Πανιώνιος - Π.Α.Ο.Κ. 0-0, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Πανιώνιος - Π.Α.Ο.Κ. 0-0, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Δηλαδή εσείς που κραζετε σήμερα καταλαβατε οτι η ομάδα είναι μαυρο χάλι. Αλλη ομάδα βλεπατε εσείς το τελευταιο τετράμηνο; Μπαρτσελόνα περιμενατε να δείτε ξαφνικα σήμερα; Ομάδας Α τοπικού φυσική κατασταση έχουν οι παιχτες. Πανω απο 10 μετρα σπριντ δεν κάνει κανείς.
- ΑποστόληςΑ
Έχω δει και χειρότερο ΠΑΟΚ. Τουλάχιστον προσπαθήσανε στο πρώτο ημίχρονο. Θα μπορούσαμε να είμασταν μπροστά στο σκορ, απέναντι σε μια ομάδα που έπαιζε μια κατηγορία, ενώ εμείς παίζαμε με μισή ομάδα. Είδα δύο επελάσεις στο πρώτο, που τις ευχαριστήθηκα, μία του Πόζογλου από αριστερά και μία του Περέυρα από δεξιά. Στο β΄ μέρος ήταν φανερό ότι δεν θέλαμε να βάλουμε γκολ, ιδίως μετά την αποβολή του παίκτη του Πανιώνιου. Μέχρι και τον Δεληγιαννίδη έβαλε μέσα!
Ο Πανιώνιος έχασε μία ευκαιρία με τον Γιάννου. Αυτό πιστώνεται στον προπονητή.
Ναι ρε οι ακαδημίες φταίνε. Το βρήκες.koylispontios έγραψε:Κάποιος εκεί στην ΠΑΕ να κλείσει αυτές τις ακαδημίες μπας και δούμε άσπρη μέρα.
Τι να πω,40 + χρονια βλεπω τον Π.Α.Ο.Κ.,
πηρα αμετρητες χαρες,αρκετες απογοητευσεις και ελαχιστες φορες......ντραπηκα.
Σημερα απο το δεκαλεπτο αρχισαν να με ζωνουν τα φιδια.
Μετα απο λιγο αρχισα να ντρεπομαι.

πηρα αμετρητες χαρες,αρκετες απογοητευσεις και ελαχιστες φορες......ντραπηκα.
Σημερα απο το δεκαλεπτο αρχισαν να με ζωνουν τα φιδια.
Μετα απο λιγο αρχισα να ντρεπομαι.

Πατερ αν πας μια φορα στη ν.σμυρνη θα καταλαβεις οτι ντροπη θα ηταν να ριχναμε τους πανθηρες για να σωθει ο κομποτιακος
Οι πανθηρες μεχρι και παρεμβαση εκαναν να μπουν οι οπαδοι μας μεσα
Πρωτια στα πλει οφ
Πρωτια στα πλει οφ
- ΑποστόληςΑ
Η αλήθεια είναι ότι πηγαίναμε οργανωμένα, όταν δεν πήγαιναν οι ΠΑΟ και Ολυμπιακός.
-
Οι πανθηρες (που τους σεβομαι) τι κανουν που η ομαδα τους ειναι παραρτημα;
Οι πανθηρες τι λενε που ηρθε ο Πανιωνιος στην Τουμπα τον Ιανουαριο με αβαντα διαιτησια να μας κοψει το πρωταθλημα με τους Κολοβους και τα αλλα γαυροτσιρακια για να το παρει παλι ο Μαρινακης;
Οι πανθηρες τι λενε που ηρθε ο Πανιωνιος στην Τουμπα τον Ιανουαριο με αβαντα διαιτησια να μας κοψει το πρωταθλημα με τους Κολοβους και τα αλλα γαυροτσιρακια για να το παρει παλι ο Μαρινακης;
αταλαντοι νεαροι, αδουλευτοι, χωρις να γνωριζουν τα βασικα του ποδοσφαιρου..στοιχιζουν πανω απο 1 μυριο ανευ λογου και αιτιας...nothu έγραψε:Ναι ρε οι ακαδημίες φταίνε. Το βρήκες.koylispontios έγραψε:Κάποιος εκεί στην ΠΑΕ να κλείσει αυτές τις ακαδημίες μπας και δούμε άσπρη μέρα.
