ΠΑΟΚ - Λαμία 3-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ - Λαμία 3-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Μου άρεσε η ενέργεια που έβγαλε η ομάδα.
Μου άρεσε η παρατεταμένα καλή εικόνα που έχουν Μισιτς , Λημνιός , Γιαννούλης.
Μου άρεσε η γκολάρα του Σβαροφσκι.
Μου άρεσε που επιτέλους δε φάγαμε γκολ.
Δε μου άρεσε η εικόνα ξενέρας του Μπισεσβαρ.
Δε μου άρεσε ο Ινγκασον που σε 3-4 περιπτώσεις πλημμύρισε με αποτέλεσμα να πετάει μπαμ μπουμ τη μπάλα μπροστά.
Δε μου άρεσε ο Εσίτις που μπήκε και νόμιζες ότι παίζει άλλο άθλημα.
Πάμε στο επόμενο με Βόλο , υποστήριζοντας σθεναρά στο ντέρμπυ το ιστορικό σωματείο των χαμένων πατρίδων , αυτή τη χαροκαμένη μάνα της προσφυγιάς, την Ένωση της καρδιάς μας. Βάμος Κωστενογλού προπονηταρά μου !!
Μου άρεσε η παρατεταμένα καλή εικόνα που έχουν Μισιτς , Λημνιός , Γιαννούλης.
Μου άρεσε η γκολάρα του Σβαροφσκι.
Μου άρεσε που επιτέλους δε φάγαμε γκολ.
Δε μου άρεσε η εικόνα ξενέρας του Μπισεσβαρ.
Δε μου άρεσε ο Ινγκασον που σε 3-4 περιπτώσεις πλημμύρισε με αποτέλεσμα να πετάει μπαμ μπουμ τη μπάλα μπροστά.
Δε μου άρεσε ο Εσίτις που μπήκε και νόμιζες ότι παίζει άλλο άθλημα.
Πάμε στο επόμενο με Βόλο , υποστήριζοντας σθεναρά στο ντέρμπυ το ιστορικό σωματείο των χαμένων πατρίδων , αυτή τη χαροκαμένη μάνα της προσφυγιάς, την Ένωση της καρδιάς μας. Βάμος Κωστενογλού προπονηταρά μου !!
Μπράβο στην ομάδα για την άνετη επικράτηση, με σχεδόν σβηστούς τους κινητήρες, μετά από εκκίνηση αλά F-1...
Νομίζω ότι πέρσι, τέτοιον καιρό, ακόμα ψαχνόμασταν κι ας είχαμε τον ίδιο προπονητή για 2η συνεχόμενη χρονιά...
Νομίζω ότι πέρσι, τέτοιον καιρό, ακόμα ψαχνόμασταν κι ας είχαμε τον ίδιο προπονητή για 2η συνεχόμενη χρονιά...
- Sick Bastard
4-0 και χαλαρά κιόλας ο γαύρος.giapas έγραψε:
Δεν χωράει ιδιαίτερη κριτική για έναν αγώνα που κρίθηκε από το 11΄. Στα υπόλοιπα 80+ λεπτά η ομάδα είχε σβηστές κατά το πλείστο τις μηχανές, απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχανε 3-0, έπαιζε με 11 στην άμυνα, χωρίς να κάνει προσπάθεια για το γκολ της τιμής.
Δεν υπάρχουν λόγια για Μίσιτς.
Είναι πολυτέλεια ο Στοχ να είναι εκτός ομάδας, χθες χωρίς παιχνίδια έτρεξε πάρα πολύ, είχε μία ασίστ και μία πολύ καλή εκτέλεση φάουλ.
Ο Μπίσεσβαρ βαριέται να παίξει; Δεν τρέχει, μόλις τον ακουμπήσουν πέφτει για φάουλ και διαμαρτύρεται χωρίς λόγο.
Ο Ζαμπά καλά θα κάνει ή να δουλέψει ή να συνεχίσει διακοπές στη Μύκονο, έχει πολλή ζέστη ακόμα.
Δεν υπάρχουν λόγια για Μίσιτς.
Είναι πολυτέλεια ο Στοχ να είναι εκτός ομάδας, χθες χωρίς παιχνίδια έτρεξε πάρα πολύ, είχε μία ασίστ και μία πολύ καλή εκτέλεση φάουλ.
