Π.Α.Ο.Κ. - Ρέθυμνο Cretan Kings 87-94,Σχολια & Παραλειπομενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Basket League και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Ρέθυμνο Cretan Kings 87-94,Σχολια & Παραλειπο

Δημοσίευση από MANIAKOS »

hasio_john έγραψε:Σαν χαλασμένη κασέτα ακούγετε αυτό με την γκρίνια και την γκρίνια! ΈΛΕΟΣ ΡΕ ΣΕΙΣ...
Βρε συ Μανιακέ, Δεν είδα κάποιον στα σχόλια να γκρίνιαξε!
Δηλαδή όποιος πει την γνώμη του γενικά για την ομάδα γκρινιάζει??
Το έχετε μαμήσει με το θέμα αυτό!
Να μπαίνουμε στο Παοκμανια και να βάζουμε μόνο τέτοια :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: για να μην χαλάσουμε την ζαχαρένια της στόφας του ΠΑΟΚτσή!

Τζον ρε συ ειδικα με μπασκετ και με τη μη ενίσχυση απο μας δε δικαιούμαστε να μιλάμε εκει το παω

Η ομαδα παραπανω απο οτι μπορει εχει παιξει δεν αντέχει κυριως χωρις σοφο

Επειδή γράφουν πολλοι για παικτες να πάρουν γιατι και πως;
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

ρε παιδιά σε άλλο σύμπαν ζείτε ή απλώς δεν παρακολουθείτε τα τεκταινόμενα;;
σαφώς και ο Βασιλακο είπε θα παίξουν 3 ομάδες, εμείς και οι 2 κίτρινοι, ΑΛΛΑ:
είπε επίσης ότι μία από τις 3 ομάδες θα παίξει προκριματικά, με βάσει την τελική σειρά κατάταξης φέτος!
και ακόμη και για τα 71 χιλιάρικα, δεν ξέρω ΑΝ τα παίρνουμε σίγουρα ή μόνο αν περάσουμε αυτά τα προκριματικά.
αυτά τα θέματα ακόμη είναι υπό διευκρίνιση...από όσα έχω διαβάσει.
αυτό σημαίνει ότι ΠΡΕΠΕΙ να μπούμε τετράδα. τελεία.
ένα μαύρο σέντερ , έναν κάποιο άσσο και ίσως Μπίδη στο 2 για λίγα ποιοτικά λεπτά αν ξεπεράσει την τρίτη εγχείρηση...
αμάν πια φέτος, μας σκάσατε. γαμώ την εξυγίανσή μου μέσα.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

MANIAKOS έγραψε:
Τζον ρε συ ειδικα με μπασκετ και με τη μη ενίσχυση απο μας δε δικαιούμαστε να μιλάμε εκει το παω

Η ομαδα παραπανω απο οτι μπορει εχει παιξει δεν αντέχει κυριως χωρις σοφο

Επειδή γράφουν πολλοι για παικτες να πάρουν γιατι και πως;
Μια χαρά το πας τότε αδερφέ.. ;)
Ας ελπίσουμε του χρόνου κάποιος να ρίξει ένα τάλιρο παραπάνω στην ομάδα!
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

σήμερα παρά τις 2 τρανταχτές απουσίες, την απίστευτη κούραση από τα συνεχή δύσκολα ματς και ταξίδια, αν η ομάδα είχε τον κόσμο της θα έβρισκε την ενέργεια στην άμυνα να φάει λιγότερα και να κερδίσει. έτσι απλά, τα "παιδιά" που φταίνει για την τιμωρία μας στοίχισαν και τη σημερινή ήττα. ε ψιτ πιτσιρίκια: στο τζάμπα μπαίνετε και στο τζάμπα τα σπάτε. μακάρι μια μέρα κάποιος πατέρας σας να πληρώσει τα σπασμένα σας...γιατί αμφιβάλλω όποιος πιαστεί αν έχει τα κάκαλα ως άντρας να πληρώσει και τη ζημιά...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ρε δε μας παρατατε μερικοι?Μια ολοκληρη χρονια δε κανατε ποστ για το μπασκετ και τωρα εμφανιστηκατε να ασκησετε κριτικη?Που εισασταν ρε οταν κερδιζαμε Μπεσικτας avtor λιμοζ και βαλεντσια?Που σκατα εισασταν?
Στις τρυπες σας εισασταν και περιμενατε την ευκαιρια για να φτιαξετε κατασταση ΚΑΙ στο μπασκετ.Ρε αντε χαιρετηστε μας.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

