Π.Α.Ο.Κ. - Szolnoki Olaj KK 72-69,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Eurocup και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
tasos81pl

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Szolnoki Olaj KK 72-69,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από tasos81pl »

Odi έγραψε:Στα του κόσμου: 600-700 άτομα,καμιά 60 οργανωμένοι στην κερκίδα.Αυτά τα ολίγα.Βέβαια ούτε τόσο κόσμο περίμενα,αλλά ντροπή..

και γω ημουν στο ματς. Κατάλαβες ποιον Θοδωρή βρίζαν οι οργανωμένοι ;;
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Τον Κοντονή έβριζαν..
Άβαταρ μέλους
tasos81pl

Δημοσίευση από tasos81pl »

χαχαχαχαχα...δεν το καταλαβα...
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Α ρε Μπανε που σε καταντησαν...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Κάτσε να δεις το Σ/Κ που θα έχει διαφυγόντα κέρδη ο Μπάνε από τη.... Π.Α.Ε. Α.Ε.Π. Ηρακλής!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Odi σόρρυ ρε φίλε σε ξέχασα!
Το Σάββατο πάλι.. ;)
Χόλγκερ Τρίμχολντ

Δημοσίευση από Χόλγκερ Τρίμχολντ »

Μπήκα στο δεύτερο ημιχρόνιο λόγω υποχρεώσεων και από αυτά που είδα, νομίζω πως έχουμε αρκετά θέματα να λύσουμε....
Δεν ξέρω τι έκανε στο πρώτο ο Ντούβνιακ αλλά στο δεύτερο ήταν απαράδεκτος. Άμυνα με τα μάτια, χαμένα ελεύθερα σουτ, λέι απ στου κουτρούλη τον γάμο και πολλή χαλαρότητα. Απορώ τι τον άφησε τόση ώρα ο Σούλης.
Ο Μπάλαμπαν απλά δεν κάνει (βέβαια τέτοια εποχή πέρυσι τα ίδια λέγαμε και για τον Λάνγκφορντ και μετά μας βούλωσε το στόμα, αλλά τούτος εδώ δεν φαίνεται να έχει καμία κίνηση στην επίθεση και στην άμυνα δεν πηδάει εφημερίδα).
Κακαρούδης, Δέδας, Τσόχλας θα είναι συμπληρωματικοί φέτος. Άλλες φορές θα δίνουν κάτι, άλλες όχι. Ο Λιάπης τουλάχιστον έπαιξε άμυνες όσο τον είδα.
Ο Μάρκοβιτς δεν μ΄άρεσε, δεν είδα νεύρο. Ο Μαργαρίτης δεν είναι καλά (ίσως λόγω τραυματισμού), μόνο η τάπα στην γωνία μου θύμισε τον περσινό.
Ο Κώστας επίσης δεν έπαιξε άμυνα, αλλά έχει μια ποιότητα μπροστά που λες θα τον κρατήσω μέσα γιατί μπορεί να με ξελασπώσει. Ο άλλος Κώστας δεν ξέρω σε τι κατάσταση μπορεί να είναι, δεδομένης και της ηλικίας.
Ο Χάτσερ ξέρει να κατεβάζει και να μοιράζει σωστά. Αν είχε και το σίγουρο σουτ θα είχε μεγαλύτερο συμβόλαιο αλλού (προσοχή μεγαλύτερο συμβόλαιο, όχι σε μεγαλύτερη ομάδα).
Ο Τέπιτς μου άρεσε πολύ, όχι επειδή έβαλε καλάθια, αλλά γιατί το παιδί πραγματικά έχει προσόντα και ξέρει μπάσκετ. Για όση ώρα παίζει άσσος, πρέπει να έχει συστήματα η ομάδα να τον βγάζει κάτω από το καλάθι, γιατί έχει απόλυτο πλεονέκτημα ύψους απέναντι στον αντίπαλο πόιντ-γκαρντ. Σήμερα σαν τριάρι δεν φοβήθηκε ούτε το σουτ από την γωνία, ούτε από την κορυφή, ούτε την διείσδυση. Δεν λέω ότι είναι φτασμένος, αλλά είναι αυτός με τις μεγαλύτερες προοπτικές.
Εν κατακλείδι, αν γίνεται θα ήθελα να κόβονταν κάποια συμβόλαια από την περιφέρεια και θα έπαιρνα έναν αξιοπρεπή σέντερ, κυρίως αμυντικά. Έχουμε καλούς "ημίψηλους", αλλά κανένα φόβητρο στη ρακέτα.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ε κόπηκε του Σαλούστρου και μένει να δούμε...
Χόλγκερ Τρίμχολντ

Να συμπληρώσω στο προηγούμενο ποστ, ότι πιστεύω πως έχουμε δυνατότητες παρά τις αδυναμίες και κυρίως έχουμε δουλευταρά προπονητή. Προσωπικά παίρνω για τέταρτη συνεχή χρονιά διαρκείας και δεν το μετανιώνω ακόμη και να πάμε χειρότερα από πέρσι, γιατί θεωρώ ότι το οφείλω στον άνθρωπο, που μου έδωσε μεγάλες χαρές όταν ήμουν πιτσιρίκος και που έκανε εκείνα τα ατελείωτα βήματα και το κάρφωσε από το κέντρο.......
Μπάνε σ΄ευχαριστώ για το πάθος και την ψυχή που έβγαζες σαν παίκτης
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Αυτο το 24-6 στην αρχη εκανε ολη τη ζημια στο μυαλο των παιχτων,δεν ειναι τοσο κακη η ομαδα οσο θελουν να την παρουσιασουν καποιοι.
Δεν ξερω τι σχεση εχετε με το μπασκετ μερικοι και μαλιστα νεοκοποι στο φορουμ αλλα αυτη η επιδειξη γνωσης εμενα μου φερνει αναγουλα.
Οταν εχεις απεναντι τετοιου επιπεδου ομαδα και εχεις 26-46 ριμπαουντ ειναι καθαρα θεμα διαθεσης και ξεκαθαρη υποτιμηση του αντιπαλου.
Δηλαδη οσοι πηγατε σημερα στο γηπεδο δεν ειδατε οτι οι παιχτες βαριουνταν να παιξουν;
Οτι υπαρχει θεμα στο 5 ειναι ξεκαθαρο και μακαρι να λυθει,η ομαδα ομως να ξερετε οτι θα βρει ρυθμο,δεν ξερω μεχρι που θα φτασει αλλα σιγουρα θα ειναι ανταγωνιστικη.

Υ.Γ Δινω ενα απο τα δυο διαρκειας μου οταν θα ανεβω στις αρχες του 2016 σε οποιον ενδιαφερεται,ο μονος ορος μου ειναι να τον γνωρισω στον αγωνα που θα εχω κανονισει να παρακολουθησω.
Άβαταρ μέλους
PAOKpanta

Δημοσίευση από PAOKpanta »

Αλλο ενα ματς που οι αντιπαλοι παιζανε βολευ κατω απ το καλαθι μας

ψιλοασοβαρη η ομαδα δεν ειναι δυνατο να ξεκινα 21-4 και στο ημιχρονο να εχεις ηδη προλαβει να το κανεις ντερμπι

Δεν ξερω τι μαγικα μπορει(?) να κανει ο Σουλης στην 7η (!!!) συνεχομενη (!!!) χρονια του στον ΠΑΟΚ, αλλα μετά απο τόσο καιρο θα περιμενα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ενα στοιχειωδη κορμο και μια προσωπικοτητα στην ομαδα.

Συμπερασμα : παμε για ΑΛΛΗ μια χρονια ο,τι να ναι απο το μηδεν, ο Θεος βοηθος, να μπαινουν τα τριποντα του βασιλειαδη και ο μαργαριτης να γινεται μεισον και με σκουληκι και χανουμι πολυ ανεβασμενα. Μας κοβω 5ους ίσως 4ους με χειροτερη χρονια απο περσι.

