ΕΟ(π@στογαυρος)- ΠΑΟΚ 24/6 21:30
-
ariskatiforos
Re: ΕΟ(π@στογαυρος)- ΠΑΟΚ 24/6 21:30
αυτό π νιώθω είναι ότι δε θέλω τελικό με τρακτέρ με τη φετινή ομάδα που μοιάζει σα σκασμένο λάστιχο χωρίς ενέργεια κ αυτοί με δίψα για ένα τίτλο ...γενικά δεν είμαι αισιόδοξος για κατάκτηση κ να περιμένουμε πχ μαγικά από ένα ποιοτικό αλλά ανενεργό παίκτη κ μ όλη αυτή την αρρωστημένη διαχείριση ν έχει προηγηθεί από τον προπονητή δεν υπάρχει ενέργεια ένταση προσήλωση σχέδιο πειθαρχία δεν υπάρχει τίποτα παρά μόνο ατομική ποιότητα σε κάποιους παίκτες η οποία μάλιστα είναι ανενεργή με κυρία ευθύνη του προπονητή ,γι αυτό κ δεν έχω ελπίδες για κατάκτηση θα μου κάνει τεράστια έκπληξη τυχόν κατάκτηση ...
Θέλω να πιστεύω ότι η κατάκτηση του κυπέλλου θα συνδέεται με κάποιο τρόπο με τις αποδοχές των συμβολαίων. Για την ύπαρξη κινήτρου το λέω. Ότι θέλουν να τον "φάνε" τον μπερέτα είναι το μόνο σίγουρο. Έχει άλλα παιχνίδια όμως για αυτό...
- john4serres
Οι Δημήτρης Πέλκας και Αντρέ Βιεϊρίνια συνέχισαν ατομικό πρόγραμμα αυξημένης έντασης.
Όχι μόνο είναι καλά, αλλά αποφορτίζονται, οπότε, θα τους δούμε, όχι μόνο στην αποστολή, αλλά στην 11άδα....john4serres έγραψε:Οι Δημήτρης Πέλκας και Αντρέ Βιεϊρίνια συνέχισαν ατομικό πρόγραμμα αυξημένης έντασης.![]()
![]()
![]()
Υ.Γ. Απόλυτα προσωπική η πρόβλεψη, δίχως καμία ινσάιντ ινφορμέισιο, δηλωμένα, για να μην παρεξηγηθώ...
Καλή επιτυχία στο Μάου, τον Καντουρί, τον Μπίσε , το Βαρέλα, τον Πέλκα, το Μάτος, τον Αντρέ και στην υπόλοιπη παρέα από σαπάκια που 3 χρόνια τώρα έχουν φέρει τόσους τίτλους όσους δεν πήραμε τα προηγούμενα 91.
Θα τα δώσουν όλα να πάρουν ένα ακόμα και όπου βγει. Τον μπούλο όμως μετά να μην ξεχνιόμαστε.
Θα τα δώσουν όλα να πάρουν ένα ακόμα και όπου βγει. Τον μπούλο όμως μετά να μην ξεχνιόμαστε.
- rade paprica
Υπαρχει τρόπος να δούμε το παιχνίδι online στο εξωτερικό νόμιμα μέσω κάποιου pay per view ή κάτι;
- rade paprica
για παράνομα στο εσωτερικό κάτι θα κάναμε, αλλά μας βάζεις δύσκολα, άκου εξωτερικό και … νόμιμαgika έγραψε:Υπαρχει τρόπος να δούμε το παιχνίδι online στο εξωτερικό νόμιμα μέσω κάποιου pay per view ή κάτι;
- episimos73
Το θέμα είναι να σκοράρουμε πρώτοι. Αν προηγηθούμε θα τους κοπούν τα ποδάρια. Το θέμα είναι πως.
Έχω φωνή πάντως.
Υ.Γ Γαμήστε τους.
Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχω φωνή πάντως.
Υ.Γ Γαμήστε τους.
Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Dimg4
Χιλια ευχαριστω σε ολους αυτους αλλα και τους υπολοιπους συντελεστες των τιτλων. Αλλα με τη δικη σου λογικη ας τους κρατησουμε μεχρι τα 70 αφου αυτοι εφεραν τιτλους.Tolaros έγραψε:Καλή επιτυχία στο Μάου, τον Καντουρί, τον Μπίσε , το Βαρέλα, τον Πέλκα, το Μάτος, τον Αντρέ και στην υπόλοιπη παρέα από σαπάκια που 3 χρόνια τώρα έχουν φέρει τόσους τίτλους όσους δεν πήραμε τα προηγούμενα 91.
