Παναθηναικός-Π.Α.Ο.Κ 1-1 Σχόλια, MVP, παραλειπόμενα αγώνα
Re: Παναθηναικός-Π.Α.Ο.Κ 1-1 Σχόλια, MVP, παραλειπόμενα αγών
Παντως αυτο το πουστρακι τον Λετο παικτικα θα τον ηθελα δεκαρι για να μπαινει σταδιακα ο Πελκας.
Ηδη το προγραμμα ειμαι για να κανουμε γκέλα Τετάρτη
Αν πριν τον αγώνα μια ισοπαλία θα ήταν ένα θετικό αποτέλεσμα, ο τρόπος με τον οποίον ήρθε το κάνει ΤΕΡΑΣΤΙΟ αποτέλεσμα.
Και συνεχίζουμε να έχουμε τις τύχες μας στα χέρια μας.
Οι περισσότεροι παίκτες μας, σήμερα ήταν συγκινητικοί.
Μπράβο σε ομάδα και προπονητή.
Και συνεχίζουμε να έχουμε τις τύχες μας στα χέρια μας.
Οι περισσότεροι παίκτες μας, σήμερα ήταν συγκινητικοί.
Μπράβο σε ομάδα και προπονητή.
Η ποιο ύπουλη ομάδα οι βαζελίνες, απλά ύπουλοι και βρώμικοι μια ζωή.
Δολοφονικό φάουλ του Τζιώλη πήγε να του σπάσει το πόδι. Εντελώς αχρείαστο και ηλίθιο φάουλ και νομίζω τέτοιο φάουλ και αποβολή το έχει ξανακάνει και μας έχει καταδικάσει. Ο Κίτσιου πρέπει να έχει κάτι στον εγκέφαλό του, ο Μαλεζάς απλά δεν μπορεί πλέον το παιδί. Πάλι τέτοια γκαντεμιά, ενώ μπορούσαμε τη νίκη.
Αν μείνουμε μόνο με τον Τζιώλη πάλι του χρόνου, χάσαμε απο τώρα τη χρονιά. Αν μείνει μόνο για αλλαγή στο τελευταίο δεκάαλεπτο πρέπει να είναι.
Κατά τα άλλα αν δεν είψαμε αυτή τη τσαπατσουλιά στις πάσες μας, θα το καθαρίζαμε το παιχνίδι.
Μπεργκ και Λέτο μεγάλες λέχρες.
Φοβερή αυταπάρνηση απο όλους τους παίχτες μας και με τσαμπουκά.
Το κοράκι χαρίστηκε στις βαζελίνες με αρκετές κίτρινες. Ο Κουτρουμπή έπρεπε να φάει κι αυτός κατ' ευθείαν κόκκινη.
Αυτό είναι όταν κάνεις συνέχεια πόλεμο ανακοινώσεων εναντίον του διαιτητή, τον φοβίζεις και σφυρίζει, όπως σφυρίζει.

Δολοφονικό φάουλ του Τζιώλη πήγε να του σπάσει το πόδι. Εντελώς αχρείαστο και ηλίθιο φάουλ και νομίζω τέτοιο φάουλ και αποβολή το έχει ξανακάνει και μας έχει καταδικάσει. Ο Κίτσιου πρέπει να έχει κάτι στον εγκέφαλό του, ο Μαλεζάς απλά δεν μπορεί πλέον το παιδί. Πάλι τέτοια γκαντεμιά, ενώ μπορούσαμε τη νίκη.
Αν μείνουμε μόνο με τον Τζιώλη πάλι του χρόνου, χάσαμε απο τώρα τη χρονιά. Αν μείνει μόνο για αλλαγή στο τελευταίο δεκάαλεπτο πρέπει να είναι.
Κατά τα άλλα αν δεν είψαμε αυτή τη τσαπατσουλιά στις πάσες μας, θα το καθαρίζαμε το παιχνίδι.
Μπεργκ και Λέτο μεγάλες λέχρες.
Φοβερή αυταπάρνηση απο όλους τους παίχτες μας και με τσαμπουκά.
Το κοράκι χαρίστηκε στις βαζελίνες με αρκετές κίτρινες. Ο Κουτρουμπή έπρεπε να φάει κι αυτός κατ' ευθείαν κόκκινη.
Αυτό είναι όταν κάνεις συνέχεια πόλεμο ανακοινώσεων εναντίον του διαιτητή, τον φοβίζεις και σφυρίζει, όπως σφυρίζει.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος rouki την Κυρ 15 Μάιος 2016, 22:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- episimos73
MANIAKOS έγραψε:Παντως ωραιο χειρουργείο
Στα πλει οφ ακομα κανονικο γκολ δε βάλαμε
Ολα γκολάρες
+1
Τηρουμένων των αναλογιών του -1 απ το 20' και του κορακιού, το αποτέλεσμα είναι super!!!
