ΠΑΟΚ

Αααααα μπραααααβοοοο!!!!!Asimos έγραψε:ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΙΣ ΧΗΡΕΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ; ΠΑΟΚ ΕΙΣΤΕ!
Αντε γειά σας, αντε γειά σας...pilotos έγραψε:Πουτσα τεράστια
ΕΠΟΠΤΗ ΜΠΙΝΕ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ
Ακπομ τεράστια εμφάνιση
Πάμε παρακάτω.
Η ομάδα έχει αδυναμίες τις ξέρουμε, δεν θα σταθώ καθόλου σε αυτές.
Μαγική κίνηση ο Ελ Καντουρι...
SM-G965F
Τους έχει κάνει πουτανα ο Αναστασακος.panta έγραψε:Ω ρε κατι φατσες οι νοβα σα κλαμένα μνια ειναι
navi....αστο να παει στο διαολο....Και γω για οριστικο μπαν ειμαι ετοιμος!!!Και φυσικα δεν θα κατηγορισω τα παιδια που θα μου το ριξουν!!!!navigator11 έγραψε:Νιώθω πολύ ανακουφισμένος. Όχι, φυσικά, για τη νίκη. Δεν αμφέβαλλα καθόλου ότι θα ερχόταν. Αλλά επειδή δεν κατάφερα να δημοσιεύσω όσα είχα γράψει στο ημίχρονο. Η πτώση της ασφάλειας στον ηλεκτρολογικό πίνακα με έσωσε από το οριστικό μπαν. Είχα τέτοια θολούρα και ξέφυγα τόσο άσχημα σε αυτά που έγραψα, διαβάζοντας πολλά από όσα είχαν γραφεί από διάφορους φωστήρες καθόλο το πρώτο ημίχρονο ...
Μπράβο στην ομάδα. Τεράστιο μπράβο! Αντεπεξήλθε ακόμα μια φορά. Πολλοστή απέναντι στα καρτέρια της αλητοσυμμορίας! Αν δεν ήταν ο Πασχαλάκης, βέβαια, κάποιοι εδώ μέσα θα κοιμόντουσαν πιο ήρεμοι τη νύχτα, δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία. Ντρέπομαι για λογαριασμό τους, που θεωρητικά υποστηρίζουν την ίδια ομάδα με εμένα. Ειλικρινά, ντρέπομαι. Και λυπάμαι.
Αν ζήσουμε μέχρι τότε με τους γαμημενους που μας στήνουν κάθε φοράelvetos giatros έγραψε:Αντε γειά σας, αντε γειά σας...pilotos έγραψε:Πουτσα τεράστια
ΕΠΟΠΤΗ ΜΠΙΝΕ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ
Ακπομ τεράστια εμφάνιση
Πάμε παρακάτω.
Η ομάδα έχει αδυναμίες τις ξέρουμε, δεν θα σταθώ καθόλου σε αυτές.
Μαγική κίνηση ο Ελ Καντουρι...
SM-G965F
Γιωργη θα το πάρουμε ωρε