Εδω οι πρωτοι που βγηκαν να κραξουν ειμαστε εμεις..thanos-xanthi έγραψε:θεμα υγειας λεει ο Παρασχος και δε πηγε στη συνεντευξη τυπου
βρε ουστ απο εκει, οτσαλαν
κωλομαδα δορυφορος
ας μας αφηνε το οφ σαιντ του Μακ στην αρχη να ερθει πιο ευκολα η νικη
αν τους κερδιζε ετσι και χειροτερα η εγκληματικη οργανωση, τουμπες θα εκανε και θα πηγαινε και με αλλη αλλαξια καινουργια στη συνεντευξη
δωστε τους κι αλλα πατηματα, οχι και ευνοημενος ο ΠΑΟΚ, θα τρελαθουμε τελειως
Π.Α.Ο.Κ. - Πλατανιάς, 1-0, mvp, Σχόλια & παραλειπόμενα
- sourmenetes
- Moderator
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Πλατανιάς, 1-0, mvp, Σχόλια & παραλειπόμενα
Μα ρε πιλοτε με αυτήν την λογική μυθιστόρηματα μπορούμε να γράψουμε
Πόντιοι και ΠΑΟΚτσηδες εγεννεθαμε εμείς
- sourmenetes
- Moderator
Και γω παντως θα χα νευρα με τον λεοβατς πιλοτε...οσο και χρονο να παιρνει δεν ξερω αν προς το παρον παιζει..pilotos έγραψε:Όχι αδερφέ, είναι σαν τα νεύρα του Τζαβελα όταν έχει μπροστά του τον Κροάτη.eorptol έγραψε:Αντε πάλι θεωρίες συνομωσιας ποιος θέλει να φάει τον τσιμιροτ τι είναι αυτά που λέτε;sourmenetes έγραψε: Πες μου λιγο και μενα τι εγινε με τον τσιμιροτ...
Όποιος έχει μάτια, βλέπει
SM-G920F
- back in black
Πολύ άσχημη εμφάνιση. Και σε άλλα παιχνίδια δεν ήμασταν καλοί αλλά σήμερα δεν παλευόταν με τίποτα.
Το πέναλτυ , κατά την άποψή μου, ήταν χωρίς να μπάινω στη λογική των συμψηφησμών με φάσεις που μας αδίκησαν σε άλλα παιχνίδια.
Η ομάδα όλο το 2015 έμοιαζε σαν κινούμενη άμμος, δυστυχώς κλέινει όπως άρχισε.
Η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω για τους τραυματισμούς είναι ότι οι πάικτες πιέσθηκαν υπερβολικά στην αρχή, προκειμένου να καταφέρουν είσοδο στους ομίλους στην Ευρώπη και τώρα πληρώνουν τι τίμημα.
Ακατανόητη για μένα η αλλαγή του Μπέρμπα, αμέσως μάλιστα μετά το 1-0, λογικότερη μου έμοιαζε η είσοδος ενός εκ των τριών χαφ που είχε διαθέσιμους στον πάγκο (Σάμπο, Κάτσε, Γκολάσα).
Το πέναλτυ , κατά την άποψή μου, ήταν χωρίς να μπάινω στη λογική των συμψηφησμών με φάσεις που μας αδίκησαν σε άλλα παιχνίδια.
Η ομάδα όλο το 2015 έμοιαζε σαν κινούμενη άμμος, δυστυχώς κλέινει όπως άρχισε.
Η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω για τους τραυματισμούς είναι ότι οι πάικτες πιέσθηκαν υπερβολικά στην αρχή, προκειμένου να καταφέρουν είσοδο στους ομίλους στην Ευρώπη και τώρα πληρώνουν τι τίμημα.
Ακατανόητη για μένα η αλλαγή του Μπέρμπα, αμέσως μάλιστα μετά το 1-0, λογικότερη μου έμοιαζε η είσοδος ενός εκ των τριών χαφ που είχε διαθέσιμους στον πάγκο (Σάμπο, Κάτσε, Γκολάσα).
ασε. το εκανα εγω.
ναι ρε. γιατι δεν το εστειλε αουτ να πουμε.
αϊντι μαλε...

και αυτά όλα φανήκαν και στη φυσιολογική ροή του αγώνα.
όποιος καθόταν στην 7 θα το είδε πιο καθαρά απο όλους, αυτό είναι το πιο σίγουρο αν καλοσκεφτείς την γωνία που έγινε./
και μερικοί ας γελάνε που καθόμαστε να δικαιολογούμε τα αυτονόητα όταν ακούμε και διαβάζουμε για αδικημένη αεκ, ή συγκρίνουμε όλα όσα φέτος ΔΕΝ δώθηκαν με τις μούφες του γαύρου.
