Το λέω αυτό γιατί θεωρώ πως αν έβαζε καθαρό κεντρικό αμυντικό μετά το 1-0 η έκταση του σκορ δεν θα έπαιρνε αυτές τις διαστάσεις...Όσες φορές έπαιξε ο Βερνμπλουμ κεντρικός αμυντικός στην ΤΣΣΚΑ ήταν πολύ κακός...Το είχε πει και ένας Ρώσος δμοσιογράφος πως δεν κάνει για κεντρικός αμυντικός...Rexaris έγραψε:Αυτές οι υπερβολές με τα τραγικά και τα επικίνδυνα ελπίζω κάποια μέρα να λείψουν. Το λάθος έγινε στο 6' από Μάτος με κακή πάσα και Χατσερίδη κακή εκτίμηση (καλύτερα να το τρώγαμε παρά να μέναμε με 10) και το ματς άλλαξε τελείως στη συνέχεια.proedros έγραψε:Ο Ρουμάνος σήμερα έκανε τραγικά και επικίνδυνα λάθη...και λέω επικίνδυνα γιατί αυτή η ήττα μπορεί να φέρει κλιμακωτές αλλαγές...κυρίως στην ηρεμία και στην συγκέντρωση των παικτών αλλά και ολόκληρου του ποδοσφαιρικού τμήματος που είναι προσηλωμένο στον στόχο του πρωταθλήματος...και δεν αναφέρομαι στην ήττα αλλά στην εμφάνιση και στην έκταση αυτής...
Υπερβολές = αυτοκαταστροφή.
Chelsea-ΠΑΟΚ 4-0,MVP- Σχόλια & Παραλειπόμενεα
Re: Chelsea-ΠΑΟΚ 4-0,MVP- Σχόλια & Παραλειπόμενεα
Σήμερα μας έκαναν έξωση από το εξοχικό. Αυτό πονάει περισσότερο απ' όλα.
- sourmenetes
- Moderator
Αρα να περιμενουμε να γινουμε κατι μεταξυ αγιαξ και μπενφικα για να μπουμε...tzoker έγραψε:Ποιος ο λογος να μπω αν γινω σακος του μποξ, απλα για την εμπειρια, κατι σαν τη χαρτινη?sourmenetes έγραψε:Ηθελες τσου λου το καλοκαιρι γιατι δεν εχεις μπει ποτε.tzoker έγραψε:Μια ηττα εντος προγραμματος, απο την αρχη ελπιζαμε σε θαυμα.
Παντως εντυπωση μου προκαλει πως γινεται να θες Τσλ το καλοκαιρι, και τωρα να λες με τη Τσελσι παιζαμε τι θελατε.
Ευχαριστω παντως δεν θα πουμε που φαγαμε 4. Ουτε θα βριζουμε.
Οπως επισης δεν θα χαρουμε που θα κερδισουμε το Σαββατο μια ομαδα που κοστιζε λιγοτερο απο το Χατσεριδη, ουτε θα βγουμε νια γιορτασουμε τις 50 νικες του Λουτσεσκου.
Συνεχιζουμε με σκοπο το πρωταθλημα,αυτο ενδιαφερει την ομαδα σε αυτο θα κριθει.
Διπλο στη Λαμια
Και με την τσελσυ να επαιζες με 11 θα εβλεπες αλλο ματς.
Τωρα τα υπολοιπα που αναφερεις δεν βγαζω ακρη.Μην πεις ουτε μπραβο ουτε τιποτα.
Και μη γιορτασεις καμια νικη.
Θα μπω οταν ειμαι ετοιμος και μπορω να σταθω οπως αρμοζει στο ονμα του ΠΑΟΚ
Με τη Τσελσι επαιξα με 11 και εκανα μια τελικη σε 90λεπτα.Το σκορ δεν με νοιαζει.
Θα γιορτασω στο τελος που θα παρουμε το πρωταθλημα μια και καλη, στις νικες εχω συνηθισει πλεον.
Αλλα μου λειπουν.
Προφανως η ομαδα δεν αντεχει το επιπεδο,αλλα αυτο δε σημαινει οτι δεν αξιζει να μπει..
Το τι αξιζει στο ονομα του ΠΑΟΚ στο τσου λου,ο καθενας μπορει να το οριζει με δικο του τροπο.
Έχετε πάει την κουβέντα Τσάμπιονς λιγκ σε εντελώς λάθος βάση.
Ουδεμία σχέση με το σημερινό.
