Ατρόμητος - Π.Α.Ο.Κ. , 20/05, 20.30, NS1&1HD
Re: Ατρόμητος - Π.Α.Ο.Κ. , 20/05, 20.30, NS1&1HD
Θυμάστε όταν ήρθε ο κονσεισαο σε τι κατάσταση ήταν και τι μπάλα έπαιξε την άλλη χρόνια ?
- kataramenos5
Αντε να ξυπνάμε
ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
Παμε να τους γ@@@σουμε ολους που λεγε καποτε και μια ψυχη(με φιλτρο)

ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ

Το ζητούμενο με τους κεντρικούς αμυντικούς είναι να έχουν επαρκή χρόνο μαζί σαν δίδυμο. Επιπλέον, δεν πρέπει να παραβλέπουμε το γεγονός οτι, ειδικά για τους αμυντικούς, η τοποθέτησή τους σαν δεξί ή αριστερό στόπερ επηρεάζει κατά πολύ την απόδοσή τους.
Συγκεκριμένα ο Κόστα δεν μπορεί να αναπεξέλθει σαν αριστερό στόπερ, διότι δεν χρησιμοποιεί ποτέ το αριστερό πόδι του για να μπλοκάρει την μπάλα σε πιθανά γεμίσματα και σέντρες στην περιοχή. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να χάνονται πολύτιμα κλάσματα του δευτερολέπτου.
Εγώ προσωπικά πιστεύω οτι του χρόνου, με μια αξιοπρεπή προετοιμασία ο Κόστα θα ειναι αναντικατάστατος.
Συγκεκριμένα ο Κόστα δεν μπορεί να αναπεξέλθει σαν αριστερό στόπερ, διότι δεν χρησιμοποιεί ποτέ το αριστερό πόδι του για να μπλοκάρει την μπάλα σε πιθανά γεμίσματα και σέντρες στην περιοχή. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να χάνονται πολύτιμα κλάσματα του δευτερολέπτου.
Εγώ προσωπικά πιστεύω οτι του χρόνου, με μια αξιοπρεπή προετοιμασία ο Κόστα θα ειναι αναντικατάστατος.
- aisiodoksos
ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ SOLD OUT ΣΤΟΝ ΝΑΟ (ακομα και ηττα παλι σολντ αουτ πρεπει να εχουμε) .
ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ!
ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΤΕ!! 1Η ΘΕΣΗ ΣΤΑ ΠΛΕΥ ΩΦ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΔ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ.
ΝΙΚΗ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΚΟΡ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΜΦΑΝΙΣΗ!
υγ... σημερα θα σπασει το ροδι ο Κλαους...εχω αυτη την διαισθηση...τα πλευ ωφ θα ειναι τα καλυτερα που εχει κανει!

ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ!
ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΤΕ!! 1Η ΘΕΣΗ ΣΤΑ ΠΛΕΥ ΩΦ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΔ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ.
ΝΙΚΗ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΚΟΡ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΜΦΑΝΙΣΗ!
υγ... σημερα θα σπασει το ροδι ο Κλαους...εχω αυτη την διαισθηση...τα πλευ ωφ θα ειναι τα καλυτερα που εχει κανει!

Στα τελευταια 45 εντος εδρας παιχνιδια ο ατρομητος εχει μολις μια ηττα,αυτη εγινε περυσι απο εμας στα play offs. Καιρος ειναι να κανει αλλη μια.
Παμε ΠΑΟΚΑΡΑ.
Παμε ΠΑΟΚΑΡΑ.
Κερδισαμε ηδη το εγραψε ο μπανε εγω θα παω για καφε δεν το βλεπω το ματς μετα τη δηλωση μπανε ειναι σιγουρακι διπλο
άντε να δούμε τι θα δούμε. πάντως καλό προαίσθημα έχω....
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!

ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!

- hasio_john
Δύσκολο ματς .... αλλά επιβάλετε η νίκη! Μακάρι να δούμε έναν διαφορετικό ΠΑΟΚ γιατί αλλιώς θα μας κάνουν γιο γιο εκεί μέσα! 1-2 το ονειρεύτηκα. Για να δούμε!
- Mario Jardel
Παμε ρε ΠΑΟΚαρα. Ενα κουραγιο για την πρωτια ρε γ@μωτο.
Αν ρίχνει παπάδες να πάρουμε μαζί μας χαρτάκια για στρίψιμο
Αν ρίχνει παπάδες να πάρουμε μαζί μας χαρτάκια για στρίψιμο

κι ενας παπας ελεγε να τουςkataramenos5 έγραψε:Αντε να ξυπνάμε
ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
![]()
ΞΕΚΩΛΩΣΟΥΜΕ
Αν δεν νικήσει ο βαζελος σήμερα και το χι δεν νομίζω να μας χαλάει
- john4serres