μετα θα βγαλουμε γουστα τελευταιες μερες ...αλλα αυτο που ειπε και ο navi πολυ καλο για να ειναι αληθινοMitsospaoki4 έγραψε:Πάντως αν ισχύει του Πολωνού περιμένω μπακ και χαφ απ το πάνω ράφι.
Δεν υπάρχει ffp πλέον
Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
Φίλε Λουκά σόρρυ αλλά κάνεις λάθος.
Το χειμώνα ήρθε ο Μαλαδένης και για ένα τρίμηνο παίξαμε μια χαρά μπάλαρα.
Το κέντρο μια χαρά, δεξιά Φουτσίνι, μπροστά Σάλπι με Γιασεμή.
Θυμάμαι ματς με Πανηλειακός 3-0, ματς με ΟΦΗ 2-0 με κόσμο εκστασιασμένο και ωραία μπάλα
Καλά για την ανατροπή με κουλα δε λέω τίποτα. Ήμουν πολύ κοντά στα παιδιά που έπεσαν και χτύπησαν και είχα αρρωστήσει. Θυμάμαι όμως επικό πρωτοσέλιδο Σπορ του Βορρά με Γιασεμή να κάνει το 2-2 και και ο κόσμος πίσω να πάλλεται
Θυμάμαι ματς με Πανηλειακός 3-0, ματς με ΟΦΗ 2-0 με κόσμο εκστασιασμένο και ωραία μπάλα
Καλά για την ανατροπή με κουλα δε λέω τίποτα. Ήμουν πολύ κοντά στα παιδιά που έπεσαν και χτύπησαν και είχα αρρωστήσει. Θυμάμαι όμως επικό πρωτοσέλιδο Σπορ του Βορρά με Γιασεμή να κάνει το 2-2 και και ο κόσμος πίσω να πάλλεται
- stravostomis
Υποδοχη αεροδρομιου ειχαμε κανει στο Μαλαδενη.
Αν ερχοταν τωρα στην πιστα προσγειωσης θα τον περιμενε το εκαβ.
Αν ερχοταν τωρα στην πιστα προσγειωσης θα τον περιμενε το εκαβ.
- sourmenetes
- Moderator
https://www.onet.pl/sport/onetsport/tra ... y,d87b6cc4
Και εδώ μιλάνε για κοντά σε. Συμφωνία.
Με 6-7 εκ ευρώ.
Κάντε τα 10 ρε!!
Γύφτοι!!
Ξέρετε τι παιχταρά παίρνετε;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και εδώ μιλάνε για κοντά σε. Συμφωνία.
Με 6-7 εκ ευρώ.
Κάντε τα 10 ρε!!
Γύφτοι!!
Ξέρετε τι παιχταρά παίρνετε;
ΑΝ γινει αυτο !!!θα ειναι το καλυτερο δωρο για τον παμπλο ...γιατι θα ερθουν καινουργιοι ...
το png4 εγραφε αυτο το μεσημερι
''Τώρα θέλει ΠΑΟΚ
Ο Αλέις Γκαρσία έπαιξε για 48 ώρες στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ μετά την άρνηση Μαουρίσιο να φορέσει ξανά τα ασπρόμαυρα. Επέλεξε να αγωνιστεί τότε στη Ντιναμό Βουκουρεστίου. Με τη φανέλα της πραγματοποίησε μόλις οχτώ συμμετοχές. Τώρα είναι ξανά ελεύθερος και θα ήθελε σαν τρελός να έρθει στην Τούμπα. Μάλλον όμως είναι αργά ...''
καλα ρε δεν θελαμε γκαρσια ;;
το png4 εγραφε αυτο το μεσημερι
''Τώρα θέλει ΠΑΟΚ
Ο Αλέις Γκαρσία έπαιξε για 48 ώρες στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ μετά την άρνηση Μαουρίσιο να φορέσει ξανά τα ασπρόμαυρα. Επέλεξε να αγωνιστεί τότε στη Ντιναμό Βουκουρεστίου. Με τη φανέλα της πραγματοποίησε μόλις οχτώ συμμετοχές. Τώρα είναι ξανά ελεύθερος και θα ήθελε σαν τρελός να έρθει στην Τούμπα. Μάλλον όμως είναι αργά ...''
καλα ρε δεν θελαμε γκαρσια ;;
- Mitsospaoki4
- Moderator
- bersekeros
Όλα?seaman έγραψε: Για τέτοια κορμιά δεν μας σκέφτεται η ROGON? να της το θυμίσουμε.
Πουλάς αύριο το πρωί τον ΣΒΙ και τα χώνεις όλα να τον φέρεις στην Τούμπα.
Θα σου τα φέρει επί 10 σε 2 χρόνια. Σε αυτή την ηλικία επιτρέπεται ένα σκαλοπάτι.
Αυτό μου θυμίζει κλασσικό σκηνικό σε ελληνικό καζινο:
-Χαριλαε άντε τώρα που ρεφαρες να φύγουμε, τόση ώρα το περίμενες το 4 μαύρο ήρθε.. πάμε σπίτι.
