Πρόκριση με νιωνιο και διπλό στο οακα μην έχουμε άλλα
Οταν λες εσεις; Τι εννοεις;tzoker έγραψε:Παλευει να αυτοκτονησει με μια ισοπαλια?Taseos έγραψε:Η ομαδα παλευει να αυτοκτονησει.προλαβαινει; Θα δειξει.παντως σημερα δεν μπηκε στο γηπεδο.δεν σεβαστηκε καν τον κοσμο που βρεθηκε στο γηπεδο μες το κρυο.κακο δεν ειναι να χανεις βαθμους.κακο ειναι να μην προσπαθεις καν να παιξεις μπαλα.
Η σημερινη αποδοση ηταν απαραδεκτη, ΑΛΛΑ δεν θα μας αποτελειωσετε εσεεις.
ΕΛΕΟΣ
Φιλε σημερα πονεσε πιο πολυ απο τη ηττα απο Μπατε, δεν δεχομαι να βγαζει το γαμηδι3 ανακοινωση και να λεει οτι χαρισαμε βαθμους σημερα.Αλλα επειδη εχω 200 σφιγγμους και θελω να τα σπασω ολα, δν θα πω αυτοκτονια. Θα περιμενω να ηρεμησω και μετα να σχολιασω.Taseos έγραψε:Οταν λες εσεις; Τι εννοεις;tzoker έγραψε:Παλευει να αυτοκτονησει με μια ισοπαλια?Taseos έγραψε:Η ομαδα παλευει να αυτοκτονησει.προλαβαινει; Θα δειξει.παντως σημερα δεν μπηκε στο γηπεδο.δεν σεβαστηκε καν τον κοσμο που βρεθηκε στο γηπεδο μες το κρυο.κακο δεν ειναι να χανεις βαθμους.κακο ειναι να μην προσπαθεις καν να παιξεις μπαλα.
ΕΛΕΟΣ
Το σημερινο φιλε ηταν απαραδεκτο.φαγαμε το κρυο της αρκουδας και βλεπαμε 10 περιπατητες να μαρκαρουν με τα ματια.εσενα μπορει να μη σε νοιαζει.την αποψη μου ομως εχω καθε δικαιωμα να την λεω.το σημερινο ηταν προκλητικο.
Έλα τώρα για μπάλα μιλάμε ειδικά φέτος φύγαμε σχεδόν πάντα χαρούμενοι μην γινόμαστε άδικοι με την ομάδαTaseos έγραψε:Οταν λες εσεις; Τι εννοεις;tzoker έγραψε:Παλευει να αυτοκτονησει με μια ισοπαλια?Taseos έγραψε:Η ομαδα παλευει να αυτοκτονησει.προλαβαινει; Θα δειξει.παντως σημερα δεν μπηκε στο γηπεδο.δεν σεβαστηκε καν τον κοσμο που βρεθηκε στο γηπεδο μες το κρυο.κακο δεν ειναι να χανεις βαθμους.κακο ειναι να μην προσπαθεις καν να παιξεις μπαλα.
ΕΛΕΟΣ
Το σημερινο φιλε ηταν απαραδεκτο.φαγαμε το κρυο της αρκουδας και βλεπαμε 10 περιπατητες να μαρκαρουν με τα ματια.εσενα μπορει να μη σε νοιαζει.την αποψη μου ομως εχω καθε δικαιωμα να την λεω.το σημερινο ηταν προκλητικο.