Π.Α.Ο.Κ-Qarabag,03/11,22:05,OteSports3

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Re: Π.Α.Ο.Κ-Qarabag,03/11,22:05,OteSports3

Δημοσίευση από Mapogo »

:lol:
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Fiorentina 5:1 Qarabag FK

IFK Gothenburg 1:0 Qarabag FK

Viktoria Plzen 0:0 Qarabag FK

F91 Dudelange 1:1 Qarabag FK

Anderlecht 2:1 Qarabag FK

Monaco 1 - 0 FK Qarabag

Tottenham 3 - 1 FK Qarabag

Young Boys 0 - 1 FK Qarabag

Celtic 1 - 0 FK Qarabag
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Ωραίος slidar.

7 ήττες , 2 χι κ 1 νίκη. Αντε να δούμε.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Οκ, ισως να ηταν λιγο υπερβολη το Λεβαδειακος αλλα οι υπολοιποι την βγαλατε Μιλαν... Χτυπουσε πρωταθλημα χαλαρα στην Ελλαδα μια πρωτακουστη ομαδα του Αζερμπαϊτζαν? Και ηταν υπερβολικος ο αλλος που ειπε για Λεβαδειακο? Μεγαλυτερη υπερβολη μου φαινεται αυτο.
Goran, εριξα μια ματια στο transfermarkt και οι Αζεροι εχουν market value 12,78 μυρια ενω εμεις 43,15. Δεν ξερω αν αυτα τα νουμερα ειναι αντιστοιχα του budget αλλα σιγουρα ειναι ενδεικτικα.
Για να την πειτε στον αλλον γινατε περισσοτερο υπερβολικοι. Συγγνωμη αλλα εμενα πιο κοντα σε Λεβαδειακο μου κανει παρα σε αηττητη πρωταθλητρια με τριπλασιο απο εμας budget.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Εγώ ξέρω οτι αν μπούμε για να παίξουμε με νοοτροπία οτι έχουμε απέναντι μας την Λειβαδιά,κλάφτα Χαράλαμπε.

Κατά τα άλλα,ποσώς με ενδιαφέρει το επίπεδο της και είναι Λεβαδειακός ή Μπαρτσελόνα..
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Σ΄αυτο εχεις δικιο αλλα αλλο αυτο και αλλο επαιρνε χαλαρα πρωταθλημα στην Ελλαδα.

edit: υπαρχει και αλλη πλευρα σε αυτο ομως..... πολυ συχνα λεμε οτι ΥΠΕΡτιμησαμε εναν αντιπαλο, τον φοβηθηκαμε περισσοτερο απ'οσο επρεπε κλπ... οποτε, ναι μεν σωστα λες οτι δεν πρεπει να μπουμε με σκεπτικο οτι εχουμε απεναντι μας τον Λεβαδειακο, αλλα να μην παμε και στο αλλο ακρο γιατι και αυτο εχει αποδειχθει επιζημιο.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

sic-4 έγραψε:Οκ, ισως να ηταν λιγο υπερβολη το Λεβαδειακος αλλα οι υπολοιποι την βγαλατε Μιλαν... Χτυπουσε πρωταθλημα χαλαρα στην Ελλαδα μια πρωτακουστη ομαδα του Αζερμπαϊτζαν? Και ηταν υπερβολικος ο αλλος που ειπε για Λεβαδειακο? Μεγαλυτερη υπερβολη μου φαινεται αυτο.
Goran, εριξα μια ματια στο transfermarkt και οι Αζεροι εχουν market value 12,78 μυρια ενω εμεις 43,15. Δεν ξερω αν αυτα τα νουμερα ειναι αντιστοιχα του budget αλλα σιγουρα ειναι ενδεικτικα.
Για να την πειτε στον αλλον γινατε περισσοτερο υπερβολικοι. Συγγνωμη αλλα εμενα πιο κοντα σε Λεβαδειακο μου κανει παρα σε αηττητη πρωταθλητρια με τριπλασιο απο εμας budget.
Ούτε Μίλαν είναι, ούτε όμως τα μπάτζετ παίζουνε μπάλα φίλε μου...Απ αυτά που είδα πάντως με τα ματάκια μου πριν δύο εβδομάδες, τον αναπληρωματικό του κανονικού τους φορ (που έλειπε και δεν ξέρω αν θα παίξει μεθαύριο) για Μάντζιο δεν τον έκοψα...Ούτε εκείνον τον Κιντάνα τους τον είδα να έχει καμιά σχέση με τον παλιό κοντοπούτ@νο της Ξάνθης!!!! Τα δε τρία ξένα χαφ τους είναι και γρήγοροι και δυνατοί και τεχνίτες κι όλοι οι υπόλοιποι τους είναι διεθνείς...Προπονητή έχουν τον ίδιο εδώ και 8 χρόνια κι αυτό έχει την δική του ξεχωριστή σημασία...Κάτι Καμπάλες που μόλις πέρυσι μας ιδροκοπήσανε αυτοί τις έχουν για τραμπάλες κάθε χρόνο...

