ΑΕΛ-ΠΑΟΚ 1-1 Σχόλια & Παραλειπόμενα
-
Re: ΑΕΛ-ΠΑΟΚ 1-1 Σχόλια & Παραλειπόμενα
Η αλλάγη του Πελκα ειναι σωστή ,λάθος επιλογη παίκτη , δεν μπορει να εχεις τον Μακ στο πάγκο και να τραβας τον Καντουρι στην ακρη, και μετά με τον Πριγιοβιτς θα πρέπε να τον βγάλει αλλα οχι τόσο νωρίς και βάζοντας τον μικρο , αφου εχει τον Μακ στον πάγκο βάζεις τον Μακ μπροστα , δεν πήρες δευτερο σεντερ φορ γιατι υπήρχε ο Μακ ,που μπορει να παίξει και εκει ,δεν βάζεις τον Κουλουρη μέσα . Πολυ κακη διαχείριση.
Η ομάδα σημερα επρεπε να ειχε κερδίσει ,ειχε τις ευκαιρίες να ειχε καθαρίσει το μάτς ,μια ευκαιρία εκαναν οι αλλοι μπήκε γκολ.
Μετα απο εκει ,παιδια αυτη η γκρίνια την ώρα του αγώνα ειναι ανυπόφορη, προσωπική γνώμη.
Ο Κουγιας πρεπει να κλειστει σε ψυχιατρίο .
Για μενα εμεις θα πάρουμε το πρωταθλημα και ας έχουμε χάσεις 6 βαθμούς απ ομάδες που θα κάνουνε αγώνα για να σωθουν.
Μαλλον πάμε για αλλον προπονητη. Τον Λουτσεσκου τον πίστευα αλλα μάλλον εχει πάθει κοκομπλοκο ,δεν χωράει μέσα στο κουστούμι του ΠΑΟΚ.
Η ομάδα σημερα επρεπε να ειχε κερδίσει ,ειχε τις ευκαιρίες να ειχε καθαρίσει το μάτς ,μια ευκαιρία εκαναν οι αλλοι μπήκε γκολ.
Μετα απο εκει ,παιδια αυτη η γκρίνια την ώρα του αγώνα ειναι ανυπόφορη, προσωπική γνώμη.
Ο Κουγιας πρεπει να κλειστει σε ψυχιατρίο .
Για μενα εμεις θα πάρουμε το πρωταθλημα και ας έχουμε χάσεις 6 βαθμούς απ ομάδες που θα κάνουνε αγώνα για να σωθουν.
Μαλλον πάμε για αλλον προπονητη. Τον Λουτσεσκου τον πίστευα αλλα μάλλον εχει πάθει κοκομπλοκο ,δεν χωράει μέσα στο κουστούμι του ΠΑΟΚ.
Εντάξει, και οι άλλοι θα χάσουν βαθμούς αλλά εμείς έχουμε ήδη χάσει βαθμούς από τις χειρότερες ομάδες του πρωταθλήματος. Τί θα γίνει όταν αρχίσουμε να παίζουμε με τις μέτριες και τις καλές;
- aspromaura ioannina
αδερφε Black σιγουρα δεν ειναι αρκετα θεμιτο να πραγματοποιησεις 2η αλλαγη προπονητη πριν καλα καλα συμπληρωθει ο Σεπτρεμβρης. Ομως τη λυση και την απαντηση δεν θα την δωσω ουτε εγω ουτε κι εσυ. Ας βρουν τη λυση αυτοι που ευθυνονται. Εγω απλως απαντησα στο σχολιο σου. Και ναι, οταν χρησιμοποιείται επανειλημμενα καποιος ανετοιμος ποδοσφαιριστης τοτε φταιει ο προπονητης κι οχι ο ποδοσφαιριστης.BlackBlockAttack έγραψε:Αλλαξε και αλλο προπονητη ποδοσφαιρικη λογικη 100% και η ομαδα θα πεταει....aspromaura ioannina έγραψε:Ποιος τον εβαλε τον Βιερινια ρε φιλε;Εγω;BlackBlockAttack έγραψε:Εαν δε τρεχουν η δε μπορουν να αλλαξουν μια μπαλια ο προπονητης φταιει?
Ο Βιερινια ειναι ετοιμος?Πως τον βλεπετε εσεις?
Δε πρεπει να εχει περασει καποιον στο ενας με εναν....
Εδω ο γαυρος δε μπορεσε να βρει καποιον σοβαρο μες στη χρονια με τσου λου θα ερθει σε εμας τρεχωντας καποιος....
- BlackBlockAttack
Ολοι ξερουν ολοι γνωριζουν....
Αλλαξτε προπονητη για να σας φταει και ο επομενος και ο μεθεπομενος που θα τον αλλαξει η θα ψαξουμε και θα βρουμε αλλο θυμα κανα παικτη που δε θα μας αρεσει η φατσα του...
