Π.Α.Ο.Κ.-Ατρόμητος 10/3-17:15, NS1HD

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ατρόμητος 10/3-17:15, NS1HD

Δημοσίευση από Rexaris »

Rexaris έγραψε:Διαιτητής από το Αζερμπαϊτζάν = τέλος το αήττητο. Ο Θωμάς τής Πορτογαλίας αποφάσισε οτι οι Δανοί κάνουνε μισές δουλειές.
Δεν αστειεύομαι καθόλου. Την Κυριακή ψυχραιμία, υποψιάζομαι ΜΕΓΑΛΗ ΣΦΑΓΗ σε ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΒΑΘΜΟ. Είναι το τελευταίο χαρτί της γαμημένης μαφίας που λυμαίνεται τη χώρα με την ανοχή κυβέρνησης και αντιπολίτευσης.
Άβαταρ μέλους
paoki_sweden

Δημοσίευση από paoki_sweden »

Tha fai ena g@misi o atromitakos kai den tha kseri apo pou tin fagane. Den pan na feroun kai diatiti apo tis maldives
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Όποιος μπορεί και δεν πάει στο γήπεδο είναι καναπεδάκιας και καλά θα κάνει να μην ξαναπατήσει ποτέ.
Η Τούμπα πρέπει να είναι γεμάτη μέχρι το τέλος της σεζόν.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Κυριακή απογευματάκι, με τέλειο καιρό και ποδοσφαιρικό ματσάκι με μία από τις καλές (και όχι βρώμικες) ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος. Ένας ΠΑΟΚ που παίζει όμορφα και που πάει για μαθηματική εξασφάλιση του πρωταθλήματος. Δεν θα είναι κρίμα αν δεν γεμίσει το γήπεδο, κρίμα θα είναι αυτοί που δεν θα είναι εκεί.

Μεγάλη κουβέντα πάντως πως το γήπεδο του ΠΑΟΚ γέμισε φέτος μόνο στα προκριματικά του Champions League, με την Τσέλσυ, την ΑΕΚ(;) και τον Ολυμπιακό. Κι αυτό σε μια χρονιά που ο ΠΑΟΚ παίρνει πρωτάθλημα και παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο της σύγχρονης ιστορίας του. Και μιλάμε για την Τούμπα, όχι για τα υπόλοιπα γήπεδα της Ελλάδος που δεν γεμίζουν ούτε στα ντέρμπυ. Να ναι η εποχή; Να ναι ο ξεπεσμός του ελληνικού ποδοσφαίρου; Ενδιαφέρουσα συζήτηση θα ήταν, ειδικά εν' όψη Νέας Τούμπας.
Άβαταρ μέλους
Mauricio-8-

Δημοσίευση από Mauricio-8- »

Sick Bastard έγραψε:Όποιος μπορεί και δεν πάει στο γήπεδο είναι καναπεδάκιας και καλά θα κάνει να μην ξαναπατήσει ποτέ.
Η Τούμπα πρέπει να είναι γεμάτη μέχρι το τέλος της σεζόν.
Έτσι ακριβώς φίλε είμαστε πολύ κοντά στην Κατάκτηση του Πρωταθλήματος μετά από 34 χρόνια έχουνε μείνει ακόμη 3 ματς Πρωταθλήματος στην Τούμπα με Ατρόμητο, Λαμία, Λιβαδειά και 1 ματς κυπέλλου στον ημιτελικό οπότε σε αυτά τα 4 ματς δεν πρέπει να πέφτει καρφίτσα πρέπει να ναι sold out!!! Σε ένα από αυτά τα ματς πιθανόν να χουμε και την φιέστα οπότε ορμάτε όλοι Τούμπα! Το λιγότερο που περιμένω την Κυριακή είναι το sold out!!
Άβαταρ μέλους
Baldur

Δημοσίευση από Baldur »

gika έγραψε:Μεγάλη κουβέντα πάντως πως το γήπεδο του ΠΑΟΚ γέμισε φέτος μόνο στα προκριματικά του Champions League, με την Τσέλσυ, την ΑΕΚ(;) και τον Ολυμπιακό. Κι αυτό σε μια χρονιά που ο ΠΑΟΚ παίρνει πρωτάθλημα και παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο της σύγχρονης ιστορίας του. Και μιλάμε για την Τούμπα, όχι για τα υπόλοιπα γήπεδα της Ελλάδος που δεν γεμίζουν ούτε στα ντέρμπυ. Να ναι η εποχή; Να ναι ο ξεπεσμός του ελληνικού ποδοσφαίρου; Ενδιαφέρουσα συζήτηση θα ήταν, ειδικά εν' όψη Νέας Τούμπας.
Είναι θέμα οπτικής. Έχουμε μ.ο. 17,626 εισιτήρια με 21,100 διαρκείας. 2οι σε προσέλευση (εδω και μια δεκαετία) και 1οι στα διαρκείας.

