Δεν χρειάζεται και δε θα γίνει εκτιμώ, κατά τη διάρκεια αγώνων, τα νεύρα όλων είναι στο κόκκινο κι οι σφυγμοί στους 200gpap έγραψε:οκ.
αναμένω κάτι πιο επίσημο.
SM-G965F
Δεν χρειάζεται και δε θα γίνει εκτιμώ, κατά τη διάρκεια αγώνων, τα νεύρα όλων είναι στο κόκκινο κι οι σφυγμοί στους 200gpap έγραψε:οκ.
αναμένω κάτι πιο επίσημο.
Εδω ρε περασε με την προπαγανδα πες πες στους οπαδους μας οτι το πεναλτι του Πριγιοβιτς με αστερα την πρωτη αγωνιστικη δεν ηταν και, ενω λενε οτι φυσικα οτι 100 σφυριγματα εναντιον εχει ο ΠΑΟΚ το αναφερουν ολοι οι δικοι μας ως παραδειγμα των 1-2 σφυριγματων υπερ μας που πειραμε.pilotos έγραψε:Έλα ντε;joshua έγραψε:Εγω ειμαι αυτος που φημιζεται για αυτομαστιγωμα αλλα ρε παλικαρια ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ για να το πω ευγενικα ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΦΑΟΥΛ ΤΟΥ ΜΑΤΟΣ?
Είδες τί κάνει τόσα χρόνια προπαγάνδα;
Όλα τα δικά μας είναι, ενώ του ρουλη δεν ήταν οφσάιντ........
SM-G965F
Αυτή είναι η διαφορά που μας εκνευρίζει ρε φίλε. Θα σκάσουμε στο τέλος με τους πούστηδες.vs40 έγραψε:Να κάνω μια ερώτηση, άσχετα αν ήταν η κόκκινη του Ζαμπά: Πόσες φορές εμείς κερδίζουμε τέτοιες κόκκινες; Πραγματικά αν παίζαν στο πειθαρχικό οι διαιτητές όπως παίζαν εμάς, οι αντίπαλοι θα παίζαν σε κάθε ματς με 10 ή και με 9 παίκτες. Γενικά για να βγει κόκκινη σε αντίπαλο του ΠΑΟΚ πρέπει να χυθεί αίμα. Σε εμάς ατίθετα, τιμωρούνται ΟΛΑ.
Κατά τα άλλα το χάρηκα το παιχνίδι από το 0-2 και μετά, χαλάρωσα και γελούσα με τους stand up comedians της ΕΡΤ.
Ε ναι ρε joshua! Για όνομα του θεού..!joshua έγραψε:Εγω ειμαι αυτος που φημιζεται για αυτομαστιγωμα αλλα ρε παλικαρια ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ για να το πω ευγενικα ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΦΑΟΥΛ ΤΟΥ ΜΑΤΟΣ?
navigator11 έγραψε:Δε χρειάζεται να ξέρουμε. Όποιοι χρειάζεται να ξέρουν, ξέρουν. Δεν είναι πρωινάδικο ο ΠΑΟΚ. Τουλάχιστον όχι πια.
Τι να λεμε ρε φιλε τωρα, εχουμε γενικα στον κοσμο ολοκληρο ξεπερασει πια την εποχη της "απλης" προπαγανδας και ζουμε πια στην εποχη του ψεματος και του κανω το ασπρο μαυρο και σε βγαζω και τυφλο.paok re niamou έγραψε:Η πραξη εχει δειξει οτι σε καθε αγωνα μας καποιοι σε ενα δωματιο ασχολουνται σχολαστικα με ολες μα ολες τις φασεις και προσπαθουν να βγαλουν απο την μυγα ξυγκι για να μας βγαλουν ευνοημενους. Και υπαρχουν αθωοι δικοι μας που αναφερουν ακομα και σημερα οτι το γκολ στον Βολο ηταν οφσαιτ χωρις να αναφερουν το πεναλτι στον Κρεσπο πριν, και ακομα μενουν στο πεναλτι του Πριγιο, που ακομα και αν γινοταν στο κεντρο και το εδινε εγω παλι θα το ηθελα.
Κοψτε την αθλια ενημερωση του κωλου αν δεν μπορειτε να την φιλτραρετε σωστα