ΑΕχ - ΠΑΟΚ 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- sourmenetes
- Moderator
Re: ΑΕχ - ΠΑΟΚ 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Ο εσιτι θεωρώ χρειαζόταν μετά το 1-2
Να κλαδέψεις λίγο να κοντρολάρει ρυθμό. Ο Ντάγκλας έχασε το μυαλό του στο δεύτερο ημίχρονο.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να κλαδέψεις λίγο να κοντρολάρει ρυθμό. Ο Ντάγκλας έχασε το μυαλό του στο δεύτερο ημίχρονο.
Αγώνας τον οποίο έπρεπε να είχαμε καθαρίσει από το α' ημίχρονο με 0-3.
Μπίσεσβαρ, χάνει το πέναλτι. Όταν το αποκρούει ο τερματοφύλακας, λες υπάρχει ατυχία. Όταν όμως ο παίκτης το ρίχνει έξω (ή στο δοκάρι, όπως τώρα) ΦΤΑΙΕΙ ο ίδιος.
Ο Βαρέλα κάνει δώρο ένα ακόμα γκολ, σε ένα ακόμα παιχνίδι. Άρα, ξεκινάμε ΠΑΝΤΑ με 1 γκολ στην πλάτη μας και βλέπουμε...
Ο Ζαμπά ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ! Έλεος....
Τέλος, δεν ξέρω τι σκεφτόταν ο Φερέιρα όταν μας είχαν κλεισμένους συνεχώς στην περιοχή μας...
Ειλικρινά θα ήθελα να ξέρω.
Το αποτέλεσμα, σαν αποτέλεσμα δεν είναι άσχημο. Η ομάδα έπαιξε κατά διαστήματα ΠΟΛΥ καλό ποδόσφαιρο, αλλά και πάλι είχαμε τεράστια αμυντικά κενά (είτε ατομικά λάθη, είτε παιδιάστικη συμπεριφορά στα στημένα, είτε εύκολα πουλήματα της μπάλας).
Μπίσεσβαρ, χάνει το πέναλτι. Όταν το αποκρούει ο τερματοφύλακας, λες υπάρχει ατυχία. Όταν όμως ο παίκτης το ρίχνει έξω (ή στο δοκάρι, όπως τώρα) ΦΤΑΙΕΙ ο ίδιος.
Ο Βαρέλα κάνει δώρο ένα ακόμα γκολ, σε ένα ακόμα παιχνίδι. Άρα, ξεκινάμε ΠΑΝΤΑ με 1 γκολ στην πλάτη μας και βλέπουμε...
Τέλος, δεν ξέρω τι σκεφτόταν ο Φερέιρα όταν μας είχαν κλεισμένους συνεχώς στην περιοχή μας...
Το αποτέλεσμα, σαν αποτέλεσμα δεν είναι άσχημο. Η ομάδα έπαιξε κατά διαστήματα ΠΟΛΥ καλό ποδόσφαιρο, αλλά και πάλι είχαμε τεράστια αμυντικά κενά (είτε ατομικά λάθη, είτε παιδιάστικη συμπεριφορά στα στημένα, είτε εύκολα πουλήματα της μπάλας).
Μπορει να μενει η πικρα για το τελικο αποτελεσμα αλλα σημερα ειναι το πρωτο παιχνιδι που μας δινει δικαιωμα αισιοδοξιας για τη συνεχεια, καθως για μεγαλο χρονικο διαστημα ημασταν εξαιρετικοι και κυριως ημασταν ΟΜΑΔΑ με αρχη μεση και τελος,συνοχη,καλους συνδιασμους,γεματο κεντρο,κερδισμενες μονομαχιες.Οκ εγιναν και λαθη στην αμυνα αλλα παιζει και ο αντιπαλος.Η νικη χαθηκε στο πεναλτι του πρωτου ημιχρονου αλλα δεν μπορω να ειμαι στενοχωρημενος σημερα.Εχουμε δρομο μπροστα μας αλλα το σημαντικο ειναι να βλεπεις βηματα μπροστα καθε φορα και σημερα τα ειδα.