Και όλα αυτά εκτός του οικονομικού κέντρου και αντλώντας οπαδούς από τις λιγότερο εύρωστες περιοχές της χώρας (https://www.sofokleousin.gr/elstat-stis ... xora-to-20)

Τηρουμένων των μακροοικονομικών καταστάσεων, θεωρώ πως τα πάμε πολύ καλά. Όσο να 'ναι, έχει περάσει ανεπιστρεπτί η εποχή που μια ποδοσφαιρική ομάδα μονοπωλεί τη δημόσια ζωή μιας πόλης. Εξαιρέσεις σκόρπιες και ελάχιστες.
Shlaxim

Δημοσίευση από Shlaxim »

Η 10χρονη κόρη μου και ο 6χρονος γιός μου θα έχουν την τύχη να δούν για πρώτη φορά την ομάδα από κοντά!
Ελπίζω σε ένα γεμάτο γήπεδο με παλμό και πολλά γκόλ!

Ξεκινάμε απο Αθήνα απο Παρασκευή. Σάββατο στην μπουτίκ και Κυριακή γήπεδο.
Επιστροφή γεμάτοι από συναισθήματα και εμπειρίες!
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Shlaxim έγραψε:Η 10χρονη κόρη μου και ο 6χρονος γιός μου θα έχουν την τύχη να δούν για πρώτη φορά την ομάδα από κοντά!

:opaokara: :opaokara:
Αυτά είναι..
Περιμένουμε τη σειρά μας οι υπόλοιποι εν Αθήναις ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ με τα μικρά μας
Άβαταρ μέλους
grg80

Δημοσίευση από grg80 »

trouman έγραψε:
Shlaxim έγραψε:Η 10χρονη κόρη μου και ο 6χρονος γιός μου θα έχουν την τύχη να δούν για πρώτη φορά την ομάδα από κοντά!

:opaokara: :opaokara:
Αυτά είναι..
Περιμένουμε τη σειρά μας οι υπόλοιποι εν Αθήναις ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ με τα μικρά μας
Ετσι ετσι
Περιμενω και γω που οι 5.5 και 4.5 ετων κορες μου θα βαπτιστουν στο μεγαλειο
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Συμμετείχε και ο Λημνιός σε ένα κομμάτι της πρωινής προπόνησης.
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Όποιος περιμένει να δει ανοιξιάτικη βόλτα, λυπάμαι αλλά θα απογοητευτεί πικρά.
Ο Ατρόμαχτος θα κατέβει να το χτυπήσει, όσες ελλείψεις και να έχει (και καλά θα κάνει) κα ιενδεχομένως να δεχθεί και κορακίστικα δώρα ασχέτως αν τα παρήγγειλε αυτός ή όχι.

Ελπίζω το αγωνιστικό κομμάτι να προετοιμαστεί καταλλήλως με τη δέουσα σοβαρότητα.
Wonderland

Δημοσίευση από Wonderland »

[quote="Shlaxim"]Η 10χρονη κόρη μου και ο 6χρονος γιός μου θα έχουν την τύχη να δούν για πρώτη φορά την ομάδα από κοντά!

Επιστροφή γεμάτοι από συναισθήματα και εμπειρίες![/quote

Μπραβο, καλό ταξιδι και καλή επιστροφη
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Σε ότι αφορά τον διαιτητή, δείτε την θετική πλευρά... Όλο και περισσότερες ομάδες ζητάνε ξένους και αυτό μόνο καλό είναι... Έτσι όπως στρώσανε οι Ελληναραδες, έτσι και θα κοιμηθουνε.

Άλλωστε αν εξαιρέσουμε τον διαιτητή με την αεχ, όλοι οι άλλοι μας παίξανε σχετικά καλα (παρά τις αντιρρήσεις για τον τελευταίο με τον βαζελο, πιστεύω ότι τουλάχιστον δεν ήταν στημένος).
Άβαταρ μέλους
wickerman

Δημοσίευση από wickerman »

Και αυτός με την ΑΕΧ δεν μας έπαιξε καλά κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Στην ανάπαυλα έπεσε τηλέφωνο και του είπαν να το μαζέψει λίγο κι αυτό έκανε. Εμένα έτσι μου φάνηκε.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

σκοραρεις νωρις και τους καθαριζεις
και μεσα στον Ατρομητο σου αρνηθηκαν το πεναλτι, τωρα στην Τουμπα κερδιζεις και πλησιάζεις
ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στην κούπα..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”