Καλλονή-Π.Α.Ο.Κ. 1-3, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Καλλονή-Π.Α.Ο.Κ. 1-3, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Μια χαψια εκανε τους Κατσε-Πελκα ο Κειτα..Θεωρω οτι ηθελε Σαμπο και πιστευα οτι θα τον βαλει.Κακη εμφανιση,σημαντικη νικη.Αυτο που κραταω ειναι οι πανηγυρισμοι παικτων-Τουντορ.Πραγμα που δειχνει οτι το κλιμα ειναι πολυ καλο και τα αποδυτηρια τον γουσταρουν.Οποτε καποιοι κυριοι εδω στο φορουμ,που καποιοι εχουν και αετισιο ματι κιολας, και που τα βλεπουν ολα αρνητικα,καλα θα κανουν να στηριξουν και λιγο.Χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν θα επισημαινουμε τα λαθη που γινονται.Αλλα νισαφι πια,δεν ειναι ολα στραβα σε αυτη την ομαδα.Φτανει με την μιζερια και τον αρνητισμο μερικων.. 

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sporos123 την Δευ 30 Νοέμ 2015, 22:27, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
δεν ειδα το ματς, το ακουσα στο δρόμο...
άντε να αλλάζει το κλίμα, πάμε τώρα για διπλό στα χανιά και μετά μια καλή εμφάνιση με νιονιο...
κατα τα άλλα, απο ότι καταλάβατε, τόπικ επόμενου αγώνα ανοίγω εγώ...
εεεε;;; μαυρο χιόνι;;;
ps. thanix sssoraios!
άντε να αλλάζει το κλίμα, πάμε τώρα για διπλό στα χανιά και μετά μια καλή εμφάνιση με νιονιο...
κατα τα άλλα, απο ότι καταλάβατε, τόπικ επόμενου αγώνα ανοίγω εγώ...
εεεε;;; μαυρο χιόνι;;;

ps. thanix sssoraios!

Πρωτάθλημαstelyk έγραψε:πως παει το προγραμμα μεχρι τις γιορτες?
πανιωνιο εντός λεβαδειακο εκτός πλατάνια εντός
- john4serres
stelyk έγραψε:πως παει το προγραμμα μεχρι τις γιορτες?

ευτηχως που εχουμε πανιωνιο εντος
κυπελλο την Πεμπτη ε?
ευχαριστω και τους 2
το ευρωπαικο χωρις σημασια, ας πανε να παιξουν να το φχαριστηθουν και να κανουν οτι μπορεσουν!

κυπελλο την Πεμπτη ε?
ευχαριστω και τους 2
το ευρωπαικο χωρις σημασια, ας πανε να παιξουν να το φχαριστηθουν και να κανουν οτι μπορεσουν!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stelyk την Δευ 30 Νοέμ 2015, 22:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τα μυδραλια ήταν έτοιμα ο στόχος είχε κλειδωθεί. ....ας τα βάλουν εκεί που.....Asimos έγραψε:Πικράνανε πολλά "αδέρφια" σήμερα με το τελικό σκορ.
Πόντιοι και ΠΑΟΚτσηδες εγεννεθαμε εμείς
- john4serres
Το είπα και το ξαναλέω...
Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ φέτος είναι πρώτον το χαμηλής ποιότητας ρόστερ που δεν αντέχει την πίεση και δεύτερον οτί δεν κάναμε προετοιμασία σωστή και οι παίκτες παίζουν σαν να είναι Μάρτιος..
Για μένα Κάτσε πρέπει να πωληθεί προτιμώ Σάμπο εκεί και μακάρι να δούμε και Τσίμιροτ/Χαρίση να ξεκουράζουν λίγο τον τζιόλη που έχει φτύσει πνευμόνι το παλικάρι...
Στα χάφ σήμερα σαφώς και πρέπει να παίζει ο μυστακίδης αντί του πέλκα, βγάζει μεγαλύτερη ενέργεια και χωρίς ενέργεια είμαστε δύσκολα...
στα + ο γκάρι, ο κλάους, ο μάκ...
στα - η τριάδα της άμυνας...
Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ φέτος είναι πρώτον το χαμηλής ποιότητας ρόστερ που δεν αντέχει την πίεση και δεύτερον οτί δεν κάναμε προετοιμασία σωστή και οι παίκτες παίζουν σαν να είναι Μάρτιος..
Για μένα Κάτσε πρέπει να πωληθεί προτιμώ Σάμπο εκεί και μακάρι να δούμε και Τσίμιροτ/Χαρίση να ξεκουράζουν λίγο τον τζιόλη που έχει φτύσει πνευμόνι το παλικάρι...
Στα χάφ σήμερα σαφώς και πρέπει να παίζει ο μυστακίδης αντί του πέλκα, βγάζει μεγαλύτερη ενέργεια και χωρίς ενέργεια είμαστε δύσκολα...
στα + ο γκάρι, ο κλάους, ο μάκ...
στα - η τριάδα της άμυνας...
- ace79grpaok
Eεγω είπα οτι θα κερδίσουμε και απλά θα μας βγάλουν την ψυχή
Τώρα νίκη με νιονιο για να πάρουμε ακόμη ποιο πολύ τα πάνω μας,ολα τα λεφτά οι πανηγυρισμοί των παικτών στα γκολ ,παίρνω πίσω αυτά που έλεγα για τον Αθανασιάδη και την φωτο με της μπαλαρίνες