-Ασε γυναίκα τώρα είναι η ευκαιρία, να τα βάλω όλα στο 4 πάλι όπως είναι να τους τα πάρω.
Η συνέχεια γνωστή.
Πάλι all in σε Rogon βρε Seaman?!!
Άμα τον δώσουν free-bet τον δέχομαι.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εντωμεταξυ ο Κρμεντσικ ειναι ιδιος ο Φρεντυ Κρουγκερ [FACE WITH TEARS OF JOY]seaman έγραψε:Στην ομάδα που είχαμε δώσει δανεικό τον Μιχόγεβιτς (Άουε) η ριμάδα η ROGON έχει ένα 21χρονο (σε λίγες μέρες 22) τεφαρίκι φορ. FLORIAN KRÜGER το πλήρες ονοματάκι και τoν φωνάζουν FLO (καλύτερα για Ελλάδα) τον ξανθούλη και προερχόμενο από τις ακαδημίες της Σάλκε, φορ.
https://www.transfermarkt.com/florian-k ... ler/317740
Στα τμήματα υποδομής έβαζε γκολ με το τσουβάλι ή καλύτερα με τα τσουβάλια. Έχει 3 χρονιές στη δεύτερη κατηγορία (από τα 18 του) η μία καλύτερη από την άλλη σε νούμερα. Είπα να την ψάξω λίγο την περίπτωση και επειδή δεν υπάρχουν βιντεάκια είδα τροχάδην παιχνίδια της Άουε.
Τα νούμερα λένε ότι συμμετέχει σε πάνω από το 50% των γκολ. Και πραγματικά πέρα από κίλερ, ο τύπος είναι παντού. Μέσα στο κουτί, έξω από το κουτί, στο φτερό, στο κέντρο, όπου θες. Το συμμετοχικό φορ που λέγαμε. Σπέρνει ασίστ και τεμάχια. Περιπτοσάρα.
Για τέτοια κορμιά δεν μας σκέφτεται η ROGON? να της το θυμίσουμε.
Θα σου τα φέρει επί 10 σε 2 χρόνια. Σε αυτή την ηλικία επιτρέπεται ένα σκαλοπάτι. Άμα τον αρπάξουν οι μεγάλες γερμανικές (που πολύ το φοβάμαι) τέλος.
Φέρτε τον Κρούγκερ από τις λεύκες να τους πετσοκόψει όλους.
- loukas karadimos
Ισχυει όντως αλλά ως ένα σημείο νομίζω . Τότε βέβαια φορτώνεις τον συμπολίτη τριμπαλα σβηστός ....rainmaker έγραψε:Φίλε Λουκά σόρρυ αλλά κάνεις λάθος.
Στην ανατροπή με Κούλα μίλησε η κλάση του Μαραντόνα από το ζεμουν σλαντζιαν σπασιτς εδώ που τα λέμε

Η σιγουρια οτι αν πουλησουμε Σβιντερσκι θα πάρουμε παιχτες, απο που προκυπτει?
Ο Τσολακ μαλλον θα παραμεινει, ενα αριστερό μπακ θα πάρουμε και τελος...
Αν δεν αποχωρησει ο Αουγκουστο δεν βλεπω να ερχεται χαφ..
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Το θέμα είναι υπαρκτό!Mitsospaoki4 έγραψε:Σουρμε έχετε κάποια πληροφόρηση για το θεμα;;
Για τον πολωνο μιλάω.
Τωρα το τι θα γίνει δεν ξέρω. Προσωπικά θεωρώ ότι θα πωληθεί.
Το ζήτημα ειναι ότι θα πρέπει να αποκτηθεί και φορ!
Πάρολε όλα λέμε και ας τα φάει ο κουτσόςParolos έγραψε:Όλα?seaman έγραψε: Για τέτοια κορμιά δεν μας σκέφτεται η ROGON? να της το θυμίσουμε.
Θα σου τα φέρει επί 10 σε 2 χρόνια. Σε αυτή την ηλικία επιτρέπεται ένα σκαλοπάτι.
Αυτό μου θυμίζει κλασσικό σκηνικό σε ελληνικό καζινο:
-Χαριλαε άντε τώρα που ρεφαρες να φύγουμε, τόση ώρα το περίμενες το 4 μαύρο ήρθε.. πάμε σπίτι.
-Ασε γυναίκα τώρα είναι η ευκαιρία, να τα βάλω όλα στο 4 πάλι όπως είναι να τους τα πάρω.
Η συνέχεια γνωστή.
Πάλι all in σε Rogon βρε Seaman?!!
Άμα τον δώσουν free-bet τον δέχομαι.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Είναι περιπτοσάρα.
5 εκ εγώ λέω για τον Πολωνό. Αυτά είναι τα όλα και δεν ξέρω αν φτάνουν για 22χρονο Γερμανό διεθνή
Όχι μέσα, ολομέσα είσαιGospi έγραψε:Η σιγουρια οτι αν πουλησουμε Σβιντερσκι θα πάρουμε παιχτες, απο που προκυπτει?