Υ.Γ. 7η χρονια και ενα κορμο ΕΣΤΩ μετριων ελληνων (αντε γιατι ακομα κι ο μετριος ξενος λογω μπατιριας την κανει στην πρωτη ευκαιρια) δεν μπορεσαμε να φτιαξουμε.
Υ.Γ. 2 Γιαπι, πηλοφορι και μυστρι ΠΑΛΙ
Υ.Γ. 3 ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ EUROCUP ΦΕΤΟΣ!!!!
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Αν δεν κινητοποιηθεί μαζικά ο λαός της ομάδας, για άμεση επιστροφή στην Πυλαία, παίζει στο τέλος της χρονιάς να έχουμε δράματα.

Η ομάδα, απλά δεν βλέπεται.

Αν την αγαπάμε έστω και λίγο, πρέπει να στηρίξουμε με όποιον τρόπο μπορούμε.
Χόλγκερ Τρίμχολντ

obanebane έγραψε:Αυτο το 24-6 στην αρχη εκανε ολη τη ζημια στο μυαλο των παιχτων,δεν ειναι τοσο κακη η ομαδα οσο θελουν να την παρουσιασουν καποιοι.
Δεν ξερω τι σχεση εχετε με το μπασκετ μερικοι και μαλιστα νεοκοποι στο φορουμ αλλα αυτη η επιδειξη γνωσης εμενα μου φερνει αναγουλα.
Οταν εχεις απεναντι τετοιου επιπεδου ομαδα και εχεις 26-46 ριμπαουντ ειναι καθαρα θεμα διαθεσης και ξεκαθαρη υποτιμηση του αντιπαλου.
Δηλαδη οσοι πηγατε σημερα στο γηπεδο δεν ειδατε οτι οι παιχτες βαριουνταν να παιξουν;
Οτι υπαρχει θεμα στο 5 ειναι ξεκαθαρο και μακαρι να λυθει,η ομαδα ομως να ξερετε οτι θα βρει ρυθμο,δεν ξερω μεχρι που θα φτασει αλλα σιγουρα θα ειναι ανταγωνιστικη.

Υ.Γ Δινω ενα απο τα δυο διαρκειας μου οταν θα ανεβω στις αρχες του 2016 σε οποιον ενδιαφερεται,ο μονος ορος μου ειναι να τον γνωρισω στον αγωνα που θα εχω κανονισει να παρακολουθησω.

Τα παρακάτω έχουν νόημα αν το σχόλιο του obanebane αφορά εμένα. Αν όχι προσπεράστε τα...
Καμία διάθεση επίδειξης γνώσης. Από τα λίγα που ξέρω τόσα χρόνια που παρακολουθώ το άθλημα, λέω την γνώμη μου, δεν σημαίνει ότι είναι και σωστή. Το "νεόκοποι" δεν μου άρεσε, ούτε στο μπάσκετ της ομάδας μου είμαι τέτοιος (ήμουν και στον τελικό με τα ξυρισμένα κεφάλια, ούτε στο φόρουμ. ΤΟ να μην γράφει πολύ κανείς δεν σημαίνει ότι δεν διαβάζει.
Με χαρά θα παρακολουθήσω μαζί με τον obanebane όποιο παιχνίδι θέλει όταν ανέβει, ευκαιρία να σχολιάζουμε κιόλας στην κερκίδα. Το διαρκείας μπορεί να το κρατήσει έχω δικό μου. Είμαι στα κόκκινα καθίσματα πίσω και πλάι από τονπαγκο των φιλοξενούμενων
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

Φίλε obanebane εγώ δεν θέλω το διαρκείας σου αλλά μόνο ν σε γνωρίσω και να κάνουμε κουβέντα!
Και μόνο που το προσφέρεις μεγάλη υπόθεση αλλά σε κάποιον που θα πηγαίνει και όχι να το αφήσει στο κομοδίνο του
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

καλή νίκη (για πρεμιέρα), καλή (σε γενικές γραμμές) προσέλευση και ατμόσφαιρα, καλή η ομάδα σε περίπου 15 από τα 40 λεπτά. Επειδή δε θέλω να μεμψιμοιρώ, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και μιλάω καθαρά αγωνιστικά αυτή τη στιγμή. Όταν έρχεται ομάδα που ονομάζεται (νομίζω) Σολνόκι και σου παίρνει 20 παραπάνω rebounds μέσα στην έδρα σου και (προφανώς) σε περνάει και στο ranking (66-74), ε έχεις ΤΡΟΜΕΡΟ θέμα. Και δεν μπορώ με τίποτα να ξεχάσω τη δήλωση Ζουρνατζίδη οτι η ομάδα στα φιλικά (πρίν την Τουρκία) δεν είχε ξαναδείξει ποτέ τόσο θετικό πρόσωπο σε αυτό το στάδιο της προετοιμασίας... :o :oops:

Ας δούμε τα pros και cons και τι μπορούμε να βελτιώσουμε:

Συν: το φοβερό, γεμάτο αυτοπεποίθηση ξεκίνημα του Uros
Μείον: η έως και κακή συνέχεια καθώς και η πολύ μέτρια άμυνά του (3-4 σκαλιά κάτω σε πίεση σε σχέση με Πανιώνιο)

Συν: η έως και σούπερ επιθετικά εμφάνιση του Tepic (ranking 23) αν και δεν τον βάλαμε να ποστάρει σχεδόν ποτέ, αν και έπαιζε ώρα με αντίπαλο τον Craft
Μείον: η εξαφάνισή του σε κάποια σημεία του παιχνιδιού (δε θυμάμαι αν συνέβη όταν ήταν μακριά από τη μπάλα σε θέση 3). Και αυτός τουλάχιστον μέτρια αμυντική επίδοση.

Συν: καλό ball handling και moving από τον hatcher, άψογες βολές, κατά καιρούς καλό pick@roll και δημιουργία από μέσα διεμβολίζοντας (παρόλο που έχασε κάποια άχαστα), έτρεξε καλά την ομάδα στο transition
Μείον: παντελής έλλειψη court vision όταν πιέστηκε, κανένα διάβασμα της 2-3 (που γινόταν και 3-2 νομίζω) ζώνης και πώς σπάει (σε αυτό φταίει πάντα και ο κόουτς), μετριότατος και όχι επιθετικός σε σουτ από μέση και μακρινή απόσταση (από μέση απόσταση θα βελτιωθεί σίγουρα καθώς θυμάμαι οτι ήταν σπεσιαλιτέ του)

Συν: ο Μαργαρίτης ο οποίος δίνει την απόλυτη ισορροπία στην ομάδα όταν βρίσκεται στο παρκέ σε άμυνα και επίθεση
Μείον: μη αποφασιστικός στην επίθεση, λίγο φοβισμένος και χωρίς μυαλό σε 2-3 φάσεις (θα βελτιωθεί 100% γιατί είμαι παικτάρα)

Συν: ο Μιχάλης
Μείον: γενικά οι Markovic, Κακαρούδης. Τίποτα και Τίποτα.

Συν: αρκετά καλή επίθεση σε σημεία του παιχνιδιού και με pick@roll, αλλά και με δημιουργία από μέσα πρός τα έξω (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ με αυτά τα guards) και καλό passing game με έξτρα πάσες
Μείον: απίστευτη πνευματική χαλάρωση απέναντι (ειδικά) στη ζώνη, απίστευτο σταμάτημα του transition λες και παίζαμε ματς με τον Παναθηναικό του Παβλίσεβιτς ξερω γω και θέλαμε να ελέγξουμε τον ρυθμό με αποτέλεσμα να τρώμε κάτι 3-14 από τους Ούγγρους...

Μείον: ; άμυνα ρε μάγκες και rebounds ποιός περιμένετε να παίξει ? εγώ από την κερκίδα??

Αυτά, Συνεχάμε.

PS: και για να μην ξεχνάμε, free Balaban
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

ilovegame27 έγραψε:Φίλε obanebane εγώ δεν θέλω το διαρκείας σου αλλά μόνο ν σε γνωρίσω και να κάνουμε κουβέντα!
Και μόνο που το προσφέρεις μεγάλη υπόθεση αλλά σε κάποιον που θα πηγαίνει και όχι να το αφήσει στο κομοδίνο του

Θα ενημερωσω το φορουμ για το ποτε θα ανεβω το κανω παντα,εννοειται οτι θα χαρω να γνωρισω και εσενα και οποιον αλλο θελει.
Οσο για το διαρκειας φανταζομαι οτι για να το θελει καποιος εχει σκοπο να πηγαινει στα ματς.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Eurocup”