Εχω την εντυπωση οτι ο Μυστακιδης αποδιδει καλυτερα ως αλλαγη..Δεν μου εμιζει το ματι για βασικος.Φιλοτιμος,μαχητικος τεχνιτης,αλλα δεν..Γνωμη μου φυσικα και μακαρι να με διαψευσει το παιδι,γιατι ειναι και νεραος και εχει τα φοντα.Πολυ ωραιο το πλασεδακι του..
-
H ομάδα σε μια βραδυα που είχε σε κακη μέρα παρα πολλους παικτες ,με την αξία κάποιων παικτων κατάφερε να πάρει την νικη.
Η ομάδα μετά απο τόσους τραυματισμούς έχει χασει την ποιοτητα της ,κυριως στην αμυνα, θέλει την βοήθεια μας .Οταν το καταλάβουμε αυτο θα πάμε καλυτερα. Μακάρι με τον Πανιώνιο την όμαδα της ευρυτερης γειτονιάς μου, να έχουμε sold out,ετσι απλά.
Η ομάδα μετά απο τόσους τραυματισμούς έχει χασει την ποιοτητα της ,κυριως στην αμυνα, θέλει την βοήθεια μας .Οταν το καταλάβουμε αυτο θα πάμε καλυτερα. Μακάρι με τον Πανιώνιο την όμαδα της ευρυτερης γειτονιάς μου, να έχουμε sold out,ετσι απλά.
Δείχνει όμως ότι σε σχέση με κάτι αλλά πεθαμένα, έχει ψυχή και την ματώνει την φανέλαsporos123 έγραψε:Εχω την εντυπωση οτι ο Μυστακιδης αποδιδει καλυτερα ως αλλαγη..Δεν μου εμιζει το ματι για βασικος.Φιλοτιμος,μαχητικος τεχνιτης,αλλα δεν..Γνωμη μου φυσικα και μακαρι να με διαψευσει το παιδι,γιατι ειναι και νεραος και εχει τα φοντα.Πολυ ωραιο το πλασεδακι του..
SM-G920F
- ace79grpaok
Εγω πιστευω ότι μπορεί να αποδώσει βασικός στο 10 εεχει δείξει καλα στοιχειαsporos123 έγραψε:Εχω την εντυπωση οτι ο Μυστακιδης αποδιδει καλυτερα ως αλλαγη..Δεν μου εμιζει το ματι για βασικος.Φιλοτιμος,μαχητικος τεχνιτης,αλλα δεν..Γνωμη μου φυσικα και μακαρι να με διαψευσει το παιδι,γιατι ειναι και νεραος και εχει τα φοντα.Πολυ ωραιο το πλασεδακι του..