Schalke-ΠΑΟΚ 1-1, MVP, Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

MVP

Γλύκος
18
16%
Μαλεζάς
1
1%
Πούγγουρας
15
14%
Κρέσπο
32
29%
Κίτσιου
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μυστακίδης
4
4%
Τσίμιροτ
2
2%
Σάκχοφ
7
6%
Ουάρντα
26
24%
Κάμπος
3
3%
Κουλούρης
2
2%
Ενρίκε
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μπίσεσβαρ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Πέλκας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 110

trouman

Re: Schalke-ΠΑΟΚ 1-1, MVP, Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από trouman »

pilotos έγραψε:μου αρέσει που μερικοί ΨΑΧΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ σήμερα που...
ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ, υπήρχε μέσα στο γήπεδο για 70 τουλ λεπτά!
ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ έκανε 92% επιτυχημένες πάσες και είχε ΙΣΗ κατοχή με κάποια σάλκε που με το ζόρι έφτανε στο κέντρο κι ήταν φοβισμένη.
ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ, πιεζε με 7-8 κάτω από τη σέντρα στο πρώτο ημίχρονο κι έκλεβε την μπάλα για πλάκα...

Ε ΑΛΛΑΞΤΕ ΟΜΑΔΑ, αν σήμερα ψάχνετε ποιος δεν ήταν καλός. ΕΛΕΟΣ!!!
ΠΕΙΤΕ ΚΙ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ μια φορά ρε, δεν είναι κακό

Πες τα..

Πολλά τα σημεία σήμερα που μας γεμίζουν αισιοδοξία σε μια ιδιαίτερη βραδιά που ήταν όπως αναμέναμε ΠΑΟΚ..

έρχονται ωραία πράματα και αυτό που γίνεται με τον θρήνο πωλήσεις κλάψα κλπ δείχνει για μέ α πολλά..

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

βεβαια δεν ξερουμε πως θα κυλουσε το ματς με μια αποφασισμενη σαλκε
να τα λεμε και αυτα
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ξεκινάμε εκπομπή στο ράδιο σιγά σιγά... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Παλαιολόγος έγραψε:βεβαια δεν ξερουμε πως θα κυλουσε το ματς με μια αποφασισμενη σαλκε
να τα λεμε και αυτα
Δηλαδή εσένα σε φάνηκε αναποφάσιστη ρε φίλε η Σάλκε??? :shock: :shock: :? :roll:

Τι να λέμε τώρα μωρέ??? :oops:
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

pilotos έγραψε:μου αρέσει που μερικοί ΨΑΧΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ σήμερα που...
ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ, υπήρχε μέσα στο γήπεδο για 70 τουλ λεπτά!
ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ έκανε 92% επιτυχημένες πάσες και είχε ΙΣΗ κατοχή με κάποια σάλκε που με το ζόρι έφτανε στο κέντρο κι ήταν φοβισμένη.
ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ, πιεζε με 7-8 κάτω από τη σέντρα στο πρώτο ημίχρονο κι έκλεβε την μπάλα για πλάκα...

Ε ΑΛΛΑΞΤΕ ΟΜΑΔΑ, αν σήμερα ψάχνετε ποιος δεν ήταν καλός. ΕΛΕΟΣ!!!
ΠΕΙΤΕ ΚΙ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ μια φορά ρε, δεν είναι κακό
αδερφε μου και πολλα μπραβο εχω πει και ομαδα ΔΕΝ σκοπευω να αλλαξω. αυτο που λεω εγω προσωπικα ειναι οτι δεν μου αρκει να χανω 0-3 στο σπιτι μου και μετα να μαι αξιομαχος οταν ολα εχουν κριθει και οι αλλοι βαριουνται τη ζωη τους.

με φερνει σε νοοτροπια ηττοπαθειας ακομη και με τη Σαλκε. σιγουρα θα κοιμηθω ησυχος αλλα δν θα κατουρηθω κι απ τη χαρα μου
2917

Δημοσίευση από 2917 »

μπράβο στα παιδιά! παίξανε σα να ήτανε 1ο παιχνίδι και αυτό μου λέει ότι είμαστε σε σωστό δρόμο.
Το 4-1 σε καμιά περίπτωση δεν εκφράζει τη πραγματικότητα.Συγκυρίες και λεπτομέρειες παρά διαφορά δυναμικότητας χωρίς να θέλω να υποτιμήσω την ποιότητα των Γερμανών.

Υ.Γ.κάποια ερπετά(ΑΡΔ) της πόλης να σταματήσουν να ασχολούντε με την ομάδα μας.
Υπάρχει ομάδα ερπετό που μπορούν να καλύψουν, εξυπνάδες κλπ από κάποιους "δημοσιογράφους" ΤΕΛΟΣ
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

μπραβο στην ομαδα, εμεινε ορθια σε ακομα μια εδρα..
μενουμε ξανα με το γαμωτο, και με το τι θα γινοταν αν...
δε πειραζει, παμε παρακατω
Ουαρντα πολυ σημαντικη προσθηκη, σημαντικο να παιρνουν και ατμοσφαιρα απο τετοια παιχνιδια

υγ αντε και του χρονου να παιζουμε Τεταρτη και Τριτη, μας προετοιμαζει η ουεφα-μαφια
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δημοσίευση από Petros1988 »

