Λαμία-ΠΑΟΚ 17/02-19:30, Novasports1HD
- ΑποστόληςΑ
Re: Λαμία-ΠΑΟΚ 17/02-19:30, Novasports1HD
Να παίξουν με τους καλύτερους που έχουν, ώστε να μην μπορούν να βρουν δικαιολογία για την 3άρα.
Διαιητής ο Ευαγγέλου (Αθηνών!!!) στην Λαμία, με βοηθούς τον γνωστό Τουμπακάρη (Αθηνών!!!) και 4ο τον Αρετόπουλο!
Περιμένω άμεσα αντίδραση της ΠΑΕ.
Περιμένω άμεσα αντίδραση της ΠΑΕ.
Δεν θα έχουμε κανένα θέμα αν παίξουμε αυτό που μπορούμε.
Ετσι κι αλλιώς φέτος στημένη διαιτησια στα ματς που έχω παρακολουθησει δεν έχω δει.
Ετσι κι αλλιώς φέτος στημένη διαιτησια στα ματς που έχω παρακολουθησει δεν έχω δει.
- Sick Bastard
ΙσχύειOdi έγραψε:Βρωμάει προβοκάτσια από χιλιόμετρα. Θέλει πολλή προσοχή.
Οdi ο συγκεκριμένος έχει γίνει θέμα πολλές φορές, αλλά έκτοτε έχει κάνει και πολύ νορμαλ διαιτησίες.
Νομίζω ότι είναι στη περίπτωση των διαιτητών που άμα θέλουν κόβουν το καρπούζι ισομερώς.
Επιπλέον φέτος σε κανένα παιχνίδι δε μπήκε διαιτητής με πρόθεση να μας αδικήσει.
Ο ΠΑΟΚ της διαμαρτυρίας μας τέλειωσε. Έχουμε γαύρο πλέον
Νομίζω ότι είναι στη περίπτωση των διαιτητών που άμα θέλουν κόβουν το καρπούζι ισομερώς.
Επιπλέον φέτος σε κανένα παιχνίδι δε μπήκε διαιτητής με πρόθεση να μας αδικήσει.
Ο ΠΑΟΚ της διαμαρτυρίας μας τέλειωσε. Έχουμε γαύρο πλέον

Κανείς δεν ξέρει πότε έρχεται η ώρα αυτών των αιπειστοιμώνον "τόσο όσο" Τεξανέ μου κι ο φόβος φυλάει τα έρημα!Rizla έγραψε:Δεν θα έχουμε κανένα θέμα αν παίξουμε αυτό που μπορούμε.
Δεν μπορούν (αλλιώς) τα "παλικάρια" (το "λι" Πατρεοαγρινιώτικο), όπως θα λεγε και μια, γνωστή μας, ψυχή...

Μέχρι κι αυτό είναι πάάάάάάάάάρρααααααααα πολύ πιθανό σε κάθε μας αγώνα, μέσα κι έξω, απ αυτά τα...... ενωμένα βρυκολακοχαβουζοβοθρολιμανίσια βαμπιροπ@υστογ@μωπιθηκοϋπανθρωπάρια!!!!!!!!!!!!!!Odi έγραψε:Βρωμάει προβοκάτσια από χιλιόμετρα. Θέλει πολλή προσοχή.

Δεν διαφωνώ στο ότι αν παίξουμε που θα παίξουμε δηλαδή δεν θα έχουμε κανένα θέμα όμως ένας διαιτητής πάντα μπορεί να κάνει την διαφορά... Μπορείς να πας πίσω και να θυμηθείς τον αγώνα μας μέσα στα τυριά... Κατσικογιάννης;;; 95-5 μας είχε παίξει...Rizla έγραψε:Δεν θα έχουμε κανένα θέμα αν παίξουμε αυτό που μπορούμε.
ΚΑΤΣΙΚΟΓΙΑΝΝΗΣ!!!giapas έγραψε:
-
Αν εμείς είμαστε όπως πρέπει δεν μπορεί να μας ακουμπήσει καμια διαιτησία. Σε ένα ματς που μπάινουμε με ορμη και παταμε τον αντίπαλο δεν θα ρισκάρουν να μας σφάξουν 1) Γιατί μπορεί να μην τους βγει 2) Θα καρφωθούν οι προθέσεις τους. Έχουμε πιο αμφίρροπα ματς στη συνέχεια στα οποία ένα "αθώο" λάθος μπορεί να μας εκτροχιάσει και να το κάνουν αν φανεί ως "ατύχημα". Με Λαμία και 2-3 πεναλντι να μην δώσουν θα βάλουμε τα γκολ που χρειαζόμαστε. Αρκεί να είμαστε αυτοι που πρέπει.
Αυτός ο επικίνδυνος είναι αυτός που ξεκίνησε το Λεβαδειακός-βαζελος μέσα στην πισίνα και στο 10λεπτο ρωτούσε τους παίκτες αν θέλουν να συνεχίσουν να παίζουν και του ειπαν ληξτο...και το ληξε
Ο άνθρωπος είναι το λιγότερο επικίνδυνος .

Ο άνθρωπος είναι το λιγότερο επικίνδυνος .
Τα μαθηματικά είναι απλά. Με 4Χ4 στα επόμενα μάτς μέχρι καί άεκ το πήραμε. Είναι δύσκολο, αλλά η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και οι δύο εκτός έδρας αντίπαλοι, Λαμία και Αστέρας, εμένα δεν μου φαίνονται ικανοί να κόψουν βαθμούς. Ας πάρουμε πρώτα την Λαμία το Σάββατο και μετά μπαίνουμε στην κρίσιμη τριάδα.