Π.Α.Ο.Κ. - Beşiktaş J.K. 80-100 Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Beşiktaş J.K. 80-100 Σχόλια & Παραλειπόμενα
Ειμαστε τερΣτια ευκαιρία για σοφό αν θελει να σώσει την καριέρα του
-
Παιδια στηλανε σε αμερικανο συμβολαιο και ακομα απανταει..σημερα το εμαθα..μαλλον μας εδωσε ακυρο..δεν ρωτησα ποιον ομως γιατι εμαθα και αλλα πραγματα που δεν ειναι της παρουσης και στεναχωρεθηκα πολυ..τεσπα..εμεις εκει θα ειμαστε μια ζωη ρε Π.Α.Ο.ΚΑΡΑ ΜΟΥ..
-
Ο Σοφο νομίζω ότι έχει κασε πάνω από 1εκ.
Γιατί δεν μας λες τι εμαθες? Περί τίνος πρόκειται ?
giannistoumpa4 έγραψε:Παιδια στηλανε σε αμερικανο συμβολαιο και ακομα απανταει..σημερα το εμαθα..μαλλον μας εδωσε ακυρο..δεν ρωτησα ποιον ομως γιατι εμαθα και αλλα πραγματα που δεν ειναι της παρουσης και στεναχωρεθηκα πολυ..τεσπα..εμεις εκει θα ειμαστε μια ζωη ρε Π.Α.Ο.ΚΑΡΑ ΜΟΥ..
- KalamarGiannis
στα παιδιά της ομάδας: αποφάσισα κι έφερα πρώτη φορά τον γιο μου στο Παλατάκι, να δει το παιδί και να νιώσει ΠΑΟΚ.
Παίξατε στο πρώτο ημίχρονο το πιο άνευρο μπάσκετ που έχω δει ποτέ από την ομάδα μας.
Σας πήγε στους 30 μια ομάδα με τρεις παίκτες και ρολίστες...
και μόλις παίξατε με ψυχή λίγη άμυνα το πήγατε στο -9 και εκεί χάσαμε και ελεύθερο τρίποντο...
τέλος πάντων, μπράβο στα παιδιά της κερκίδας που δώσαν ατμόσφαιρα στο γήπεδο...
το ότι ο Μπάλαμπαν μπήκε και βγήκε αμέσως αφού έφαγε 2 συνεχόμενα τρίποντα από τον αντίπαλο Σέντερ (!!) και μετά έπαιξε ο Κώττας, σημαίνει ότι τουλάχιστον αυτόν τον χαιρετάμε...μαζί με το ενάμιση χιλιάρικο το μήνα που κόστισε...
για σήμερα, σημειώνω ότι ο Τέπιτς απειλούσε μόνος του όταν όλη η ομάδα κοιμόταν, ότι επιτέλους γύρισε στις αρχικές εμφανίσεις ο Μάρκοβιτς και ότι η ομάδα είναι απλώς σουτάρουμε τρίποντα μέχρι να μπουν...
ΑΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ αποκτηθεί μαύρος, θα πρέπει να περάσει και η μπάλα λίγο μέσα με πλάτη γιατί ως τώρα δεν το χουμε...
που είσαι Λάγκφορντ...έγκλημα το ότι τον χάσαμε για λίγα χιλιάρικα όπως λέγεται...
Τέλος πρέπει να το πω :Κακαρούδη αγόρι μου κάνε μας μια χάρη και βρες ομάδα, δεν μπορείς και μας καταστρέφεις...
Παίξατε στο πρώτο ημίχρονο το πιο άνευρο μπάσκετ που έχω δει ποτέ από την ομάδα μας.
Σας πήγε στους 30 μια ομάδα με τρεις παίκτες και ρολίστες...
και μόλις παίξατε με ψυχή λίγη άμυνα το πήγατε στο -9 και εκεί χάσαμε και ελεύθερο τρίποντο...
τέλος πάντων, μπράβο στα παιδιά της κερκίδας που δώσαν ατμόσφαιρα στο γήπεδο...
το ότι ο Μπάλαμπαν μπήκε και βγήκε αμέσως αφού έφαγε 2 συνεχόμενα τρίποντα από τον αντίπαλο Σέντερ (!!) και μετά έπαιξε ο Κώττας, σημαίνει ότι τουλάχιστον αυτόν τον χαιρετάμε...μαζί με το ενάμιση χιλιάρικο το μήνα που κόστισε...
για σήμερα, σημειώνω ότι ο Τέπιτς απειλούσε μόνος του όταν όλη η ομάδα κοιμόταν, ότι επιτέλους γύρισε στις αρχικές εμφανίσεις ο Μάρκοβιτς και ότι η ομάδα είναι απλώς σουτάρουμε τρίποντα μέχρι να μπουν...
ΑΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ αποκτηθεί μαύρος, θα πρέπει να περάσει και η μπάλα λίγο μέσα με πλάτη γιατί ως τώρα δεν το χουμε...
που είσαι Λάγκφορντ...έγκλημα το ότι τον χάσαμε για λίγα χιλιάρικα όπως λέγεται...
