Odi έγραψε:Στα του κόσμου: 600-700 άτομα,καμιά 60 οργανωμένοι στην κερκίδα.Αυτά τα ολίγα.Βέβαια ούτε τόσο κόσμο περίμενα,αλλά ντροπή..
και γω ημουν στο ματς. Κατάλαβες ποιον Θοδωρή βρίζαν οι οργανωμένοι ;;
Odi έγραψε:Στα του κόσμου: 600-700 άτομα,καμιά 60 οργανωμένοι στην κερκίδα.Αυτά τα ολίγα.Βέβαια ούτε τόσο κόσμο περίμενα,αλλά ντροπή..
obanebane έγραψε:Αυτο το 24-6 στην αρχη εκανε ολη τη ζημια στο μυαλο των παιχτων,δεν ειναι τοσο κακη η ομαδα οσο θελουν να την παρουσιασουν καποιοι.
Δεν ξερω τι σχεση εχετε με το μπασκετ μερικοι και μαλιστα νεοκοποι στο φορουμ αλλα αυτη η επιδειξη γνωσης εμενα μου φερνει αναγουλα.
Οταν εχεις απεναντι τετοιου επιπεδου ομαδα και εχεις 26-46 ριμπαουντ ειναι καθαρα θεμα διαθεσης και ξεκαθαρη υποτιμηση του αντιπαλου.
Δηλαδη οσοι πηγατε σημερα στο γηπεδο δεν ειδατε οτι οι παιχτες βαριουνταν να παιξουν;
Οτι υπαρχει θεμα στο 5 ειναι ξεκαθαρο και μακαρι να λυθει,η ομαδα ομως να ξερετε οτι θα βρει ρυθμο,δεν ξερω μεχρι που θα φτασει αλλα σιγουρα θα ειναι ανταγωνιστικη.
Υ.Γ Δινω ενα απο τα δυο διαρκειας μου οταν θα ανεβω στις αρχες του 2016 σε οποιον ενδιαφερεται,ο μονος ορος μου ειναι να τον γνωρισω στον αγωνα που θα εχω κανονισει να παρακολουθησω.
ilovegame27 έγραψε:Φίλε obanebane εγώ δεν θέλω το διαρκείας σου αλλά μόνο ν σε γνωρίσω και να κάνουμε κουβέντα!
Και μόνο που το προσφέρεις μεγάλη υπόθεση αλλά σε κάποιον που θα πηγαίνει και όχι να το αφήσει στο κομοδίνο του