8. Douglas Augusto
- V-olakiotis
Re: 33. Douglas Augusto
Καλώς ήρθες Αύγουστε!
Να είσαι ...καυτός όλη την χρονιά!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!
Να είσαι ...καυτός όλη την χρονιά!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!
για κάποιον λόγο
έχω πολυ καλά vibes για αυτόν τον παίκτη
μακάρι να δείξει αυτά τα στοιχεία που περιμένουμε
νομίζω θα γίνει το πουλέν ολωνόνε
έχω πολυ καλά vibes για αυτόν τον παίκτη
μακάρι να δείξει αυτά τα στοιχεία που περιμένουμε
νομίζω θα γίνει το πουλέν ολωνόνε

- constadine
- Mauricio-8-
- ΑποστόληςΑ
- constadine
Όλα τα λεφτά στο σημερινό αγώνα ήταν το βλέμμα ενός ψηλού παίκτη της ολλανδικής ομάδας σε ένα δυναμικό τάκλιν του Douglas .
Δεν είναι ψηλός ο Douglas και δεν σου γεμίζει το μάτι ,αλλά πάει με δύναμη στην μπάλα .
Δεν είναι ψηλός ο Douglas και δεν σου γεμίζει το μάτι ,αλλά πάει με δύναμη στην μπάλα .
- ΑποστόληςΑ
Σε σχέση με τον Kace του πρώτου ημιχρόνου ήταν σαφώς πιο δυναμικός. Δεν ξέρω αν έτρεξε το ίδιο, αλλά ήταν καλύτερος, αν και ο Αλβανός δεν ήταν άσχημος.
Μου φάνηκε να μην ξέρει που πατάει ο Ντούγκλας.
Έδειξε πως έχει πνευμόνια και είναι aggressive αλλά είχε κακές τοποθετήσεις και μερικές φορές φαινόταν να μην ξέρει που βρίσκεται και που πρέπει να πάει.
Έχει φυσικά ελαφρυντικά. Ένα παιδάκι 22 χρονών που πρώτη φορά έφυγε από την χώρα του με τρεις μέρες προπονήσεων.
Σίγουρα φαίνεται πως έχει προσόντα και μπορεί να βοηθήσει και δημιουργικά και δεν είναι το τυπικό εξάρι που μπορεί μόνο να πασάρει στα πέντε μέτρα.
Έδειξε πως έχει πνευμόνια και είναι aggressive αλλά είχε κακές τοποθετήσεις και μερικές φορές φαινόταν να μην ξέρει που βρίσκεται και που πρέπει να πάει.
Έχει φυσικά ελαφρυντικά. Ένα παιδάκι 22 χρονών που πρώτη φορά έφυγε από την χώρα του με τρεις μέρες προπονήσεων.
Σίγουρα φαίνεται πως έχει προσόντα και μπορεί να βοηθήσει και δημιουργικά και δεν είναι το τυπικό εξάρι που μπορεί μόνο να πασάρει στα πέντε μέτρα.
Εμενα μου εβγαλε μια σταση σαν να μην ειναι 22 χρονων και ερχεται Ευρωπη πρωτη φορα αλλα σαν να ειναι φτασμενος παιχτης και παιζει αγγαρεια πρωτο φιλικο. Πηγε να βαλει και γκολ με ενα αλητικο απο σταση σουτ νομιζω θα καταφερει να παρει θεση βασικου αλλα θα ηθελα να τον δω να μασαει σιδερα. Αποψη γενικα για ολους τους νεους μας παιχτες πιστευω θα εχουμε προς το τελος οπου θα παιχτουν τα τελικα φιλικα.
Καλούτσικος είναι αλλά φαίνεται να υστερεί σε speed, mentality και confidence.