Οπ και εσυ γκαντεμης?sn0ufel4 έγραψε:Τελικά δε θα πάω οπότε θα κερδίσουμε.... Ανταρκτικα θελω φωτο
Π.Α.Ο.Κ.-Slovan Liberec 8/12-18:00 Cosmote Sport3
- Chuck Norris
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Slovan Liberec 8/12-18:00 Cosmote Sport3
- painkiller4
Για την μαστούρα μου την πιο μεγάλη....
Αφήνω σπίτι δουλειά κτλ φεύγω απο την χαβουζα να μαι αυριο στο ναό. Κανονίστε να μου μαυρισετε πάλι την ψυχή.
Μόνο νίκη ρε ΠΑΟΚΑΡΑ! !
Αφήνω σπίτι δουλειά κτλ φεύγω απο την χαβουζα να μαι αυριο στο ναό. Κανονίστε να μου μαυρισετε πάλι την ψυχή.
Μόνο νίκη ρε ΠΑΟΚΑΡΑ! !

Χιλιάδες μπράβο ρε παλίκαρε!!!! Θαρρώ το απόλυτο παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας!!!!painkiller4 έγραψε:Για την μαστούρα μου την πιο μεγάλη....
Μόνο νίκη ρε ΠΑΟΚΑΡΑ! !

Αύριο είναι η ώρα του Π.Α.Ο.Κ. να μεγαλώσει κι άλλο!!!!
Αύριο είναι η ώρα του Π.Α.Ο.Κ.τσή να καθαρίσει επιτέλους!!!!
Π.Α.Ο.Κ. στα εύκολα Π.Α.Ο.Κ.ΑΡΑ στα δύσκολα!!!!

- pirate_salonica
Δεν ξέρω αλλά... βαρύ κλίμα στην ομάδα + εντός έδρας ευρωπαϊκός αγώνας + κρίσιμο ματς... Δεν είμαι αισιόδοξος... Μακάρι να διαψευστώ.
To Ποδόσφαιρο είναι όπως η ζωή.
Έχεις τις νίκες και τις ήττες, έχει την φασαρία, τους καυγάδες, την πίκρα, την χαρά, τον ενθουσιασμό
και το γλέντι.
Εμείς οφείλουμε να είμαστε δίπλα στην ομάδα.
Όλοι αύριο στην Τούμπα.
Εμείς, θα κάνουμε αυτό που πρέπει.
Έχεις τις νίκες και τις ήττες, έχει την φασαρία, τους καυγάδες, την πίκρα, την χαρά, τον ενθουσιασμό
και το γλέντι.
Εμείς οφείλουμε να είμαστε δίπλα στην ομάδα.
Όλοι αύριο στην Τούμπα.
Εμείς, θα κάνουμε αυτό που πρέπει.
- Aureliano Buendia
Θα μιλήσω μόνο για μένα, αν και θεωρώ ότι έτσι νιώθει και μία πλατιά μάζα του κόσμου.
Τη θέλω πολύ την πρόκριση, την έχω ανάγκη, τη χρειάζομαι, πώς το λένε.
Όχι για το πρεστίζ της ομάδος, όχι για να αποτελέσει απαρχή ενός νέου ξεκινήματος (έχω σιχαθεί να το διαβάζω, να το ακούω και να το λέω ο ίδιος αυτό το κλισέ, όταν εν τέλει γίνει το νέο ξεκίνημα δεν θα έχει προαναγγελθεί).
Όχι γιατί αν χάσουμε θα γίνουμε τριμπούρδελο (συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια).
Αλλά γιατί έχω ανάγκη την οπαδική αδρεναλίνη.
Αυτή που θα προκύψει στην κλήρωση, στην προσμονή των νοκ-άουτ αγώνων, στη διερεύνηση της πιθανότητας εκδρομής.
Είναι και τα κωλό πλέι οφ, που αφαιρούν την όποια (λέμε τώρα…) αδρεναλίνη από τα ματς του πρωταθλήματος, θέλω γαμώ την τρέλα μου να έχω καρδιοχτύπι. Και ελπίζω να αξιωθώ να πάω στο 6ο εκτός έδρας ευρωπαϊκό ματς της ζωής μου.
υγ: θεωρώ δεδομένο ότι δεν θα κερδίσει η Κάραμπακ. Θα με εκπλήξει ειλικρινά αν συμβεί κάτι τέτοιο.
υγ2: πάμε ρε ΠΑΟΚάρα, σκέψου ότι παίζεις εκτός έδρας, μην επηρεαστείς από το ότι παίζεις στην έδρα που σε ζορίζει περισσότερο τα τελευταία χρονια στην Ευρώπη
Όχι για το πρεστίζ της ομάδος, όχι για να αποτελέσει απαρχή ενός νέου ξεκινήματος (έχω σιχαθεί να το διαβάζω, να το ακούω και να το λέω ο ίδιος αυτό το κλισέ, όταν εν τέλει γίνει το νέο ξεκίνημα δεν θα έχει προαναγγελθεί).
Αυτή που θα προκύψει στην κλήρωση, στην προσμονή των νοκ-άουτ αγώνων, στη διερεύνηση της πιθανότητας εκδρομής.
Είναι και τα κωλό πλέι οφ, που αφαιρούν την όποια (λέμε τώρα…) αδρεναλίνη από τα ματς του πρωταθλήματος, θέλω γαμώ την τρέλα μου να έχω καρδιοχτύπι. Και ελπίζω να αξιωθώ να πάω στο 6ο εκτός έδρας ευρωπαϊκό ματς της ζωής μου.
υγ: θεωρώ δεδομένο ότι δεν θα κερδίσει η Κάραμπακ. Θα με εκπλήξει ειλικρινά αν συμβεί κάτι τέτοιο.
υγ2: πάμε ρε ΠΑΟΚάρα, σκέψου ότι παίζεις εκτός έδρας, μην επηρεαστείς από το ότι παίζεις στην έδρα που σε ζορίζει περισσότερο τα τελευταία χρονια στην Ευρώπη

