Κέρκυρα-ΠΑΟΚ 0-3 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

ΜVP

Πασχαλακης
1
1%
Ματος
35
35%
Βαρελα
10
10%
Μαλεζας
10
10%
Βιερινια
25
25%
Μαουριτσιο
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τσιμιροτ
5
5%
Πελκας
6
6%
Καμπος
1
1%
Λημνιος
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κουλουρης
4
4%
Πριγιοβιτς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μακ
1
1%
Μπισεσβαρ
1
1%

Σύνολο ψήφων: 99

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Κέρκυρα-ΠΑΟΚ 0-3 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από sourmenetes »

Odi έγραψε:Σας παρακαλώ σταματήστε να γράφετε αυτό το "η Κέρκυρα δεν προσφέρεται για συμπεράσματα".Τι να κάνουμε, αυτούς τους αντιπάλους έχουμε. Όταν παίξουμε με την Σίτι και την Ρεάλ θα ενημερώσουμε.

Γεγονότα:

α)Χωρίς καλή κυκλοφορία η ομάδα, λόγω κυρίως των κακών Μαουρίσιο και Πέλκα.
β)Ο Τζάλμα δεν μπορεί δεξιά.
γ)Άμυνα γρανίτης.

Επί Σάντος παίζαμε καλύτερη μπάλα; Όχι βέβαια.

Περίληψη: Κερδίσαμε 0-3 χωρίς να φορτσάρουμε, χωρίς να απειληθούμε καθόλου και χάσαμε ευκαιρίες για 0-5 και πάνω.
Τι συγκρινεις τωρα ρε οδυσσεα??
Βεβαια επαιζες καλυτερα. Σημερα δε βγαλαμε τιποτα σα συνδυασμους και δεν με πειραζει αυτο αλλα η χαλαρη σταση κυριως.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

ένα πράγμα να προσθέσω: δε μου άρεσε η διαιτησία που μας έκοψε 2 προσπάθειες για ανύπαρκτα επιθετικά φάουλ και ένα χμένο κόρνερ παλι για φάουλ. έπαιξε έδρα
Άβαταρ μέλους
SplashBro22

Δημοσίευση από SplashBro22 »

Εννοείται ότι παίζαμε καλύτερη μπάλα με Σάντος. Και όχι λόγω ποιότητας αλλά λόγο νοοτροπίας. Ακόμα θυμάμαι ένα ματς ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός Βόλου που ήμουν μέσα (11 χρονών τότε) και είχε μέρα μεσημέρι με αδύναμο αντίπαλο 25 χιλιάδες κόσμο. Και παρά τη γκέλα (1-1) έβγαινες από το γήπεδο και ακόμα ένιωθες μια καύλα. Η τωρινή ομάδα και 0-5 να κερδίσει μπορείς να βρεις 100 πράγματα να παραπονεθείς και δεν εμπνέει κανέναν. Τίποτα δε γίνεται βάσει πλάνου/σκληρής δουλειάς. Γνώμη μου, βέβαια.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

μια χαρα ηταν η διαιτησια
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

για αλλη μια φορά ξελάσπωσε το πουλαιν Τζάλμαρος, όταν η μπάλα έκαιγε!!! :opaokara:
βάλτε τον Κουλούρη οχτάρι λέμε! θα είναι πολύ καλός εκεί. φορ όμως δεν είναι.
τον Πελκα χαίρεσαι να τον βλέπεις. Θυμίζει παίχτες παλιους που είχαμε και επαιζαν για τη φανέλα και σκύλιαζαν .
Αυτόν τον Μάτος που τον βρήκαμε;;;;;;
Πρίγιο..χαλάρωσε λίγο φίλος. Μην χτυπιέσαι αν δεν πάρεις μπάλα...
υ.γ: ευτυχώς που είναι ανίκανος με το αριστερό ο Τζάλμας και δεν μπορεί να δώσει ούτε μια απλή πάσα..έτσι μπήκε το γκολ!
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Άλλος ενας κερδισμένος τελικος!!

Από δω και περα δεν με νοιαζει η εμφανιση,Με νοιαζουν μονο οι βαθμοι!!

Μενουν 13 τελικοι!!!!ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ...ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΡΕ!!!

ΥΓ.Ζηλεψα ολους εσας που εισασταν μεσα ρε αλανια!RESPECT!
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

SplashBro22 έγραψε:Εννοείται ότι παίζαμε καλύτερη μπάλα με Σάντος. Και όχι λόγω ποιότητας αλλά λόγο νοοτροπίας. Ακόμα θυμάμαι ένα ματς ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός Βόλου που ήμουν μέσα (11 χρονών τότε) και είχε μέρα μεσημέρι με αδύναμο αντίπαλο 25 χιλιάδες κόσμο. Και παρά τη γκέλα (1-1) έβγαινες από το γήπεδο και ακόμα ένιωθες μια καύλα. Η τωρινή ομάδα και 0-5 να κερδίσει μπορείς να βρεις 100 πράγματα να παραπονεθείς και δεν εμπνέει κανέναν. Τίποτα δε γίνεται βάσει πλάνου/σκληρής δουλειάς. Γνώμη μου, βέβαια.
Μια χαρά βγάζω γούστα με την ομάδα όπως και ο κόσμος και θα φανεί στο επόμενο ματς....

