Ο. Α.Ρ.Η.Σ. - ΠΑΟΚ 4-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Zivkovic
12
12%
Matos
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ingason
11
11%
Varela
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Γιαννούλης
9
9%
Misic
41
42%
Mauricio
11
11%
Vieirinha
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Λημνιός
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Πέλκας
5
5%
Swiderski
9
9%
Biseswar
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Akpom
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Augusto
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 98

Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Re: Ο. Α.Ρ.Η.Σ. - ΠΑΟΚ 4-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Κάποτε θα χαναμε, ας ήταν σήμερα.

Απλά όχι έτσι. Όταν τρως 4 δεν είσαι άτυχος. Ατυχία είναι να φας ένα χαζό γκολ, άντε δύο. Τα τέσσερα είναι μαλάκια. Ο Ζιφκο ήταν αμπαλος, όχι οι άλλοι τυχεροί.

Ελπίζω τουλάχιστον τώρα να σταματήσουμε να πανηγυρίζουμε τις ισοπαλίες. Άντε, γιατί μικρηναμε πολύ.

Ανασυγκρότηση και πάμε να τους γαμησουμε
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

panpangr77 έγραψε:Πιστεύω πως το παιχνίδι θα το παίρναμε αν είχαμε άλλο προσανατολισμό στον αγώνα . Η ήττα κάποτε θα ερχοτανε ευτυχώς που ήρθε τωρα. Ο Καντουρι είναι ένας σημαντικός παικτης και σήμερα έλειπε ,είναι αυτός που κρατάει την ισορροπία μέσα στο παιχνίδι .Με Ζαμπα τραυματία χρειάζεται οπωσδήποτε να πάρουμε ένα αριστερό χαφ που θα είναι ολοκληρομενος παίκτης .
Νομίζω πως ο Πορτογάλος δεν ξέρει κάποια πραγματα για το ελληνικό περιβάλλον .
Ποιoς να τον ενημερώσει? O δικός μας Καρυπίδης ο απάλετος?.

Να δω μια φορά τακτική να πάρεις παιχνίδι μαγκίτικα στη σκουλικοφωλιά και ας...

Σερνόμαστε σαν τα παιδάκια σε μονομαχίες στο instagram και στο facebook με νάνους και γίγαντες
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Σ' ευχαριστώ ΠΑΟΚ γι' αυτά τα 51 ματς. Είμαι 53 χρόνων και σε ακολουθώ συνειδητά για 40 περίπου χρόνια. Ποτέ δεν ένιωσα τόσο χαρούμενος και περήφανος αγαπημένε μου όσο γι' αυτά τα δύο τελευταία χρόνια. Θα σου είμαι ΕΥΓΝΩΜΩΝ γι' αυτό, ώσπου να κλείσω τα μάτια μου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Caballo Viejo την Σάβ 04 Ιαν 2020, 22:02, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Αυτά που κάνει ο Εσκομπαρινακης στην Ελλάδα είναι απίστευτα....

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
icue

Δημοσίευση από icue »

Επισης αν και ξερω οτι θα φαω κραξιμο, θα το πω οσο πιο κομψα μπορω. Δεν νομιζω οτι αν στη κερκιδα τραγουδουσαν πρεζοτραγουδα και ποτε καπνισε ποιος τι, θα ειχαμε καποιο προβλημα να γυρισουμε το ματς ακομα και με αυτον τον Ζιφκοβιτς.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Σήμερα δυστυχώς φάνηκε πως για Matos και Varela θα πρέπει αναζητηθούν ενόψει καλοκαιριού οι αντικαταστάτες τους.Και φυσικά ένας σταθερός τερματοφύλακας, αντάξιος πρωταθλήτριας ομάδας!
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

icue έγραψε:
gergeo4 έγραψε:ενα θα πω το μπουλιγκ εδωσε απο σημερα το πρωταθλημα στο ναρκεμπορα
Γιατι θα κερδισει αυριο ο γαυρος;

Άνετα και από ημίχρονο
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Caballo Viejo έγραψε:Σ' ευχαριστώ ΠΑΟΚ γι' αυτά τα 51 ματς. Είμαι 53 χρόνων και σε ακολουθώ συνειδητά για 40 περίπου χρόνια. Ποτέ δεν ένιωσα τόσο χαρούμενος και περήφανος αγαπημένε μου γι' αυτά τα δύο τελευταία χρόνια. Θα σου είμαι ΕΥΓΝΩΜΩΝ γι' αυτό, ώσπου να κλείσω τα μάτια μου.
Τα είπες όλα....