Και τι ειναι μετα? Δυο ματσακια στους 32 και τσουπ να μαστε στους 16. Και να που αρχιζεις να ονειρευεσαι. Και να μουρμουρας μεσα απ τα δοντια σου "παρτε το πρεφα"... και μετα δυο ματσακια ακομη. Κι αν σπασει ο διαολος το ποδαρι? Και βρεθεις προημητελικους? Και να το "σκοτωσα για ενα εισητηριο" να παιρνει σαρκα και οστα σε εντος και εκτος. Και να πως θα γιανουν ολα τα προβληματα. Εσεις ακομη να κλεισετε αεροπορικα για στοκχολμη?Aureliano Buendia έγραψε: Αλλά γιατί έχω ανάγκη την οπαδική αδρεναλίνη.
Αυτή που θα προκύψει στην κλήρωση, στην προσμονή των νοκ-άουτ αγώνων, στη διερεύνηση της πιθανότητας εκδρομης

Υγ. Το γ@μησα ετσι?

- Aureliano Buendia
- Sick Bastard
Αυτός είσαι.Aureliano Buendia έγραψε:Θα μιλήσω μόνο για μένα, αν και θεωρώ ότι έτσι νιώθει και μία πλατιά μάζα του κόσμου.
- ace79grpaok
Αν περάσουμε με Μαν ου θα παίξουμε,0-0 εδώ και 1-1 με γκολ σακχωφ στο 93 επικη πρόκριση και φυσικά κλαρινο στο επόμενο εγχώριο παιχνίδι,συμφωνώ με τον φίλο ,η ευρωπη είναι το απαραίτητο οξυγόνο στην μπόχα που Ζούμε στην λιγδα και ο μόνος λόγος για να γίνουν μεταγραφες τον γεναρη.Αν δεν παρασουμε αύριο μην κάνετε καν τον κόπο να ανοίξετε το "μετάγραφες Ιανουαρίου" κύριοι μοντς
- ramolimendo
Αν είχαμε κερδισει τον Βάζελο θα φοβόμουν. 3-0. Παίξτε το.
Κρίσιμο το παιχνίδι με την Λιμπερετς...αλλά εξίσου κρίσιμο είναι και το παιχνίδι με τον Πλατανιά...Δυο παιχνίδια που θα κρίνουν πολλά για το μέλλον. Ολα τα παιχνίδια του Δεκέμβρη θα είναι κομβικά για την πορεία σε ευρώπη, πρωτάθλημα και κύπελο.
Και μονο που υπαρχει πιθανοτητα να παιξουμε με Μαντσεστερ Γιουναιτεντ στην επομενη φαση,το αυριανο ματς δεν ειναι τιποτα λιγοτερο απο εναν τελικο.
PAOK-Man.U θελω να γραφει η TV τον Φεβρουαριο και τιποτα αλλο
PAOK-Man.U θελω να γραφει η TV τον Φεβρουαριο και τιποτα αλλο
Μάγκες αύριο θα περάσουμε! Όσοι μπορούν να πάνε, μη χάσουν την ευκαιρια αυτή. Μετά από τόσες μέρες στο ξενοδοχείο νομίζω οι παίκτες το πήρανε χαμπάρι. Είναι και ο Παντελής Κωσταντινίδης, που έκανε και παλιά καλή δουλειά στον τομέα της ψυχολογίας. Προβλέπω ένα 2-0 τουλάχιστον και ξεχαρμάνιασμα. Φυσικά υπάρχει το ενδεχόμενο να περάσουμε και μόνο με την ισοπαλία, οπότε σε περίπτωση που μπροστά δεν πηγαίνουνμε καλά, ας έχουμε υπομονή στην κερκίδα.
Πάντως αν περάσουμε με νίκη θα ήθελα και ένα σύνθημα υπέρ του Βλάνταν Ίβιτς. Να δείξουμε εμείς το δρόμο στήριξης προς το θεσμό του προπονητή. Αυτό που μόνο κάναμε κυρίως επί Ντούσαν και το 2010 με το Σαντος. Η στήριξη μόνο στα λόγια δε μου λέει κάτι. Βροντοφωνάξτε Βλάνταν Ίβιτς οε οε οε.. οεοε οε .. οε οε οε. Είναι ευκαιρία και για τον κόσμο του ΠΑΟΚ να επιρρεάσει θετικά τον μεγαλομέτοχο.
Πάντως αν περάσουμε με νίκη θα ήθελα και ένα σύνθημα υπέρ του Βλάνταν Ίβιτς. Να δείξουμε εμείς το δρόμο στήριξης προς το θεσμό του προπονητή. Αυτό που μόνο κάναμε κυρίως επί Ντούσαν και το 2010 με το Σαντος. Η στήριξη μόνο στα λόγια δε μου λέει κάτι. Βροντοφωνάξτε Βλάνταν Ίβιτς οε οε οε.. οεοε οε .. οε οε οε. Είναι ευκαιρία και για τον κόσμο του ΠΑΟΚ να επιρρεάσει θετικά τον μεγαλομέτοχο.