Ο Μπίσεσβαρ βαριέται να παίξει; Δεν τρέχει, μόλις τον ακουμπήσουν πέφτει για φάουλ και διαμαρτύρεται χωρίς λόγο.
Ο Ζαμπά καλά θα κάνει ή να δουλέψει ή να συνεχίσει διακοπές στη Μύκονο, έχει πολλή ζέστη ακόμα.
Ποσο ωραια είναι η γεματη Τουμπα!...
Διαφωνω για οσα λετε για τον Μπισε….αλλα ΟΚ....
Η ομαδα σε κάθε ματς θα είναι και καλυτερη.
Αρχηγε....μας ελειψες!
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!..Παμε να στησουμε ένα παρτι στο Βολο!
Διαφωνω για οσα λετε για τον Μπισε….αλλα ΟΚ....
Η ομαδα σε κάθε ματς θα είναι και καλυτερη.
Αρχηγε....μας ελειψες!
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!..Παμε να στησουμε ένα παρτι στο Βολο!
- sourmenetes
- Moderator
Πολύ σωστός!!!psiras67 έγραψε:Το παιχνίδι του μισιτς είναι σεμινάριο απλού και όμορφου ποδοσφαίρου !
Η πλάκα είναι ότι σκοτωνόμασταν εδώ μέσα ότι τα κενά μας είναι το αριστερό μπακ και ότι θέλουμε έναν καλύτερο του μισιτς στο κέντρο ,και σκοτώνονται ο γιανούλης με τον μισιτς πιος είναι ως τώρα ο κορυφαίος του ΠΑΟΚ !!!
ρε ΠΑΟΚ ΕΊΣΑΙ ΛΈΜΕ !![]()
![]()
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Ψηλέ θα χάσεις...Sick Bastard έγραψε:4-0 και χαλαρά κιόλας ο γαύρος.giapas έγραψε:
Θα σε ξεβρακωσει ο κωστενογλου...
Χάχαχα..
- john4serres
-Καλά βρε τομάρια, ήταν ανάγκη να βάλετε 3 παστέλια σε 11 λεπτά;
-Μ' άρεσαν πολύ Μισιτς και Γιαννουλης, βοηθούν απίστευτα την ομάδα φέτος.
-Ο Σβιντέρσκι απ ότι φαίνεται δεν χάνει την θέση του βασικού, βάζοντας τον Ακπομ να δουλέψει ακόμα παραπάνω (και να αρχίσει να σκοράρει πιο συχνά)
-Θετικό το clean sheet για την ψυχολογία της ομάδας, λίγο παραπάνω για Ινγκι και Ζίφκο.
-Διπλό μέσα στον Βόλο ΠΑΟΚ λε ολε
-Μ' άρεσαν πολύ Μισιτς και Γιαννουλης, βοηθούν απίστευτα την ομάδα φέτος.
-Ο Σβιντέρσκι απ ότι φαίνεται δεν χάνει την θέση του βασικού, βάζοντας τον Ακπομ να δουλέψει ακόμα παραπάνω (και να αρχίσει να σκοράρει πιο συχνά)
-Θετικό το clean sheet για την ψυχολογία της ομάδας, λίγο παραπάνω για Ινγκι και Ζίφκο.
-Διπλό μέσα στον Βόλο ΠΑΟΚ λε ολε
- Sick Bastard
Μπορεί.sourmenetes έγραψε:Ψηλέ θα χάσεις...Sick Bastard έγραψε:4-0 και χαλαρά κιόλας ο γαύρος.giapas έγραψε:
Θα σε ξεβρακωσει ο κωστενογλου...
Χάχαχα..
Απλά ο γκαϊλες των χανουμιών είναι ο ΠΑΟΚ όχι ο γαύρος.
Ας μη τους έκανες το πάτο γαρύφαλλο 3 σερί χρονιές να μη σε είχαν γκαιλε
Πρώτος φετινός αγώνας χωρίς άγχος. Η ομάδα είχε το θράσος να βάλει τρία γκολ από νωρίς και να μην δεχτεί κανένα, χαλώντας μας το απόγευμα. Μας έκανε μεγάλο κακό ο αποκλεισμός από όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις πάντως... Ρόστερ δύο βαρβάτων διοργανώσεων κουτσοβολεύεται με έναν αγώνα την εβδομάδα.
