ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Για ποιο λογο ακριβως αναφερομαστε σε εναν πλεον βασικο παικτη της Πορτο και στις επιλογες Σαντος για την εθνικη?
Στο τελείως υποθετικό σενάριο που δεν αναναιωσει, για να μπει στη διαδικασία να συζητήσει, θα ξεκινήσει δικαιολογημενα από 1.5 εκατομμύριο.
Οι 3 μεγάλοι της Πορτογαλίας θα έχουν κάποιο άλλο παροπλισμένο χαφ π μπορεί να μας ανεβάσει επίπεδο. Ας κοιτάξουμε εκεί μιας κ αποτελεί το ταβανι μας μεταγραφικά.
Οι 3 μεγάλοι της Πορτογαλίας θα έχουν κάποιο άλλο παροπλισμένο χαφ π μπορεί να μας ανεβάσει επίπεδο. Ας κοιτάξουμε εκεί μιας κ αποτελεί το ταβανι μας μεταγραφικά.
Αφου μενει ελευθερος δεν μας εμποδίζει κανεις να ονειρευομαστε.
Δωρεαν ειναι!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δωρεαν ειναι!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Nα τελειώνουμε.Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:•Πρίγιοβιτς συν καπάρωμα Δουβίκα.
• Ζινκερνάγκελ
•Φαμπιάνο
• Έναν που να μπορεί να παίξει με ευχέρεια στο 8 και στο 10. ( Κάμπο; Ματέους Ολιβέιρα;;)
Αυτά.
Έτσι όπως έγιναν τα πράγματα θες τρεις μεταγραφές αν λες ότι χτυπας πρωταθλημα.
Εξτρέμ,8-10αρι και επιθετικο.
Οτιδήποτε λιγότερο θα το βρούμε μπροστά μας ειδικά στα πλέι οφ
Εξτρέμ,8-10αρι και επιθετικο.
Οτιδήποτε λιγότερο θα το βρούμε μπροστά μας ειδικά στα πλέι οφ
Εγω παλι βλεπω γυρω στις 7-8 αποχωρησεις και 2-3 προσθηκες:
Τερματοφύλακες: Ζίφκοβιτς, Μεταγραφή, Ταλιχμανίδης (Πασχαλάκης, Ρέυ)
Δεξιά μπακ: Ροντρίγκο, Λύρατζης (Ουαγκέ)
Αριστερά μπακ: Γιαννούλης, Περέιρα
Στόπερ: Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Μιχάι, Παναγιώτου (Βαρέλα)
Χαφ: Τσιγγάρας, Σβαμπ, Καντουρί, Ντούγκλας, Νινούα (Εσίτι)
Εξτρέμ: Ζίφκοβιτς, Τζόλης, Μουργκ, Βιειρίνια (Ζαμπά)
Δεκάρια: Μεταγραφή, Βρακάς (Μπίσεσβαρ)
Επιθετικοί: Σβιντέρσκι, Τσόλακ, Κούτσιας
Επίσης θα ψάξουμε πώληση Σβιντέρσκι (3-4Μ) με αντικατάστασή του.
Θα ψάξουμε πώληση Καντουρί, εφόσον δεν ανανεώσει, με αντικατάστασή του.
Και δεν θα πούμε όχι σε πρόταση Γιαννούλη (7-8Μ), αν δεν ανανεώσει, με αντικατάστασή του.
Ξέρω είναι πολλές οι αποχωρήσεις, αλλά ο μόνος βασικός είναι ο Βαρέλα. Στις περιπτώσεις Γιαννούλη και Καντουρί, η ομάδα δεν θέλει να φύγουν, αλλά κινδυνεύει να τους χάσει χωρίς φράγκο αν δεν ανανεώσουν.
Γενικά είμαι απαισιοδόξος, μακάρι να βγω λάθος.
Όσο για Ολιβέιρα που διαβάζω, το θεωρώ όνειρο χειμερινής νυκτός. Δεν νομίζω να έρθει συμβόλαιο πάνω από 500Κ. Αλλά και να δίναμε παραπάνω, ο παίκτης έχει ξεφύγει με τις εμφανίσεις του. Πιστεύω θα πάει σε ομάδα καλύτερη και από την Πόρτο.
