ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 14/4 19:30 Paokmania Web Radio & NS
Re: ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 14/4 19:30 Paokmania Web Radio & NS
Το καλύτερο 1ο εικοσάλεπτο της σεζόν.
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΟΚΑΡΑ
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΟΚΑΡΑ
- episimos73
- Παλαιολόγος
αμυντικο χαφ παντως θελουμε γρηγορο και εναν κοντρερας ακριβως οταν παιζουμε κοντρα σεομαδες που μπορουν και πιεζουν ψηλα
να τις τελειωνουμε γρηγορα,να μην δυσκολευομαστε να νικησουμε
με ομαδες τυπου πανιωνιου προβλημα δεν υπαρχει.
να τις τελειωνουμε γρηγορα,να μην δυσκολευομαστε να νικησουμε
με ομαδες τυπου πανιωνιου προβλημα δεν υπαρχει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Σάβ 14 Απρ 2018, 19:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ένας ο ρυθμός έπρεπε να είχαμε βάλει άλλα δύο γκολ τώρα
- Dimitris_L4
Καθε φορα καταλαβαινω γιατι ο ενας δεν κατεβηκε και η αλλη εφυγε....ομαδαρα....μπραβο μαγκες...
- back in black
Χορταστική εικόνα , απόλυτο ποδόσφαιρο, είναι στιογμές που πραγματικά χάνεται η μπάλα.
- ΑποστόληςΑ
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 6 times
Κρίμα που δεν είδα το πρώτο ημίχρονο! Θα δω όμως το δεύτερο. Μακάρι τα χαφ μας να παίζουν καλά!
-
Το ματς δεν αντέχει κριτική
Ο Πανιώνιος είναι νοκ νταουν από το 2ο λεπτο
Μπράβο στον προπονητή που κρατάει τους παίκτες σε εγρήγορση
Ο Πανιώνιος είναι νοκ νταουν από το 2ο λεπτο
Μπράβο στον προπονητή που κρατάει τους παίκτες σε εγρήγορση
- Παλαιολόγος
πραγματικα τωρα υπηρχε ποτε περιπτωση στο 90 να ακυρωνε γκολ (αυτο μαλιστα το συγκεκριμενο)στην εδρα της αεκ καποιος δαιτητης κανοντας μας απο το πουθενα πρωταθλητες;(βγαλε κορδελες και ...τρομοκρατημενους,μονο για εκεινο λεμε).
ειμαι βεβαιος πως μονο για )ετεροχρονισμενες) διαμαρτυριες θα μας ειχε γεμισει με κοκκινες και κιιιιτρινες που λεγε και ο συγχωρεμενος τσαγανεας
μονο στο ΠΟΚ αυτα
και απο πανω και επικοινωνιακος χαμος απο κατω για το ποσο το αξιζαν,ποσο δικαιο(!) ειναι
ειμαι βεβαιος πως μονο για )ετεροχρονισμενες) διαμαρτυριες θα μας ειχε γεμισει με κοκκινες και κιιιιτρινες που λεγε και ο συγχωρεμενος τσαγανεας
μονο στο ΠΟΚ αυτα
και απο πανω και επικοινωνιακος χαμος απο κατω για το ποσο το αξιζαν,ποσο δικαιο(!) ειναι

Παλαιολόγος έγραψε:πραγματικα τωρα υπηρχε ποτε περιπτωση στο 90 να ακυρωνε γκολ (αυτο μαλιστα το συγκεκριμενο)στην εδρα της αεκ καποιος δαιτητης κανοντας μας απο το πουθενα πρωταθλητες;(βγαλε κορδελες και ...τρομοκρατημενους,μονο για εκεινο λεμε).
μονο στο ΠΟΚ αυτα
Φαντάσου λέει να δικαιωθούμε στην έφεση και να συνεχιστεί ο αγώνας από το 1-0... να φύγει έτσι και το -3. Να βρεθείς στο +1... Δεν παίρνει το χάρτινο η κούλα με τίποτε.
ΥΓ1: Πραγματικά τους εαυτούς τους προσπαθούν να πείσουν μ'αυτή τη συμεριφορά.
ΥΓ2: Κι εγώ νομίζω οτι οι περισσότεροι είναι πιτσιρικάδες γιατί οι παλιοί οπαδοί της κούλας δεν έπεφταν σ'αυτό το επίπεδο τουλάχιστον.
ΥΓ3: Πρόσεξα οτι μου έκοψες ένα χαρακτηρισμό στην παράθεση, πάντως εγώ δεν αναφερόμουν σε όλους αλλά μόνο σ'αυτούς που έχουν αυτή τη συμπεριφορά. Μας πνίγει η αγανάκτηση φίλε Παλαιολόγε!