Π.Α.Ο.Κ.-Π.Γ.Σ.Σ 1-0,MVP- Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Π.Γ.Σ.Σ 1-0,MVP- Σχόλια & Παραλειπόμενα
Ο καλύτερος σήμερα ήταν με διαφορά ο Σακχοφ. Μεγάλη ψυχή ο Πέλκας.
Η ομάδα και σήμερα ήταν σφιγμένη. Δεν είχε τη φρεσκάδα και τα ξεπετάγματα που θα έπρεπε. Κάναμε 2 δοκάρια, αλλά οι 2 ευκαιρίες του Πανιωνίου στο 1ο ημίχρονο ήταν πιο επικίνδυνες φάσεις.
Δεν είμαι απολύτως σίγουρος ότι αξίζαμε τη νίκη.
Ελπίζω ότι η "κοιλιά" που κάνουμε τις τελευταίες εβδομάδες είναι αποτέλεσμα σχεδιασμένης μίνι-προετοιμασίας για το φινάλε (με κύπελλο και πλέι οφ).
Και τέλος, θέλω να πω για τον Αθανασιάδη...
Όσο και αν τον αγαπάω και αναγνωρίζω όλα όσα έχει προσφέρει μέχρι σήμερα... δεν μπορώ να τον βλέπω να διασύρεται με αυτόν τον τρόπο μέσα στο γήπεδο. Είναι προφανές ότι δεν μπορεί να βοηθήσει...
Θα είναι καλύτερα και για την ομάδα, και για τον ίδιο να μην τον ξαναχρησιμοποιήσει για φέτος.
Δεν είμαι απολύτως σίγουρος ότι αξίζαμε τη νίκη.
Ελπίζω ότι η "κοιλιά" που κάνουμε τις τελευταίες εβδομάδες είναι αποτέλεσμα σχεδιασμένης μίνι-προετοιμασίας για το φινάλε (με κύπελλο και πλέι οφ).
Και τέλος, θέλω να πω για τον Αθανασιάδη...
Όσο και αν τον αγαπάω και αναγνωρίζω όλα όσα έχει προσφέρει μέχρι σήμερα... δεν μπορώ να τον βλέπω να διασύρεται με αυτόν τον τρόπο μέσα στο γήπεδο. Είναι προφανές ότι δεν μπορεί να βοηθήσει...
Θα είναι καλύτερα και για την ομάδα, και για τον ίδιο να μην τον ξαναχρησιμοποιήσει για φέτος.
Την νίκη την αξίζαμε 1000% αν και κάναμε μέτρια εμφάνιση και ποιοτικά είμαστε καλλιτεροι
Η ομάδα έχει κανει κοιλιά εδω και καιρό και αυτό είναι ηλίου φαεινότερο, ελπιζω τωρα με την διακοπή να ηρεμήσουν.
Πολυ καλό κέντρο ο Πανιώνιος. Σίγουρα είναι η πιο οργανωμένη ομάδα στο γηπεδο απο πλευράς τρόπου παιχνιδιού.
Αν πάντως πάρει κανείς και τα δυο παιχνίδια με τον Πανιώνιο αξιζαμε συνολικά πολύ περισσότερα σ' αυτά τα παιχνίδια. 4 δοκάρια σ΄αυτά τα ματς και το συνολο 15. Πάμε για ρεκορ.
Πολυ καλό κέντρο ο Πανιώνιος. Σίγουρα είναι η πιο οργανωμένη ομάδα στο γηπεδο απο πλευράς τρόπου παιχνιδιού.
Αν πάντως πάρει κανείς και τα δυο παιχνίδια με τον Πανιώνιο αξιζαμε συνολικά πολύ περισσότερα σ' αυτά τα παιχνίδια. 4 δοκάρια σ΄αυτά τα ματς και το συνολο 15. Πάμε για ρεκορ.