Ειναι η φυσικη εξελιξη, περσι ηταν μια καλοκουρδισμενη μηχανη η οποια εχασε τα βασικα γραναζια οπως πρωτα απο ολα τον προπονητη, τον Πριγιο, τον Σαχοβ και ηρθε ενας προπονητης ο οποιος αντι να αποκρυψει τις αγωνιστικες αδυναμιες, φροντισε να τις κανει ενα expose ανευ προηγουμενου.
Οι φετινες εμφανισεις οσων ανεφερες ηταν 3 επιπεδα κατω απο περσι οποτε ειτε φταιει ο προπονητης ειτε αυτοι, πρεπει να ερθουν φρεσκοι παικτες.
Ποδοσφαιρο ειναι
Δε λέω να μείνουν για πάντα, ας φύγουν και μεθαύριο. Αλλά όσο είναι εδώ σεβασμός, τον εχουν κερδισει και δε χάνεται για μια χρονιά. Έχω διαβάσει πράγματα που είναι να φριξεις, άμα γυρίσουμε στο χρόνο να τα δείξουμε στους εαυτούς μας θα μας πλακώσουν
-
Dimg4
Παντως εαν ειχαμε καποιον νορμαλ προπονητη, το πολυ να εχαναν 20-30% απο περσυ. Αυτος το τερματισε
Διαβαζω οτι σκεφτεται το 4-3-3 ο Αμπελ με Εσιτι 6αρι και 8αρια τους Μαουρισιο και Ελ Καντουρι.
Με τον τροπο που παιζει ο γαυρος δεν υπαρχει αλλη λυση. Ο γαυρος ελεγχει πολυ καλα τον αξονα με την τριαδα που εχει βρει καλη χημεια. Ο ενας μενει σχεδον παντα πισω, συνηθως ο Μπουχαλακης, ο αλλος ανεβαινει σιγουρα μεχρι την μεγαλη περιοχη συνηθως ο Γκιγιερμε, και ο Καμαρα κινειται συνεχως ως δευτερος επιθετικος. Πρεπει να το ματσαρουμε αυτο και η παραπανω τριαδα ειναι η μονη που μπορουμε να κανουμε αυτη τη στιγμη.
Αν ο Πελκας ειναι καλα χρειαζεται το παθος του και τα τρεξιματα του.
Πιστευω μπορει να μπει στα αριστερα και να συγκλινει αρκετα για να φορτωνουμε τον αξονα και να γινεται χωρος στον Γιαννουλη να ανεβει.
Γενικα λογω και των 5 αλλαγων, ακομα κι αν ο Πελκας δεν ειναι στο 100% πιστευω καλυτερα να τον βαλεις για 50-60 ποιοτικα λεπτα παρα να τον πεταξεις μετα.
Με τον τροπο που παιζει ο γαυρος δεν υπαρχει αλλη λυση. Ο γαυρος ελεγχει πολυ καλα τον αξονα με την τριαδα που εχει βρει καλη χημεια. Ο ενας μενει σχεδον παντα πισω, συνηθως ο Μπουχαλακης, ο αλλος ανεβαινει σιγουρα μεχρι την μεγαλη περιοχη συνηθως ο Γκιγιερμε, και ο Καμαρα κινειται συνεχως ως δευτερος επιθετικος. Πρεπει να το ματσαρουμε αυτο και η παραπανω τριαδα ειναι η μονη που μπορουμε να κανουμε αυτη τη στιγμη.
Αν ο Πελκας ειναι καλα χρειαζεται το παθος του και τα τρεξιματα του.
Πιστευω μπορει να μπει στα αριστερα και να συγκλινει αρκετα για να φορτωνουμε τον αξονα και να γινεται χωρος στον Γιαννουλη να ανεβει.
Γενικα λογω και των 5 αλλαγων, ακομα κι αν ο Πελκας δεν ειναι στο 100% πιστευω καλυτερα να τον βαλεις για 50-60 ποιοτικα λεπτα παρα να τον πεταξεις μετα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimitrisS την Δευ 22 Ιουν 2020, 20:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.