Αλλαξτε προπονητη για να σας φταει και ο επομενος και ο μεθεπομενος που θα τον αλλαξει η θα ψαξουμε και θα βρουμε αλλο θυμα κανα παικτη που δε θα μας αρεσει η φατσα του...
Αφηνω στην ακρη την διαιτησια γιατι θελουμε και τα παθαινουμε αφου κανεις απο την διοικηση δεν αντιδρα σε οτιδηποτε συμβαινει.
Η εικονα που εχω απο την αρχη της σαιζον ειναι αρνητικη. Θα στρωσουμε, θα αποκτησουμε φυσικη κατασταση, θα βρεθουνε οι παικτες, θα παρουνε θαρρος, θα ερθουν τα αποτελεσματα.
Το Ρουμανο δεν τον γουσταρω αλλα δεν νομιζω οτι χρειαζεσαι προπονητη για να νικησεις ομαδουλες τυπου Λαρισας.
Δηλαδη πρεπει ο προπονητης να τους πει να μασανε σιδερα, να κανουν τριγωνακια, να παρει καποιος την μπαλα και να κανει 1 επαναλαμβανω 1 γαμημενη μοναδικη τριπλα για να θεσουμε προυποθεσεις για κατι καλυτερο.
Μονο ο Πελκας το κανει καποιες στιγμες.
Αυτο που βλεπω ειναι πασουλες και σεντρες. Και δεν μου αρεσει αυτη η εικονα.
Και δεν μου αρεσει να μου κανουν το μαυρο ασπρο οτι η ομαδα πεταει.
Ο παικτης που ξεχωριζω μεχρι σημερα ειναι ο Καντουρι.
Ειναι παντου και εχει παθος και ποιοτητα εννοειτε.
Ο Μαουριτσιο ναι ειναι καλος αλλα στο 89 κανει μια 15αρα να βγαλει μονο τον Μακ στο αντιπαλο τερμα, και την κανει πολυ δυνατη. Γιατι γαμω την τρελα μου ? Ειναι η κουραση ειναι η πιεση που δεν ειχε αντιπαλο διπλα του κανενα ?
Αν ημουνα ο Καντουρι θα ζητουσα ακροαση απο τον προεδρο και παραδειγματικη τιμωρια του κοντου, αλλιως φευγω.
Αλλα για καποιους λογους η διοικηση δεν προστατευει το προιον της.
Η εικονα που εχω απο την αρχη της σαιζον ειναι αρνητικη. Θα στρωσουμε, θα αποκτησουμε φυσικη κατασταση, θα βρεθουνε οι παικτες, θα παρουνε θαρρος, θα ερθουν τα αποτελεσματα.
Το Ρουμανο δεν τον γουσταρω αλλα δεν νομιζω οτι χρειαζεσαι προπονητη για να νικησεις ομαδουλες τυπου Λαρισας.
Δηλαδη πρεπει ο προπονητης να τους πει να μασανε σιδερα, να κανουν τριγωνακια, να παρει καποιος την μπαλα και να κανει 1 επαναλαμβανω 1 γαμημενη μοναδικη τριπλα για να θεσουμε προυποθεσεις για κατι καλυτερο.
Μονο ο Πελκας το κανει καποιες στιγμες.
Αυτο που βλεπω ειναι πασουλες και σεντρες. Και δεν μου αρεσει αυτη η εικονα.
Και δεν μου αρεσει να μου κανουν το μαυρο ασπρο οτι η ομαδα πεταει.
Ο παικτης που ξεχωριζω μεχρι σημερα ειναι ο Καντουρι.
Ειναι παντου και εχει παθος και ποιοτητα εννοειτε.
Ο Μαουριτσιο ναι ειναι καλος αλλα στο 89 κανει μια 15αρα να βγαλει μονο τον Μακ στο αντιπαλο τερμα, και την κανει πολυ δυνατη. Γιατι γαμω την τρελα μου ? Ειναι η κουραση ειναι η πιεση που δεν ειχε αντιπαλο διπλα του κανενα ?
Αν ημουνα ο Καντουρι θα ζητουσα ακροαση απο τον προεδρο και παραδειγματικη τιμωρια του κοντου, αλλιως φευγω.
Αλλα για καποιους λογους η διοικηση δεν προστατευει το προιον της.
Οταν δεν θα ασχολουμαστε με διαιτητη που οντως ηταν απαραδεκτος, επειδη πηραμε χ απο τη χειροτερη ομαδα του πρωταθληματος που ξεφτιλιστηκε με ντορτια απο μετριες ομαδες θα παμε για πρωταθλημα.Θα καταλαβετε οτι ειμαστε ΠΑΟΚ και οχι ξανθουλα πριν το λουτσεσκου η μετα.
