Π.Α.Ο.Κ. - SKODA Ξάνθη 0-0 Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: Π.Α.Ο.Κ. - SKODA Ξάνθη 0-0 Σχόλια & Παραλειπόμενα
Τελικα τραβανε μεγαλο γκαϊλε τα ερμαφροδιτα ασπονδυλα με τον μεγαλο ΠΑΟΚ..
Στήριξη Ρεεεεεεεεε.
Μην πέφτετε σε παγίδες.
Τι χρειάζεται για να εμπεδώσουμε οτι κάνουμε αρχή για να γίνει τεράστια η ομαδα ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ. Πήρε Χ η Ξανθούλα. Ε και;;;
Αν ηταν ο Κλαους μεσα θα το ειχαμε πάρει 1-0.
Αναμενόμενο ροτεισον αφού η ομαδα την Πέμπτη αναγκαστικά πρέπει να παίξει με τους διαθέσιμους της λίστας.
Οι οποίοι διαθέσιμοι δεν έπρεπε να παίξουν 3 παιχνίδια σε 10 μερες.
Εαν δεν τραυματιζόταν ο Τσιμιροτ επίσης θα κερδίζαμε διότι χάσαμε χρονο με την είσοδο Σαββιδη στο κέντρο που δεν έδωσε κατι.
Ο στόχος και η καύλα της Ευρώπης επετέυχθει.
Οταν δέσει αυτη η ομαδα θα δούμε κανονικό και εντυπωςιακο ποδόσφαιρο.
Στήριξη και παλι στήριξη.
Μην πέφτετε σε παγίδες.
Τι χρειάζεται για να εμπεδώσουμε οτι κάνουμε αρχή για να γίνει τεράστια η ομαδα ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ. Πήρε Χ η Ξανθούλα. Ε και;;;
Αν ηταν ο Κλαους μεσα θα το ειχαμε πάρει 1-0.
Αναμενόμενο ροτεισον αφού η ομαδα την Πέμπτη αναγκαστικά πρέπει να παίξει με τους διαθέσιμους της λίστας.
Οι οποίοι διαθέσιμοι δεν έπρεπε να παίξουν 3 παιχνίδια σε 10 μερες.
Εαν δεν τραυματιζόταν ο Τσιμιροτ επίσης θα κερδίζαμε διότι χάσαμε χρονο με την είσοδο Σαββιδη στο κέντρο που δεν έδωσε κατι.
Ο στόχος και η καύλα της Ευρώπης επετέυχθει.
Οταν δέσει αυτη η ομαδα θα δούμε κανονικό και εντυπωςιακο ποδόσφαιρο.
Στήριξη και παλι στήριξη.
- kataramenos5
Μεγαλη απογοητευση.Πολυ μεγάλη.Οχι για το αποτέλεσμα βεβαια μιας και ημουν 99% σιγουρος οτι δε θα κερδίζαμε σημερα για πολλους και διαφορους λογους.Τα χα γραψει και στο pregame.Η απογοητευση προέρχεται απ αυτα που ακουσα σημερα. "Αμπαλε Τουντορ βγαλε τον μ.... το Σαμπο,δε βλεπεις.Αντε γ....... " μολις στο 25' και φυσικά οχι μονο απο εναν.Γλιτωμό δεν εχουμε.40 χρονια ακομα(μεχρι ν αλλάξει γενιά στο γηπεδο) στο ιδιο εργο θεατες θα ειμαστε.Αρρώστια.
ΥΓ Αν δε μπορεις να αποφύγεις το βιασμο λενε, χαλάρωσε να τον απολαύσεις.Δε τρελαινόμαστε πλεον με τα κοράκια, συνηθίσαμε.
ΥΓ Αν δε μπορεις να αποφύγεις το βιασμο λενε, χαλάρωσε να τον απολαύσεις.Δε τρελαινόμαστε πλεον με τα κοράκια, συνηθίσαμε.
ναιMANIAKOS έγραψε:Σε σας παιΟυν οι φασεις απο το νοβασπορτς;
ΤΕΛΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. Ο fn1m θα απουσιάσει για ένα μήνα. έτσι θα έχει και την ευκαιρία να μην μιζεριάζει όπως εμείς με τον ΠΑΟΚ.
Error loading media, file could not be played βγαζει...το οποιο δε λεει και πολα αλλα αν παιζει για τους αλλους στην ελλαδα τοτε σημαινει το εχουν κληδωσει στο εξωτερικο μαλλον...γιατι δεν ξερω.CCCP έγραψε:Μανιακε ουτε σε μενα παιζουν, μπορει να εχει πεσει geolockMANIAKOS έγραψε:Σε σας παιΟυν οι φασεις απο το νοβασπορτς;
MANIAKOS έγραψε:Μου βγάζει error playing file σε παιζει εσένα;
look here my friend
http://www.sport-fm.gr/videos/24082131
K_geo έγραψε:ΤΕΛΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. Ο fn1m θα απουσιάσει για ένα μήνα. έτσι θα έχει και την ευκαιρία να μην μιζεριάζει όπως εμείς με τον ΠΑΟΚ.
οχι ρε κγεο αστον να χαρουμε λιγο μετα το κωλοχιναρι
Καταραμένε, και εγώ το φοβόμουν για το 0 μπροστά
Όσο για τη γενιά, πίσω μου δύο 16χρονα είχα, όλο γκρίνια και όλοι τους έφταιγαν
Για το Τζαβέλα Στην αρχή είπαν κοίτα να δεις που είσαι καλός σήμερα ο φουστης και δεν μπορώ να τον κραξω
Άκου εκεί
Όσο για τη γενιά, πίσω μου δύο 16χρονα είχα, όλο γκρίνια και όλοι τους έφταιγαν
Για το Τζαβέλα Στην αρχή είπαν κοίτα να δεις που είσαι καλός σήμερα ο φουστης και δεν μπορώ να τον κραξω
Άκου εκεί
Μόνο εγώ πιστεύω πως η κάρτα στον Μπερτο ήταν λάθος χρώμα;
και αν δεν ηταν, τρεις κιτρινες επρεπε να εχει δει...
τεσπα.
το θεμα ειναι αλλου...
ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΕΝΑΝ ΤΥΠΟ ΜΕ...ΜΠΛΕ ΜΠΛΟΥΖΑ ΚΑΙ ΜΠΛΕ ΜΑΓΙΟ... pgetsos ξες τπτ;;

