Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙΙ
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙΙ
Τζος, αν δε γύρισε η γυναίκα ακόμα πάρε χαρτοπετσετες και ξεχειλωσε τον!!!
Το αεροπλάνο με ταχύτητα του φωτός. Ο Ζαμπράνο ειναι Θεσσαλονίκη!
Λυπάμαι το josh που θα αναγκαστεί να καταπιεί τη γλώσσα του για κανά εξάμηνο αν έρθει ο Σαμπράνο.
Κοκομπλόκο θα πάθει ο δυσμοιρος

Κοκομπλόκο θα πάθει ο δυσμοιρος

-
39 χρονων και πραγματικα οσο ηλιθιο και να ακουγεται ειμαι ετοιμος να βαλω τα κλαματα.Ισως επειδη και χαιρομαι απιστευτα που αντιλαμβανομαι οτι ισως με Ελ Καντουρι,Μαουρισιο,Αντρε και Ζαμπρανο ΦΕΤΟΣ θα ειναι η χρονια που θα στεφθουμε πρωταθλητες....Αλλα και γιατι δεν θα μπορεσω να το μοιραστω με τον πατερα μου που εχασα πριν απο μερικες εβδομαδες...
Το έγραψα πολύ νωρίς χωρίς μνα ξέρω τίποταRe: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Δημοσίευσηαπό nikolasf » Πέμ Αύγ 31, 2017 11:39 am
Αν φύγει ο Ενρίκε δανεικός χωρίς οψιόν αγοράς, ταυτόχρονα έρθει ο Βιερήνια- για να ικανοποιηθεί και η μάζα- και έρθει ο Ζαμπράνο τελευταία στιγμή ως ελεύθερος θα κωλοτουμπιάσω με ΙΒΑΝ και θα του βγάλω το καπέλο .... μείνει δεν μείνει ο Σλοβάκος - που το ιδανικό είναι να μείνει.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikolasf την Πέμ 31 Αύγ 2017, 15:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Panos Fanfaras
Πυροδοτησε τις βομβες ο προεδρος. Υπερπληρες ροστερ με εξαιρεση τον αναπληρωματικο του Πριγιο. Παμε γερα, φετος ειναι η χρονια μας!
Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν ακουσεις φυγη Λεοβατς υπαρχει μπακ απ από Μπράγκα.....gergeo4 έγραψε:αγιε παμε κ για αλλον;
Πω ρε φ@υστη δεν κρατήθηκα τελευταία μέρα στο πιάτο τους τα δίνω τελευταία μέρα τους αρδ που μπαίνουν εδώ μέσα.......
ΠΕΡΑΙΑ συγχωρεσε με!!!!!Σ απατάω για μια μέρα...να τρελαθούν τ αδέρφια εδώ μέσα.....

-
Δεν υπάρχει συμφωνία με Ρούμπιν Καζάν. Ο ΠΑΟΚ ρισκάρει μήπως πετύχει συμφωνία μ τους Ρώσους, με τον Ζαμπρανο εν πτήσει
tsakaleas
tsakaleas
-
δεν πέφτει και ο άτιμος ο σέρβερ
tsar bomba nickname Ivan έχουμε σήμερα

tsar bomba nickname Ivan έχουμε σήμερα

Ωρε γούσταMagpies4 έγραψε:Το αεροπλάνο με ταχύτητα του φωτός. Ο Ζαμπράνο ειναι Θεσσαλονίκη!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk