Π.Α.Ο.Κ-Παναθηναικός 31/05,20:15,NS1 & laola1.tv
- kataramenos5
- Περιπτερος
Re: Π.Α.Ο.Κ-Παναθηναικός 31/05,20:15,NS1 & laola1.tv
Νομίζω ότι ο μόνος αριστερός ψάλτης και πρήχτης που έχουμε είναι ο Κόρο.
Το πιο λογικό είναι να παίξει αυτός από εκεί για να "μαρικάρει" κιόλας και να κλείσει η πλευρά από εκεί.
Από τον Μακ που φυλαγόταν σε όλα τα παιχνίδια, μάλλον καλύτερος θα είναι.
Τώρα, αν υπάρξει ανάγκη πάει ο Κλάους αρ. ψάλτης για να παίξει ιερέας ο Μπέρμπα ... .
Εχει λύσεις ο Βλάντο ..
Το πιο λογικό είναι να παίξει αυτός από εκεί για να "μαρικάρει" κιόλας και να κλείσει η πλευρά από εκεί.
Από τον Μακ που φυλαγόταν σε όλα τα παιχνίδια, μάλλον καλύτερος θα είναι.
Τώρα, αν υπάρξει ανάγκη πάει ο Κλάους αρ. ψάλτης για να παίξει ιερέας ο Μπέρμπα ... .
Εχει λύσεις ο Βλάντο ..
- Παλαιολόγος
ή θα δουμε παλι το τραγικο μπερμπα πισω απο κλαους και πελκας στα ακρα

οτι και αν δουμε παλαμακια

οτι και αν δουμε παλαμακια

θεωρώ ότι θα ξεκινήσει ο πέλκας, στα αριστερά και να συγκλίνει, καθώς θα προσφέρει μεγαλύτερη δυνατότητα στην κατοχή της μπάλας και το σπάσιμο του ρυθμού απο ότι ο κοροβέσης, ο οποίος ίσως να είναι πιο χρήσιμος κάποια στιγμή στο β και αν η ζέλα έχει ανοιχτεί καθώς μπορεί να προσφέρει περισσότερα και στο αμυντικό κομμάτι... 

- Περιπτερος
- Περιπτερος
Ο 2ος επικίνδυνος από αυτούς είναι ο Ζέκας, γιατί είναι ψυχάκιας και οπαδός.
Εχω μία αίσθηση ότι δεξιά θα παίξει ο Σκόρδας που είναι πιο σκληροτράχηλος από τον Στέλιο και θα κουράσει τον αντίπαλο και με παιχνίδι σώμα με σώμα. Ο Λέτος πάει για τραυματισμό γιατί τα έχει δώσει όλα.
Εχω μία αίσθηση ότι δεξιά θα παίξει ο Σκόρδας που είναι πιο σκληροτράχηλος από τον Στέλιο και θα κουράσει τον αντίπαλο και με παιχνίδι σώμα με σώμα. Ο Λέτος πάει για τραυματισμό γιατί τα έχει δώσει όλα.
- Περιπτερος
Νομίζω ότι τα τρίγωνα Πανοράματος στα πλάγια θα είναι Σκόρδας - Χαρισάκος - Χέντριξ
και Λεόβακ - Τσαμιρος - Κόρο
Κεντρικό χαφ ή τον Αρχοντα ή τον Πέλικα
Μπροστά τον βασιλιά.
Τέρμας ο Πίκρας
Κεντρο άμυνας ο Βίκτορας με τον Μάλε
και Λεόβακ - Τσαμιρος - Κόρο
Κεντρικό χαφ ή τον Αρχοντα ή τον Πέλικα
Μπροστά τον βασιλιά.
Τέρμας ο Πίκρας
Κεντρο άμυνας ο Βίκτορας με τον Μάλε
Αν ήταν να μην γίνει το ματς και να μας πουν οτι έληξε 0-0 θα το επαιρνα και θα αρχιζα τον προγραμματισμό για τα ευρωπαικά ματς. Αυτή η ιστορία με τα ταλαιπωριακ-οφ έχει παραγίνει.
Από την αλλη είναι ντέρμπι με τον κόσμο μας οπότε έχω αντικρουόμενες σκέψεις. Ας γινει να παει στην ευχη να τελειώνουμε. Και εννοείται ότι παμε για την νικη - για να παρουμε το Χ αν η νίκη δεν μας κάτσει.
Από την αλλη είναι ντέρμπι με τον κόσμο μας οπότε έχω αντικρουόμενες σκέψεις. Ας γινει να παει στην ευχη να τελειώνουμε. Και εννοείται ότι παμε για την νικη - για να παρουμε το Χ αν η νίκη δεν μας κάτσει.
Να μην παει κανεις.K_geo έγραψε:ελπίζω όχι.
πιστευω (λόγω εργάσιμης -έστω για όσους ακόμα έχουν εργασία... ) θα είναι ένα 20άρι μινιμουμ. μακάρι να φτάσουμε τα 25000 κομάντα.
25.000 και μλκιες.
Μια χαρα παει το τραινο..........................με άδειες κερκιδες.
Ξ Ε Κ Ω Λ Ι Α Σ Τ Ε Τ Ο Υ Σ

- Παλαιολόγος
Περιπτερος έγραψε:Μπράβο Παλαιολόγε μου.
Είχες και επέτειο χθές.

Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι ο ΠΑΟΚ μας θα παίξει στην φυσικη του έδρα

Πολλές οι απουσίες μας ειδικά στα εξτρεμ που δεν ξέρω τι θα σκεφτεί στα άκρα ο Ιβιτς. Ισως κανα Κλάους, δεν ξέρω αλλά εχουμε θέμα.
Απο τον παο μπορεί να παίζει ο Μπεργκ αλλά οι υπόλοιπες ελλειψεις του είναι πιο ομοιομορφα κατανεμημένες και δεν θα εχουν προβλημα ενδεκαδας.
Απο τον παο μπορεί να παίζει ο Μπεργκ αλλά οι υπόλοιπες ελλειψεις του είναι πιο ομοιομορφα κατανεμημένες και δεν θα εχουν προβλημα ενδεκαδας.
- Παλαιολόγος

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Δευ 30 Μάιος 2016, 15:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τελευταίος αγώνας της σεζόν, κανένας προπονητής δεν θα βγάλει λαγό από το καπέλο του ή θα εκπλήξει τον αντίπαλο.
Το μόνο που μπορεί να κάνει ο Βλάνταν, είναι να προετοιμάσει τους εγκεφάλους των παικτών του.
Για αύριο φοβάμαι πάρα πολύ το κοράκι.
Το μόνο που μπορεί να κάνει ο Βλάνταν, είναι να προετοιμάσει τους εγκεφάλους των παικτών του.
Για αύριο φοβάμαι πάρα πολύ το κοράκι.