ΠΑΟΚ ρε είναι αυτό;
μερικά πράματα δεν μπορώ να τα καταλάβω ντιπ.
και άσχετα απο την ομάδα, που ΔΕΝ έπαιξε καλά.
πρώτοι στη μίρλα τελευταίοι στην στήριξη έχουμε γίνει. εγω δεν έμαθα έτσι τον ΠΑΟΚτσή.
ναι ρε. γιατι δεν το εστειλε αουτ να πουμε.
αϊντι μαλε...

και αυτά όλα φανήκαν και στη φυσιολογική ροή του αγώνα.
όποιος καθόταν στην 7 θα το είδε πιο καθαρά απο όλους, αυτό είναι το πιο σίγουρο αν καλοσκεφτείς την γωνία που έγινε./
και μερικοί ας γελάνε που καθόμαστε να δικαιολογούμε τα αυτονόητα όταν ακούμε και διαβάζουμε για αδικημένη αεκ, ή συγκρίνουμε όλα όσα φέτος ΔΕΝ δώθηκαν με τις μούφες του γαύρου.
ΠΑΟΚ ρε είναι αυτό;
μερικά πράματα δεν μπορώ να τα καταλάβω ντιπ.
και άσχετα απο την ομάδα, που ΔΕΝ έπαιξε καλά.
πρώτοι στη μίρλα τελευταίοι στην στήριξη έχουμε γίνει. εγω δεν έμαθα έτσι τον ΠΑΟΚτσή.
Παίδες συγγνώμη!!!
Άλλο κράζω αυτό το έκτρωμα που δεν παίζει σαν ΠΑΟΚ, αλλά σαν... Κισσαμικος, κι άλλο το να μην θέλω να πάει καλά η ομάδα για να γκρινιάζω μόνιμα, γιατί είμαι μιρλας από κούνια.
Νομίζω είναι ξεκάθαρη η διαφορά.
Προσωπικά θα τους κράζω συνεχώς πλέον, γιατί δεν προσπαθούν ορισμένοι και δεν δικαιολογούν τα λεφτά που παίρνουν και βασικά δεν είναι άξιοι να φορούν τον δικέφαλο στο στήθος.
Το ου του κόσμου, παρά τη νίκη, δεν ήταν τυχαίο. Άλλες φορές ακόμα και σε ήττα χειροκροτήσαμε.
Κορυφαίο παράδειγμα φέτος η ήττα από τον gay που μείναμε μέσα μισή ώρα μετά την λήξη του αγώνα και κάναμε κερκίδα
SM-G920F
Άλλο κράζω αυτό το έκτρωμα που δεν παίζει σαν ΠΑΟΚ, αλλά σαν... Κισσαμικος, κι άλλο το να μην θέλω να πάει καλά η ομάδα για να γκρινιάζω μόνιμα, γιατί είμαι μιρλας από κούνια.
Νομίζω είναι ξεκάθαρη η διαφορά.
Προσωπικά θα τους κράζω συνεχώς πλέον, γιατί δεν προσπαθούν ορισμένοι και δεν δικαιολογούν τα λεφτά που παίρνουν και βασικά δεν είναι άξιοι να φορούν τον δικέφαλο στο στήθος.
Το ου του κόσμου, παρά τη νίκη, δεν ήταν τυχαίο. Άλλες φορές ακόμα και σε ήττα χειροκροτήσαμε.
Κορυφαίο παράδειγμα φέτος η ήττα από τον gay που μείναμε μέσα μισή ώρα μετά την λήξη του αγώνα και κάναμε κερκίδα
SM-G920F
- sourmenetes
- Moderator
Είμαι χάλια αδερφέ, βλέπω έναν αετό με 32 κεφάλια...............eorptol έγραψε:Μα ρε πιλοτε με αυτήν την λογική μυθιστόρηματα μπορούμε να γράψουμε
Βλέπω ότι σε λίγο καιρό θα τον κάψουμε κι αυτόν και τρελαίνομαι
SM-G920F
Επειδή εκτιμώ και τις απόψεις αλλά και την γενικότερη παοκτσηδικη στάση σου είμαι σίγουρος ότι στεναχωριεσαι αλλά αυτό με τον τσιμιροτ είναι εκτός δικής σου λογικής
Έχω σκάσει, ίσως είναι και θολωμα, συγχωράτε μεeorptol έγραψε:Επειδή εκτιμώ και τις απόψεις αλλά και την γενικότερη παοκτσηδικη στάση σου είμαι σίγουρος ότι στεναχωριεσαι αλλά αυτός με τον τσιμιροτ είναι εκτός δικής σου λογικής
SM-G920F
Odi έγραψε:Για ποιον λόγο κανείς δεν αναφέρει το τετατετ του Μακ στο 15λεπτο που κόπηκε από τον επόπτη άραγε;
Για τον ίδιο λόγο που δεν είδε κανείς πέναλτι στον Μυστακίδη και για τον ίδιο λόγο που είδανε φάουλ του Μπερμπάτοφ στην Λειβαδιά,το φάντασμα-φάουλ που μας ισοφάρισε ο Πανιώνιος,πέναλτι υπέρ μας στα Γιάννενα και τόσα άλλα μάλλον.