Στο πρωτο ημιχρονο καναμε εμφανιση στην Αθηνα που δεν θυμαμαι αλλη φορα. Τους πατησαμε στην κυριολεξια. Το 0-3 θα ηταν τιμητικο σκορ.
Ενα λαθος στο τερμα διορθωθηκε σημερα. Ελπιζω στην Τριπολη να διορθωθει και το δευτερο επαναλμβανομενο λαθος και να δουμε επιτελους Ινγκασον.
Χωρις ΒΑΡ και με ξενο διαιτητη θα γινοταν η σφαγη του Δραμαλη.
Ενα λαθος στο τερμα διορθωθηκε σημερα. Ελπιζω στην Τριπολη να διορθωθει και το δευτερο επαναλμβανομενο λαθος και να δουμε επιτελους Ινγκασον.
Χωρις ΒΑΡ και με ξενο διαιτητη θα γινοταν η σφαγη του Δραμαλη.
Μπορούσαμε να καθαρίσουμε τον αγώνα από το 30΄. Το χαμένο πέναλτι σήκωσε το ηθικό της αεχ.
Σήμερα η ομάδα μεσοεπιθετικά με έδωσε αισιοδοξία, αλλά αμυντικά προβλημάτισε και πάλι. Ο Βαρέλα ακόμα μια φορά μέτριος και βαρύς, στο πρώτο γκολ χάνει πάλι αντίπαλο, ενώ η φάση του κερδισμένου φάουλ που έφερε το 1-1 ξεκινάει από αυτόν, όταν αντί να διώξει μακριά την μπάλα, καθυστερεί και κερδίζει μόνο το πλάγιο που έφερε τους αντιπάλους στην περιοχή μας. Κακό υπολογισμό κάνει και ο Αύγουστος πριν το 2-2, όταν καθυστερεί να πασάρει.
Μπράβο στον Λημνιό, κορυφαίος. Η αλλαγή του έγινε επειδή αισθάνθηκε ενοχλήσεις ή για να μπει ο Ζαμπά και να γραφεί και πάλι στο φύλλο αγώνα;
Σήμερα η ομάδα μεσοεπιθετικά με έδωσε αισιοδοξία, αλλά αμυντικά προβλημάτισε και πάλι. Ο Βαρέλα ακόμα μια φορά μέτριος και βαρύς, στο πρώτο γκολ χάνει πάλι αντίπαλο, ενώ η φάση του κερδισμένου φάουλ που έφερε το 1-1 ξεκινάει από αυτόν, όταν αντί να διώξει μακριά την μπάλα, καθυστερεί και κερδίζει μόνο το πλάγιο που έφερε τους αντιπάλους στην περιοχή μας. Κακό υπολογισμό κάνει και ο Αύγουστος πριν το 2-2, όταν καθυστερεί να πασάρει.
Μπράβο στον Λημνιό, κορυφαίος. Η αλλαγή του έγινε επειδή αισθάνθηκε ενοχλήσεις ή για να μπει ο Ζαμπά και να γραφεί και πάλι στο φύλλο αγώνα;
- hasio_john
Πραγματικά νιώθω σα να χάσαμε ...
Δεν ξέρω τι να σχολιάσω!
Ο μόνος που χάρηκε-κέρδισε σήμερα ήταν ο γάβρος. Βασικά και η χάρτινη αυτό ήθελε να κάνει, να μας κόψει βαθμούς για να βοηθήσει το αδερφάκι του το πουστράκι.
Ο Σιδηρόπουλος κλασικά έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα και μάλιστα χειρουργικά μαζί με την βοήθεια της πορνονόβα που πάλι εξαφάνισε πλάνα!
Όσο για τον προπονητή μας, δεν είναι κακό να πούμε ότι έκανε κάποιες μαλακίες. Δεν είναι κακό να πούμε ότι θα πρέπει να βγει να μας πει τι συμβαίνει με τον Στοχ. Επίσης να μας πει τι ακριβώς σκέφτηκε και έβαλε Μαουρίτσιο στο τέλος?
