ΠΑΟΚ - Πανιώνιος 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP ΠΑΟΚ - Πανιώνιος

Πασχαλάκης
2
2%
Matos
3
2%
Varela
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Crespo
2
2%
Γιαννούλης
6
5%
Esiti
2
2%
Misic
21
17%
Λημνιός
1
1%
Jaba
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Swiderski
75
60%
Akpom
4
3%
Ingasson
2
2%
Biseswar
3
2%
Πέλκας
3
2%

Σύνολο ψήφων: 124

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: ΠΑΟΚ - Πανιώνιος 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από sourmenetes »

MANIAKOS έγραψε:Ότι παιξτες Μαρκαραν με τα μάτια σουρμε
Κ πιστεύω ότι θέλουν να φάνε τον προπονητή
Και γιατί έπεσε ο μπισεσβαρ κάτω μετά το τέλος του αγώνα;;

Σχεδόν όλο ψοφιοι ηταν
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

sourmenetes έγραψε:

Σχεδόν όλο ψοφιοι ηταν
μηπως απο ανακουφιση για το οτι κερδισαμε?
apple64

Δημοσίευση από apple64 »

Respect στον συνοπαδό που ψήφισε Esiti. :opaokara:
NIKOS1972

Δημοσίευση από NIKOS1972 »

Οτι θα μετρουσα τα λεπτα για να ληξει το παιχνιδι ο διαιτητης με ξεπερναει.Οι παικτες δεν παιζουν ουτε για τον εαυτο τους,ουτε για τον κοσμο και σιγουρα ουτε για τον προπονητη φαινεται η απαθεια στο προσωπο τους δεν ξερω ενα ηλεκτροσοκ χρειαζονται σιγουρα.
Ξεμειναν απο στοχους πολυ νωρις θεωρουν οτι με τα play off το πρωταθλημα εχει πολυ δρομο κατι φταιει που δεν μπορουμε να το καταλαβουμε.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

sourmenetes έγραψε:

Σχεδόν όλο ψοφιοι ηταν
Δεν ειπα όλοι

Ο μπισεσβαρ ήταν από τους τίμιους
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

Οκ για το δημιουργικό κομμάτι καταλαβαίνω και εν πολλοίς συμφωνώ με την κρατική που γίνεται.
Αμυντικά ας μου εξηγήσει κάποιος, το γεγονός ότι 90' ο νιονιος έκανε μια (1) τελική, δεν είναι θετικό; Ότι η κατοχή ήταν πάλι πανω απο 70% ;
Ότι στα 4 τελευταία ματς είχαμε πολλαπλάσιες (όχι απλώς περισσότερες) τελικές από τον αντίπαλο;
Όλα αυτά είναι αυτονόητα;
Μόνο εγώ δεν τα βλέπω όλα μαύρα;
Ο γαύρος είδε κι έπαθε να νικήσει αστέρα και τυρί και είναι σε παροξυσμό για την υπερομαδα τους κι εμείς αυτομαστιγωνομαστε όσο δεν πάει.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

anekfrastos έγραψε:Οκ για το δημιουργικό κομμάτι καταλαβαίνω και εν πολλοίς συμφωνώ με την κρατική που γίνεται.
Αμυντικά ας μου εξηγήσει κάποιος, το γεγονός ότι 90' ο νιονιος έκανε μια (1) τελική, δεν είναι θετικό; Ότι η κατοχή ήταν πάλι πανω απο 70% ;
Ότι στα 4 τελευταία ματς είχαμε πολλαπλάσιες (όχι απλώς περισσότερες) τελικές από τον αντίπαλο;
Ο γαύρος είδε κι έπαθε να νικήσει αστέρα και τυρί και είναι σε παροξυσμό για την υπερομαδα τους κι εμείς αυτομαστιγωνομαστε όσο δεν πάει.
Ισχύει, αλλά ρε αδερφέ λύσε μου πώς γίνεται ότι πάει μέσα να γράφει;;; Πώς στο διάολο γίνεται;

SM-G965F
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Εχει καποια σχεση αυτο με την αποδοση της ομαδας μας σημερα?

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
skalon

Δημοσίευση από skalon »

Αντί για τον καλύτερο παίκτη του αγώνα, εγώ θα ψηφίσω τον χειρότερο... ή καλύτερα τον πιο επικίνδυνο (για την ομάδα μας).

Και αυτό γιατί ο χειρότερος ΟΛΩΝ (και των 28) ήταν ο Λημνιός.
Ο πιο επικίνδυνος όμως ήταν, μακράν όλων των άλλων, ο ΕΣΙΤΙ.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Δε γίνεται αυτό το πράγμα με το VAR. Το λέω από τη σκοπιά και μόνο ότι μπορεί να μετατραπεί σε όπλο κατάχρησης. Σου έρχεται ένα βαλτό παρεάκι κοράκων και, ανάλογα με τη ροή του αγώνα, μπορεί εσκεμμένα να γαμήσει το παιχνίδι, μην επιτρέποντας να βρεις ρυθμό. Θα έχουμε σκηνικά απείρου κάλλους στην Τούμπα, είμαι βέβαιος.

