Δεν αστειεύομαι καθόλου. Την Κυριακή ψυχραιμία, υποψιάζομαι ΜΕΓΑΛΗ ΣΦΑΓΗ σε ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΒΑΘΜΟ. Είναι το τελευταίο χαρτί της γαμημένης μαφίας που λυμαίνεται τη χώρα με την ανοχή κυβέρνησης και αντιπολίτευσης.Rexaris έγραψε:Διαιτητής από το Αζερμπαϊτζάν = τέλος το αήττητο. Ο Θωμάς τής Πορτογαλίας αποφάσισε οτι οι Δανοί κάνουνε μισές δουλειές.
Π.Α.Ο.Κ.-Ατρόμητος 10/3-17:15, NS1HD
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ατρόμητος 10/3-17:15, NS1HD
- paoki_sweden
Tha fai ena g@misi o atromitakos kai den tha kseri apo pou tin fagane. Den pan na feroun kai diatiti apo tis maldives
- Sick Bastard
Όποιος μπορεί και δεν πάει στο γήπεδο είναι καναπεδάκιας και καλά θα κάνει να μην ξαναπατήσει ποτέ.
Η Τούμπα πρέπει να είναι γεμάτη μέχρι το τέλος της σεζόν.
Κυριακή απογευματάκι, με τέλειο καιρό και ποδοσφαιρικό ματσάκι με μία από τις καλές (και όχι βρώμικες) ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος. Ένας ΠΑΟΚ που παίζει όμορφα και που πάει για μαθηματική εξασφάλιση του πρωταθλήματος. Δεν θα είναι κρίμα αν δεν γεμίσει το γήπεδο, κρίμα θα είναι αυτοί που δεν θα είναι εκεί.
Μεγάλη κουβέντα πάντως πως το γήπεδο του ΠΑΟΚ γέμισε φέτος μόνο στα προκριματικά του Champions League, με την Τσέλσυ, την ΑΕΚ(;) και τον Ολυμπιακό. Κι αυτό σε μια χρονιά που ο ΠΑΟΚ παίρνει πρωτάθλημα και παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο της σύγχρονης ιστορίας του. Και μιλάμε για την Τούμπα, όχι για τα υπόλοιπα γήπεδα της Ελλάδος που δεν γεμίζουν ούτε στα ντέρμπυ. Να ναι η εποχή; Να ναι ο ξεπεσμός του ελληνικού ποδοσφαίρου; Ενδιαφέρουσα συζήτηση θα ήταν, ειδικά εν' όψη Νέας Τούμπας.
Μεγάλη κουβέντα πάντως πως το γήπεδο του ΠΑΟΚ γέμισε φέτος μόνο στα προκριματικά του Champions League, με την Τσέλσυ, την ΑΕΚ(;) και τον Ολυμπιακό. Κι αυτό σε μια χρονιά που ο ΠΑΟΚ παίρνει πρωτάθλημα και παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο της σύγχρονης ιστορίας του. Και μιλάμε για την Τούμπα, όχι για τα υπόλοιπα γήπεδα της Ελλάδος που δεν γεμίζουν ούτε στα ντέρμπυ. Να ναι η εποχή; Να ναι ο ξεπεσμός του ελληνικού ποδοσφαίρου; Ενδιαφέρουσα συζήτηση θα ήταν, ειδικά εν' όψη Νέας Τούμπας.
- Mauricio-8-
Έτσι ακριβώς φίλε είμαστε πολύ κοντά στην Κατάκτηση του Πρωταθλήματος μετά από 34 χρόνια έχουνε μείνει ακόμη 3 ματς Πρωταθλήματος στην Τούμπα με Ατρόμητο, Λαμία, Λιβαδειά και 1 ματς κυπέλλου στον ημιτελικό οπότε σε αυτά τα 4 ματς δεν πρέπει να πέφτει καρφίτσα πρέπει να ναι sold out!!! Σε ένα από αυτά τα ματς πιθανόν να χουμε και την φιέστα οπότε ορμάτε όλοι Τούμπα! Το λιγότερο που περιμένω την Κυριακή είναι το sold out!!Sick Bastard έγραψε:Όποιος μπορεί και δεν πάει στο γήπεδο είναι καναπεδάκιας και καλά θα κάνει να μην ξαναπατήσει ποτέ.
Είναι θέμα οπτικής. Έχουμε μ.ο. 17,626 εισιτήρια με 21,100 διαρκείας. 2οι σε προσέλευση (εδω και μια δεκαετία) και 1οι στα διαρκείας.gika έγραψε:Μεγάλη κουβέντα πάντως πως το γήπεδο του ΠΑΟΚ γέμισε φέτος μόνο στα προκριματικά του Champions League, με την Τσέλσυ, την ΑΕΚ(;) και τον Ολυμπιακό. Κι αυτό σε μια χρονιά που ο ΠΑΟΚ παίρνει πρωτάθλημα και παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο της σύγχρονης ιστορίας του. Και μιλάμε για την Τούμπα, όχι για τα υπόλοιπα γήπεδα της Ελλάδος που δεν γεμίζουν ούτε στα ντέρμπυ. Να ναι η εποχή; Να ναι ο ξεπεσμός του ελληνικού ποδοσφαίρου; Ενδιαφέρουσα συζήτηση θα ήταν, ειδικά εν' όψη Νέας Τούμπας.