- kataramenos5
Aureliano Buendia έγραψε:Υπήρχαν θετικά.
Όπως η καλή κερκίδα![]()
.
από sourmenetes » Κυρ Μαρ 19, 2017 6:16 pm
Και ναι η κερκιδα σημερα εκανε αισθητη την παρουσια της και ναι θεωρω πως εβαλε το λιθαρακι της για να παρουμε το ματς.
Παιδια μπερδευεστε.οι 300 πανθηρες ηταν

Σβήστηκαν σχόλια στο τοπικ, ή αρχισα να τα χάνω λόγω γήρατος;; Αν όντως σβήστηκαν και επειδή ενα σχόλιο ήταν δικό μου, θα παρακαλουσα καποιον μοντ να μας εξηγήσει
ΑποστόληςΑ έγραψε:Τη χειρονομία την έκανε και ήταν απαράδεκτος.
Καλά έκανε Απόστολε για εσωτερική κατανάλωση ήταν ... αν βρεθείς στα ορεινά της 3 θα καταλάβεις!

Άποψή μου βέβαια!

- aspromaura ioannina
μονο 4 σελιδες; μαλλον θα νικησε η ομαδα γι αυτο...
Αρρώστια αδερφέ...Πολύ μεγάλη αρρώστια γύρω απ τον Π.Α.Ο.Κ. εδώ και λίγο πάνω από δέκα χρόνια!!!!
Εδώ σήμερα ένα παιδί απ τα σπλάχνα μας κάρφωσε το απεχθές υποκατάστημα του πουστόγ@υρου, το καθάρισε και τους έδειξε με τι ακριβώς το κανε κι οι μπρούκληδες πλέον οπαδοί του Π.Α.Ο.Κ. έπεσαν να το φάνε...
Α Ρ Ρ Ω Σ Τ Ι Α !!!!

Εδώ σήμερα ένα παιδί απ τα σπλάχνα μας κάρφωσε το απεχθές υποκατάστημα του πουστόγ@υρου, το καθάρισε και τους έδειξε με τι ακριβώς το κανε κι οι μπρούκληδες πλέον οπαδοί του Π.Α.Ο.Κ. έπεσαν να το φάνε...

Α Ρ Ρ Ω Σ Τ Ι Α !!!!

Χωρικός έγραψε:Σβήστηκαν σχόλια στο τοπικ, ή αρχισα να τα χάνω λόγω γήρατος;; Αν όντως σβήστηκαν και επειδή ενα σχόλιο ήταν δικό μου, θα παρακαλουσα καποιον μοντ να μας εξηγήσει
.
Αυτό το καρναβαλι ο δημοπουλος στην αλήτικη κυριακη που εξισωσε την χειρωνομια πελκα με τον ναζιστικό χαιρετισμό του κατιση θα του πει κανένας τίποτα?
Ρε θα το πω και ας το πάρει το ποτάμι...Ο Πέλκας μου θύμισε Τουρσουνίδη, και παιχτικά και σαν αλητεία, χρειαζόμαστε και λίγο αλητεία! Αν του δώσουν τίποτα 4 αγωνιστικές θα πρέπει κάτι να δούμε επιτέλους σαν αντίδραση από τη δοιήκηση... Στο κάτω- κάτω νικητήριο γκολ σε ντέρμπι ήταν! Άντε μας τρελάνατε με τα φιλοσοφικά...
Επειδη δεν ειδα τον αγωνα! Ο Κανιας σε τι κατασταση ηταν;
goran 64 έγραψε:και τους έδειξε με τι ακριβώς το κανε
Τελικά ήταν για την 3 η για τον Πανιώνιο η χειρονομία;
- Παλαιολόγος
ποσες φασεις καναμε μεχρι το 77 που μειναν με δεκα?
σημαντικη νικη και ας εγινε με μετρια εμφανιση,νομιζω πλεον πρεπει ο ιβιτς να προετοιμαζει τηνομαδα γι ατα play offs
οκ ειμαστε ανησυχοι γιατι ειμαστε πεσμενοι την ωρα που ΑΕΚ,παναθηναικος δειχνουν ανεβασμενοι,αλλα νομιζω ιεναι παροδικο.
μια κληρωση με ολυμπιακο θα ειναι λουκουμι
σημαντικη νικη και ας εγινε με μετρια εμφανιση,νομιζω πλεον πρεπει ο ιβιτς να προετοιμαζει τηνομαδα γι ατα play offs
οκ ειμαστε ανησυχοι γιατι ειμαστε πεσμενοι την ωρα που ΑΕΚ,παναθηναικος δειχνουν ανεβασμενοι,αλλα νομιζω ιεναι παροδικο.
μια κληρωση με ολυμπιακο θα ειναι λουκουμι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Δευ 20 Μαρ 2017, 02:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.