Πρεπει να φαμε πολλα ψωμια ακομα,σε ολα τα επιπεδα,για να μιλησουμε για πρωταθλημα.Ειχε δικιο ο ρουμανος οταν ειπε οτι αποτελει ονειρο.
Τα χωριά δεν τα νικάς με νοοτροπία οικισμού...Τουλάχιστον πρόστιμο σε όσους μικραίνουν τον Π.Α.Ο.Κ.!!!!
Σιχάθηκα πια να βλέπω μέσα στο γήπεδο πριμαντόνες και κωλόμαγκες να κάνουν χαβαλέ και να τους ανέχομαι!!!!
Άραγε ο άλλος που βάζει τα δεκάδες εκατομμύρια δεν το σιχάθηκε σαν εμένα ακόμα? Περίεργο με φαίνεται!!!! :ugeek:
Πάρτε το πρέφα...Μόνο εμείς είμαστε ο Π.Α.Ο.Κ.!!!!
Μόνο εμείς που πληρώνουμε και τα παλικάρια που ματώνουν "δωρεάν"!!!!
Σιχάθηκα πια να βλέπω μέσα στο γήπεδο πριμαντόνες και κωλόμαγκες να κάνουν χαβαλέ και να τους ανέχομαι!!!!
Άραγε ο άλλος που βάζει τα δεκάδες εκατομμύρια δεν το σιχάθηκε σαν εμένα ακόμα? Περίεργο με φαίνεται!!!! :ugeek:
Πάρτε το πρέφα...Μόνο εμείς είμαστε ο Π.Α.Ο.Κ.!!!!

Μόνο εμείς που πληρώνουμε και τα παλικάρια που ματώνουν "δωρεάν"!!!!

- Dimitris_L4
Ρε παιδια παμε καλα...ποια διαιτησια..??ποια διαιτησια γαμω το σπιτι μου...τη χειροτερη ομαδα της σουπα λιγκ...ομαδα που στο δευτερο ημιχρονο βγηκε να υπερασπιστει το σκορ λες και παιζει με την μπαρτσελονα..ε οχι αυτο δε χωνευεται...επειδη περυσι παλι ηρθα στο δικοα μας ματς οι λαρισαιοι δεν ειχαν κουραγιο ουτε να μιλησουν με την ομαδαρα που εβλεπαν...αι σιχτιρ χαλασαμε τις κυριακες μας...
- PAOK_Antarctica
Όταν μιλάμε για διαιτησία μιλάμε για τον πειθαρχικό έλεγχο;
Γιατί και η κόκκινη ήταν και το "πέναλτυ" δεν ήταν.
Πέρα από οφσάιντ του Πέλκα άλλη φάση δεν υπάρχει. Πέναλτι ούτε με φαντασία δεν δίνεις και η κόκκινη είναι ορισμός.
Στο 2ο ημίχρονο δεν υπήρχαμε στο γήπεδο. Σήμερα αξίζουν πρόστιμο.
Στο 2ο ημίχρονο δεν υπήρχαμε στο γήπεδο. Σήμερα αξίζουν πρόστιμο.
- PAOK_Antarctica
BlackBlockAttack έγραψε:Ολοι ξερουν ολοι γνωριζουν....
Ε αν φέρουν τον Μπάμπη τον Τεννέ αυτός θα φταίει ρε συ φίλε, ποιος θα φταίει; Αυτός και αυτοί που τον φέρανε.
Φέρνουν προπονητές από Ξάνθη και από Κίνες και τι να κάνουμε δηλαδή; Να τους γουστάρουμε με το ζόρι ενώ μας καταστρέφουν;
- Παλαιολόγος
για την σκαρια του ρεντζα τι λες;PAOK_Antarctica έγραψε:Όταν μιλάμε για διαιτησία μιλάμε για τον πειθαρχικό έλεγχο;
To AN EIMAΣΤΕ σοβαρή Ομάδα, θα το αποδείξουμε και με τη δύναμη της αντίδρασής μας για το ΦΤΥΣΙΜΟ του ΜΟΓΓΟΛΟΥ.
Υπάρχει πλούσιο φωτογραφικό υλικό που μπορεί να αξιοποιηθεί ανάλογα.
Υπάρχει πλούσιο φωτογραφικό υλικό που μπορεί να αξιοποιηθεί ανάλογα.
Κόκκινη ήταν, πέναλτι δεν υπάρχει. Αν έχουμε να πουμε κάτι για τη διαιτησία είναι ότι μας φόρτωσε καρτες. Βασικά έβγαζε εύκολα κάρτες και στους δύο αλλά ευκολότερα σε μας. Αλλοίωση αποτελέσματος από διαιτησία στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν υπάρχει. Το ότι μπορεί όμως να μας στοιχίσει βαθμους η σημερινή διαιτησία μελόντικα μέσω των καρτών μπορεί ειδικά με την εικόνα της ομάδας που παρουσιάζουμε