Και όλα αυτά εκτός του οικονομικού κέντρου και αντλώντας οπαδούς από τις λιγότερο εύρωστες περιοχές της χώρας (https://www.sofokleousin.gr/elstat-stis ... xora-to-20)
Τηρουμένων των μακροοικονομικών καταστάσεων, θεωρώ πως τα πάμε πολύ καλά. Όσο να 'ναι, έχει περάσει ανεπιστρεπτί η εποχή που μια ποδοσφαιρική ομάδα μονοπωλεί τη δημόσια ζωή μιας πόλης. Εξαιρέσεις σκόρπιες και ελάχιστες.
Η 10χρονη κόρη μου και ο 6χρονος γιός μου θα έχουν την τύχη να δούν για πρώτη φορά την ομάδα από κοντά!
Ελπίζω σε ένα γεμάτο γήπεδο με παλμό και πολλά γκόλ!
Ξεκινάμε απο Αθήνα απο Παρασκευή. Σάββατο στην μπουτίκ και Κυριακή γήπεδο.
Επιστροφή γεμάτοι από συναισθήματα και εμπειρίες!
Shlaxim έγραψε:Η 10χρονη κόρη μου και ο 6χρονος γιός μου θα έχουν την τύχη να δούν για πρώτη φορά την ομάδα από κοντά!

Αυτά είναι..
Περιμένουμε τη σειρά μας οι υπόλοιποι εν Αθήναις ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ με τα μικρά μας
Ετσι ετσιtrouman έγραψε:Shlaxim έγραψε:Η 10χρονη κόρη μου και ο 6χρονος γιός μου θα έχουν την τύχη να δούν για πρώτη φορά την ομάδα από κοντά!
![]()
![]()
Αυτά είναι..
Περιμένουμε τη σειρά μας οι υπόλοιποι εν Αθήναις ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ με τα μικρά μας
Περιμενω και γω που οι 5.5 και 4.5 ετων κορες μου θα βαπτιστουν στο μεγαλειο
- ΑποστόληςΑ
Συμμετείχε και ο Λημνιός σε ένα κομμάτι της πρωινής προπόνησης.
Όποιος περιμένει να δει ανοιξιάτικη βόλτα, λυπάμαι αλλά θα απογοητευτεί πικρά.
Ο Ατρόμαχτος θα κατέβει να το χτυπήσει, όσες ελλείψεις και να έχει (και καλά θα κάνει) κα ιενδεχομένως να δεχθεί και κορακίστικα δώρα ασχέτως αν τα παρήγγειλε αυτός ή όχι.
Ελπίζω το αγωνιστικό κομμάτι να προετοιμαστεί καταλλήλως με τη δέουσα σοβαρότητα.
Ο Ατρόμαχτος θα κατέβει να το χτυπήσει, όσες ελλείψεις και να έχει (και καλά θα κάνει) κα ιενδεχομένως να δεχθεί και κορακίστικα δώρα ασχέτως αν τα παρήγγειλε αυτός ή όχι.
Ελπίζω το αγωνιστικό κομμάτι να προετοιμαστεί καταλλήλως με τη δέουσα σοβαρότητα.
-
[quote="Shlaxim"]Η 10χρονη κόρη μου και ο 6χρονος γιός μου θα έχουν την τύχη να δούν για πρώτη φορά την ομάδα από κοντά!
Επιστροφή γεμάτοι από συναισθήματα και εμπειρίες![/quote
Μπραβο, καλό ταξιδι και καλή επιστροφη
Επιστροφή γεμάτοι από συναισθήματα και εμπειρίες![/quote
Μπραβο, καλό ταξιδι και καλή επιστροφη
- Maximus
Σε ότι αφορά τον διαιτητή, δείτε την θετική πλευρά... Όλο και περισσότερες ομάδες ζητάνε ξένους και αυτό μόνο καλό είναι... Έτσι όπως στρώσανε οι Ελληναραδες, έτσι και θα κοιμηθουνε.
Άλλωστε αν εξαιρέσουμε τον διαιτητή με την αεχ, όλοι οι άλλοι μας παίξανε σχετικά καλα (παρά τις αντιρρήσεις για τον τελευταίο με τον βαζελο, πιστεύω ότι τουλάχιστον δεν ήταν στημένος).
Άλλωστε αν εξαιρέσουμε τον διαιτητή με την αεχ, όλοι οι άλλοι μας παίξανε σχετικά καλα (παρά τις αντιρρήσεις για τον τελευταίο με τον βαζελο, πιστεύω ότι τουλάχιστον δεν ήταν στημένος).
Και αυτός με την ΑΕΧ δεν μας έπαιξε καλά κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Στην ανάπαυλα έπεσε τηλέφωνο και του είπαν να το μαζέψει λίγο κι αυτό έκανε. Εμένα έτσι μου φάνηκε.
- thanos-xanthi
σκοραρεις νωρις και τους καθαριζεις
και μεσα στον Ατρομητο σου αρνηθηκαν το πεναλτι, τωρα στην Τουμπα κερδιζεις και πλησιάζεις
ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στην κούπα..
και μεσα στον Ατρομητο σου αρνηθηκαν το πεναλτι, τωρα στην Τουμπα κερδιζεις και πλησιάζεις
ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στην κούπα..