πες τε μου μετα απο τοσα χρονια εναν ποδοσφιριστη που βγηκε απο τις ακαδημιες, πηρε μεταγραφη και εφερε χρηματα στον ΠΑΟΚ
Έχει διοίκηση της πλάκας γαβρικη δυστυχώς δεν ξέρω αν μπορεί να απαλλαγεί από αυτήν κάτι δηλώσεις είχε κάνει ο Τσακίρης δεν μπορεί να τους ξαναπάρει ?
Athens έγραψε:αταλαντοι νεαροι, αδουλευτοι, χωρις να γνωριζουν τα βασικα του ποδοσφαιρου..στοιχιζουν πανω απο 1 μυριο ανευ λογου και αιτιας...nothu έγραψε:Ναι ρε οι ακαδημίες φταίνε. Το βρήκες.koylispontios έγραψε:Κάποιος εκεί στην ΠΑΕ να κλείσει αυτές τις ακαδημίες μπας και δούμε άσπρη μέρα.
πες τε μου μετα απο τοσα χρονια εναν ποδοσφιριστη που βγηκε απο τις ακαδημιες, πηρε μεταγραφη και εφερε χρηματα στον ΠΑΟΚ
Τι άλλο θα ακούσουμε να καταργήσουμε τις ακαδημίες ? Κάτι καλο οργανωμένο έχουμε να το καταστρέψουμε ?
- Kostomanolis
ΣταφυλλιδηςAthens έγραψε:αταλαντοι νεαροι, αδουλευτοι, χωρις να γνωριζουν τα βασικα του ποδοσφαιρου..στοιχιζουν πανω απο 1 μυριο ανευ λογου και αιτιας...nothu έγραψε:Ναι ρε οι ακαδημίες φταίνε. Το βρήκες.koylispontios έγραψε:Κάποιος εκεί στην ΠΑΕ να κλείσει αυτές τις ακαδημίες μπας και δούμε άσπρη μέρα.
- hasio_john
Φίλε Αποστόλη, ωραία η παρατήρησή σου! Να σε ρωτήσω κάτι όμως?ΑποστόληςΑ έγραψε:Έχω δει και χειρότερο ΠΑΟΚ. Τουλάχιστον προσπαθήσανε στο πρώτο ημίχρονο. Θα μπορούσαμε να είμασταν μπροστά στο σκορ, απέναντι σε μια ομάδα που έπαιζε μια κατηγορία, ενώ εμείς παίζαμε με μισή ομάδα. Είδα δύο επελάσεις στο πρώτο, που τις ευχαριστήθηκα, μία του Πόζογλου από αριστερά και μία του Περέυρα από δεξιά. Στο β΄ μέρος ήταν φανερό ότι δεν θέλαμε να βάλουμε γκολ, ιδίως μετά την αποβολή του παίκτη του Πανιώνιου. Μέχρι και τον Δεληγιαννίδη έβαλε μέσα!
Είδες καμιά διαφορά από το αν παίζαμε πλήρης?????

Εγώ σε καμιά φάση του αγώνα δεν ένιωσα πως μας έλειπε κάποιος βασικός, μιας και πριν ακριβώς αυτόν τον ΠΑΟΚ έβλεπα! Έχουν κάτι τα μάτια μου? Επίσης μερικοί ξεχνάτε μου φαίνεται πως η σιχαμερή αυτή ομάδα μας έχει κάνει ΠΟΛΛΕΣ φορές κακό στα τόσα χρόνια που παίζουμε μαζί στην κατηγορία!
