Π.Α.Ο.Κ. - Fiorentina 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Fiorentina 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Συμφωνω με Αποστολο οτι ο μπις θα εδινε το κατι παραπανω
Ο Γλυκος σταθεροτατος και φετος δινει σιγουρια
Εχω αρχισει και αναρωτιεμαι αν το γκολ του τζαλμα με τον αγιαξ ηταν απλα μια καλη στιγμη που εθεσε τον πηχυ υπερβολικα ψηλα.
τελος πειτε μου ποια αλλη Ελληνικη ομαδα θα κανε κατι καλυτερο απο μας σημερα. Ειμαστε σε πολυ καλοδρ δρομο
Εχω αρχισει και αναρωτιεμαι αν το γκολ του τζαλμα με τον αγιαξ ηταν απλα μια καλη στιγμη που εθεσε τον πηχυ υπερβολικα ψηλα.
τελος πειτε μου ποια αλλη Ελληνικη ομαδα θα κανε κατι καλυτερο απο μας σημερα. Ειμαστε σε πολυ καλοδρ δρομο
- sourmenetes
- Moderator
Ακουστηκε Γιωρικα...
Ειχα βαλει σχεδον τερμα ηχο και γουσταρα...
Εδωσε και η ομαδα σπιθα και γουσταρε και ο κοσμος..
Ειχα βαλει σχεδον τερμα ηχο και γουσταρα...
Εδωσε και η ομαδα σπιθα και γουσταρε και ο κοσμος..
Mπραβο στην ομαδα.
Το προσπαθησε απιεναντι σε μια παρα πολυ καλη ομαδα και εξυπνα πηγε να το κλεψε στο τελος οταν οι Ιταλοι εδειξαν να μενουν λιγο απο δυναμεις.
Μπραβο στον κοσμο που γεμισε το γηπεδο και ειχε παλμο.
Συνεχιζουμε.
Υ.Γ. Για αλλη μια φορα σε ευρωπαικο αγωνα στην Τουμπα ενας πολυ κακος διαιτητης!
Το προσπαθησε απιεναντι σε μια παρα πολυ καλη ομαδα και εξυπνα πηγε να το κλεψε στο τελος οταν οι Ιταλοι εδειξαν να μενουν λιγο απο δυναμεις.
Μπραβο στον κοσμο που γεμισε το γηπεδο και ειχε παλμο.
Συνεχιζουμε.
Υ.Γ. Για αλλη μια φορα σε ευρωπαικο αγωνα στην Τουμπα ενας πολυ κακος διαιτητης!
- anekfrastos
O Τζαλμα δεν είναι κλασικό πλάγιο χαφ/εξτρεμ. Αρκετή ώρα την περνάει παίζοντας ως μεσοεπιθετικός συγκλινοντας στο κέντρο. Δεν έχει την ταχύτητα και την έκρηξη που έχει π.χ. ο Γκάρι, που είναι το μόνο καθαρό εξτρέμ που έχουμε. Ο Μυστακίδης επίσης δεν είναι καθαρός πλάγιος.CCCP έγραψε:Γιατι προβλημα στα ακρα? Τζαλμα ενα ημιχρονο επαιξε και Μυστα δεν εχει παιξει καθολου.vs40 έγραψε: Τα εξτρέμ μας όμως τα έχουν φτύσει. Ο Μπίσεσβαρ θα είναι φρέσκος, αλλά να δω πως θα ανταποκριθούμε σε αυτή τη δύσκολη έδρα από το πλάι. Ο Τιάμ έδειξε όσο είδα ότι είναι μονάδα. Λογικά θα τον βάλει με Αστέρα. .
Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί βλέποντας έναν παίκτη 10 λεπτά (Τιάμ), χωρίς να κάνει κάτι ιδιαίτερο και χωρίς να πάρει και πολλές φορές τη μπάλα, είστε τόσο αισιόδοξοι. ΟΚ "έδειξε κάποια καλά στοιχεία", από αυτό μέχρι λίρα 100 και θα κλάψουν μανούλες δεν ξέρω.... Περιμένω να τον δω να ξεκινάει κάποιο ματς ή έστω να παίζει ένα ολόκληρο ημίχρονο.
