Euro 2016
Re: Euro 2016
Δεν ειναι το ιδιο η Αγγλια η φετινη με τις προηγουμενες που ολοι πιστευαν οτι θα τα παει καλα και αυτη δεν περνουσε τον ομιλο. Εκτος την αμυντικης γραμμης που εχει ενα θεμα με το ποιος θα ειναι μαζι με τον Κειχιλ εχει παικτες παρα πολυ καλους και επιτελους εναν σταθερο τερματοφυλακα.
Καλα, αν εξαιρεσεις τον τερματοφυλακα, ακομα δεν εχω καταλαβει πως δεν εκανε τιποτα η αγγλια 10 χρονια πριν. Terry-Ferdinand-Cole-Lampard-Gerrard στα ντουζενια τους, μπροστα Owen-Rooney κτλ
μπροστα οι Κεϊν και Βαρδυ (οχι ο βερδυ που παρακαλάμε να τον παρουμε δανεικό απο ομάδα β΄ιταλίας) ειναι απο τους πιο On fire επιθετικους στην Ευρωπη. πίσω ειναι λιγο ας τα να πανε, βλέπω πολλά...οβερακια στα ματς τους... 
Παντως ο Σαντος με τον Βιειρινια ως δεξι μπακ σε ολο το παιχνιδι τους κρατανε στο μηδεν για πλακα με δεκα παικτες.
Edit: Ειμαι μαυρη γατα τελικα. 1-0 η Αγγλια Σμολινκ.
Edit: Ειμαι μαυρη γατα τελικα. 1-0 η Αγγλια Σμολινκ.
- ΑποστόληςΑ
μάλιστα.... Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία (στο νίμα έφαγε την Αγγλία) και Πορτογαλία (ελέω καρπουζά απο το Εστορίλ) οι επιλογές μας για τετράδα στο Euro 2016.

επόμενο Poll:
Πρώτος σκόρερ διοργάνωσης (υποψήφιοι βάση των αποδόσεων των στοιχηματικών εταιρειών)

επόμενο Poll:
Πρώτος σκόρερ διοργάνωσης (υποψήφιοι βάση των αποδόσεων των στοιχηματικών εταιρειών)
- ΑποστόληςΑ
MANIAKOS έγραψε:Χτες τραυματίστηκε ο ιζακσον το βλεπα το ματς
Κ μαλλον ο ολσεν βασικος
Ζω για την στιγμή που θα ψηφιστεί ο Όλσεν καλύτερος τερματζής του Euro 2016, ίσα ίσα για να δω σε ποια σελίδα και με πόσο μικρά-αχνά γράμματα θα έχει την είδηση η Μετρόπορδις...
- Μπαρκαρούτσος
Goran, μη λες τέτοια...
Για να βγει o CR7 πρώτος σκόρερ, πρέπει να τον βοηθά και το παιχνίδι της ομάδας του.. Δεν νομίζω ότι θα βγει πρώτος... Εκτός κι αν πάνε τελικό.
Γιατί δεν υπάρχει ο Vieirinha στη λίστα;
Για να βγει o CR7 πρώτος σκόρερ, πρέπει να τον βοηθά και το παιχνίδι της ομάδας του.. Δεν νομίζω ότι θα βγει πρώτος... Εκτός κι αν πάνε τελικό.
Γιατί δεν υπάρχει ο Vieirinha στη λίστα;
οι προτεινόμενοι παίχτες είναι οι 14 πρώτες επιλογές των στοιχηματικών εταιρειών.
τώρα, γιατί τα Poll έχουν περιορισμό στις 14 επιλογές... ε τι να πω...

υγ: θα αλλάξω τον Αντούριτζ και θα βάλω "άλλος". έτσι όποιος θέλει μπορεί να ψηφίσει πχ τον Κάτσε.
τώρα, γιατί τα Poll έχουν περιορισμό στις 14 επιλογές... ε τι να πω...
υγ: θα αλλάξω τον Αντούριτζ και θα βάλω "άλλος". έτσι όποιος θέλει μπορεί να ψηφίσει πχ τον Κάτσε.