Στα του παιχνιδιού. Ανακουφιστική η νίκη, εννοείται. Η εικόνα της ομάδας ήταν αρκετά μέτρια. Και στο τέλος φοβική. Πράγμα που, σήμερα τουλάχιστον, μπορώ να το φανταστώ. Ξανά μανά μισή φάση ο ανύπαρκτος και γκολ. Ε κάπου θα το φοβηθείς το σκηνικό και στο τέλος θα διώχνεις όπου όπου. Το θέμα είναι ότι, μετά από μια περίοδο δεδομένα στραβή για την ομάδα, με αποκλεισμό από την Ευρώπη, που επιμένω ότι δεν της άξιζε, δε γίνεται να παρουσιαστεί έτσι το μεθεπόμενο Σάββατο στον Ατρόμητο. Απαγορεύεται. Κι όποιος δε γουστάρει το σύστημα, τον προπονητή κοκ, να κάνει αίτηση ασύλου στη Σαουδική Αραβία! Ας αναλογιστούν όλοι ότι έχουμε μάτια και βλέπουμε. Και μπορούμε να διακρίνουμε τουλάχιστον αν υπάρχει στοιχειώδης διάθεση για να παίξουν τόπι κάποιοι.
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Δηλαδή πάλι καλά ... τύχη βουνό...άμα έπαιζες με Βόλο και Ξάνθη στις πρώτες αγωνιστικές τώρα θα γινόταν εδώ μέσα... :lol: Αφού έφαγε γκολ από Πανιώνιο και Αντηλιακό για φαντάσου.... :lol: άστο ... αργά αντανακλαστικά εκεί στην ΠΑΕ....
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Λοιπόν θα πω τη γνώμη μου και ας πέσετε κάποιοι να με φάτε. Βρίζετε σήμερα τον Ζαμπά... βλέπετε μπάλα? Ο άνθρωπος μια χαρά κεφάτος ήταν και ας τον χαντάκωσε βάζοντάς τον αριστερό εσωτερικό μέσο. Λημνιός... μόνος του να παίρνει όλη την πλευρά.. Αριστερά πλέον μας παίζουν μαν του μαν το έχετε πάρει πρέφα? Ο Φερέιρα κατάφερε να μπερδέψει μία ομάδα με αρχή μέση και τέλος και πολλά ταλαντούχα prospect. Ελπίζω να είναι απλά κολλημένος και όχι άσχετος. Αλλά προς το παρόν είναι επικίνδυνος...Έτοιμη ομάδα και την έχει κάνει να σέρνεται..
Κατά τα άλλα η ομάδα αν παίξει το κατάλληλο σύστημα με τους παίκτες στις κατάλληλες θέσεις είναι μια χαρά.
Βέβαια δεν μπορώ να το χωνέψω ότι έχουμε καταντήσει να παίζουμε με τόσο μέτρια χαφ... είτε λόγω ατυχιών (Βερν, Μαου) είτε λόγω κακού σχεδιασμού..
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

pilotos έγραψε:
anekfrastos έγραψε:Οκ για το δημιουργικό κομμάτι καταλαβαίνω και εν πολλοίς συμφωνώ με την κρατική που γίνεται.
Ισχύει, αλλά ρε αδερφέ λύσε μου πώς γίνεται ότι πάει μέσα να γράφει;;; Πώς στο διάολο γίνεται;

SM-G965F
Να σου πω τι καταλαβαινω.Ειναι τοσο χαμηλο το τεμπο μας και τοσο ανοικτες οι γραμμες μας που ο αντιπαλος εχει συνεχως την αισθηση οτι μπορει και καπως ετσι βγαινει στην αντεπιθεση με ψυχολογια και οχι σκοτωμενος.
epitropos

Δημοσίευση από epitropos »

Η επίθεση ξεκιναει απο την καλη και συνολικη αμυντικη λειτουργια.. Οταν εχει γινει πλεον συνηθεια να τρωμε γκολ στην πρωτη φαση αλλα κραζουμε (και εγω) μπροστά πρέπει να το δουμε.. Ιδιοι παικτες με περυσι, πρωτη φαση καθε φαση κοντρα στη ροη του αγωνα γκολ.. Φωναζουμε στον Πελκα που μπηκε 20 λεπτα οταν ολη η ομαδα (μονη της ή με εντολες δε ξερω) ηταν πισω και εστελνε τη μπαλα "οπου πάει" και ταυτοχρονα Αποθεωνουμε 1-2 παικτες που καναν κατι το αυτονοητο.. Θελουμε γιατρο ολοι.. Κοσμος, παικτες, προπονητικο TEAM και διοικηση καθως πληρωνει τις 2 τελευταοες κατηγοριες ενω παίρνει λεφτα απο την πρωτη.. Τι αλλο να πω δε ξερω.. Υπομονη (και παλι;;)..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος epitropos την Κυρ 01 Σεπ 2019, 20:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Δεν αντέχω άλλο τις εμμονές του ΠΑΟΚτση.

Μερικοί δεν είστε απλά επικίνδυνοι για την ομάδα, είστε στην κυριολεξία ανθρωποφάγοι.

Ακόμα δεν άρχισε η χρονιά και βρήκατε τα νέα αγαπημένα σας πρόσωπα που πρέπει να κατακρεουργηθούν προς ικανοποίηση του εγωισμού σας.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”