Τέλος πρέπει να το πω :Κακαρούδη αγόρι μου κάνε μας μια χάρη και βρες ομάδα, δεν μπορείς και μας καταστρέφεις...
- kataramenos5
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Beşiktaş J.K. 80-100 Σχόλια και παραλειπόμενα
RoMaN έγραψε:Πίσω από το καλάθι που κάθονται οι επισημοτέτοιοι, δίπλα στα παιδάκια με τις σημαίες, με τη φανέλα με το 6...
Ολομαυρη ,με ΠΑΟΚ απο πισω?Διπλα στη καμερα στη γωνια?Δε θυμαμαι κιολας ρε γμτ.Ηρθα απο κει στο ημιχρονο αλλα δεν ειδα καποιο σημαδι
-
Suleymanoglu έγραψε:Ο Σοφο νομίζω ότι έχει κασε πάνω από 1εκ.giannistoumpa4 έγραψε:Παιδια στηλανε σε αμερικανο συμβολαιο και ακομα απανταει..σημερα το εμαθα..μαλλον μας εδωσε ακυρο..δεν ρωτησα ποιον ομως γιατι εμαθα και αλλα πραγματα που δεν ειναι της παρουσης και στεναχωρεθηκα πολυ..τεσπα..εμεις εκει θα ειμαστε μια ζωη ρε Π.Α.Ο.ΚΑΡΑ ΜΟΥ..
Οχι δεν ειναι κατι παιδια..απλα και οι ανθρωποι μας περιμενουν στο γηπεδο ..δεν ειναι ξενερωμενοι που δεν παμε..απλα μας περιμενουν να παμε..μας χρειαζονται ποιο πολυ απο ποτε..αυτο δεν εχω να πω κατι περισσοτερο η λιγοτερο..εξαλλου και ο ρομαν τα λεει καθε μερα και αλλα παιδια εδω μεσα λενε για στηριξη..δεν θελω να κουρασω και εγω ..αυτα..σας αρεσε το τυμπανο ε?;) ..θα το γυρνουσαμε αλλααααααααα...
- kataramenos5
Η κερκιδα ηταν γκ@υλα και νομιζω οτι εδωσε την ωθηση για να μειωσουμε εστους 9 αλλα μετα δειξαμε πολυ βιασυνη ενω αυτοι ειχαν και τον ξκλιαρη τον γουολτερς.
-
kataramenos5 έγραψε:Η κερκιδα ηταν γκ@υλα και νομιζω οτι εδωσε την ωθηση για να μειωσουμε εστους 9 αλλα μετα δειξαμε πολυ βιασυνη ενω αυτοι ειχαν και τον ξκλιαρη τον γουολτερς.
Ναι ρε φιλε..βιαστηκμε οπως τα λες..τα εβαζε και αυτος..και πηρανε παλι διαφορα..μετα δεν γυρνουσε με τπτ..
Κύριοι ήρθανε, ακόμα πιο κύριοι έφυγαν. Μπορούμε να πούμε οτι χάσαμε και από τους Brooklyn Nets (λόγω φανέλας) για να το καταπιούμε πιο εύκολα. Παίξανε με 8 παίκτες, βγάλανε 20 ασσίστ με μόλις 8 λάθη, σουτάρανε δίποντα-τρίποντα με πάνω από 52%, παίρνοντας (κλασσικά) και 12 παραπάνω rebounds. Φοβερές οι ελλείψεις στο ρόστερ αλλά δεν δικαιολογούν επουδενί αυτό το άνευρο πράμα στην άμυνα. Δεν είναι αυτό ομάδα Μαρκόπουλου. Σοβαρευτείτε κύριοι, όλοι σας.
PS: free Balaban. Ακόμα? Να βγεί ο Δούρος να μιλήσει στο τηλέφωνο και να παραιτηθεί που τον έφερε.
PS: free Balaban. Ακόμα? Να βγεί ο Δούρος να μιλήσει στο τηλέφωνο και να παραιτηθεί που τον έφερε.
- Μπαρκαρούτσος
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Beşiktaş J.K. 80-100 Σχόλια και παραλειπόμενα
Μετά άνετα γυρνούσε, 3' πριν το τέλος ήμασταν περίπου στο -12 και ο κόσμος δεν το πίστευε, παρ'όλο που σκύλιαζαν να μαρκάρουν οι παίκτες 1.5 λεπτό πριν το τέλος!!! Δεν το πιστέψατε..
Επίσης
Όχι, ακριβώς πίσω από το καλάθι, με φανέλα του αρχηγού. Βασικά όλο το γήπεδο να ψάξεις, ούτε ο Χαρλαμπίδης φοράει φανέλα Χαραλαμπίδη.. Ο σεκιουριτάς με έμαθε κιόλας
Ελπίζω να μην ήσουν αυτός που βριζόταν με Γαλατσόπουλο..
Αλλάαααααααα Κοντονής.
Επίσης
kataramenos5 έγραψε:RoMaN έγραψε:Πίσω από το καλάθι που κάθονται οι επισημοτέτοιοι, δίπλα στα παιδάκια με τις σημαίες, με τη φανέλα με το 6...