Οι αντίπαλοι σκούζουν για το... παράρτημα της Λαμίας, η οποία πάντως έχει γνωστές νότιες κιτρινόμαυρες τάσεις. Ο ΠΑΟΚ απαγορεύεται να νικάει άνετα. Για να δούμε όμως τώρα τι θα κάνει η κίτρινη την άλλη αγωνιστική, που προφανώς θα παίξει για την ιστορία της εναντίον του κόκκινου και δεν θα ανοίξει διάπλατα τα ποδάρια της όπως δυστυχώς ακούγεται έντονα ότι θα κάνει
. Εξάλλου, τα τηλεοπτικά της έσοδα για το συγκεκριμένο παιχνίδι θα προέρχονται από εταιρεία χοντρών συμφερόντων και κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί πλήρη διαφάνεια.
Οι αντίπαλοι σκούζουν για το... παράρτημα της Λαμίας, η οποία πάντως έχει γνωστές νότιες κιτρινόμαυρες τάσεις. Ο ΠΑΟΚ απαγορεύεται να νικάει άνετα. Για να δούμε όμως τώρα τι θα κάνει η κίτρινη την άλλη αγωνιστική, που προφανώς θα παίξει για την ιστορία της εναντίον του κόκκινου και δεν θα ανοίξει διάπλατα τα ποδάρια της όπως δυστυχώς ακούγεται έντονα ότι θα κάνει

Πώς γίνεται σχεδόν πάντα να δηλώνονται 5-6000 λιγότερα εισιτήρια από τον κόσμο που βρίσκεται στο γήπεδο;
Λογιστικά τρικ για την Εφορία πιθανόν.flash4 έγραψε:Πώς γίνεται σχεδόν πάντα να δηλώνονται 5-6000 λιγότερα εισιτήρια από τον κόσμο που βρίσκεται στο γήπεδο;
Εντάξει. Όλες οι ομάδες που δεν τους ανηκουν βαφτιστηκαν παραρτήματα του ΠΑΟΚ για να καλύψουν τις βρωμιες τους αλλά και να δημιουργήσουν έξτρα πίεση σε όλες αυτές όταν αγωνίζονται με εμάς.
Αλλά να βαφτίζουν παραρτηματά μας ομάδες που είναι γνωστό ότι έχουν κάτι παραπάνω από καλές σχέσεις με τους ίδιους ..που ανέβηκαν Σουπερλίγκ επειδή τις πήρε ο Θωμάς Μητρόπουλος από το χεράκι με πέναλτυ σε κάθε αγώνα.....ε, αυτό ξεπερνά και τον Γκέμπελς!!!
(Τα εισιτήρια ρε παιδια έχουν να κάνουν κ με τα διαρκείας...άλλες ομάδες τα δηλώνουν στο νούμερο εφόσων χτυπήθηκαν στα τουρνικε...άλλες όχι...δε βγαζεις πλέον άκρη.
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αλλά να βαφτίζουν παραρτηματά μας ομάδες που είναι γνωστό ότι έχουν κάτι παραπάνω από καλές σχέσεις με τους ίδιους ..που ανέβηκαν Σουπερλίγκ επειδή τις πήρε ο Θωμάς Μητρόπουλος από το χεράκι με πέναλτυ σε κάθε αγώνα.....ε, αυτό ξεπερνά και τον Γκέμπελς!!!
(Τα εισιτήρια ρε παιδια έχουν να κάνουν κ με τα διαρκείας...άλλες ομάδες τα δηλώνουν στο νούμερο εφόσων χτυπήθηκαν στα τουρνικε...άλλες όχι...δε βγαζεις πλέον άκρη.
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- navigator11
Οι ... οχτροί θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν κρεατόβεργα "τσετσενορωσογεωργιανοβουλγαροσκοπιανή". Κ ενδόμυχα την καρτερούν ανυπόμονα πλεόν. Δε θα απογοητευτούν ούτε και φέτος. Ο Αμπέλ κι η παρέα του δείχνουν να αφουγκράζονται τα θέλω τους.