Ο. Α.Ρ.Η.Σ. - ΠΑΟΚ 4-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- PAOK_Antarctica
Re: Ο. Α.Ρ.Η.Σ. - ΠΑΟΚ 4-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Κάποτε θα χαναμε, ας ήταν σήμερα.
Απλά όχι έτσι. Όταν τρως 4 δεν είσαι άτυχος. Ατυχία είναι να φας ένα χαζό γκολ, άντε δύο. Τα τέσσερα είναι μαλάκια. Ο Ζιφκο ήταν αμπαλος, όχι οι άλλοι τυχεροί.
Ελπίζω τουλάχιστον τώρα να σταματήσουμε να πανηγυρίζουμε τις ισοπαλίες. Άντε, γιατί μικρηναμε πολύ.
Ανασυγκρότηση και πάμε να τους γαμησουμε
Απλά όχι έτσι. Όταν τρως 4 δεν είσαι άτυχος. Ατυχία είναι να φας ένα χαζό γκολ, άντε δύο. Τα τέσσερα είναι μαλάκια. Ο Ζιφκο ήταν αμπαλος, όχι οι άλλοι τυχεροί.
Ελπίζω τουλάχιστον τώρα να σταματήσουμε να πανηγυρίζουμε τις ισοπαλίες. Άντε, γιατί μικρηναμε πολύ.
Ανασυγκρότηση και πάμε να τους γαμησουμε
Ποιoς να τον ενημερώσει? O δικός μας Καρυπίδης ο απάλετος?.panpangr77 έγραψε:Πιστεύω πως το παιχνίδι θα το παίρναμε αν είχαμε άλλο προσανατολισμό στον αγώνα . Η ήττα κάποτε θα ερχοτανε ευτυχώς που ήρθε τωρα. Ο Καντουρι είναι ένας σημαντικός παικτης και σήμερα έλειπε ,είναι αυτός που κρατάει την ισορροπία μέσα στο παιχνίδι .Με Ζαμπα τραυματία χρειάζεται οπωσδήποτε να πάρουμε ένα αριστερό χαφ που θα είναι ολοκληρομενος παίκτης .
Νομίζω πως ο Πορτογάλος δεν ξέρει κάποια πραγματα για το ελληνικό περιβάλλον .
Να δω μια φορά τακτική να πάρεις παιχνίδι μαγκίτικα στη σκουλικοφωλιά και ας...
Σερνόμαστε σαν τα παιδάκια σε μονομαχίες στο instagram και στο facebook με νάνους και γίγαντες
- Caballo Viejo
Σ' ευχαριστώ ΠΑΟΚ γι' αυτά τα 51 ματς. Είμαι 53 χρόνων και σε ακολουθώ συνειδητά για 40 περίπου χρόνια. Ποτέ δεν ένιωσα τόσο χαρούμενος και περήφανος αγαπημένε μου όσο γι' αυτά τα δύο τελευταία χρόνια. Θα σου είμαι ΕΥΓΝΩΜΩΝ γι' αυτό, ώσπου να κλείσω τα μάτια μου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Caballo Viejo την Σάβ 04 Ιαν 2020, 22:02, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Αυτά που κάνει ο Εσκομπαρινακης στην Ελλάδα είναι απίστευτα....
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επισης αν και ξερω οτι θα φαω κραξιμο, θα το πω οσο πιο κομψα μπορω. Δεν νομιζω οτι αν στη κερκιδα τραγουδουσαν πρεζοτραγουδα και ποτε καπνισε ποιος τι, θα ειχαμε καποιο προβλημα να γυρισουμε το ματς ακομα και με αυτον τον Ζιφκοβιτς.
-
- Επικοινωνία:
Σήμερα δυστυχώς φάνηκε πως για Matos και Varela θα πρέπει αναζητηθούν ενόψει καλοκαιριού οι αντικαταστάτες τους.Και φυσικά ένας σταθερός τερματοφύλακας, αντάξιος πρωταθλήτριας ομάδας!
icue έγραψε:Γιατι θα κερδισει αυριο ο γαυρος;gergeo4 έγραψε:ενα θα πω το μπουλιγκ εδωσε απο σημερα το πρωταθλημα στο ναρκεμπορα
Άνετα και από ημίχρονο
Τα είπες όλα....Caballo Viejo έγραψε:Σ' ευχαριστώ ΠΑΟΚ γι' αυτά τα 51 ματς. Είμαι 53 χρόνων και σε ακολουθώ συνειδητά για 40 περίπου χρόνια. Ποτέ δεν ένιωσα τόσο χαρούμενος και περήφανος αγαπημένε μου γι' αυτά τα δύο τελευταία χρόνια. Θα σου είμαι ΕΥΓΝΩΜΩΝ γι' αυτό, ώσπου να κλείσω τα μάτια μου.
