Πανιώνιος - ΠΑΟΚ 19/12 19:30 NovaSports

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Πανιώνιος - ΠΑΟΚ 19/12 19:30 NovaSports

Δημοσίευση από goran 64 »

Πολύ αισιόδοξο τον κόβω τον επί 15ετίας γιατρό του πουστόγαυρου και νυν Πρόεδρο του υποκαταστήματος του...
«Περιμένουμε το ματς με τον ΠΑΟΚ με ανοιχτές αγκάλες.
Ο Πανιώνιος αποδεικνύει ότι κυνηγάει κάθε ματς όπως έκανε και με τον Ολυμπιακό που κάποιοι έλεγαν θα περάσει αέρα. Με τον Ολυμπιακό ήμασταν πλήρεις αλλά αυτό δεν λέει απολύτως τίποτα.
Στην Νέα Σμύρνη δεν περνάει κανένας εύκολα ας το πάρουν όλοι χαμπάρι.
Θα φτύσουν αίμα για να περάσουν»
Λαλίστατος και προκλητικότατος μάλιστα....Θα περιμένω να ακούσω τις δηλώσεις του και μετά τον αγώνα.... :ugeek:
Εκτός κι αν αποδειχθεί τόσο "πλήρης" η ομάδα του, παρά τις απουσίες, ελέω της παρουσίας του Κουμπ@ράκη!
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Το ματς είναι δύσκολο.
Το ματς θέλει μεγάλη προσοχή.
Άβαταρ μέλους
thanasakiss4
Bet Guru 2019

Δημοσίευση από thanasakiss4 »

Δάρας για την μάχη της παραμονής:

”Όλα εξαρτώνται από τα αποτελέσματα. Πιστεύω ότι σύντομα θα έχουμε βάλει και άλλη ομάδα από κάτω μας εκτός του Παναιτωλικού. Μακάρι να διαλευκανθεί η υπόθεση περί πολυμετοχικότητας και να έχουμε δυο ομάδες από κάτω μας. Εάν εφαρμοστεί ο νόμος από όσα αναφέρονται στα χαρτιά που έχουν κατατεθεί στην ΕΕΑ τότε πρέπει να υπάρξουν και ανάλογες τιμωρίες. [b]Εγώ δεν τα έχω διαβάσει αυτά τα χαρτιά, αλλά τα διάβασε η νομική υπηρεσία του Ολυμπιακού.”[/b]

Δειτε ενα μ@λ@κα που ειναι πρόεδρος σε ιστορικό σωματείο..
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Sick Bastard έγραψε:Το ματς είναι δύσκολο.
Το ματς θέλει μεγάλη προσοχή.

Για μένα είναι ματς παγίδα, αυτοί θα σκυλιασουν για πολλούς λόγους, πρέπει η ομάδα να είναι απόλυτα συγκεντρωμένη.
Θα χτυπάνε στο ψαχνό, πρέπει να είμαστε εξίσου σκληροί και να βάλουμε ένα γρήγορο γκολ.

Υ.Γ Πουστη κ@ρμπο,να κάνεις άκρη και στα σουτ του ΠΑΟΚ.
Παλιό κατακάθι.
Blacksheep

Δημοσίευση από Blacksheep »

Πότε μου δεν συμπάθησα αυτήν την ομάδα όπως και την Ξάνθη για χρόνια στο άρμα του γαύρου δύσκολος αγώνας περιμένω ένα αγώνα ροντεο μακάρι να εξηγηθούμε 3 μπαλο καλές γιορτές να έχουμε
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

vieirinha_gate_4_ έγραψε:
pgetsos έγραψε:Θα συμφωνήσω. Και όχι τόσο την φωτοβολίδα όσο ότι δεν υπήρξε έστω στοιχειώδης συγγνώμη. Απεναντίας, βγήκε τότε μια ανακοίνωση που ήταν σαν να ζητάει τα ρέστα

Δε θα έχετε θέμα όσοι καταφέρετε να πάτε (εγω μέσα θα ειμαι). Απλά μην είστε προκλητικοί και μην πανηγυρισετε σαν αλλοτε. Και μην πάτε στην 3 :P Θα πρότεινα την 4
Πως θα αγοράσεις εισιτήριο εφόσον δεν θα έχει εκδοτήρια την ημέρα του αγώνα και κάνουν έλεγχο τα 3 τελευταία χρόνια να έχεις αγοράσει και σε άσχετο αγώνα. πχ εγώ τα τελευταία 2 χρόνια έχω πάρει 2 φορές αλλά μόνο σε αγώνες με τον ΠΑΟΚ.
Πηγαίνω συχνά στο γηπεδο
ΑποστόληςΑ έγραψε:Πέδρο μην πας στο γήπεδο να δεις τον αγώνα live. Τι θα χαρείς; Ούτε να πανηγυρίσεις μπορείς, ούτε να βρίσεις μπορείς. Ποιο το νόημα λοιπόν; Κάτσε στο μαγαζί ώστε να μπορέσω να έρθω κι εγώ.
Να σε περιμένω; :P
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

thanasakiss4 έγραψε:Δάρας για την μάχη της παραμονής:

”Όλα εξαρτώνται από τα αποτελέσματα. Πιστεύω ότι σύντομα θα έχουμε βάλει και άλλη ομάδα από κάτω μας εκτός του Παναιτωλικού. Μακάρι να διαλευκανθεί η υπόθεση περί πολυμετοχικότητας και να έχουμε δυο ομάδες από κάτω μας. Εάν εφαρμοστεί ο νόμος από όσα αναφέρονται στα χαρτιά που έχουν κατατεθεί στην ΕΕΑ τότε πρέπει να υπάρξουν και ανάλογες τιμωρίες. Εγώ δεν τα έχω διαβάσει αυτά τα χαρτιά, αλλά τα διάβασε η νομική υπηρεσία του Ολυμπιακού.”

Δειτε ενα μ@λ@κα που ειναι πρόεδρος σε ιστορικό σωματείο..
Τώρα σοβαρά... έκανε τέτοιες δηλώσεις? Που τις έκανε? Στο 10 ή στο noorOne?
Φούτσα και Καράτε!

ΥΣ. Το πόρισμα ποτέ και καλά θα βγει?
Jack_riper

Δημοσίευση από Jack_riper »

Βρε σαλτα και γ@μησου καραγκιοζακο!κριμα για τον πανιωνιο να εχει τέτοιο παπαρι προεδρο!
Άβαταρ μέλους
Λεμεσος4

Δημοσίευση από Λεμεσος4 »

Να μιλα ο δανεικός προεδρος του πανιωνιου για τον ΠΑΟΚ εχει πλακα.
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Είναι επικίνδυνο παιχνίδι αυτό αύριο ή καλύτερα ματς παγίδα απέναντι σε αντίπαλο που θα σκυλιασουν να πάρουν για τους δικούς τους λόγους οτιδήποτε από το ματς. Θεωρώ σίγουρο ότι θα βαράνε στο ψαχνό. Πολυτέλεια για απώλεια δεν υπάρχει,Θέλει όμως μεγάλη προσοχή. Σοβαρότητα, καλό ποδόσφαιρο, νίκη, μία ακόμα νίκη και σωστή διαχείριση δυνάμεων για το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Πορτογάλος τεχνικός για το παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη είναι οι: Πασχαλάκης , Ζίβκοβιτς , Μάτος , Ροντρίγκο , Βαρέλα , Κρέσπο , Ίνγκασον , Γιαννούλης , Βιεϊρίνια , Ντόουγκλας , Μαουρίσιο , Ελ Καντουρί , Μίσιτς , Εσίτι , Πέλκας , Μπίσεσβαρ , Λημνιός , Άκπομ , Σφιντέρσκι .
Άβαταρ μέλους
paoki_sweden

Δημοσίευση από paoki_sweden »

Λεμεσος4 έγραψε:Να μιλα ο δανεικός προεδρος του πανιωνιου για τον ΠΑΟΚ εχει πλακα.
Ton rixnis tria mpalakia kai tou les parta tria mou karafla!
Άβαταρ μέλους
paoki_sweden

Δημοσίευση από paoki_sweden »

Goran o Matos se pio paixnidi tha lipsi logo karton?
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Βασικά, περί του ... ιατρού του κώλου, μόνο στην πλάκα είναι να τον παίρνει κάποιος. Ουδεμία αμφιβολία υπήρχε ότι θα παπαγάλιζε την "επιχειρηματολογία" της πρέζας αυτούσια. Δε νομίζω ότι μας αφορά διόλου σαν ΠΑΟΚ το τι προσδοκίες έχει αυτό το γλειφτράκι από την κατάληξη του "τεράστιου σκανδάλου". Αυτό που μας ενδιαφέρει για αύριο είναι να έχουν συνειδητοποιήσει παίχτες και προπονητής πως το παιχνίδι θέλει προσοχή μεγάλη, λαμβανομένου υπόψη ιδιαίτερα του παράγοντα Κουμπαράκης.
Άβαταρ μέλους
goran 64

paoki_sweden έγραψε:Goran o Matos se pio paixnidi tha lipsi logo karton?
Den ksero, alithia...Perimenw na mas pei o mesie Zairis, tou metropord, pou eipe oti symplirwse 4 kitrines... 8-)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”