Τερματοφύλακες: Ζίφκοβιτς, Μεταγραφή, Ταλιχμανίδης (Πασχαλάκης, Ρέυ)
Δεξιά μπακ: Ροντρίγκο, Λύρατζης (Ουαγκέ)
Αριστερά μπακ: Γιαννούλης, Περέιρα
Στόπερ: Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Μιχάι, Παναγιώτου (Βαρέλα)
Χαφ: Τσιγγάρας, Σβαμπ, Καντουρί, Ντούγκλας, Νινούα (Εσίτι)
Εξτρέμ: Ζίφκοβιτς, Τζόλης, Μουργκ, Βιειρίνια (Ζαμπά)
Δεκάρια: Μεταγραφή, Βρακάς (Μπίσεσβαρ)
Επιθετικοί: Σβιντέρσκι, Τσόλακ, Κούτσιας
Επίσης θα ψάξουμε πώληση Σβιντέρσκι (3-4Μ) με αντικατάστασή του.
Θα ψάξουμε πώληση Καντουρί, εφόσον δεν ανανεώσει, με αντικατάστασή του.
Και δεν θα πούμε όχι σε πρόταση Γιαννούλη (7-8Μ), αν δεν ανανεώσει, με αντικατάστασή του.
Ξέρω είναι πολλές οι αποχωρήσεις, αλλά ο μόνος βασικός είναι ο Βαρέλα. Στις περιπτώσεις Γιαννούλη και Καντουρί, η ομάδα δεν θέλει να φύγουν, αλλά κινδυνεύει να τους χάσει χωρίς φράγκο αν δεν ανανεώσουν.
Γενικά είμαι απαισιοδόξος, μακάρι να βγω λάθος.
Όσο για Ολιβέιρα που διαβάζω, το θεωρώ όνειρο χειμερινής νυκτός. Δεν νομίζω να έρθει συμβόλαιο πάνω από 500Κ. Αλλά και να δίναμε παραπάνω, ο παίκτης έχει ξεφύγει με τις εμφανίσεις του. Πιστεύω θα πάει σε ομάδα καλύτερη και από την Πόρτο.
Αμα πουλησεις τον σβαροφσκι 3μυρια κερναω προβατινα στα καρβουνα να τον παρει ποια ομαδα?
- sourmenetes
- Moderator
Αυτή που πήρε 3 το Λημνιο!!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο χειμώνας είναι δύσκολη μεταγραφική περίοδος. Πρέπει να γίνουν 3 προσθήκες. Ένα εξάρι ταχυδυναμο , ένας τερματοφύλακας νεαρός με προσόντα και ένα φορ. Ταυτόχρονα θα πρέπει να κλείσουμε παίκτες για το καλοκαίρι, να υπογράψουμε δηλαδή τον Δεκέμβριο παίκτες που θα έρθουν σαν ελεύθεροι το καλοκαίρι. Θα πρέπει να δούμε και αν μπορούμε να κάνουμε ανταλλαγές ειδικά με Τουρκικές ομάδες που δεν έχουν ρευστό. Δηλαδή αν ας πούμε μια Τουρκική ομάδα έχει έναν παίκτη που θέλει να φύγει πχ έναν τερματοφύλακα και ψάχνει έναν κόφτη κανείς τράμπα τον Εσίτι. Παίκτες όπως ο Πασχαλάκης,ο Εσίτι,ο Τσολακ κλπ μπορούν έτσι να αντικατασταθουν με λιγότερο κόστος
κερναω κ γιδα βραστηsourmenetes έγραψε:Αυτή που πήρε 3 το Λημνιο!!
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Μεγαλύτερη πρόταση ήρθε πάντως την προηγούμενη μεταγραφική περίοδο.malampar έγραψε:Αμα πουλησεις τον σβαροφσκι 3μυρια κερναω προβατινα στα καρβουνα να τον παρει ποια ομαδα?
Ναι ε απο ποια ομαδα?Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Μεγαλύτερη πρόταση ήρθε πάντως την προηγούμενη μεταγραφική περίοδο.malampar έγραψε:Αμα πουλησεις τον σβαροφσκι 3μυρια κερναω προβατινα στα καρβουνα να τον παρει ποια ομαδα?
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Εσένα το νούμερο σε απασχολεί όχι η ομάδα. Ας πάει και στην Αλ ραγιαν. Ο λόγος που αρνήθηκες δεν ήταν η ομάδα προφανώς αλλά το ότι έσκασε τελευταία στιγμη. Δεν σου λέω ότι ξέρω αν αυτό κατάλαβες. Από αυτά που λέγανε.