τεσπα.
το θεμα ειναι αλλου...
ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΕΝΑΝ ΤΥΠΟ ΜΕ...ΜΠΛΕ ΜΠΛΟΥΖΑ ΚΑΙ ΜΠΛΕ ΜΑΓΙΟ... pgetsos ξες τπτ;;

Είχε και μπλε σαγιονάρα; 
Στα φάουλ εγώ θα έπαιρνα φόρα και θα έστελνα τη μπάλα πάνω τους

Στα φάουλ εγώ θα έπαιρνα φόρα και θα έστελνα τη μπάλα πάνω τους
- The_Stalker
Για όσους αδερφούς δεν μπορούν να δουν τα στιγμιότυπα από τη nonasports, υπάρχουν δύο λύσεις:
1) Κατεβάζετε το video με κάποιο downloader, πχ flashgot, και το βλέπετε με την ησυχία σας.
2) Αν μπλοκάρει λόγω adblock, μπορείτε να βάλετε το greasemonkey με το anti-adblock killer.
Τα παραπάνω ισχύουν για firefox, εγώ βλέπω το video κανονικά.
Ή δοκιμάστε το link του αρχείου:
1) Κατεβάζετε το video με κάποιο downloader, πχ flashgot, και το βλέπετε με την ησυχία σας.
2) Αν μπλοκάρει λόγω adblock, μπορείτε να βάλετε το greasemonkey με το anti-adblock killer.
Τα παραπάνω ισχύουν για firefox, εγώ βλέπω το video κανονικά.
Ή δοκιμάστε το link του αρχείου:
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://nvcdn.forthnet.gr/superleague/HL_PAOK_KSANTHI_230815_NEW.mp4