SM-G965F
Ουδεμία σχέση με το σημερινό.
SM-G965F
- sourmenetes
- Moderator
Χαλια ημασταν σε ολα αυτα τα ματς.Sera4 έγραψε:βρε σουρμε μου επαιξες με την τσελσι με 11 και στην τουμπα...και με τη βιντι επιαξες μεσα εξω...ποσες φασεις εκανες συνολικα σε αυτα τα 4 ματς?sourmenetes έγραψε:Ηθελες τσου λου το καλοκαιρι γιατι δεν εχεις μπει ποτε.tzoker έγραψε:Μια ηττα εντος προγραμματος, απο την αρχη ελπιζαμε σε θαυμα.
Παντως εντυπωση μου προκαλει πως γινεται να θες Τσλ το καλοκαιρι, και τωρα να λες με τη Τσελσι παιζαμε τι θελατε.
Ευχαριστω παντως δεν θα πουμε που φαγαμε 4. Ουτε θα βριζουμε.
Οπως επισης δεν θα χαρουμε που θα κερδισουμε το Σαββατο μια ομαδα που κοστιζε λιγοτερο απο το Χατσεριδη, ουτε θα βγουμε νια γιορτασουμε τις 50 νικες του Λουτσεσκου.
Συνεχιζουμε με σκοπο το πρωταθλημα,αυτο ενδιαφερει την ομαδα σε αυτο θα κριθει.
Διπλο στη Λαμια
Και με την τσελσυ να επαιζες με 11 θα εβλεπες αλλο ματς.
Τωρα τα υπολοιπα που αναφερεις δεν βγαζω ακρη.Μην πεις ουτε μπραβο ουτε τιποτα.
Και μη γιορτασεις καμια νικη.
Αντιστοιχα ομως δεν ημασταν χαλια στα προκ.τσου λου.πως να το κανουμε;;;
Εγω παντως και να παρουμε το πρωταθλημα δεν θα πω μπραβο.Οι 14/16 ομαδες ειναι λιμα.Οπότε ποιο πρωταθλημα και τα @@ μας κουνιουνται.
- sourmenetes
- Moderator
Ηταν καιρος να παρουμε μονιμη κατοικια...Mīngus έγραψε:Σήμερα μας έκαναν έξωση από το εξοχικό. Αυτό πονάει περισσότερο απ' όλα.

Τελευταία αγωνιστική με νίκη περνάς. Δεν έχω καμία αμφιβολία οτι αυτή η Τσέλσι θα νικήσει μεσα στη βίντι..Αυτά και προχωράμε
Η διαφωνια μου ειναι στο οτι ενα σκορ με 4-0 και καμια τελικη στο ματς παρουσιαζεται μεχρι και τιμητικο.sourmenetes έγραψε:
Αρα να περιμενουμε να γινουμε κατι μεταξυ αγιαξ και μπενφικα για να μπουμε...
Προφανως η ομαδα δεν αντεχει το επιπεδο,αλλα αυτο δε σημαινει οτι δεν αξιζει να μπει..
Το τι αξιζει στο ονομα του ΠΑΟΚ στο τσου λου,ο καθενας μπορει να το οριζει με δικο του τροπο.
Ουτε για τη διαφορα ποιοιτητας που ειναι γνωστη μιλαω ουτε για την κακη μας αποδοση.
Απλα οταν μεγαλωνεις και προχωρας, οσο υψηλο και να ειναι το επιπεδο,δεν μπορεις να το δεχεσαι ευκολα σε σημειο αδιαφοριας(για το προπονητη και τους παικτες μιλαω), και ενταξει κοιταμε τη Λαμια τωρα.Οπως και με Βιντι
Τεσπα, ειναι μεγαλη κουβεντα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzoker την Παρ 30 Νοέμ 2018, 00:28, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
4 έφαγε κι η Μαρσέιγ από την Άιντραχτ σήμερα την ίδια ώρα.
Γενικά στην Ευρώπη μεγάλες ομάδες κάνουν γκελες και δε παθαίνουν κάτι...
Αλλά εμείς είμαστε μάστορες στο γκρέμισμα
SM-G965F
Γενικά στην Ευρώπη μεγάλες ομάδες κάνουν γκελες και δε παθαίνουν κάτι...
Αλλά εμείς είμαστε μάστορες στο γκρέμισμα
SM-G965F
Και τι να κάνουμε τώρα ρε παιδιά, δε καταλαβαίνετε δηλαδή ότι μας λένε η Ευρώπη είναι σε δεύτερη μοίρα;
Σχεδόν ευθέως το είπανε.
Στο τέλος θα "θελουν" να αποκλειστούν και δεν θα μπορέσουν.
Δεν ξέρω αν είναι σωστό η λάθος,αλλά είναι πολλά τα γαμημένα τα χρόνια χωρίς πρωτάθλημα.
Στο τέλος θα γίνει η σούμα.
Αυτό που όλοι αναγνωρίζουμε είναι ότι πρέπει να γίνει μια ένεση νιατων στο ροστερ αν θέλουμε να σταθούμε στο υψηλότερο επίπεδο.
Σχεδόν ευθέως το είπανε.
Στο τέλος θα "θελουν" να αποκλειστούν και δεν θα μπορέσουν.
Δεν ξέρω αν είναι σωστό η λάθος,αλλά είναι πολλά τα γαμημένα τα χρόνια χωρίς πρωτάθλημα.
Στο τέλος θα γίνει η σούμα.
Αυτό που όλοι αναγνωρίζουμε είναι ότι πρέπει να γίνει μια ένεση νιατων στο ροστερ αν θέλουμε να σταθούμε στο υψηλότερο επίπεδο.
σουρμε, δεν ειπε κανενας το αντιθετο αλλα αν δεν κανω λαθος, στους ομιλους του γιουροπα ειμαστε, εκει παιζουμε τι να κανουμε...και εκει αντι να ειμαστε καβαλα στο αλογο να παλευουμε την πρωτια με την τσελσυ που λεει ο λογος, ντροπιαζουμε την ιστορια μας...ναι την ντροπιαζουμε...δεν ειναι το ντορτι απο την τσελσυ που την ντροπιαζει, αλιμονο...ειναι η συνολικη εικονα που δειχνουμε...
δεν γινεται ο νταμπλουχος ελλαδας σε 4/5 ματς των ομιλων να κανει 0 φασεις...δε γινεται, συγνωμη πως να το κανουμε...και εμεις να μιλαμε για τον χ ψ σωτηρακοπουλο ή για ακομα μια ενδοξη μερα που εζησε το οπαδικο κινημα του ΠΑΟΚ...
δεν γινεται ο νταμπλουχος ελλαδας σε 4/5 ματς των ομιλων να κανει 0 φασεις...δε γινεται, συγνωμη πως να το κανουμε...και εμεις να μιλαμε για τον χ ψ σωτηρακοπουλο ή για ακομα μια ενδοξη μερα που εζησε το οπαδικο κινημα του ΠΑΟΚ...
Γενικά ακόμα και να περάσουμε θα έχουμε κάνει 2 νίκες σε έναν σχετικά εύκολο όμιλο. Η βαθμολογία μας φέτος και πέρσι στην Ευρώπη είναι τραγική και αυτό θα το πληρώσουμε τα επόμενα 5 χρόνια αρχίζοντας από του χρόνου και τα προκριματικά του τσουλου
Η φαση, που κανεις συντηρηση στη Ευρωπη γιατι θες οπωσδηποτε το πρωταθλημα και εισαι σε κατασταση "δεν τρεχει κατι αν αποκλειστω" και στην τελικη με μια νικη την τελευταια αγωνιστικη περνας στην επομενη φαση και οι αντιπαλοι σου στην Ελλαδα ειναι αποκλεισμενοι.
Δηλωσεις Λουτσεσκου μετα την νικη-προκριση επι της Μπατε στην Τουμπα: "Τι να κανουμε, δεν θελαμε να περασουμε αλλα ποδοσφαιρο ειναι και ολα γινονται"
θα ηθελα να ειμαι στο Vidimania σε 2 εβδομαδες!

Δηλωσεις Λουτσεσκου μετα την νικη-προκριση επι της Μπατε στην Τουμπα: "Τι να κανουμε, δεν θελαμε να περασουμε αλλα ποδοσφαιρο ειναι και ολα γινονται"

θα ηθελα να ειμαι στο Vidimania σε 2 εβδομαδες!
Δυστυχώς φίλε Σεραφείμ,πρωταθλητές είμαστε μόνο στην καρδιά και στο μυαλό μας.
Αν το είχαμε πάρει και στην πραγματικότητα τα πράγματα θα ήταν εντελώς διαφορετικά αυτή τη στιγμή που μιλάμε.
Αν το είχαμε πάρει και στην πραγματικότητα τα πράγματα θα ήταν εντελώς διαφορετικά αυτή τη στιγμή που μιλάμε.