ειλικρινα και εγω σ αυτο εμεινα!πρωτη φορα ειδα εμφανιση μεγαλης ομαδας απο τον ΠΑΟΚ σε ευρωπαικο παιχνιδι με δυνατο αντιπαλο και οχι κλεφτοπολεμο!Kostas_Peraia4 έγραψε:Ειναι η πρωτη φορα τα τελευταια χρονια,που προσπαθησαμε να παιξουμε ποδοσφαιρο,και οχι κλεφτοπολεμο,με μια δυνατοτερη ομαδα.Το γεγονος οτι στο μεγαλυτερο μερος του αγωνα ειχε ενα υποτυπωδες μεγαλυτερο ποσοστο κατοχης,ειναι για μενα το σημαντικοτερο στοιχειο του αγωνα.Αν σημερα ειχαμε εναν παικτη να παιξει στο κεντρο με μια την μπαλα,σπαζοντας την στα πλαγια,θα ειχαμε κερδισει.Πολλη αθλητικη ομαδα εχουμε φετος,και αυτο μ'αρεσει παρα πολυ.
Α,και μην ξεχνιομαστε....Εμεις θα παρουμε το κυπελλο UEFA
ΟΚ ο κλεφτοπολεμος ισως μας εδινε το σημερινο παιχνιδι, αλλα αν δεν μαθεις να παιζεις στα ισα τετοιες ομαδες δεν θα ανεβεις ποτε επιπεδο!
Εξαιρετικη εμφανιση!
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
θέλω επιτέλους να μας δώσουν κι ένα πέναλτυ!
Έχετε καταλάβει ότι μας έχουν σκίσει κανονικά τα ευρωκοράκια στα τρία σημαντικά έως τώρα ευρωπαϊκά;
Έχετε καταλάβει ότι μας έχουν σκίσει κανονικά τα ευρωκοράκια στα τρία σημαντικά έως τώρα ευρωπαϊκά;
- anekfrastos
Ο Κάμπος και στα 2 ματς με Αγιαξ ήταν καλός.7sins έγραψε:Συμφωνω με Αποστολο οτι ο μπις θα εδινε το κατι παραπανω
Καλός στην τακτική ο Ιβιτς και ας λενε κάποιοι ότι δεν ρισκαρει ή φοβαται, ε λοιπόν καλά κάνει και δεν ρισκάρει όσο το σκορ είναι στο 0-0 με τετοιο αντιπαλο.
Ρισκαρε στην Τούμπα στο τέλος με τον Αγιαξ δεν του βγηκε καθόλου και νομίζω ότι είναι πια πιο προσεκτικος.
Πρωτη φορα που δεν φαγαμε γκολ στην Τούμπα με αντιπαλο αντιστοιχης δυναμικότητας μετά από 5 χρόνια (δεν βάζω το παιχνίδι με την Τοτεναμ που είχε και πολλές ελλείψεις)... αυτό δείχνει πολλά ως προς τον τρόπο με τον οποίον αντιμετωπίζουμε τα παιχνίδια...
Ρισκαρε στην Τούμπα στο τέλος με τον Αγιαξ δεν του βγηκε καθόλου και νομίζω ότι είναι πια πιο προσεκτικος.
Πρωτη φορα που δεν φαγαμε γκολ στην Τούμπα με αντιπαλο αντιστοιχης δυναμικότητας μετά από 5 χρόνια (δεν βάζω το παιχνίδι με την Τοτεναμ που είχε και πολλές ελλείψεις)... αυτό δείχνει πολλά ως προς τον τρόπο με τον οποίον αντιμετωπίζουμε τα παιχνίδια...
Οι παίκτες μου ήταν άψογοι τακτικά, Ίβιτς τώρα.
SM-G935F
SM-G935F
- NIKOS_PAOK04
Πρέπει να μην ξεχνάμε και την δυναμηκότητα του αντιπάλου κια βάση αυτής δεν είμασταν τόσο άσχημα και ο βαθμός θα βοηθείση για την επίτευξη του στόχου.
Σαν ΠΑΟΚ όμως σίγουρα μπορούσαμε πολύ καλύτερα !!
Δεν ξέρω αν το ένιωσα μόνο έγω 'ετσι αλλά όταν με Φιορεντίνα είσε στα ίσα και νιώθεις ότι έπαιξες στο 50% Νομίζω πως αν μη τι άλλο είμαστε σε καλό δρόμο.
