σμολ σμολ βαλε κανα γκολ???? εκλαψα!!!!!!!theo-drama έγραψε:Μαικλ Σμολ.CCCP έγραψε:Ποτε ειναι η τελευταια φορα που ειχε το 9 καθαροαιμο σεντερ φορ?
9.Aleksandar Prijovic
Re: 9.Aleksandar Prijovic
- Sick Bastard
Μακαρι να εδραιωθει για χρονια στην ομαδα.Μακαρι να δουμε ενα συγχρονο φορ ανταξιο των προσδοκιων μας
Καλως ηρθες παιχτουρα
Καλως ηρθες παιχτουρα
- Dimitris_L4
Σιδηροκεφαλος και σιδηροπουτσος....
Εισαι η πουλεναρα...οποιος κανει κριτικη θα μαλωνουμε....
Εισαι η πουλεναρα...οποιος κανει κριτικη θα μαλωνουμε....
Γιώργαρος Κωστίκαρος!!!!CCCP έγραψε:Ποτε ειναι η τελευταια φορα που ειχε το 9 καθαροαιμο σεντερ φορ?
σασα παιχτουρα καλώς ήρθες
κανε μας να ξεχάσουμε όλους όσους πέρασαν στη θέση σου
θελω σε δέκα χρονια να γράφει ο γιος μου στο παοκμανια στο τοπικ μεταγραφές καλοκαιριού 2027-28 και να γράφει έναν σαν τον πριγιοβιτς θελουμε και ειμαστε κομπλέ
θελω σε δέκα χρονια να γράφει ο γιος μου στο παοκμανια στο τοπικ μεταγραφές καλοκαιριού 2027-28 και να γράφει έναν σαν τον πριγιοβιτς θελουμε και ειμαστε κομπλέ
Στην φωτό της κεντρικής, σ αυτό το ημιπλάγιο αμφάς-προφίλ που δεν φαίνεται η κοτσίδα, το μακρόστενο σου πρόσωπο με φέρνει κάπως στην μνήμη την φάτσα του Μίκαελ Λάουντρουπ!!!!
Μακάρι να μας βγεις τέτοιος και σαν παίχτης ρε ψηλοκοτσιδάτο αλάνι!!!!

Μακάρι να μας βγεις τέτοιος και σαν παίχτης ρε ψηλοκοτσιδάτο αλάνι!!!!
9αααααααρρρρρρρριιιιι...
Καλως ηρθες ρε παλικαρε,
υγεια, καλα μυαλα και πολλα γκολλλλ!

Καλως ηρθες ρε παλικαρε,
υγεια, καλα μυαλα και πολλα γκολλλλ!
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Στο μποι παντως πιο κοντος ηταν αυτος(Λαουντρουπ)goran 64 έγραψε:Στην φωτό της κεντρικής, σ αυτό το ημιπλάγιο αμφάς-προφίλ που δεν φαίνεται η κοτσίδα, το μακρόστενο σου πρόσωπο με φέρνει κάπως στην μνήμη την φάτσα του Μίκαελ Λάουντρουπ!!!!![]()
![]()
![]()
Μακάρι να μας βγεις τέτοιος και σαν παίχτης ρε ψηλοκοτσιδάτο αλάνι!!!!![]()
Πολύ ωραίο το μήνυμα σου Τσε..che4 έγραψε:σασα παιχτουρα καλώς ήρθες
Καλώς μας ήρθε ο ψηλεας με αικιντο θα τα παστελωνει ένα ένα
- Notorious4
Παιχταρά μου ! Ελπίζω να βγάλουμε γούστα με σένα και να αφήσεις εποχή στην ομάδα μας !

Καλως ηρθες παικτουρα μου.
Σου ευχομαι να εξαντλησεις και να ανανεωσεις το συμβολαιο σου και να μας αναγκασεις να σε βαφτισουμε Aleksandar the Great.

Σου ευχομαι να εξαντλησεις και να ανανεωσεις το συμβολαιο σου και να μας αναγκασεις να σε βαφτισουμε Aleksandar the Great.