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Αν ο αζεβεδο πάει καλά και με Αντρέ μπροστά θα βγάλουμε γούστα

Άβαταρ μέλους
back in black

Δημοσίευση από back in black »

Νίκη χωρίς χορταστική εμφάνιση , χάρη στην ποιότητα κάποιων παικτών μας και στο πολυ καλό (και) σήμερα κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Συνεχίζουμε να μαζευουμε βαθμούς μάλλον ευκολα και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε μπροστά στη μεγάλη μας δίψα για καλύτερο ποδόσφαιρο.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Ο Λουτσεσκου ειπε σε 3-4 εβδομαδες ετοιμος ο Αζεβεδο!!!! :shock: :shock: :shock: :shock:
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Odi έγραψε:Σας παρακαλώ σταματήστε να γράφετε αυτό το "η Κέρκυρα δεν προσφέρεται για συμπεράσματα".Τι να κάνουμε, αυτούς τους αντιπάλους έχουμε. Όταν παίξουμε με την Σίτι και την Ρεάλ θα ενημερώσουμε.

Γεγονότα:

γ)Άμυνα γρανίτης.

Περίληψη: Κερδίσαμε 0-3 χωρίς να φορτσάρουμε, χωρίς να απειληθούμε καθόλου και χάσαμε ευκαιρίες για 0-5 και πάνω.
Συμφωνώ..... Με τον Σάντος παίζαμε καλή μπάλα; μα τι λέτε διαχείριση του 1-0 κάναμε με τελικές που μετριουνταν στα δάχτυλα του ενός χεριού, άλλη φιλοσοφία του Σάντος.....

Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Δημοσίευση από Sekeris4 »

SplashBro22 έγραψε:Εννοείται ότι παίζαμε καλύτερη μπάλα με Σάντος. Και όχι λόγω ποιότητας αλλά λόγο νοοτροπίας. Ακόμα θυμάμαι ένα ματς ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός Βόλου που ήμουν μέσα (11 χρονών τότε) και είχε μέρα μεσημέρι με αδύναμο αντίπαλο 25 χιλιάδες κόσμο. Και παρά τη γκέλα (1-1) έβγαινες από το γήπεδο και ακόμα ένιωθες μια καύλα. Η τωρινή ομάδα και 0-5 να κερδίσει μπορείς να βρεις 100 πράγματα να παραπονεθείς και δεν εμπνέει κανέναν. Τίποτα δε γίνεται βάσει πλάνου/σκληρής δουλειάς. Γνώμη μου, βέβαια.
Στο συγκεκριμενο ματς και η ισοπαλια πολυ μας ηταν..Το οτι ειχε 20.000 κοσμο δεν σημαινει οτι παιξαμε και μπαλαρα.Σουτια μεταξυ μας παιξαμε για το ..μπόι του επαγγελματια που εχεις αβαταρ.
Τα νουμερα παντως μεχρι στιγμης λενε οτι ειμαστε καλυτερα τωρα απ οτι με Σαντος.Βεβαια,καμια σχεση η δυναμικη του πρωταθληματος τοτε με τωρα.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Τι βλέπετε μπροστά από Βιεϊρίνια που σας κάνει να τον θέλετε βασικό?
Εμένα μου αρέσει μόνο σε αμυντικό πλάνο. Του στιλ παίζω με Ντόρτμουντ και παίρνω την εμπειρία και την ισορροπία που μπορεί να δώσει. Πρέπει να βελτιώσει την ταχύτητά του. Δεν είναι δικαιολογία η ηλικία. Ο Τζάλμα πως τη διατηρεί δηλαδή? Ο ανταγωνισμός είναι πάντως πολύ καλός. Δεν ξεγράφω κανέναν. Απλά θέλω όλοι να παίζουν όταν το αξίζουν και όχι λόγω αβάντας.
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Συγχαρητηρια.Ανετη νικη που σε φερνει πιο κοντα στο στοχο αλλα σου αφηνει μια μικρη πικρα.
Απαραδεκτο να εχει τοσα μετρα η κερκυρα στο γηπεδο.Το κεντρο ειναι πολυ χαλια.Που να μην ηταν κια ο Τισμιροτ δλδ.
Μπροστα δυστυχως το προβλημα δεν ειναι ο επιθετικος.Ειναι οτι εχουν καταλαβει οι παντες οτι μονο με ατομικη προσπαθεια μπαινει γκολ, κια ολοι προσπαθουν να το κανουν μονοι τους.
Με αυτη την εικονα, ειναι πολυ δυσκολο να μην στραβωσει εστω κια μια φορα.
Μακαρι να ειμαστε ΚΑΙ αρκετα τυχεροι στη μαχη για το τιτλο.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

sourmenetes έγραψε:

Γεγονότα:

γ)Άμυνα γρανίτης.

Τι συγκρινεις τωρα ρε οδυσσεα??
Βεβαια επαιζες καλυτερα. Σημερα δε βγαλαμε τιποτα σα συνδυασμους και δεν με πειραζει αυτο αλλα η χαλαρη σταση κυριως.
Πέρα από τα ματς στο Καραισκάκη, ένα 0-3 στην Ξανθη και ένα ματς στην Λειβαδιά, δεν παίζαμε καλύτερη μπάλα Σούρμε. Δεν θυμάσαι καλά.Και όλα αυτά στον 3ο χρόνο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”