Όσο για σένα φίλε Τσε! ΜΑΚΑΡΙ να γίνει αυτό που λες, αλλά και από την άλλη είμαι περίεργος να δω τι θα πεις αν βγούμε τελευταίοι! Γιατί αυτό δείχνει η αγωνιστική μας κατάσταση (σωματικά και ψυχολογικά!) Τώρα αν μεταμορφωθεί ξαφνικά η ομάδα μας σε κάτι διαφορετικό, τότε θα κάνουμε όλοι μια κωλοτούμπα και θα πάμε στον Λευκό τον Πύργο γονατιστοί!
Στη Ν.Σμυρνη εχω παει πολλες φορες.che4 έγραψε:Πατερ αν πας μια φορα στη ν.σμυρνη θα καταλαβεις οτι ντροπη θα ηταν να ριχναμε τους πανθηρες για να σωθει ο κομποτιακος
Πρωτια στα πλει οφ
Εχω φαει κυνηγητο και ξυλο,οπως εδωσα κιολας.
Ο Π.Α.Ο.Κ. ΠΡΕΠΕΙ να παιζει για την παρτη του,μου ειναι αδιαφορο ποιος θα επεφτε.
Επρεπε δηλ. να διαλεξω ποιο παραρτημα θα επεφτε,ή να εξασφαλισω την δευτερη θεση και συν ενα(1) βαθμο στα play off?
Αν επεφτε ο Πανιωνιος,χαρη θα εκανες στους πανθηρες,μηπως και φευγανε οι κοπριες που
μαζευτηκαν εκει μεσα.
Ασχοληθειτε εσεις με τις δημοσιες σχεσεις και τη "νεα ταξη πραγματων"
και αφηστε με στη ντροπη μου.
φιλε κουληποντιε, αντιλαμβάνομαι το ειρωνικον του σχολιου σου, όμως για πες μου ρε φιλε, όταν βλέπεις 20χρονα Παοκτσακια να πηγαινουν σαν βραδύποδες δεν τρελαίνεσαι? εγω κουρευα το γρασιδι στο κτημα στους Επιβάτες και πηγαινα πιο γρηγορα απ'αυτους, λεμε ότι πρεπει να γινει πολύ καλυτερη δουλεια στις ακαδημιες με τα λεφτα και τα μεσα που υπαρχουν -όχι να κλεισουν αλλα να γιγαντωθουν, αλλα ας μην το κουραζω άλλο με τις ακαδημιες, όπως ειπε και ενας άλλος δεν είναι εκει το πρόβλημα
ξαναλεω, υπομονη,προσευχη και νηστεια και ελπιδα ότι θα δειξουν το ταλεντο τους οι παικτες εστω την τελευταια στιγμη, και πιστευω ότι όπως εχουμε δικαιωμα να κραζουμε ,ετσι εχουμε και υποχρεωση να συμπαρασταθουμε
ξαναλεω, υπομονη,προσευχη και νηστεια και ελπιδα ότι θα δειξουν το ταλεντο τους οι παικτες εστω την τελευταια στιγμη, και πιστευω ότι όπως εχουμε δικαιωμα να κραζουμε ,ετσι εχουμε και υποχρεωση να συμπαρασταθουμε
Αστο φιλε, μπορεί γι αυτό το χαλί να φταίνε πολλοί αλλά οι ακαδημίες δεν έχουν καμια σχέση. Βρες να κατηγορησεις κανέναν άλλον, αυτό δηλαδή που κανεις συνεχώς με ολους και με όλα.Athens έγραψε:αταλαντοι νεαροι, αδουλευτοι, χωρις να γνωριζουν τα βασικα του ποδοσφαιρου..στοιχιζουν πανω απο 1 μυριο ανευ λογου και αιτιας...nothu έγραψε:Ναι ρε οι ακαδημίες φταίνε. Το βρήκες.koylispontios έγραψε:Κάποιος εκεί στην ΠΑΕ να κλείσει αυτές τις ακαδημίες μπας και δούμε άσπρη μέρα.