Εσείς πείτε τους πιο κοντά στον κομποτιακό λοιπόν, το σέβομαι, αλλά επιτρέψτε μου να συνεχίσω να λέω ότι ο αγώνας θα είναι πάρα πολύ δύσκολος και πολύ πιθανά θα κριθεί στο γκολ...

Υ.Γ. Κάποιος ξέχασε να βάλει το διπλό τους με την Ντνιεπρ με 1-2 στα τέλη Οκτώβρη του '14...

Υ.Γ. 2...Και την Γκινγκαμπ για Πυρσό Γρεβενών την είχαμε όλοι μας οι μπαλαδόφατσες και μας χτύπησε κάτω σαν το χταπόδι, μέσα έξω και μάλιστα τον καιρό που ήμασταν πρωτοπόροι στο ΠρωΚτάθλημα μας πρόπερσι...Κάτι παρόμοιο έγινε πέρυσι με την "άγνωστη" μας Κράσνονταρ και μυαλό δεν λέμε να βάλουμε ακόμα, μόνο ως οπαδοί φυσικά και ευτυχώς...

Υ.Γ. 3...Οι μεγάλες αλλά αδόκητες προσδοκίες φέρνουν μεγάλες απογοητεύσεις και μετά ψάχνουμε σύννεφα για να πέσουμε πάνω τους μην τυχόν και γίνουμε αλοιφή πέφτοντας στην γη από πολύ ψηλά...

Πάμε γερά για την νίκη ρε Π.Α.Ο.Κ.άραααα!!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :nairepaok:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 01 Νοέμ 2016, 19:24, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
NIKOS_PAOK04

Δημοσίευση από NIKOS_PAOK04 »

Odi έγραψε:
NIKOS_PAOK04 έγραψε: Η καραμπαγκ είναι δυναμικότητας λεβαδειακού
Ότι πιο άστοχο έχω διαβάσει.Η Καραμπάκ είναι πολύ καλή ομάδα,αήττητη εδώ και 10 ματς στην Ευρώπη στην έδρα της και στην Ελλάδα χαλαρά χτυπούσε πρωτάθλημα.

Θέλει υπομονή το ματς.Συμφωνώ πως ο κόσμος πρέπει να δώσει ώθηση.
Στο τρανσφερμαρκτ η αξια των δυο ομαδων ειναι σχεδον ιση (10-12 εκατομμυρια) οταν ο ΠΑΟΚ εχει πανω απο 40
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

goran 64 έγραψε:Ούτε Μίλαν είναι, ούτε όμως τα μπάτζετ παίζουνε μπάλα φίλε μου...
Συμφωνω Goran, αλλα δεν ημουν εγω που αναφερθηκα σε budget...
goran 64 έγραψε:Μπορεί να έχει ίσα με τριπλάσιο budget από εμάς η Καραμπάχ!!!!
και επειδη το εγραψες, απο περιεργεια ειδα στο transfermarkt και ειδα οτι δεν ισχυει. Και τωρα μου απαντας "τα μπατζετ δεν παιζουνε μπαλα"... τι να πω..

Πραγματι θα ειναι δυσκολος αγωνας και πραγματι δεν ειναι ευκολη ομαδα, αλλα αν με ρωτουσες σε ποια ομαδα πλησιεστερα την κατατασσω, στον κομποτη ή στο γαυρο, θα σου ελεγα στον κομποτη. Αν εσυ την κατατασσεις πιο κοντα στο γαυρο, οκ, αλλα μην τρελαθουμε οτι ο αλλος που μιλαει για Λεβαδεια ειναι υπερβολικος ενω ειναι ρεαλιστικοτερα τα περι πρωταθληματος Ελλαδας και τριπλασιου budget. Λεβαδεια δεν ειναι, ειναι αρκετα καλυτερη ομαδα, αλλα σε καμια περιπτωση καλυτερη απο εμας και σιγουρα οχι με τριπλασιο budget.

