navigator11 έγραψε:Νικήσαμε. Το πλέον σημαντικό. Πρεμιέρα, στην Τούμπα, απέναντι σε μια αρκετά ορεξάτη ομάδα. Που κατέβηκε για να παίξει μπάλα. Δεν ήταν δύσκολο να γίνει καμιά αναποδιά και να είμαστε τώρα στα κάγκελα. Σαν συνολική εμφάνιση, δε νομίζω ότι είμαστε παρά μέτριοι. Αρκετές στιγμές, τολμώ να πω, και επιπόλαιοι. Αρκετό τσαλίμι σαν να πήρε το μάτι μου και δε μου άρεσε. Μεμονωμένα, ξεχώρισε ο Εσίτι, ο Γιαννούλης κι ο Λημνιός. Ο Λημνιός έπαιξε πολύ πολύ καλά. Τακτικά προσηλωμένος και σοβαρός. Δημιούργησε αρκετά ρήγματα. Τη δεδομένη χρονική στιγμή, δύσκολο να μην ξεκινάει βασικός. Αρέσει δεν αρέσει σε κάποιους, μέχρι να εγκλιματιστεί ο Μίνο και μέχρι ο Ζαμπά να θυμηθεί ότι καλείται να παίζει ποδόσφαιρο κι όχι μπαλίτσα, δε βλέπω πώς γίνεται να είναι εκτός βασικής 11αδας. Δε θα σταθώ σε ο,τιδηποτε άλλο σήμερα. Μέχρι το πρωί προσωπικά θα έχω διαγράψει το σημερινό παιχνίδι. Όλο το βάρος οφείλει να πέσει στα της Πέμπτης. Πρέπει να παίξουμε πιο πειστικά και λιγότερο επιπόλαια την Πέμπτη για να προκριθούμε. Μεγαλύτερη σοβαρότητα ζητείται.
Έτσι ακριβώς.