Εγώ θέλω επίσης να είναι γυμνή, βυζγιά νούμερο C το ελάχιστο, να με κάτσει και μετά να φάει μαζί μου πιτόγυρα. Και τα donuts κάν'τα 4, θα λιμοκτονήσω!sourmenetes έγραψε:Φτανετε στο σημειο να θελετε να το ανανεωσετε και να σας το φερει σπιτι μια ψηλη ξανθια,με ενα φρεντο εσπρεσο γλυκο και 2 donuts...
ΠΑΟΚ-Basel 24/7 20:30 (NS2)
- Μπαρκαρούτσος
Re: ΠΑΟΚ-Basel 24/7 20:30 (Paokmania Web Radio) & NS2
Μπηκα λιγο στο φόρουμ τους και γενικά κοίταξα το roster τους και βλέπω οτι εχουν και 3 τραυματίες απο τους οποίους οι 2 δύσκολα να παιξουν γιατι απο τα τέλη Ιουνίου είναι εκτός. Μιλαμε για τον campos και τον Χκακα που ειναι το10αρι και to Dmc τους. Επίσης τραυματίας ειναι και το βασικό του Dc αλλά αυτός μαλλον θα προλάβει.
- falconakis
Το θετικό είναι ότι ο επαναληπτικός είναι εκτός έδρας και έξω πάμε καλά! Δεν θα άντεχα να χαθεί κι άλλη πρόκριση στον Ναό!
Εμπρός αιτε Δικέφαλεέέ!
Στάλθηκε από το Neffos C5 Max μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εμπρός αιτε Δικέφαλεέέ!
Στάλθηκε από το Neffos C5 Max μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- kataramenos5
ΠΑΟΚ ολε το φορ δεν ηρθε ακομα
και η ομαδα παλι δειχνει χωμα
στα @@@@@ κι αν καναν μ@λακια
ΠΑΟΚ ΟΛΕ Γ@ΜΩ ΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ
και η ομαδα παλι δειχνει χωμα
στα @@@@@ κι αν καναν μ@λακια
ΠΑΟΚ ΟΛΕ Γ@ΜΩ ΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ
- Petros1988
5 και σήμερα! Αντε να ρθει η Τρίτη να δούμε ΠΑΟΚαρα! Την Τρίτη πρέπει να κάνουμε sold out!
- ΑποστόληςΑ
Εγώ θα δω τον αγώνα στον Άγιο Δημήτριο. Το καρντάς που έχει διαρκείας θα είναι στη Σύρο!! Φοβάται λέει μην δεν δείξουν τον αγώνα, γιατί την Τρίτη παίζει ο γαύρος ένα φιλικό. Κάπως έτσι την έπαθα κι εγώ στην Τήνο, πριν από αρκετά χρόνια: Είχα ρωτήσει από το πρωί σε μια καφέ με μεγάλη οθόνη αν θα δείξει τον ΠΑΟΚ και μου είπαν ναι. Τελικά έδειξαν το πρώτο ημίχρονο και μετά το γύρισαν στον γαύρο που έπαιζε φιλικό! Όταν διαμαρτυρήθηκα (μαζί μ' εμένα και άλλοι) μου είπαν: εντολή της διοίκησης. Τους είπα κι εγώ ότι δεν τους πληρώνω τον καφέ και έφυγα. Ευτυχώς τον αγώνα μας τον έδειχνε η Nova ενώ ο γαύρος ήταν στον ΟΤΕ, οπότε βρήκα μια άλλη καφέ που δεν είχε ΟΤΕ και είδα τον υπόλοιπο αγώνα.
Ρε τι τραβάμε!
Τώρα στην Τήνο κάποιες καφέ έχουν δύο οθόνες και μπορούν να δείξουν δύο διαφορετικούς αγώνες.
Ρε τι τραβάμε!
Τώρα στην Τήνο κάποιες καφέ έχουν δύο οθόνες και μπορούν να δείξουν δύο διαφορετικούς αγώνες.
- ΑποστόληςΑ
Δηλώνουν την λίστα στην UEFA
Metrosport.gr Team
Μέχρι απόψε τα μεσάνυχτα έχει τη δυνατότητα να στείλει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην UEFA τη λίστα με τα ονόματα των παικτών που θα συμμετέχουν στις αναμετρήσεις με την Βασιλεία.
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δήλωσε στην Ολλανδία πως έχει κατασταλάξει στους παίκτες που θα δηλωθούν ενώ παράλληλα μέχρι το βράδυ της Δευτέρας (23 Ιουλίου) η ΠΑΕ θα έχει την δυνατότητα να κάνει δύο προσθαφαιρέσεις στην σχετική λίστα.