Την Δευτέρα στο σφαγειο της τρίπολής πρέπει να προετατευτουν οι παικτες ούτε διαμαρτυρίες ούτε τιποτα για να μην χάσουμε παίκτες με κάρτες τόσο νωρίς.
Σαν ΠΑΟΚ όμως σίγουρα μπορούσαμε πολύ καλύτερα !!
Δεν ξέρω αν το ένιωσα μόνο έγω 'ετσι αλλά όταν με Φιορεντίνα είσε στα ίσα και νιώθεις ότι έπαιξες στο 50% Νομίζω πως αν μη τι άλλο είμαστε σε καλό δρόμο.
Την Δευτέρα στο σφαγειο της τρίπολής πρέπει να προετατευτουν οι παικτες ούτε διαμαρτυρίες ούτε τιποτα για να μην χάσουμε παίκτες με κάρτες τόσο νωρίς.
Καλα τα πήγαμε αν και όλοι θέλαμε την νίκη.
Πολυ τρέξιμο απ όλους. Μπράβο στη ομάδα.
Μονή ένσταση προτιμούσα Μπισεβαρ αντί Πελκα και Περειρα απο το 70 και μετα.
Πολυ τρέξιμο απ όλους. Μπράβο στη ομάδα.
Μονή ένσταση προτιμούσα Μπισεβαρ αντί Πελκα και Περειρα απο το 70 και μετα.
- Chuck Norris
Ήταν όντως χερι στο τέλος ; Από το γήπεδο δεν το είδα καλά.
Κανιας παικταρα !!! Εξαρη με τα όλα του δεν περνάει τίποτα , επιθετικά είναι μέτριος αλλά δεν είναι αυτή ή δουλειά του. Ανέβηκε παρα πολύ ή ομάδα με τις 2 αλλαγές και την αλλαγή συστήματος (Τούντορ έλα πίσω ). Αυτό που δεν μου άρεσε είναι πως η ομάδα σε πολλές στιγμές αργούσε πολύ να αλλάξει πάσες ή από την άλλη βιαζόταν χωρίς λόγο όταν βρισκόμασταν σε καλη θεση
Γλυκός : πολύ καλός όσο χρειάστηκε
Ματος : καλός
Βαρελα : Θηρίο !
Τζαβέλας : είχε προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο αλλά ανέβηκε στην συνέχεια
Λεοβατς : μέτριος πολύ!
Κανιας : ΥΠΈΡΤΑΤΟΣ
Τσιμι : καλός αμυντικα αλλά επιθετικά δεν τράβηξε
Πελκας : Πολύ λίγα πράγματα
Τζαλμα : Καλος αλλά έπρεπε να είναι καλύτερος
Γκαρι : προσπάθησε έτρεξε αλλά 2 φορες που βγήκε σε καλη θεση το γαμησε
Κλαους : πίεσε έτρεξε προσπάθησε , αλλά δεν είναι το στυλ παιχνιδιού που του ταιριάζει κατά την γνώμη μου
Κρεσπο, Σακχοφ παρά πολύ καλοί βοήθησαν πολύ όταν μπήκαν
Τιαμ έδειξε στοιχεία
Κανιας παικταρα !!! Εξαρη με τα όλα του δεν περνάει τίποτα , επιθετικά είναι μέτριος αλλά δεν είναι αυτή ή δουλειά του. Ανέβηκε παρα πολύ ή ομάδα με τις 2 αλλαγές και την αλλαγή συστήματος (Τούντορ έλα πίσω ). Αυτό που δεν μου άρεσε είναι πως η ομάδα σε πολλές στιγμές αργούσε πολύ να αλλάξει πάσες ή από την άλλη βιαζόταν χωρίς λόγο όταν βρισκόμασταν σε καλη θεση
Γλυκός : πολύ καλός όσο χρειάστηκε
Ματος : καλός
Βαρελα : Θηρίο !
Τζαβέλας : είχε προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο αλλά ανέβηκε στην συνέχεια
Λεοβατς : μέτριος πολύ!