Η παρατηρηση σου για Γκινγκαμπ πολυ σωστη. Ολοι μας οι μπαλαδοφατσες οπως λες την ειχαμε για το αναθεμα και μας ταπωσε. Αλλα εκει μιλαμε για ομαδα προηγμενου πρωταθληματος που κακως εμεις οι μπαλαδοφατσες (καλα το λες) την υποτιμησαμε τοσο. Εδω ομως δεν μιλαμε για παρομοια περιπτωση και οκ, να μην την υποτιμουμε αλλα να μην παμε και στο αλλο ακρο.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Εγώ όπως την είδα στον πρώτο αγώνα μου φάνηκε επίπεδο κατώτερο της ΑΕΚ, συνολικά. Καλή μεσοεπιθετικά, αλλά όχι και τόσο καλή μεσοαμυντικά. Άλλωστε στους πρώτους δύο αγώνες δέχθηκε 7 γκολ. Σε κάθε περίπτωση δεν αποτελεί φόβητρο. Αλίμονο!
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Θα ειναι δυσκολος ο αγωνας οχι ομως επειδη ειναι τοσο καλη ομαδα οι Αζεροι, αλλα επειδη ειναι παθιασμενοι. Οπως ηταν δυσκολος ο αγωνας για την Ναπολι κοντρα στον ΠΑΟΚ, για την Αρσεναλ, την Τοττεναμ, την Ντορτμουντ κλπ... Οχι επειδη ο ΠΑΟΚ ηταν καλυτερη ομαδα απο αυτους αλλα επειδη επαιξε πιο παθιασμενα, ηταν πιο πεινασμενος. Ε, τωρα οι πεινασμενοι ειναι αυτοι και δυστυχως επαιξαν περισσοτερο παθιασμενα απο εμας. Περισσοτερο αυτο κανει τον αγωνα δυσκολο παρα η ποιοτητα του αντιπαλου.
Άβαταρ μέλους
NIKOS_PAOK04

Δημοσίευση από NIKOS_PAOK04 »

Είδα ολόκληρο το ματς καραμπαγκ-λιμπερετς εάν θέλεται δείτε το Οι ποιοτητα των Ομάδων ήταν αρκετά χαμηλότερη απο την δική μας ακόμα και στην ηττα μας με 2-0 ο ΠΑΟΚ σε εκεινο το παιχνίδι ήταν ποιοτικά 1-2 σκάλες επάνω
Η Ποιοτητα δεν παίζει μπαλα μονη της θέλει τρεξίματα - αλληλοκαλύψης πάθος συνδιαστικ'ο ποδόσφαιρό (δεν είχαμε τιποτα απο όλα αυτά με σχεδον κανεναν διακριθεντα)
και φυσικά τύχη !! Εσεις λέτε εάν έμπαινε το ψαλιδάκι του Σακχοφ θα χαναμε το ματς ?
Ενας σοβαρός ΠΑΟΚ με 7-8 παίκτες σε κανονική ημέρα δεν χάνει παρα μόνο εάν η τύχη μετατραπεί σε φάρδος γιαυτους.

Οσο για Κρασνονταρ και γκινγκαμπ είχαν πραγματι 2-3 φορες επανω του δικου μας μπατζετ φανελα βαρια και ευρωπαική δεν είχαν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος NIKOS_PAOK04 την Τρί 01 Νοέμ 2016, 19:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
goran 64

sic-4 έγραψε:
goran 64 έγραψε:Ούτε Μίλαν είναι, ούτε όμως τα μπάτζετ παίζουνε μπάλα φίλε μου...
Συμφωνω Goran, αλλα δεν ημουν εγω που αναφερθηκα σε budget...
goran 64 έγραψε:Μπορεί να έχει ίσα με τριπλάσιο budget από εμάς η Καραμπάχ!!!!
και επειδη το εγραψες, απο περιεργεια ειδα στο transfermarkt και ειδα οτι δεν ισχυει. Και τωρα μου απαντας "τα μπατζετ δεν παιζουνε μπαλα"... τι να πω..

