Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Βγαίνει ο κυρ κυρ και κράζει τους αρδ. Καπάκι ο δούκας. Χειρότερα. Επειδή εγώ δεν έχω "γνωστό" στην παε μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει, να ξέρω κι εγώ με ποιους έχω να κάνω;
Οταν σου πετανε λασπη και κάνεις τον κινέζο,η ευθύνη ειναι 100% δική σου.Απολαύστε τωρα το λασπόλουτρο και μην σκούζετε γιατι δεν πειθετε κανέναν.Σας αρεσει η φαπα και το εχετε βαφτισει ανωτεροτητα.Η επικοινωνιακη πολιτική της παε τρωει καρπαζιές απο τον Ραπτόπουλο.Γελαει ο κοσμος.
- abc_o_ karpouzas
gaz έγραψε:Βγαίνει ο κυρ κυρ και κράζει τους αρδ. Καπάκι ο δούκας. Χειρότερα. Επειδή εγώ δεν έχω "γνωστό" στην παε μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει, να ξέρω κι εγώ με ποιους έχω να κάνω;
ακουγοντας και τον τζαντζαρα ο ενας μαλλον ειναι ο τυπος που βγαινει στον σαγονια σε παραθυρο...
αυτον ρε τοτε με τον καμπανη που αρχισε την εκπομπη του με το .....γιαννη μου....
ο γουμενος συζητουσε με τον καμπανη για την παε στο κοτερο καπου στο αιγαιο πριβε και ηταν και αυτος καπου εκει και ακουσε την συνομιλια και και .....και απο τοτε τον συνδεσα με το καιρο...
Ολο το μετροπολις ρε παιδια ειναι προσκυνημενο εδω και χρονια. Τι συζηταμε.
Και μια που λεμε για τον σαγωνια, εχει τον Βοργια και λεει για το οφσαιντ με το var οτι αμα παρει χαρακα θα το βγαλει λαθος και οτι ειναι υπερ του επιθετικου η αμφιβολια
Οι αλλοι δυο προσπαθουν να μην γελασουν. Μετα απορουμε γιατι οι γαυροι λενε αυτα που λενε. Γιατι και αυτους τους φουκαραδες αμα τους βαζουν τους Βοργιαδες και τους Τσικινιδες πρωι βραδυ και νορμαλ να ειναι θα γινουν αμοιβαδες.
Και μια που λεμε για τον σαγωνια, εχει τον Βοργια και λεει για το οφσαιντ με το var οτι αμα παρει χαρακα θα το βγαλει λαθος και οτι ειναι υπερ του επιθετικου η αμφιβολια

οι βρωμιάρηδες κοίτα Πώς πάνε να δημιουργήσουν πρόβλημα, ας έχουν το νου τους και κάποια παιδιά εδώ, μη ρίχνουν νερό στον μύλο των γαυροκοπριών..
Ένας ακήρυχτος πόλεμος μαίνεται εδώ και καιρό περιμετρικά της Τούμπας… Ένας πόλεμος ανάμεσα στα ακριβοπληρωμένα Goldens Boys του Ιβάν Σαββίδη και στους οργανωμένους οπαδούς, οι οποίοι έχουν αντιληφθεί τον ρόλο των πρώτων και τους εκθέτουν σε κάθε ευκαιρία. Για τους μυημένους, το… ξέσπασμα του Κυριάκου Κυριάκου δεν αφορά τους δημοσιογράφους, όπως υπέθεσαν οι περισσότεροι.
Αντίθετα, ο Κυριάκος απάντησε έμμεσα στις δύο ανακοινώσεις που εκδόθηκαν από συνδέσμους. Το περιεχόμενους ήταν καυστικό και άγγιζε τον Κυριάκο Κυριάκο και τους άλλως της συνομοταξίας του, όπως τον Μάκη Γκαγκάτση. Στελέχη που οδηγούν τον Ιβάν από γκάφα σε γκάφα και προσπαθούν να δικαιολογήσουν τους παχυλούς μισθούς τους και ανησυχούν μήπως τους χάσουν. Γιατί αν ο Σαββίδης αντιληφθεί τη ζημιά που κάνουν τον ΠΑΟΚ, τότε μάλλον θα τους… πετάξει έξω από τα γραφεία της Τούμπας.
καλα το τι γραφουν οι συγκεκριμενοι ας μην το αναλυσουμε..ειναι ΜΜΕ της εγκληματικης οργανωσης, με αναλογο επιπεδο και περιεχομενο.
- navigator11
trouman έγραψε:οι βρωμιάρηδες κοίτα Πώς πάνε να δημιουργήσουν πρόβλημα, ας έχουν το νου τους και κάποια παιδιά εδώ, μη ρίχνουν νερό στον μύλο των γαυροκοπριών..Ένας ακήρυχτος πόλεμος μαίνεται εδώ και καιρό περιμετρικά της Τούμπας… Ένας πόλεμος ανάμεσα στα ακριβοπληρωμένα Goldens Boys του Ιβάν Σαββίδη και στους οργανωμένους οπαδούς, οι οποίοι έχουν αντιληφθεί τον ρόλο των πρώτων και τους εκθέτουν σε κάθε ευκαιρία. Για τους μυημένους, το… ξέσπασμα του Κυριάκου Κυριάκου δεν αφορά τους δημοσιογράφους, όπως υπέθεσαν οι περισσότεροι.
Αντίθετα, ο Κυριάκος απάντησε έμμεσα στις δύο ανακοινώσεις που εκδόθηκαν από συνδέσμους. Το περιεχόμενους ήταν καυστικό και άγγιζε τον Κυριάκο Κυριάκο και τους άλλως της συνομοταξίας του, όπως τον Μάκη Γκαγκάτση. Στελέχη που οδηγούν τον Ιβάν από γκάφα σε γκάφα και προσπαθούν να δικαιολογήσουν τους παχυλούς μισθούς τους και ανησυχούν μήπως τους χάσουν. Γιατί αν ο Σαββίδης αντιληφθεί τη ζημιά που κάνουν τον ΠΑΟΚ, τότε μάλλον θα τους… πετάξει έξω από τα γραφεία της Τούμπας.

Κατι με λεει οτι την τεταρτη θα μιλησουν με ονοματα και καποιοι θα ψαχνουν τρυπα να κρυφτουν
Αυτό το site έπρεπε να λέγεται το ψεμα.gr όχι το 10 πέρυσι εγραφε στην φάση που ο σεμεδο έσπρωξε τον ball boy του ΟΦΗ ότι δεν εγινε ποτέ αυτό και ότι ο φερευρα(παιχτης του οφη) έσπρωξε και εριξε κάτω τον σεμεδο δηλαδή να φανταστείτε όχι μόνο ψέματα αλλά και σενάρια με το μυαλο τους γράφουν και την ιδια ωρα ζητάει συγνώμη από το παιδί μέσω ινστα ο σεμεδο κ ξαφνικά το άρθρο εξαφανίζεται γελάνε τα χερουλια.
Το μόνο που μαίνεται περιμετρικά της Τούμπας είναι οι λαϊκατζήδες κάθε Τετάρτη.
Slade έγραψε:Το μόνο που μαίνεται περιμετρικά της Τούμπας είναι οι λαϊκατζήδες κάθε Τετάρτη.

Τούτη την ώρα με ρητορική γαύρων ο μπουζος (τσιράκι του χοντρού) στολίζει τον κυρ κυρ και τα στελέχη της ΠΑΕ αφού πρώτα εγλειψε τον Ιβάν στην εισαγωγή του.
Ποσό σίχαμα αυτό το σκουλικι ......ο κοπριτης ......