-
αν είναι δυνατόν...icue έγραψε:Επισης αν και ξερω οτι θα φαω κραξιμο, θα το πω οσο πιο κομψα μπορω. Δεν νομιζω οτι αν στη κερκιδα τραγουδουσαν πρεζοτραγουδα και ποτε καπνισε ποιος τι, θα ειχαμε καποιο προβλημα να γυρισουμε το ματς ακομα και με αυτον τον Ζιφκοβιτς.
το διαβάσαμε κι αυτό σε ΠΑΟΚτσήδικο φόρουμ
ντροπή σου γι αυτό το σχόλιο
- abc_o_ karpouzas
αυτο το σχολιο φωτοτυπια μεσα στο μυαλοCaballo Viejo έγραψε:Σ' ευχαριστώ ΠΑΟΚ γι' αυτά τα 51 ματς. Είμαι 53 χρόνων και σε ακολουθώ συνειδητά για 40 περίπου χρόνια. Ποτέ δεν ένιωσα τόσο χαρούμενος και περήφανος αγαπημένε μου όσο γι' αυτά τα δύο τελευταία χρόνια. Θα σου είμαι ΕΥΓΝΩΜΩΝ γι' αυτό, ώσπου να κλείσω τα μάτια μου.
ΠΑΟΚαρα παμε γερα να τους ξεπατωσουμε ολους
Εγω ακόμη δε μπορώ να χωνέψω το 1-1. Ο Λάρσον διέσχισε ανενόχλητος το μισό γήπεδο και σχεδόν ανενόχλητος, ελέω Μάτος, έκανε και το σουτ. Δεν μπορώ να καταλάβω, ούτε και να εξηγήσω, αυτή τη συμπεριφορά.
1. Δεν φταιει μονο ο Ζιφκο αλλα κ ο Φερειρα που τον εβαλε να παιξει εκει που έφαγε τα 7.
Έπρεπε να την ψαχουλευτεί ο Πορτογαλος.
2. Τροφη για σκεψη για τον Φερειρα κ η εμφανιση του Βιειρινια. Πρεπει να του βρει ρολο.
Έπρεπε να την ψαχουλευτεί ο Πορτογαλος.
2. Τροφη για σκεψη για τον Φερειρα κ η εμφανιση του Βιειρινια. Πρεπει να του βρει ρολο.
- navigator11
Barlow, τα ξέρουμε αυτά. Πρέπει να έχει και ομάδα όμως ο τραμπούκος. Βλέπεις εσύ ή όποιος άλλος να έχει ομάδα, που να σε πείθει ότι δε μπορεί να γκελάρει μέσα στο x Γεντί Κουλέ, με τη χάρτινη, καλά για την Τούμπα δεν το συζητάω ή ακόμα και μέσα στο μπορντελοσκάκης; Ας νικήσουν αύριο τη ζέλα και ξαναπιάνουμε τη συζήτηση.barlow4 έγραψε:πιλοτε μην υποτιμας το μπουλινγκ.και μαλλον μην υποτιμουμε τα γκαζακια κ τους ξυλοδαρμους με σφυρια αποκαλωντας μπουλινγκ.Στην κολομβια της ευρωπης οταν κανει αποπειρα δολοφονιας ο πρεζεμπορας ειναι λασπη γιατι δεν υπαρχουν στοιχεια , ή δικαστικοι λειτουργοι να δικασουν ενω οταν ενας αρδ του σδνα λεει κατι καπως πιπερατο τον καλει ο υπουργος για ακροαση κ γινεται πρωτο θεμα.pilotos έγραψε:Ένα αν κερδίζαμε σήμερα θα το είχαμε πάρει εμείς ε;gergeo4 έγραψε:ενα θα πω το μπουλιγκ εδωσε απο σημερα το πρωταθλημα στο ναρκεμπορα
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
με αυτες τις προυποθεσεις το πρωταθλημα ειναι παρανοικο που το διεκδικουμε.Εχουμε απεναντι το μεγαλυτερο σκουπιδι και αποβρασμα που γεννησε η χωρα τους και μια κυβερνηση που του κανει πιπες.
-
οτιδήποτε πέρα απο το ότι 6 διαιτητές και 1 παρατηρητης θα φτάσουν ασφαλείς στο σπίτι τους είναι διασπαστικό.