Ο ΠΑΟΚ εχει μεγαλωσει παρα πολυ τα τελευτεα χρονια στην Ευρωπη,το θεμα ειναι οτι για να κανεις μια καλη πορεια π.χ 16 χρειαζεσαι και λιγη τυχη ακομη κσι στην Κληρωτιδα που ο ΠΑΟΚ εκει δεν την εχει Ουντινεζε Μπενφικα Τσεσεκα Σαλκε ητανε απο τις πιο δυνατες που μπορουσαμε να κληρωθουμε τσπ.Ευχομαι του χρονου Τσουλου και ας εχουμε Ομιλο με Ρεαλ Γιουβεντους Σιτυ.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

goran 64 έγραψε:
Παλαιολόγος έγραψε:βεβαια δεν ξερουμε πως θα κυλουσε το ματς με μια αποφασισμενη σαλκε
να τα λεμε και αυτα
Δηλαδή εσένα σε φάνηκε αναποφάσιστη ρε φίλε η Σάλκε??? :shock: :shock: :? :roll:

Τι να λέμε τώρα μωρέ??? :oops:
ο προπονητης της ετσι ειπε και ειναι και λογικο μετα απο 3-0
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Καλά, δεν είναι υπερβολικό να πει κανείς ότι οι Γερμανοί δεν ήταν με το σκατό στην κάλτσα σήμερα. Προφανώς ήταν χαλαροί, όπως θα ήμασταν κι εμείς αν είχαμε κερδίσει 0-3. Ειδικά εφόσον προηγήθηκαν στο σκορ. Δεν νομίζω να τους πέρασε από το μυαλό ποτέ ότι θα αποκλειστούν.

Αυτό βέβαια δεν αναιρεί την πολύ καλή εμφάνισή μας. Ο σημερινός αγώνας παίχτηκε για τη νίκη (όχι για την πρόκριση) και από τις δύο ομάδες και τους παίξαμε στα ίσια.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αυτο που κραταμε απο το παιχνιδι σημερα και ειναι πολυ σημαντικο ειναι η αγωνιστικη νοοτροπια της ομαδας η οποια ηταν εξαιρετικη και καποιες ενθαρυντικες ατομικες αποδοσεις οπως του Ουαρντα,το βαπτισμα πυρος του Πουγγουρα,την σταθερη αποδοση του Κρεσπο και θα ελεγα σημερα και τον πολυ καλο Σαχοφ για μεγαλο χρονικο διαστημα.Αυτο που λειπει απο την φετινη ομαδα ειναι η κυνικοτητα στην επιθεση και λειπει ως ατομικο χαρακτηριστικο στους παικτες μας.Λειπει η κυνικοτητα που ειχαν παικτες οπως ο Ιβιτς,ο Βιερινια,ο Στοχ,ο Λουκας κατι που αναμενεται να δωσει ο Πριγιοβιτς και θα πρεπει να προσθουμε με την αποκτηση παικτων σε συγκεκριμενες θεσεις την επομενη χρονια.Παμε παρακατω...
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Aκριβως η τελ προταση του joshua.
Περιμενα εκτελεσεις απο Τζαλμα η' Ενρικε, που ομως μπηκε για μιση ωρα κ βιαζοταν να δειξει πραγματα.
Καλος ο Τζαλμα για ομαδικο παιχνιδι, αλλα χρειαζομαστε τον παικτη με την ατομικη ενεργεια. Εναν Βιερινια προ 3 ετιας τουλαχιστον
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

ρε μάγκες όσοι θέλουν να πούνε μπράβο θα το πούνε, μην το βγάζετε με το ζόρι.
ντε και καλά όλοι να λέμε συντονισμένα μπράβο, μπράβο;
εγώ σήμερα είδα πολύ καλή εμφάνιση και ψυχωμένο ΠΑΟΚ που με γέμισε με αισιοδοξία. όπως και να έχει η πικρία ακόμα ενός αποκλεισμού με ψηλά το κεφάλι μένει.
από περήφανους αποκλεισμούς έχουμε γεμίσει 2 ντουζίνες, 90 χρόνια ιστορίας, κάποια στιγμή πρέπει να μπει ως στόχος από όλο το οικοδόμημα του ΠΑΟΚ μια πραγματική πορεία στην ευρώπη.
Να φτάσουμε στα προημιτελικά, στα ημιτελικά.
έχουν φτάσει μικρότερες και φθηνότερες ομάδες από εμάς.

υγ. πάμε για κύπελλο και τσου λου.
speedy.g

Δημοσίευση από speedy.g »

Η ομάδα σήμερα έδειξε ότι μπορούσε να χτυπήσει την πρόκριση άμα δεν είχε μπει τόσο φοβισμένα στο πρώτο ματς. Από εκεί και πέρα μου άρεσε πάρα πολύ ο Ουάρντα. Συνεχείς κινήσεις, ζητούσε μπάλα, συνέκλινε ταχύτατα και έβλεπε γήπεδο. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω αν ο Μπίσεβαρ βρίσκετε σε κακό φεγγάρι ή μοιάζει αργός λόγω της υπόλοιπης ομάδας. Το γεγονός ότι το 4ο στόπερ μας έκανε σήμερα την πρώτη του 90λεπτη συμμετοχή και δήλωσε ότι κουράστηκε υπερβολικά πρέπει να μας βάζει σε σκέψεις (ειδικά εφόσον έχουμε σαν εναλλακτική σύστημα με 3 στόπερ).

Πάμε δυνατά στα εναπομείναντα παιχνίδια.

Υ.Γ Μια πόλη, μια ομάδα και το ξέρουνε σε όλη την Ελλάδαααααα
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Ενα θα πω,,, Του χρόνου Ch.L. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!
:pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”