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
psychologos

Δημοσίευση από psychologos »

3-4 μυτιές πριν το Αμέρικο είναι σούπερ
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

icue έγραψε:Επισης αν και ξερω οτι θα φαω κραξιμο, θα το πω οσο πιο κομψα μπορω. Δεν νομιζω οτι αν στη κερκιδα τραγουδουσαν πρεζοτραγουδα και ποτε καπνισε ποιος τι, θα ειχαμε καποιο προβλημα να γυρισουμε το ματς ακομα και με αυτον τον Ζιφκοβιτς.
αν είναι δυνατόν...
το διαβάσαμε κι αυτό σε ΠΑΟΚτσήδικο φόρουμ

ντροπή σου γι αυτό το σχόλιο
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Caballo Viejo έγραψε:Σ' ευχαριστώ ΠΑΟΚ γι' αυτά τα 51 ματς. Είμαι 53 χρόνων και σε ακολουθώ συνειδητά για 40 περίπου χρόνια. Ποτέ δεν ένιωσα τόσο χαρούμενος και περήφανος αγαπημένε μου όσο γι' αυτά τα δύο τελευταία χρόνια. Θα σου είμαι ΕΥΓΝΩΜΩΝ γι' αυτό, ώσπου να κλείσω τα μάτια μου.
αυτο το σχολιο φωτοτυπια μεσα στο μυαλο

ΠΑΟΚαρα παμε γερα να τους ξεπατωσουμε ολους
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Εγω ακόμη δε μπορώ να χωνέψω το 1-1. Ο Λάρσον διέσχισε ανενόχλητος το μισό γήπεδο και σχεδόν ανενόχλητος, ελέω Μάτος, έκανε και το σουτ. Δεν μπορώ να καταλάβω, ούτε και να εξηγήσω, αυτή τη συμπεριφορά.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

1. Δεν φταιει μονο ο Ζιφκο αλλα κ ο Φερειρα που τον εβαλε να παιξει εκει που έφαγε τα 7.
Έπρεπε να την ψαχουλευτεί ο Πορτογαλος.
2. Τροφη για σκεψη για τον Φερειρα κ η εμφανιση του Βιειρινια. Πρεπει να του βρει ρολο.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

barlow4 έγραψε:
pilotos έγραψε:
gergeo4 έγραψε:ενα θα πω το μπουλιγκ εδωσε απο σημερα το πρωταθλημα στο ναρκεμπορα
Ένα αν κερδίζαμε σήμερα θα το είχαμε πάρει εμείς ε;

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
πιλοτε μην υποτιμας το μπουλινγκ.και μαλλον μην υποτιμουμε τα γκαζακια κ τους ξυλοδαρμους με σφυρια αποκαλωντας μπουλινγκ.Στην κολομβια της ευρωπης οταν κανει αποπειρα δολοφονιας ο πρεζεμπορας ειναι λασπη γιατι δεν υπαρχουν στοιχεια , ή δικαστικοι λειτουργοι να δικασουν ενω οταν ενας αρδ του σδνα λεει κατι καπως πιπερατο τον καλει ο υπουργος για ακροαση κ γινεται πρωτο θεμα.
με αυτες τις προυποθεσεις το πρωταθλημα ειναι παρανοικο που το διεκδικουμε.Εχουμε απεναντι το μεγαλυτερο σκουπιδι και αποβρασμα που γεννησε η χωρα τους και μια κυβερνηση που του κανει πιπες.
Barlow, τα ξέρουμε αυτά. Πρέπει να έχει και ομάδα όμως ο τραμπούκος. Βλέπεις εσύ ή όποιος άλλος να έχει ομάδα, που να σε πείθει ότι δε μπορεί να γκελάρει μέσα στο x Γεντί Κουλέ, με τη χάρτινη, καλά για την Τούμπα δεν το συζητάω ή ακόμα και μέσα στο μπορντελοσκάκης; Ας νικήσουν αύριο τη ζέλα και ξαναπιάνουμε τη συζήτηση.
psychologos

Δημοσίευση από psychologos »

οτιδήποτε πέρα απο το ότι 6 διαιτητές και 1 παρατηρητης θα φτάσουν ασφαλείς στο σπίτι τους είναι διασπαστικό.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”