Δεν είδα τον αγώνα, μίλησα λίγο με τον Odi στο τηλέφωνο και με τα είπε γενικά.
Άλλη μια ήττα στο τσουβάλι, προχωράμε. Στον δύσκολο δρόμο..γιατί ο Π.Α.Ο.Κ. είναι γεννημένος για τα δύσκολα. Γιατί μεγαλώνει στα δύσκολα. Γιατί το άσπρο και το μαύρο για να συνυπάρξουν, είναι πολύ δύσκολο.
Θα πω ευτυχώς που το μπάσκετ παίζεται με 5 μέσα και όχι 6... Εμείς έχουμε 8 στο σύνολο και πάλι τσούκου τσούκου 87 πόντους τους βάλαμε! Και άλλους 70 στο γαύρο... ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΠΑΣΚΕΤΜΠΟΛΙΣΤΕΣ!
kataramenos5 έγραψε:Θυμαμαι κανα δυο χρονια πριν, που το τοπικ του αγωνα στο μπασκετ ανοιγε τη μερα που ηταν το παιχνιδι κι αν δε κανω λαθος ,κανα δυο φορες ανοιξε 1 ωρα πριν ξεκινησει.ROMAN RESPECT ρε παλικαρε κι ας μην υπαρχει συμμετοχη.Ακομα κι εναν να καταφερες να ασχοληθει με το μπασκετ ,να τον σηκωσεις απ τον καναπε και να παει στο παλατάκι ,εχεις κανει μεγαλο καλο στην ομαδα.
Παρα τα συνεχομενα στραπατσα εσυ επιμενεις .Κι αυτο συμβαινει γιατι καποιοι, αυτα που ελεγε εκεινος ο τεραστιος μαγκας ,τα κανατε κτημα σας.ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ.
RESPECT ακομη μια φορα και μη το βαζεις κατω.
Να 'σαι καλά Καταραμένε...υγεία και φράγκα να έχω, να τρέχω στα γήπεδα να γουστάρω ΠΑΟΚάρα, σε όλα τα αθλήματα, άντρες και γυναίκες! Ενήλικες και ανήλικους (καλά οκ..

)..
Έχω καταφέρει να "στείλω" άτομα προς το Παλατάκι (και τη κολλητή μου που δεν είχε ιδέα από Π.Α.Ο.Κ., αθλητισμό κτλ και είναι κάτοχος διαρκείας μαζί μου φέτος!) και το καμαρώνω πολύ.
Το θέμα είναι να βρω μέσα μου το κουράγιο να ξαναπάω σε ένα κρύο γήπεδο μετά από ήττα..όταν ξέρω ότι θα είναι άδειο (πχ με Valencia). Όμως λίγη ώρα πριν φύγω, ήθελα να κάνω αμπαλαέα με τα ρούχα που φοράω, πάλι με ήρθε η καύλα για το γήπεδο! Ύστερα όταν έφτασα, πάλι σφίχτηκα...πάλι άδειο το Παλατάκι..ενώ συνήθως είμαι όρθιος και στο ζέσταμα των παιχτών, εκείνη τη μέρα σηκώθηκα στο τζάμπολ...το αποτέλεσμα μίλησε από μόνο του: όσοι δεν ήρθαν, για άλλη μια φορά, έχασαν.