kataramenos5 έγραψε:Ρε δε μας παρατατε μερικοι?Μια ολοκληρη χρονια δε κανατε ποστ για το μπασκετ και τωρα εμφανιστηκατε να ασκησετε κριτικη?Που εισασταν ρε οταν κερδιζαμε Μπεσικτας avtor λιμοζ και βαλεντσια?Που σκατα εισασταν?
Στις τρυπες σας εισασταν και περιμενατε την ευκαιρια για να φτιαξετε κατασταση ΚΑΙ στο μπασκετ.Ρε αντε χαιρετηστε μας.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Ρέθυμνο Cretan Kings 13/02 17:00 (Novasports

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Δεν είδα τον αγώνα, μίλησα λίγο με τον Odi στο τηλέφωνο και με τα είπε γενικά.
Άλλη μια ήττα στο τσουβάλι, προχωράμε. Στον δύσκολο δρόμο..γιατί ο Π.Α.Ο.Κ. είναι γεννημένος για τα δύσκολα. Γιατί μεγαλώνει στα δύσκολα. Γιατί το άσπρο και το μαύρο για να συνυπάρξουν, είναι πολύ δύσκολο.

Θα πω ευτυχώς που το μπάσκετ παίζεται με 5 μέσα και όχι 6... Εμείς έχουμε 8 στο σύνολο και πάλι τσούκου τσούκου 87 πόντους τους βάλαμε! Και άλλους 70 στο γαύρο... ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΠΑΣΚΕΤΜΠΟΛΙΣΤΕΣ!

kataramenos5 έγραψε:Θυμαμαι κανα δυο χρονια πριν, που το τοπικ του αγωνα στο μπασκετ ανοιγε τη μερα που ηταν το παιχνιδι κι αν δε κανω λαθος ,κανα δυο φορες ανοιξε 1 ωρα πριν ξεκινησει.ROMAN RESPECT ρε παλικαρε κι ας μην υπαρχει συμμετοχη.Ακομα κι εναν να καταφερες να ασχοληθει με το μπασκετ ,να τον σηκωσεις απ τον καναπε και να παει στο παλατάκι ,εχεις κανει μεγαλο καλο στην ομαδα.
Παρα τα συνεχομενα στραπατσα εσυ επιμενεις .Κι αυτο συμβαινει γιατι καποιοι, αυτα που ελεγε εκεινος ο τεραστιος μαγκας ,τα κανατε κτημα σας.ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ.

RESPECT ακομη μια φορα και μη το βαζεις κατω.
Να 'σαι καλά Καταραμένε...υγεία και φράγκα να έχω, να τρέχω στα γήπεδα να γουστάρω ΠΑΟΚάρα, σε όλα τα αθλήματα, άντρες και γυναίκες! Ενήλικες και ανήλικους (καλά οκ.. :mrgreen: )..

Έχω καταφέρει να "στείλω" άτομα προς το Παλατάκι (και τη κολλητή μου που δεν είχε ιδέα από Π.Α.Ο.Κ., αθλητισμό κτλ και είναι κάτοχος διαρκείας μαζί μου φέτος!) και το καμαρώνω πολύ.

Το θέμα είναι να βρω μέσα μου το κουράγιο να ξαναπάω σε ένα κρύο γήπεδο μετά από ήττα..όταν ξέρω ότι θα είναι άδειο (πχ με Valencia). Όμως λίγη ώρα πριν φύγω, ήθελα να κάνω αμπαλαέα με τα ρούχα που φοράω, πάλι με ήρθε η καύλα για το γήπεδο! Ύστερα όταν έφτασα, πάλι σφίχτηκα...πάλι άδειο το Παλατάκι..ενώ συνήθως είμαι όρθιος και στο ζέσταμα των παιχτών, εκείνη τη μέρα σηκώθηκα στο τζάμπολ...το αποτέλεσμα μίλησε από μόνο του: όσοι δεν ήρθαν, για άλλη μια φορά, έχασαν.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

kataramenos5 έγραψε:Ρε δε μας παρατατε μερικοι?Μια ολοκληρη χρονια δε κανατε ποστ για το μπασκετ και τωρα εμφανιστηκατε να ασκησετε κριτικη?Που εισασταν ρε οταν κερδιζαμε Μπεσικτας avtor λιμοζ και βαλεντσια?Που σκατα εισασταν?
Ρίχ τα ρε Κατ5, γειασά ρε καρντάση μου ...Άιντε με τους αλλοτριωμένους ντεμέκ εδώ μέσα να πούμε... :geek: :mrgreen: :ugeek:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Ρέθυμνο Cretan Kings 13/02 17:00 (Novasports

