Πφφφ απιστευτη ξενερα. Καμια ορεξη για κριτικη.
Μονο αυτο: η προκριση δεν χαθηκε. Το 2 0 αναστρεφεται. ΞΠΥΥΠΝΗΣΤΕ.Καληνυχτα σας.

Εδω χθες στο τσου λου ο μπουφον επεσε πανω σε δικο του παικτη και επειδη ηταν ο επιθετικος διπλα εδωσε φαουλ.Ksenitemenos4 έγραψε:τι θα πει δεν τον μαρκαρει ρε παιδια στην περιοχη μας? διεκδικουν και οι δυο την μπαλα, ο γλυκος την βρισκει και πεφτει απο τη συγκρουση...και σε αμυντικο δινονται τετοια φαουλ...τεσπα μαλλον δεν καταλαβαινω κατι καλα...με αυτο το σκεπτικο σχεδον τιποτα δεν θα ειναι φαουλ στον τερματοφυλακα, περα απο φανερα σπρωξιματα
Του κρεσπο ειναι ωμος με ελαχιστα εκατοστα χεριου.πλακα κανουμε;;;simba έγραψε:Το χερι της κοτσιδους είναι περισσότερο πέναλτι απ'αυτο του κρεσπο που ηταν ψηλα στο μπρατσο, χωρις εκταση.
Ακουσιο-ξεακουσιο, δεν εισαι στην παιδικη χαρα να απλωνεις χερια σε φασεις που επηρεαζουν..
Ας δινονται εμμεσα τουλαχιστον αυτες οι κωλοφασεις...
Απλα με τη φαση του Κρεσπο να προηγειται, με τις φωνες κλπ, ελαχιστοι διαιτητές θα τολμουσαν να δώσουν πεναλτι σε μια φαινομενικα "αντίστοιχη" φαση πιο μετα..Λογικο καπως.
Δε μου λέει τίποτα αυτό ,αυτό θα το δουν στη διοίκηση, τον βαζελο κ έτσι κ χειρότερα ΜΠΟΡΟΎΜΕ να τον περάσουμε . Εμείς με την ομάδα μαζί. Ήμουν στην 4 πιτσιρικάς όταν ένα γήπεδο ολόκληρο πίστευε ότι θα περάσουμε την Νάπολη του Ντιέγκο και θα κάθομαι τώρα να βλέπω τον πέμπτο και τον έκτο για να πιστέψω στην πρόκρισηche4 έγραψε:Fawkes έγραψε:Με ποια ποδοσφαιρική λογική η πρόκριση έχει τελειώσει ;;;;;;;
Δηλαδή σε μια γεμάτη Τούμπα είναι αδύνατο να έρθει τουλάχιστο 2-0 , αυτό λέτε. Και μιλάτε μετά για κόμπλεξ της ομάδας .
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
δες ξανά τη φάση του χεριού και που ειναι ο πέμπτος διαιτητής και μετα ξανά πες για προκριση
για μενα ειναι πεναλτυ.sourmenetes έγραψε:Γιατι δε δινεται;;;του κοβει την μπαλα ειθελημμενα ή αθελα;;PAOK_Antarctica έγραψε:Ο μολεντο δεν μαρκάρει τον γλυκό, ο γλυκός πέφτει πάνω του.
Τ χέρι της κοτσιδους δεν δίνεται, αν ειναι δυνατόν να ζητάμε τετοια πεναλτυ. Φυσικα ούτε του κρεσπο ειναι.
Θα αποκτουσε πλεονεκτημα ο ματος;;;
Ας δωσει εμμεσο.
Το οτι δεν μπορει να το αποφυγει δε σημαινει οτι δεν ειναι παραβαση.και ο ματος πηγε,λεω γω, να καλυψει τα μουτρα του οταν εκανε χερι αλλα εδωσε σωστα φαουλ.PAOK_Antarctica έγραψε:Απλα σουρμε μου δίνει την εντύπωση πως ακομα και να ήθελε, δεν μπορούσε να το αποφύγει. Καιντοβθεωρω άδικο να σωθεί παράβαση για κάτι που ξεφεύγει απο τον έλεγχο του.
Προφανώς ειναι"πιο χέρι" απο του κρεσπο γιατί του κρεσπο δεν ηταν χέρι.
Σε αυτο συμφωνω απολυτα.aspromaura ioannina έγραψε:Κι ενα τελευταιο σχολιο για τη φαση του χεριου: Φιλε μου Ματος, ΔΕΝ παραταμε ποτε φαση ΑΝ δεν σφυριξει ο διαιτητης, ημαρτον!
Ρε παιδια δεν υπαρχει φαουλ, ουτε τον εμποδιζει ουτε τον σπρωχνει ουτε τον πιεζει. 100% καθετα προς τη μπαλα πηδαει. Κανενα φαουλKsenitemenos4 έγραψε:μπορει να μου εξηγησει καποιος γιατι δεν ειναι φαουλ στο γλυκο στο πρωτο γκολ? διεκδικουν την μπαλα, ο γλυκος διωχνει και απο τη συγκρουση πεφτει, δηλαδη πλεον πρεπει να τον σπρωξει για να ειναι φαουλ?
Λέμε κατι διαφορετικό?sourmenetes έγραψε:Του κρεσπο ειναι ωμος με ελαχιστα εκατοστα χεριου.πλακα κανουμε;;;simba έγραψε:Το χερι της κοτσιδους είναι περισσότερο πέναλτι απ'αυτο του κρεσπο που ηταν ψηλα στο μπρατσο, χωρις εκταση.