Mario Branco
- constadine
Re: Mario Branco
Από ότι καταλαβαίνω το 90% των ξένων παικτών που θα φέρνουμε ,θα είναι είτε από το ρώσικο πρωτάθλημα ,είτε από το πορτογαλικό .
Εγώ πάλι πιστεύω ότι αυτόν τον έχουν για τις εύκολες και φτηνές περιπτώσεις, για τους ακριβούς αναλαμβάνει ο Ιβάν και οι φίλοι του,και κάπου στη μέση βρίσκεται ο Γιώργης.
Μπουργάνης, Μελιόπουλος και Ζίβκοβιτς. Μέχρι τώρα οι 3 από τις 4 υποτίθεται κλεισμένες μεταγραφές είναι από την μαγευτική ΣουπερΛίγδ... Μία από Πορτογαλία κι εφόσον κλείσει κι ο Ismael μία από Ρωσία.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Εγώ έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που κάνουν τις μεταγραφές αλλά και στο τμήμα σκαουτινγκ. Λειτουργουμε υπέροχα και φαίνεται στο αποτέλεσμα. Αυτό μου αρκεί.
Μέχρι να μας δώσουν κάποιο όνομα παίχτη να έχουμε να παίζουμε ή μέχρι να ανακοινωθεί επισήμως ο Ismael εγώ θα γκρινιάζω λίγο. Καταλαβαίνω ότι οι περισσότεροι φέτος εμπιστεύονται με κλειστά μάτια τη διοίκηση(κι εγώ ανήκω σε αυτούς κατά μεγάλο βαθμό), αλλά καλοκαιράκι χωρίς μεταγραφικές αναζητήσεις υποψήφιων στόχων της ομάδας είναι απλά βαρετό.
Διαβαζω τις δηλώσεις του οτι θα στηριχτουμε στον υπάρχον κορμό.Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Γιατί πως το πήρε;
Με τόσους τραυματισμους ομως, αυτό δεν γίνεται.
Συν οτι διεκδίκουμε τους ομίλους, πρέπει να φέρει παικταραδες. Δεν λέω να χαλάσει η ισορροπία με θεορατα κασε. Περιμενω λαυρακια.
wickerman έγραψε:Ήταν να μην πάρει φόρα. Μανιακέ να προσέχεις να μην πουλήσει κι εσένα στο τέλος.

- Μπαρκαρούτσος
-
https://www.thesun.co.uk/sport/football ... ssion=true
Δημοσίευμα της Sun
που λέει ότι ο Μουρινιο πριν απολυθεί είχε προτείνει τον Μπρανκο για αθλητικό διευθυντή στη Γιουναιτεντ
Δημοσίευμα της Sun