Όπως και να έχει, όσο και αν μερικοί δεν θέλετε να το παραδεχτείτε, κάναμε σήμερα την χάρτινη να φανεί ισάξια με μας και κάναμε και τον ταβερνιάρη που είχαν στον πάγκο να νομίζει πως είναι προπονητής!
Είναι και αυτή η γαμημένη ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΜΑΣ ρε γαμώτο.
Μπράβο πάντως για την ΜΠΑΛΑΡΑ που παίξαμε στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού.
Δεν ξέρω τι να σχολιάσω!
Ο μόνος που χάρηκε-κέρδισε σήμερα ήταν ο γάβρος. Βασικά και η χάρτινη αυτό ήθελε να κάνει, να μας κόψει βαθμούς για να βοηθήσει το αδερφάκι του το πουστράκι.
Ο Σιδηρόπουλος κλασικά έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα και μάλιστα χειρουργικά μαζί με την βοήθεια της πορνονόβα που πάλι εξαφάνισε πλάνα!
Όσο για τον προπονητή μας, δεν είναι κακό να πούμε ότι έκανε κάποιες μαλακίες. Δεν είναι κακό να πούμε ότι θα πρέπει να βγει να μας πει τι συμβαίνει με τον Στοχ. Επίσης να μας πει τι ακριβώς σκέφτηκε και έβαλε Μαουρίτσιο στο τέλος?
Όπως και να έχει, όσο και αν μερικοί δεν θέλετε να το παραδεχτείτε, κάναμε σήμερα την χάρτινη να φανεί ισάξια με μας και κάναμε και τον ταβερνιάρη που είχαν στον πάγκο να νομίζει πως είναι προπονητής!
Είναι και αυτή η γαμημένη ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΜΑΣ ρε γαμώτο.
Μπράβο πάντως για την ΜΠΑΛΑΡΑ που παίξαμε στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού.
- sourmenetes
- Moderator
Νταξει πεναλτυ είναι. Μίλαμε για χιλιοστά. Δεν πρέπει να σταθούμε στο πεναλτυskalon έγραψε:Αγώνας τον οποίο έπρεπε να είχαμε καθαρίσει από το α' ημίχρονο με 0-3.
- Μπαρκαρούτσος
paok re niamou, το έσβησα το σχόλιό σου... Εμείς λευκά Polo δεν έχουμε!
Με φάνηκε λίγο "κάπως" αυτό που είπες...
Με φάνηκε λίγο "κάπως" αυτό που είπες...
- denyparxeisalio
Τον φερειρα τον γαμανε συγκεκριμένοι παίκτες από την αρχή της χρονιάς. Μην ξανακούσω για σύστημα και μλκιες. Όταν έπρεπε το 1ο ημίχρονο να είναι 0-3 τουλάχιστον και λήγει 0-1 Δεν μας φταίει κανένας φερειρα.
Θα συμφωνήσω παρόλα αυτά ότι δεν βοήθησε με τις αλλαγές. Για μένα βαρελα πάγκο οπωσδήποτε.....
Καινούργιο προπονητή έχουμε, πίστη στην ομάδα και όλα θα πάνε καλά
Μπισε είσαι το πουλεν μου αλλά σήμερα μας γαμησες.

Θα συμφωνήσω παρόλα αυτά ότι δεν βοήθησε με τις αλλαγές. Για μένα βαρελα πάγκο οπωσδήποτε.....
Καινούργιο προπονητή έχουμε, πίστη στην ομάδα και όλα θα πάνε καλά
Μπισε είσαι το πουλεν μου αλλά σήμερα μας γαμησες.

- PAOK_Antarctica
Πετάξαμε δύο βαθμούς λόγω της κλασικής νοοτροπίας μας που προηγούμαστε σε ντέρμπι και κάνουμε λες και καταφέραμε το ακατόρθοτο και τώρα πρέπει να παλέψουμε με νύχια και με δόντια να το κρατήσουμε.
Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ όταν κάνει το 1-2 μετά τρέχει να το κάνει 1-3. Δεν κλείνεται πίσω λες και δεν το πιστεύει που κερδίζει.
Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ όταν κάνει το 1-2 μετά τρέχει να το κάνει 1-3. Δεν κλείνεται πίσω λες και δεν το πιστεύει που κερδίζει.
- theodorsalonika
Εγώ φέτος οπότε βλέπω την ομάδα μας μετά είμαι κουρασμένος...δεν ξέρω πως να το εξηγήσω..
- paok re niamou
είναι πρόκληση αυτή η κατάσταση με τα κοράκια να φοβούνται όλους τους υπόλοιπους εκτός από εμάς.
Κάτι πρέπει να αλλάξει σε αυτό το κομμάτι και δεν είναι ανάγκη να ειναι με Polo.
Κάτι πρέπει να αλλάξει σε αυτό το κομμάτι και δεν είναι ανάγκη να ειναι με Polo.
Και επειδη ειμαι σκασμενος... αν πας για πρωταθλημα το βαζεις το πεναλτυ εκει. Ξερω ξερω ολα μπαινουν και ολα χανονται αλλα ρε παιδες. Το βαζεις.....πας τραβας ενα σουτ και τελος. Δεν κατηγορω Μπισε μην παρεξηγηθω.
Αρε Βιερινια ποσο λειπεις. Το κανεις 2-0 και το ματσακι τελειωνει. Αστους μετα να μπλεκονται και να φοβουνται διασυρμο......
δεν ηταν καλο αποτελεσμα το σημερινο.
Η ομαδα ειναι καλη αλλα κιλερ δεν ειναι.
Αρε Βιερινια ποσο λειπεις. Το κανεις 2-0 και το ματσακι τελειωνει. Αστους μετα να μπλεκονται και να φοβουνται διασυρμο......
δεν ηταν καλο αποτελεσμα το σημερινο.
Η ομαδα ειναι καλη αλλα κιλερ δεν ειναι.
Μπορούν να ειπωθούν πάρα πολλά για το ματς.
Σίγουρα αξίζαμε να κερδίσουμε και μάλιστα εύκολα.
Δεν χάσαμε τίποτα όμως, συνεχίζουμε. Πέρυσι με αντίστοιχα αποτελέσματα το πήραμε εύκολα. Φέτος έχει και πλευ οφ.
Σαφώς ανώτερος ο ΠΑΟΚ.
Σαφώς προκλητική και συμπλεγματική η κουλα με τα ατελείωτα θέατρα.
Το σημαντικότερο όμως είναι πως ο ΠΑΟΚ για αρκετή ώρα έπαιξε μπαλάρα.
ΚΑΙ
Όταν μπουν κανονικά στην ομάδα Μαουρίσιο-Βιερίνια-Στοχ τι έχει να γίνει;
Σίγουρα αξίζαμε να κερδίσουμε και μάλιστα εύκολα.
Δεν χάσαμε τίποτα όμως, συνεχίζουμε. Πέρυσι με αντίστοιχα αποτελέσματα το πήραμε εύκολα. Φέτος έχει και πλευ οφ.
Σαφώς ανώτερος ο ΠΑΟΚ.
Σαφώς προκλητική και συμπλεγματική η κουλα με τα ατελείωτα θέατρα.
Το σημαντικότερο όμως είναι πως ο ΠΑΟΚ για αρκετή ώρα έπαιξε μπαλάρα.
ΚΑΙ
Όταν μπουν κανονικά στην ομάδα Μαουρίσιο-Βιερίνια-Στοχ τι έχει να γίνει;
- denyparxeisalio
Σου έχω λύση για να είσαι ξεκούραστος. Μην βλέπειςtheodorsalonika έγραψε:Εγώ φέτος οπότε βλέπω την ομάδα μας μετά είμαι κουρασμένος...δεν ξέρω πως να το εξηγήσω..