buffalobill4 έγραψε:Μπραβο Βλαντο και για τη νικη κ για τη διαχειριση του σκορ στο β ημιχρονο που εγινε γουοτερ πολο.
Che επειδη κατι ειπες στο τοπικ του λαιβ, αυτο απο μενα πριν γραψεις και κατα τη διαρκεια του ματς. Φιλικα
"Δεν ξερω αν μας βγαινει στην τυχη ή προλαβε να περασει διαφορετικη νοοτροπια ο Βλαντο, αλλα η αληθεια ειναι οτι η ομαδα βγαζει μεγαλυτερη συγκεντρωση. Ο ΠΑΟΚ του Τουντορ εχασε πολλους μα παρα πολλους βαθμους οντας μπροστα στο σκορ."
Πηγαινα τον Τουντορ οπως παω και ισως πιο πολυ το δικο μας παιδι τον Βλαντο. Εγω προσωπικα θα βαλω πλατη στον Παρτιζανο κ θα του δωσω χρονο (αν κ θα παμε για αλλον απο καλοκαιρι μαλλον-τεσπα αυτα ειναι αποφασεις του ιδιου του σαββιδη ποιοι τδ κ ποιοι αδ), το θεμα ειναι ομως να μην ειμαι μονο εγω κ 7-10 γραφικοι να τον δικαιολογουμε στις ηττες που αναποφευκτα θα ερθουν
Ρε μπιλ το ολο θεμα ειναι το εξης
Βλεπαμε τουρλουμπουκι και μερικοι ελεγαν τριετες στον ιτ
Σημερα η ομαδα ειχε αρχη μεση τελος με αυτα τα απλα πραγματα δε θα χαναμε βαθμοτς απ ταχωρια και μερικοι εδω ελεγαν οτι ο ιτ ειναι μουρινιο
Ε εγω λοιπον αν δω τα ιιδια απο βλαντο και αυτον θα τον κανω κριτικη και ολους ετσι εμαθα στη ζωη μου
Αυτο ειναι ο ανταγωνισμος απλα εδω μεσα υπηρχε λιγο νοοτροπια δημοσιου που εισαι δεν εισαι καλος μενεις στη θεση σου
Μανιακε ξερεις οτι δε καθομαι να ασχολξθω αλλα μπορω να βρω εκατονταδες ποστ απο ατομα που με το τουρλουμπουκι ελεγαν βλεπουμε ωραια πραγματα .... Ε δε θα ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε για μερικους
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
che4 την Σάβ 12 Μαρ 2016, 22:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.