Ελπίζω πολλοί απόψε να κατάλαβαν γιατί αναφέρω και τους δύο δυνάστες με την προσφώνηση "πουστο" ή "τραβελο" μπροστά από ό,τι κι αν τους κολήσω από πίσω, π.χ. πουστόγ@υρος και πουστοβ@ζελος!!!
Αργότερα θα γράψω μια σχετική ανάλυση του αγώνα από την δική μου σκοπιά...
M.V.P. είμαι ανάμεσα σε Τζαβέλα και Χαρίση στα ίσα!!! Μπράβο και στους δύο πάντως!!!

Ελπίζω πολλοί απόψε να κατάλαβαν γιατί αναφέρω και τους δύο δυνάστες με την προσφώνηση "πουστο" ή "τραβελο" μπροστά από ό,τι κι αν τους κολήσω από πίσω, π.χ. πουστόγ@υρος και πουστοβ@ζελος!!!
Αργότερα θα γράψω μια σχετική ανάλυση του αγώνα από την δική μου σκοπιά...
M.V.P. είμαι ανάμεσα σε Τζαβέλα και Χαρίση στα ίσα!!! Μπράβο και στους δύο πάντως!!!

- episimos73
Dimg4 έγραψε:Παντως αυτο το πουστρακι τον Λετο παικτικα θα τον ηθελα δεκαρι για να μπαινει σταδιακα ο Πελκας.
Νομίζω ότι δεν αντέχει για τέτοιο ρόλο. Βολοδέρνει γύρω από τη μεγάλη περιοχή του αντιπάλου και, λόγω κλάσης, δημιουργεί σε μικρό, σχετικά, χώρο. Πάντως είναι κίνδυνος-θάνατος.
Καλό αποτετέλεσμα , παρόλες τις προσπάθειες του κόρακα.
Κ πολύ καλό που ήμασταν αρκετά σοβαροί.
Κ πολύ καλό που ήμασταν αρκετά σοβαροί.
Η ομαδα σημερα ηταν καλη στο 6,5 ο βαθμος.Ισως μας βοηθησε και το οτι μειναμε με 10 και τρεξαμε περισσοτερο.Νομιζω πως υπαρχει η διαθεση απο τους παικτες να παρουν την πρωτη θεση.Σημερα δεν βοηθησε καθολου ο Κλαους οσα διωξιματα καναμε θα μπορουσε σε πολλα απ αυτα να παρει κατοχη και να κερδισει καποια φαουλ.Πιστευω πως ο Τζαβελας ειναι με διαφορα ο ηγετης του ΠΑΟΚ και πρεπει να παρει περιβραχιονιο.Καταπληκτικο παιχνιδι σημερα.Απο κει και περα θεωρω κομβικα τα δυο παιχνιδια με Πανιωνιο με 6 ποντους εχουμε το πανω χερι.Για το μελλον της ομαδας πρεπει ν αλλαξουν πολλα.
Δεν θα ηθελα την νεα σαιζον να δω οχι μονο βασικους αλλα στο ροστερ μετριους παικτες.Εχουμε αρκετους.Εχω την αισθηση οτι θα γινουν οι κινησεις που χρειαζονται(και γρηγορα)ωστε να δουμε μια εντελως διαφορετικη ομαδα απ αυτη που βλεπουμε τα τελευταια χρονια.
Με την ευχη οτι επιτελους ηρθε η ωρα για τον ΠΑΟΚ των ονειρων μας,καλο βραδυ σε ολους!
Υ.Γ.1 Δεν κανω αναφορα σε ονοματα παικτων γιατι δεν ειναι σωστο να κατακρινουμε καποιους που ισως και οι ιδιοι νομιζω δεν φερουν την ευθυνη που αγωνιζονται στον ΠΑΟΚ.
Υ.Γ.2 Επειδη διαβαζω ακετα συχνα τα σχολια εδω και μετα απο καθε παιχνιδι και επειδη εχω ασχοληθει επαγγελματικα με τον αθλητισμο,θελω να δωσω μια εξηγηση στην ερωτηση μας γιατι οταν παιζουμε με μικρες ομαδες οι παικτες τους σκυλιαζουν και λεμε μονο με τον ΠΑΟΚ παιζουν ετσι.Η απαντηση ειναι απλη, θελουν ν αποδειξουν οτι δεν υστερουν σε τιποτα απο καποιους παικτες μας που αμοιβονται με μεγαλα συμβολαια.Και η αληθεια ειναι πως εχουμε αρκετους υπερεκτιμημενους παικτες.
Δεν θα ηθελα την νεα σαιζον να δω οχι μονο βασικους αλλα στο ροστερ μετριους παικτες.Εχουμε αρκετους.Εχω την αισθηση οτι θα γινουν οι κινησεις που χρειαζονται(και γρηγορα)ωστε να δουμε μια εντελως διαφορετικη ομαδα απ αυτη που βλεπουμε τα τελευταια χρονια.