Ολομαυρη ,με ΠΑΟΚ απο πισω?Διπλα στη καμερα στη γωνια?Δε θυμαμαι κιολας ρε γμτ.Ηρθα απο κει στο ημιχρονο αλλα δεν ειδα καποιο σημαδι
Όχι, ακριβώς πίσω από το καλάθι, με φανέλα του αρχηγού. Βασικά όλο το γήπεδο να ψάξεις, ούτε ο Χαρλαμπίδης φοράει φανέλα Χαραλαμπίδη.. Ο σεκιουριτάς με έμαθε κιόλας

Ελπίζω να μην ήσουν αυτός που βριζόταν με Γαλατσόπουλο..

giannistoumpa4 έγραψε:θα το γυρνουσαμε αλλααααααααα...
Αλλάαααααααα Κοντονής.
giannistoumpa4 έγραψε:μας χρειαζονται ποιο πολυ απο ποτε
- Μπαρκαρούτσος
4 εντός κάναμε φέτος, ήμουν στα 3 (στο κύπελλο δεν πήγα με Ρέθυμνο).
Στο 1 κερδίσαμε, στα 2 χάσαμε. Σε κάθε ήττα, θα παραμείνουν στο γήπεδο 5-6 άτομα και θα φωνάζουν "ΠΑΡΤΕ ΨΗΛΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ", λες και είναι ο Μπάνε με "το παρεάκι" έτσι

και χορεύουν γύρω γύρω και λένε "ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΨΗΛΟ ΠΟΤΕΕΕΕ, ΠΛΗΡΩΝΕΕΕΕ ΠΛΗΡΩΝΕΕΕ!!"...
ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ
ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΑΜ 5ΑΡΙ ΚΑΙ ΔΩ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ (να μην είναι ντέρμπι) ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 2000 ΑΤΟΜΑ. ΘΑ ΓΙΝΩ ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΡΛΕΣ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΠΟΛΥ ΚΡΑΞΙΜΟ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!!!
Απλά δεν δέχομαι ότι δεν υπάρχουν (ΞΕΦΤΙΛΑ) 2000 ΠΑΟΚτσήδες σε όλον τον κόσμο, που τα φέρνουν βόλτα, να δώσουν 100 γαμημένα ευρώ για τον Π.Α.Ο.Κ.!!!!!!!
Στο 1 κερδίσαμε, στα 2 χάσαμε. Σε κάθε ήττα, θα παραμείνουν στο γήπεδο 5-6 άτομα και θα φωνάζουν "ΠΑΡΤΕ ΨΗΛΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ", λες και είναι ο Μπάνε με "το παρεάκι" έτσι
και χορεύουν γύρω γύρω και λένε "ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΨΗΛΟ ΠΟΤΕΕΕΕ, ΠΛΗΡΩΝΕΕΕΕ ΠΛΗΡΩΝΕΕΕ!!"...
ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ
ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΑΜ 5ΑΡΙ ΚΑΙ ΔΩ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ (να μην είναι ντέρμπι) ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 2000 ΑΤΟΜΑ. ΘΑ ΓΙΝΩ ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΡΛΕΣ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΠΟΛΥ ΚΡΑΞΙΜΟ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!!!
Απλά δεν δέχομαι ότι δεν υπάρχουν (ΞΕΦΤΙΛΑ) 2000 ΠΑΟΚτσήδες σε όλον τον κόσμο, που τα φέρνουν βόλτα, να δώσουν 100 γαμημένα ευρώ για τον Π.Α.Ο.Κ.!!!!!!!
-
Ενταξει φιλε αυτα μ τον κοντωνη πρεπει να ακουγονται..τουλαχιστον αυτη ειναι η αποψη μ..ναι αυτο ειπα και εγω ρομαν ..οτι το ματς γυρνουσε αλλα δεν μπηκαν τα κρισημα σουτ και τα βαλανε αυτοι..το πιστευα..αλλα ενταξει τι ν κανουμε..θα στρωσει η ομαδα..εμεις εκει θα ειμαστε οπως και να εχει..
- Μπαρκαρούτσος
Αυτά με τον Κοντονή να μην ακούγονται όταν έχει καυλώσει όλο το γήπεδο και κυνηγάμε αποτέλεσμα που αν το παίρναμε, ήμασταν με το 1 πόδι στη πρόκριση...
[youtube]c4FzMJG-bCA[/youtube]
Palok, το τουρκικό alter ego σου!
Τούρκος, λογικά φίλαθλος Besiktas, αναλύει τον Π.Α.Ο.Κ. και έχει πλάνα από αγώνα με Szolnoki στο τέλος που εξηγεί κάποια πράγματα..
[youtube]c4FzMJG-bCA[/youtube]
Palok, το τουρκικό alter ego σου!

Τούρκος, λογικά φίλαθλος Besiktas, αναλύει τον Π.Α.Ο.Κ. και έχει πλάνα από αγώνα με Szolnoki στο τέλος που εξηγεί κάποια πράγματα..
από τα λίγα τούρκικα που ξέρω, στο τέλος είπε: αυτούς τους λίγους στην άμυνα, 100 θα τους βάλουμε εκεί μέσα.