Βasel-PAOK FC 0-3,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: Βasel-PAOK FC 0-3,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Ο Ο Ο Ο Ο Ο ΟΟΟ ΠΑΟΚάρα έχω τρέλα μες το μυαλό ΟΟΟΟ Ο Ο Ο Ο ΠΑΟΚάρα έχω τρέλα μες το μυαλό

- sourmenetes
- Moderator
Οταν βρει καλα πατηματα θα ειμαστε παρα πολυ καλα.TheCursed έγραψε:X A T Σ Ε Ρ Ι ΔΗ ς και δν ειναι ουτε στο 60% του στανταρ του αντε γεια.
Εννοειται ρε σουρμε πλακα κανεις παιχτης 10 χρονια στν δυναμο κιεβου ειναι δυνατον να μν ειναι καλος δεν μιλαω ποτε απο πριν παντα περιμενω να δω ξερεις τωρα τι ψυχολογια εχει παρει ο ιδιος μονο τς δηλωσεις του πελκα να διαβασει τελειωσε.
Όπως με τον βαρελα τις ίδιες βλακειες λέμε για χατσεριδη σήμερα μας έκανε ρόμπα.... ΜΠΡΆΒΟ ΠΑΟΚΑΡΑ ΛΗΜΝΙΟΣ θα γίνει μεγάλος παίκτης
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-
Sex και βια μες την Ελβετια
Το ιδιο εργο θα δουμε και μεσα στη Ρωσσια
Γαμω την τρελα μου γαμωωωω

Το ιδιο εργο θα δουμε και μεσα στη Ρωσσια
Γαμω την τρελα μου γαμωωωω
+ 1926Notorious4 έγραψε:Με πιάνει ρίγος μόνο στην σκέψη που μπορεί να φτάσει αυτή η ομάδα και τι μπάλα θα δούμε.
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Όλη η ομάδα πολύ καλή τακτικά με αλληλοκαλυψεις και συνεχές τρέξιμο πλην των πρώτων λεπτών εως το γκολ του Varela.Κορυφαίοι για εμένα οι Λημνιος,El Kaddouri,Khacheridi και Πασχαλακης χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιποι.Πάμε για την ρωσιδούλα τώρα ΥΓ:Ελπίζω να μην κάναμε καμμιά πατάτα με τούς 5+1 ξένους που χρησιμοποιήσαμε ΥΓ2: Περαστικά στον αρχηγό με την ευχή να είναι κάτι επιπόλαιο
Ομάδα του προπονητή. Το πιο εντυπωσιακό είναι πως πλην μιας 5λεπτης κοιλιάς μετά το τρίτο γκολ, η ομάδα συνέχιζε να παίζει από άποψη συγκέντρωσης και στοχοπροσήλωσης όπως στο πρώτο λεπτό. Η μόνη διαφορά ήταν τα κουράγια.
Μεγάλο μπράβο σε Λου και σε παίκτες σήμερα.
* Ελπίζω το συμβάν με το μικρό, να είναι μεμονωμένο και περαστικό. Δεν είναι καλό σαν ένδειξη και ας μαζευτεί τώρα που είναι νωρίς.
Μεγάλο μπράβο σε Λου και σε παίκτες σήμερα.
* Ελπίζω το συμβάν με το μικρό, να είναι μεμονωμένο και περαστικό. Δεν είναι καλό σαν ένδειξη και ας μαζευτεί τώρα που είναι νωρίς.
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Εννοείται!Άλλωστε έχουν πιο καλά γκομενάκιαΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:Sex και βια μες την Ελβετια![]()
![]()
Το ιδιο εργο θα δουμε και μεσα στη Ρωσσια![]()
![]()
Γαμω την τρελα μου γαμωωωω![]()
Τεράστια νίκη - αντάξια του επιπέδου που έχει φτάσει
η ομάδα.
Με κάθε παιχνίδι μπαίνει και καινούργια πινελιά.
Λημνιος πλέον σε άλλη τροχιά, το ίδιο ο Καντουρι σε σχέση
με πέρσι. Πελκας με τρομερή πίεση ψηλά. Και Χατσεριδης άρχοντας
Δεν περνάμε απλά στον επόμενο γύρο - προχωράμε με την ομάδα να βελτιώνεται.
η ομάδα.
Με κάθε παιχνίδι μπαίνει και καινούργια πινελιά.
Λημνιος πλέον σε άλλη τροχιά, το ίδιο ο Καντουρι σε σχέση
με πέρσι. Πελκας με τρομερή πίεση ψηλά. Και Χατσεριδης άρχοντας
Δεν περνάμε απλά στον επόμενο γύρο - προχωράμε με την ομάδα να βελτιώνεται.
- mantzoumis
Μεγάλη νίκη σήμερα με πολύ σοβαρή εμφάνιση. Μια μεγάλη δυναμική ομάδα δημιουργείται, που δεν έχει να αντιμετωπίσει μόνο αξιόλογους και σοβαρούς αντιπάλους, αλλά και τη δική της ποιοτική άνοδο. Και αυτό για τον ΠΑΟΚ μας είναι πρωτόγνωρο.
- thanos-xanthi
Τεταρτη 8 Αυγουστου το ματς στις 20:00farmak76 έγραψε:Με τους ρωσους ειναι τρίτη ή τετάρτη το ματς;
αυτος που εβγαλε το θεμα με τους ξενους αν δεν στεκει οπως λενε τα παιδια,,να μην πω τι..αντε με την καθε μαλακιακαι το αγχος ανευ λογου
χάρηκα πολύ για τον γιατρό μας, που όπου πάει παίρνουμε κύπελλα προκρισεις τα πάντα όλα. Και για όλα τα ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ, που βρέθηκαν σήμερα από όλες τις χώρες να δουν την καψούρα τους την πιο μεγάλη...
SM-G965F
SM-G965F