Με την ευχη οτι επιτελους ηρθε η ωρα για τον ΠΑΟΚ των ονειρων μας,καλο βραδυ σε ολους!
Υ.Γ.1 Δεν κανω αναφορα σε ονοματα παικτων γιατι δεν ειναι σωστο να κατακρινουμε καποιους που ισως και οι ιδιοι νομιζω δεν φερουν την ευθυνη που αγωνιζονται στον ΠΑΟΚ.
Υ.Γ.2 Επειδη διαβαζω ακετα συχνα τα σχολια εδω και μετα απο καθε παιχνιδι και επειδη εχω ασχοληθει επαγγελματικα με τον αθλητισμο,θελω να δωσω μια εξηγηση στην ερωτηση μας γιατι οταν παιζουμε με μικρες ομαδες οι παικτες τους σκυλιαζουν και λεμε μονο με τον ΠΑΟΚ παιζουν ετσι.Η απαντηση ειναι απλη, θελουν ν αποδειξουν οτι δεν υστερουν σε τιποτα απο καποιους παικτες μας που αμοιβονται με μεγαλα συμβολαια.Και η αληθεια ειναι πως εχουμε αρκετους υπερεκτιμημενους παικτες.
γενικα η ζελα και με το κυπελλο (και την ψοφια κουλα που θα βρει για τα 2 ματς) αλλά και την αντιμετώπιση απο ρεφερι σε νιονιο και σήμερα, δείχνει γιατί ο αλαφούζος είχε "απομακρυνθεί" απο τα γεγονότα των τελευταίων μηνών και το μπλοκ κουλα-ΠΑΟΚ εναντίων επο... τίποτα δεν ειναι τυχαίο...
κ@ριόλι@. καλά το λεω ότι είναι χειρότερη φαρα απο τους γαύρους...
κ@ριόλι@. καλά το λεω ότι είναι χειρότερη φαρα απο τους γαύρους...
cellophan έγραψε:Εξαιρετικό αποτέλεσμα υπό τις συνθήκες. Τζαβέλλας για άλλη μια φορά με τα απαιτούμενα κάκαλα αλλά και με πολύ μεστή απόδοση. Μπράβο του και MVP από εμένα. Ιδιαίτερη μνεία θέλω να κάνω στον Μυστακίδη. Το παιδί είναι σαν δροσιά. Μπαίνει και δίνει ανάσες, φρεσκάδα, μυαλό. Μου αρέσει πολύ.
+μφωνώ σε όλα αλλά MVP ο Γλύκος που 'έσβησε τον μπερκ σε ένα τετατετ και είχε και κάνα δύο άλλες καίριες αποκρούσεις
Ο Βάζελος εμετικός, με αρχηγό των μ@@νοπάνων των Μπέργκ. Το ότι δεν είναι μεγάλος παίκτης, κάνω ότι δεν το άκουσα από το ημίχρονο όταν και το είπα, ήμαρτον ρε παιδιά. Πάνω τελευταία αγωνιστική θέλω να υποφέρει και αυτός και ο Λέτο. Μιλώ για πόνο όμως.
Και εδώ +μφωνώ και επαυξάνω.... Ακούτε εκεί στην ΠΑΕΕΕΕ!!!!
Πάμε για άλλα.
- Kostas_Peraia4
Eπιτελους ειδα την ομαδα να σκυλιαζει και να μασαει σιδερα.Αυτο ειναι ΠΑΟΚ.
Αν παιζουν ετσι ουτε που με νοιαζει αν κερδιζουν ή χανουν.Γεμιζουν το ΠΑΟΚτσηδικο ειναι μου.
Χιλια μπραβο ρε μαγκες
Αν παιζουν ετσι ουτε που με νοιαζει αν κερδιζουν ή χανουν.Γεμιζουν το ΠΑΟΚτσηδικο ειναι μου.
Χιλια μπραβο ρε μαγκες
- sourmenetes
- Moderator
MANIAKOS έγραψε:Παντως σε τσαμπουκά παιζει να μαστε η πιο Φλωρίκη ομαδα εβερ για ΠΑΟΚ
Μπραβο για το χ
Να δουμε απο τραυματισμούς τι πήραμε
Μβιπι τζαβε επιτα γλυκος χαρισης τσιμι
Αλλα ματς ειδικώς συνθηκών
Μολις κανεις τσαμπουκα παρε καρτουλα...
- Μπαρκαρούτσος
Αν είναι να μη σας βλέπω και να ματώνετε φανέλες, χαλάλι...
[youtube]M4NL--PtNT0[/youtube]
[youtube]M4NL--PtNT0[/youtube]
παντως οσο το σκεφτομαι ειναι κομβικο το τι θα γινει με το πρόγραμμα των πλευ-οφφ.
γ@μω τη χώρα μου...

γ@μω τη χώρα μου...