Κανιας : ΥΠΈΡΤΑΤΟΣ
Τσιμι : καλός αμυντικα αλλά επιθετικά δεν τράβηξε
Πελκας : Πολύ λίγα πράγματα
Τζαλμα : Καλος αλλά έπρεπε να είναι καλύτερος
Γκαρι : προσπάθησε έτρεξε αλλά 2 φορες που βγήκε σε καλη θεση το γαμησε
Κλαους : πίεσε έτρεξε προσπάθησε , αλλά δεν είναι το στυλ παιχνιδιού που του ταιριάζει κατά την γνώμη μου
Κρεσπο, Σακχοφ παρά πολύ καλοί βοήθησαν πολύ όταν μπήκαν
Τιαμ έδειξε στοιχεία
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Chuck Norris την Πέμ 15 Σεπ 2016, 23:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- anekfrastos
Οι νίκες σε ανεβάζουν επίπεδο. Το να παίξεις στα ίσια και να χάσεις δε σημαίνει και πολλά στην τελική. Είναι μια προσωρινή ηθική παρηγοριά, τίποτα περισσότερο.Gospi έγραψε:ειλικρινα και εγω σ αυτο εμεινα!πρωτη φορα ειδα εμφανιση μεγαλης ομαδας απο τον ΠΑΟΚ σε ευρωπαικο παιχνιδι με δυνατο αντιπαλο και οχι κλεφτοπολεμο!Kostas_Peraia4 έγραψε:Ειναι η πρωτη φορα τα τελευταια χρονια,που προσπαθησαμε να παιξουμε ποδοσφαιρο,και οχι κλεφτοπολεμο,με μια δυνατοτερη ομαδα.Το γεγονος οτι στο μεγαλυτερο μερος του αγωνα ειχε ενα υποτυπωδες μεγαλυτερο ποσοστο κατοχης,ειναι για μενα το σημαντικοτερο στοιχειο του αγωνα.Αν σημερα ειχαμε εναν παικτη να παιξει στο κεντρο με μια την μπαλα,σπαζοντας την στα πλαγια,θα ειχαμε κερδισει.Πολλη αθλητικη ομαδα εχουμε φετος,και αυτο μ'αρεσει παρα πολυ.
Α,και μην ξεχνιομαστε....Εμεις θα παρουμε το κυπελλο UEFA
ΟΚ ο κλεφτοπολεμος ισως μας εδινε το σημερινο παιχνιδι, αλλα αν δεν μαθεις να παιζεις στα ισα τετοιες ομαδες δεν θα ανεβεις ποτε επιπεδο!
Εξαιρετικη εμφανιση!
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μια χαρά ήμασταν σήμερα, δεδομένου κιόλας ότι αρκετοί παίκτες μας δεν ήταν σε καλή μέρα.
Απλώς συζητάμε τώρα και λέμε εκ των υστέρων ότι ενδεχομένως να μπορούσαμε και καλύτερα, με μια Φιορεντίνα που ήταν στημένη για να μη ρισκάρει. Φυσικά, όλα αυτά θα μπορουσαν να είναι παπαριές, αν οι 3-4 παικταράδες που έχουν οι ιταλοί έβγαζαν 1-2 μαγικες φάσεις και σου κλείναν το μαγαζί.
Μου άρεσε η ομάδα, παρά το μέτριο παιχνίδι
και εξηγώ μένουμε σοβαροί όταν πιεζόμαστε.
οι Ιταλοί κέρδισαν τις κόντρες αλλά σε δευτερόλεπτα ξανακλέβαμε την μπάλα.
πέξαμε στα ίσια μια πιο δυνατή ομάδα και κουράστηκαν αυτοί κι όχι τόσο εμείς.
Υ.Γ με πληγώνει πάραπολύ όταν μας σφάζουν με το γάντι στα ευρωπαϊκά
και εξηγώ μένουμε σοβαροί όταν πιεζόμαστε.
οι Ιταλοί κέρδισαν τις κόντρες αλλά σε δευτερόλεπτα ξανακλέβαμε την μπάλα.
πέξαμε στα ίσια μια πιο δυνατή ομάδα και κουράστηκαν αυτοί κι όχι τόσο εμείς.
Υ.Γ με πληγώνει πάραπολύ όταν μας σφάζουν με το γάντι στα ευρωπαϊκά
- hasio_john
Οι μυρωδιές πάντως σχολιαστές του otesport στην εκπομπή, μόνο καλά λόγια λένε για την ΠΑΟΚΑΡΑ και ότι ήταν η πρώτη φορά που Ελληνική ομάδα πρέσαρε από το πρώτο λεπτό μέχρι το τέλος, μια Ιταλική ομάδα και μάλιστα τέτοιου βεληνεκούς!