Αυτό θα συμβεί, εφόσον ο ΠΑΟΚ αποκτήσει έναν ή δύο παίκτες τις επόμενες ημέρες.
Metrosport.gr Team
Μέχρι απόψε τα μεσάνυχτα έχει τη δυνατότητα να στείλει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην UEFA τη λίστα με τα ονόματα των παικτών που θα συμμετέχουν στις αναμετρήσεις με την Βασιλεία.
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δήλωσε στην Ολλανδία πως έχει κατασταλάξει στους παίκτες που θα δηλωθούν ενώ παράλληλα μέχρι το βράδυ της Δευτέρας (23 Ιουλίου) η ΠΑΕ θα έχει την δυνατότητα να κάνει δύο προσθαφαιρέσεις στην σχετική λίστα.
Αυτό θα συμβεί, εφόσον ο ΠΑΟΚ αποκτήσει έναν ή δύο παίκτες τις επόμενες ημέρες.
Από αλλού το περιμέναμε, αλλού ανησυχούμε τώρα.Πρόβλημα με Μπίσεσβαρ εν όψει Βασιλείας
Η εικόνα του Φερνάντο Βαρέλα ν’ αποχωρεί υποβασταζόμενος ήταν αυτή που χαρακτήρισε το τελευταίο φιλικό του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία κόντρα στη Ντε Γκράαφσαπ, ωστόσο άλλο είναι το πρόβλημα που προέκυψε από το συγκεκριμένο ματς.
Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ολοκλήρωσε την αναμέτρηση μ’ ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο και πήρε ειδικό πρόγραμμα θεραπείας από το ιατρικό τιμ για τις δύο μέρες που η ομάδα είχε ρεπό.Το πόδι του δεν αντέδρασε κατά το επιθυμητό με αποτέλεσμα ο ποδοσφαιριστής να έχει πρήξιμο και περιορισμό κινητικότητας.
Ο Μπίσεσβαρ υποβλήθηκε ήδη σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού, ωστόσο η συμμετοχή του στους αγώνες με τη Βασιλεία θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη.
Από εκεί και πέρα, σε μαγνητική θα υποβληθεί εντός της ημέρας κι ο Ομάρ Ελ Καντουρί που την Πέμπτη (19.07) ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα υψηλής έντασης με μπάλα.
Από τ’ αποτελέσματα της εξέτασης θα ξεκαθαρίσει αν θα είναι στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου για τον αγώνα της Τούμπας.
Ο Φερνάντο Βαρέλα ξεπέρασε τις ενοχλήσεις από το χτύπημα που δέχτηκε με την Ντε Γκράαφσαπ και προπονήθηκε κανονικά. Το πρόγραμμα αφορούσε την τακτική συμπεριφορά της ομάδαςΤην Παρασκευή (20.07) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 09.30 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.
https://www.paokfc.gr/nea/provlima-me-b ... vasileias/
- sourmenetes
- Moderator
Λυσεις υπαρχουν...ψυχραιμια..
Εμεις στο στοχο μας!!!!!
Εμεις στο στοχο μας!!!!!
Οπότε πιθανότατα πάμε για Ουάρντα αριστερα και Λημνιό ή Ζάμπα δεξιά!
βλεπω Λημνιο και Τζαμπα
edit: παιζει και Λαμπρου ομως
edit: παιζει και Λαμπρου ομως
Πασχαλακης ματος βαρελα κρεσπο βιερηνια κανιας μαουρισιο πελκας ουαρντα ζαμπα πριγιοβιτς.
- Sick Bastard
Λύσεις υπάρχουν αλλά σαν του Bise καμία.sourmenetes έγραψε:Λυσεις υπαρχουν...ψυχραιμια..
Εμεις στο στοχο μας!!!!!
Μακάρι να προλάβει, είναι υπεραπαραίτητος.
- sourmenetes
- Moderator
Sick ισχυει αλλα πλεον δεν πονοκεφαλιαζουμε...
Επιθετικα ολα μας τα εξτρεμ εχουν τα φοντα να δημιουργησουν.οι ελβετοι δε θεωρω πως θα ερθουν να κλειστουν.αρα στον ανοιχτο χωρο και ο ουαρντα μπορει και ο ζαμπα και ο λαμπρου.
Απλα θελει προσοχη.
Επιθετικα ολα μας τα εξτρεμ εχουν τα φοντα να δημιουργησουν.οι ελβετοι δε θεωρω πως θα ερθουν να κλειστουν.αρα στον ανοιχτο χωρο και ο ουαρντα μπορει και ο ζαμπα και ο λαμπρου.
Απλα θελει προσοχη.