Πραγματι θα ειναι δυσκολος αγωνας και πραγματι δεν ειναι ευκολη ομαδα, αλλα αν με ρωτουσες σε ποια ομαδα πλησιεστερα την κατατασσω, στον κομποτη ή στο γαυρο, θα σου ελεγα στον κομποτη. Αν εσυ την κατατασσεις πιο κοντα στο γαυρο, οκ, αλλα μην τρελαθουμε οτι ο αλλος που μιλαει για Λεβαδεια ειναι υπερβολικος ενω ειναι ρεαλιστικοτερα τα περι πρωταθληματος Ελλαδας και τριπλασιου budget. Λεβαδεια δεν ειναι, ειναι αρκετα καλυτερη ομαδα, αλλα σε καμια περιπτωση καλυτερη απο εμας και σιγουρα οχι με τριπλασιο budget.

Η παρατηρηση σου για Γκινγκαμπ πολυ σωστη. Ολοι μας οι μπαλαδοφατσες οπως λες την ειχαμε για το αναθεμα και μας ταπωσε. Αλλα εκει μιλαμε για ομαδα προηγμενου πρωταθληματος που κακως εμεις οι μπαλαδοφατσες (καλα το λες) την υποτιμησαμε τοσο. Εδω ομως δεν μιλαμε για παρομοια περιπτωση και οκ, να μην την υποτιμουμε αλλα να μην παμε και στο αλλο ακρο.
Τα μπάτζετ δεν παίζουνε μπάλα το απαντάω στον άλλο φίλο που έγραψε ότι έχει παρόμοιο μπάτζετ με του κομποτιακού, όχι σε σένα...Εξ άλλου αν διάβαζες προσεκτικότερα, θα πρόσεχες ότι έγραψα "μπορεί" και να χει ίσα με τριπλάσιο μπάτζετ, γιατί του λόγου μου δεν άνοιξα κανένα transfermarkt, έκρινα απ όσα είδαν τα μάτια μου στο χορτάρι την αξία των παιχτών τους...Τι να πεις? Τόσα άλλα σε γράφω φίλε μου, κάτι θα βρεις να πεις φαντάζομαι...

Καλά τα λες λοιπόν για την Γκινγκαμπ, αναρωτήσου και για όσα γράφω και για Κράσνονταρ, Καμπάλα, σύννεφα και τρελές κι απρόσμενες πτώσεις μας από πολύ ψηλά...

Υ.Γ. Και του λόγου μου είχα αισιοδοξία ότι θα βάζαμε ένα τάλιρο στα χανούμια, αλλά μετά το τυχερό 1-0 (λόγω του ότι μπήκε στο 95') δεν έπεσα απ τα σύννεφα, ούτε κατακεραύνωσα κανέναν για την φτωχή μας νίκη...Αν έχεις την δυνατότητα να κινείσαι μ αυτό το μέτρο κι εσύ κι όχι να βγεις μετά από καμιά ισοπαλία μεθαύριο (φτου φτου, μακριά από εμάς) να κράζεις Θεούς και δαίμονες για αυτήν μεθαύριο, τότε λέγε όσα θέλεις για υπερτιμήσεις και υποτιμήσεις των αντιπάλων μας, δίχως κανέναν φόβο και με πολύ πάθος μάλιστα... ;)

Υ.Γ. 2..."Πάει" ο Τζάλμα? Τώρα, έστω και υποχρεωτικά, θα δούμε "πόσα απίδια βάνει ο σάκκος" την Πέμπτη... 8-)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 01 Νοέμ 2016, 20:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Ρε παίδες,δεν είπε κανείς πως είναι φόβητρο.Απλά θέλει σοβαρότητα και σωστή προσέγγιση.
Άβαταρ μέλους
goran 64

NIKOS_PAOK04 έγραψε:Η Ποιοτητα δεν παίζει μπαλα μονη της θέλει τρεξίματα - αλληλοκαλύψης πάθος συνδιαστικ'ο ποδόσφαιρό (δεν είχαμε τιποτα απο όλα αυτά με σχεδον κανεναν διακριθεντα)
και φυσικά τύχη !! Εσεις λέτε εάν έμπαινε το ψαλιδάκι του Σακχοφ θα χαναμε το ματς ?
Ενας σοβαρός ΠΑΟΚ με 7-8 παίκτες σε κανονική ημέρα δεν χάνει παρα μόνο εάν η τύχη μετατραπεί σε φάρδος γιαυτους.
Δηλαδή βρε φίλε μου στο Μπακού δεν είχαμε 7-8 παίχτες σε "κανονική" μέρα? Μπήκαν μέσα για να χάσουνε μήπως?

Στα υπόλοιπα που λες συμφωνώ, δίχως φυσικά να ξέρουμε στα σίγουρα τι θα γινόταν αν έμπαινε το ψαλιδάκι του Σάκχοφ...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”