Δημοσίευση από kataramenos5 »

RoMaN έγραψε: Το θέμα είναι να βρω μέσα μου το κουράγιο να ξαναπάω σε ένα κρύο γήπεδο μετά από ήττα..όταν ξέρω ότι θα είναι άδειο
Κλαιν με τα χρονια το συνηθιζεις :mrgreen: .Αν το σκεφτεις καλα, δε πας για τους αλλους ,πας γιατι κατι μεσα σου σε τρωει.Στη Τουμπα βλεπω το γηπεδο γυρω μου ν αδειαζει χρονο με το χρονο.Πολλα περνανε απ το μυαλο μου,τι θελω εγω και τρεχω μεγαλωσαμε πια,ν αφηνω οικογενεια(ενα καφε δεν ηπιαμε χρονια τωρα),σκατα τα καναν παλι,τελευταια φορα κλπ.Ομως οταν πλησιαζει η ωρα του αγωνα κατι με τρωει, δεν εχω ησυχια,πρεπει να φυγω.
Αν το σκεφτεις ψυχρα ειναι κ@λοκατασταση.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

τα χουμε ξαναπεί, καταντάει κουραστικό. Το χτεσινό μας ρόστερ με προπονητή τον Pοpovich θα είχε πάλι πρόβλημα. Οι λύσεις είναι φτωχότατες, δεν μπορούμε να παίξουμε άμυνα ΠΟΤΕ και με ΤΙΠΟΤΑ, η ομάδα κουρασμένη σέρνεται από δευτέρα βράδυ σε αεροδρόμιο την τρίτη ξημερώματα, αγώνας τετάρτη βράδυ στη γαλλία και πάλι πίσω να παίξεις σάββατο. Μιλάμε για ένα μάτσο 30+ρηδες με 3 σερβάκια και έναν αμερικάνο. Τι να λέμε τώρα...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Άπόψε λουκέτο. Τετάρτη με Κολοσσό..εκτός.
Omar316

Δημοσίευση από Omar316 »

ΔΥστυχως τα εχουμε πει απο την αρχη. Δεν γινοταν να συνεχισει ετσι η ομαδα χωρις αλλο ψηλο και εναν ακομη καλο κοντο. Με 2 παικτες η ομαδα θα χτυπουσε αλλους στοχους οποτε δε νομιζω να εχει νοημα πλεον η ενισχυση.
Για μενα καλυτερα να κρατηθουν 5-6 απο αυτους και να ενισχυθουμε με 2-3 μαυρακια αθλητικα και εναν σεντερ ντουλαπα απλα για να κραταει τα προσχηματα στην αμυνα και στα ριμπαουντ. Τα υπολοιπα ο σουλης ξερει τι να κανει
DV_L9

Δημοσίευση από DV_L9 »

Η ομάδα είναι φανερό ότι έμεινε από δυνάμεις μετά από τη συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια. Η προσπάθεια της ομάδας είναι συγκινητική και αυτό μπορεί να το πιστοποιήσει όποιοσδηποτε την έχει παρακολουθήσει από κοντά σε οποιοδήποτε παιχνίδι. Θέλω να πιστευώ ότι του χρόνου θα ασχοληθεί κάποιος επενδυτής πιο ενεργά δίνοντας το κάτι παραπάνω που χρειαζόμαστε...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Άλλη μια ήττα που δυσκολεύει το έργο μας για την συνέχεια.
Η απουσία του κόσμου στέρησε το δίποντο. Αλλιώτικα, θα το είχε πάρει η κερκίδα.
Τρίζουν τα κόκκινα καρεκλάκια.

Κολοσσός Ρόδου - Π.Α.Ο.Κ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Basket League”