΑΟΚ" και "απορω πως λετε για αλλες ομαδες κλπ"..
Κανεις δεν ειναι πιο ΠΑΟΚτσης απο μενα,κι εγω δε πιστευω οτι ειμαι παραπανω ΠΑΟΚτσης απο τους αλλους...Ακομη κι οσοι τα γραφουν αυτα καποια ομαδα συμπαθουν εξωτερικου οταν βλεπουν πχ CL..
Το οτι μπορει να συμπαθω πχ τη Φιορεντινα δε σημαινει οτι οταν θα παιζει με τον ΠΑΟΚ θα υποστηριζω αυτην...απλως καταγραφουμε συμπαθειες σε ομαδες εξωτερικου...
ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΠΑΟΚ

Το να συμπαθεις και καμια ομαδα στην Ευρωπη δε σημαινει οτι εισαι οπαδος της ή τη γουσταρεις οσον τον ΠΑΟΚ..αυτο ας ειναι ξεκαθαρο σε οσους λενε..."Μονο ΠΑΟΚ" και "απορω πως λετε για αλλες ομαδες κλπ"..
Κανεις δεν ειναι πιο ΠΑΟΚτσης απο μενα,κι εγω δε πιστευω οτι ειμαι παραπανω ΠΑΟΚτσης απο τους αλλους...Ακομη κι οσοι τα γραφουν αυτα καποια ομαδα συμπαθουν εξωτερικου οταν βλεπουν πχ CL..
Το οτι μπορει να συμπαθω πχ τη Φιορεντινα δε σημαινει οτι οταν θα παιζει με τον ΠΑΟΚ θα υποστηριζω αυτην...απλως καταγραφουμε συμπαθειες σε ομαδες εξωτερικου...
ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΠΑΟΚ

-
- teacher....
Oι ομάδες μου (μετά τον ΠΑΟΚ φυσικά)
Αγγλία: Leeds United από το 1972 (Μπρέμερ, Λόριμερ, Κλάρκ)
Γερμανία: Άιντραχτ Φρανκφούρτης από το 1976, γιατί εκεί πήγε ο Γκιούλα Λόραντ μετά το πρωτάθλημα που κατέκτησε με τον ΠΑΟΚ
Ισπανία: Μπάρτσα
Ιταλία : Μίλαν
Σερβία: Παρτιζάν
Γερμανία: Άιντραχτ Φρανκφούρτης από το 1976, γιατί εκεί πήγε ο Γκιούλα Λόραντ μετά το πρωτάθλημα που κατέκτησε με τον ΠΑΟΚ
Ισπανία: Μπάρτσα
Ιταλία : Μίλαν
Σερβία: Παρτιζάν
Tetradje έγραψε:Οι μεν ειναι επαναστατες, οι δε υποτελεις της Ρεαλ... Οξυμωρο λιγο φιλε...Biv έγραψε:BILBAO KAI RAYO BAGEKANO απο Ισπανια
Φιλε tetradje δεν ξερω αν η ομαδα ειναι υποτελεις της Ρεαλ οπως ανεφερες και δεν με ενδιαφερει κιολας. Εγω τις ομαδες που ανεφερα δεν ειπα πως τις υποστηριζω απλα γουσταρω πολυ την τρελα που εχουν οι λαοι τους! Και να σε σιγουρους πως αυτοι της Βαγιεκανο αν και λιγοι ειναι αρκετα παλαβοι και απο οτι γνωριζω επισης επαναστατες!