Αν και η αλήθεια είναι ότι είμαι ευαίσθητο παιδί (λόγω ηλικίας μάλλον), οι επόπτες μας έκοψαν πάνω από ένα τετατέτ και όχι μόνο του Μακ, με ανύπαρκτα οφ σάιντ. Αν όχι τετατέτ, τότε πολλά υποσχόμενες αντεπιθέσεις. Όπως κόψανε και του πλατανιά. Οι σημερινοί επόπτες δεν θα έπρεπε να σφύριζαν ούτε σε αλάνες. Αμφιβάλλω για το ότι το έκαναν σκόπιμα και πιστέυω ότι είναι ανίκανοι.KOSTAS54 έγραψε:Γιατί κανείς από τους ευαίσθητους, δεν αναφέρει το πέναλτι που έπνιξε στο γκρεμισμα του Μυστακιδη?
Και ναι, έπρεπε να δοθεί το πέναλτι στο κεφαλοκλείδωμα στον Μυστακίδη, όπως έπρεπε να μετρήσει και το γκολ του Μπέρμπα στον κομπότη.
Anyway ... πραγματικά, στα παπάρια μου και οι βαθμοί και το πέναλτι και όλα. Προσωπικά έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ με τον τραυματισμό του Κωνσταντινίδη. Πραγματικά ρε μάγκες. Έχω κόψει κι εγώ χιαστό και ξέρω το παλούκι. Περαστικά στο παιδί. Μακάρι να το άκουσα λάθος.
Τι να πω ο Παράσχος συνήλθε; α ο νοικοκύρης ανέβασε νέο άρθρο με τίτλο ο ευνοημενος ΠΑΟΚ και λέει ότι μέχρι και στα φόρουμ τους οι παοκτσηδες λένε ότι ήταν μαϊμού
:)

Μάγκες όταν τα δύο συμβόλαια σου τον 1.5 μύριων είναι άφαντα, όταν δεν έχεις δεκάρι, όταν παίζεις με τον τρίτο τερματά και όταν ο κλάους ο αρχηγός σου με 700.000 κάνει 4 λάθος πάσες όταν πας να βγείς στην κόντρα απ το 80 μέχρι το 93 γματα...
ΠΑΟΚ θα δούμε όταν πωληθούν κλάους-μάκ-κάτσε κτλ κτλ και γεμίσει η ομάδα ταλέντο και πνευμόνι
αυτή είναι η μόνη αλήθεια και μόνο. Για τους τραυματισμούς όταν πας να κάνεις μια ομάδα που τρέχει 120χλμ με παίκτες αγύμναστους θα βγεί πρόβλημα...
Με σκόνδρα-μαλεζά μέσα να μην στρήβουν, με τζιόλη να σέρνεται εδώ και 1 μήνα, με κλάους να παραπατάει και μάκ να θέλει 10 φάσεις για 1 γκόλ...μην περιμένετε πολλά...φόλα η δουλειά
ΠΑΟΚ θα δούμε όταν πωληθούν κλάους-μάκ-κάτσε κτλ κτλ και γεμίσει η ομάδα ταλέντο και πνευμόνι
αυτή είναι η μόνη αλήθεια και μόνο. Για τους τραυματισμούς όταν πας να κάνεις μια ομάδα που τρέχει 120χλμ με παίκτες αγύμναστους θα βγεί πρόβλημα...
Με σκόνδρα-μαλεζά μέσα να μην στρήβουν, με τζιόλη να σέρνεται εδώ και 1 μήνα, με κλάους να παραπατάει και μάκ να θέλει 10 φάσεις για 1 γκόλ...μην περιμένετε πολλά...φόλα η δουλειά
Λογικό είναι να είναι άφαντα.
Κι ο Θεός να έρθει να παίξει, εμείς άχρηστο θα τον βγάλουμε.
Ξέρουμε μπάλα αφού.
Άπειρα παραδείγματα
SM-G920F
Κι ο Θεός να έρθει να παίξει, εμείς άχρηστο θα τον βγάλουμε.
Ξέρουμε μπάλα αφού.
Άπειρα παραδείγματα
SM-G920F
Σιγα μην εδινε ο Μητσιος πεναλτι... Για δειτε πως δουλεψε η ενδοεπικοινωνια με τον βοηθο...