Και γιατί έπεσε ο μπισεσβαρ κάτω μετά το τέλος του αγώνα;;MANIAKOS έγραψε:Ότι παιξτες Μαρκαραν με τα μάτια σουρμε
Κ πιστεύω ότι θέλουν να φάνε τον προπονητή
Σχεδόν όλο ψοφιοι ηταν
Και γιατί έπεσε ο μπισεσβαρ κάτω μετά το τέλος του αγώνα;;MANIAKOS έγραψε:Ότι παιξτες Μαρκαραν με τα μάτια σουρμε
μηπως απο ανακουφιση για το οτι κερδισαμε?sourmenetes έγραψε:Και γιατί έπεσε ο μπισεσβαρ κάτω μετά το τέλος του αγώνα;;MANIAKOS έγραψε:Ότι παιξτες Μαρκαραν με τα μάτια σουρμε
Σχεδόν όλο ψοφιοι ηταν
Δεν ειπα όλοιsourmenetes έγραψε:Και γιατί έπεσε ο μπισεσβαρ κάτω μετά το τέλος του αγώνα;;MANIAKOS έγραψε:Ότι παιξτες Μαρκαραν με τα μάτια σουρμε
Σχεδόν όλο ψοφιοι ηταν
Ισχύει, αλλά ρε αδερφέ λύσε μου πώς γίνεται ότι πάει μέσα να γράφει;;; Πώς στο διάολο γίνεται;anekfrastos έγραψε:Οκ για το δημιουργικό κομμάτι καταλαβαίνω και εν πολλοίς συμφωνώ με την κρατική που γίνεται.
Αμυντικά ας μου εξηγήσει κάποιος, το γεγονός ότι 90' ο νιονιος έκανε μια (1) τελική, δεν είναι θετικό; Ότι η κατοχή ήταν πάλι πανω απο 70% ;
Ότι στα 4 τελευταία ματς είχαμε πολλαπλάσιες (όχι απλώς περισσότερες) τελικές από τον αντίπαλο;
Όλα αυτά είναι αυτονόητα;
Μόνο εγώ δεν τα βλέπω όλα μαύρα;
Ο γαύρος είδε κι έπαθε να νικήσει αστέρα και τυρί και είναι σε παροξυσμό για την υπερομαδα τους κι εμείς αυτομαστιγωνομαστε όσο δεν πάει.
Να σου πω τι καταλαβαινω.Ειναι τοσο χαμηλο το τεμπο μας και τοσο ανοικτες οι γραμμες μας που ο αντιπαλος εχει συνεχως την αισθηση οτι μπορει και καπως ετσι βγαινει στην αντεπιθεση με ψυχολογια και οχι σκοτωμενος.pilotos έγραψε:Ισχύει, αλλά ρε αδερφέ λύσε μου πώς γίνεται ότι πάει μέσα να γράφει;;; Πώς στο διάολο γίνεται;anekfrastos έγραψε:Οκ για το δημιουργικό κομμάτι καταλαβαίνω και εν πολλοίς συμφωνώ με την κρατική που γίνεται.
Αμυντικά ας μου εξηγήσει κάποιος, το γεγονός ότι 90' ο νιονιος έκανε μια (1) τελική, δεν είναι θετικό; Ότι η κατοχή ήταν πάλι πανω απο 70% ;
Ότι στα 4 τελευταία ματς είχαμε πολλαπλάσιες (όχι απλώς περισσότερες) τελικές από τον αντίπαλο;
Όλα αυτά είναι αυτονόητα;
Μόνο εγώ δεν τα βλέπω όλα μαύρα;
Ο γαύρος είδε κι έπαθε να νικήσει αστέρα και τυρί και είναι σε παροξυσμό για την υπερομαδα τους κι εμείς αυτομαστιγωνομαστε όσο δεν πάει.
SM-G965F